Frankrike, Carpentras
Siden 1985 har vi spesialisert oss på håndlaget produksjon av skreddersydde pølser, enten de er av liten eller stor kaliber. Vi er stolte av å tilby produkter av 100% lokal og fransk kvalitet, anerkjent globalt og belønnet med medaljer i 2018 og 2023. Beliggende i Carpentras, ved foten av Mont Ventoux, kombinerer vi tradisjon og kvalitet for å gi deg de beste pølsene. Vår nettbutikk er designet f...
Portefølje (16)
Frankrike, Puget-Sur-Argens
Vi er et innkjøpssentrum for tørre, ferske og frosne matvarer, og spesialiserer oss også i design og produksjon av 24-timers matpakker "Meal Ready to Eat" - MRE, for militære og humanitære formål. Våre tilbud er svært varierte, og vi har kapasitet til å levere store mengder av både frossen kylling, vegetabilsk olje, tomatpuré, corned beef & chicken, hermetiske måltider, fruktkoktailer, salte og s...
Portefølje (8)
Fry's France - CAZAL S.A - KaliDago er et selskap spesialisert på distribusjon av eksotiske matvarer, som fungerer som importør og grossist av ferske og tørre matprodukter. Fry's France - CAZAL S.A - KaliDago er distributør av ferske, tørre, vakuumpakkede og frosne matvarer. Salg av mat til profesjonelle "restauranter, bedrifter, kantiner, men også hurtigmat". Forhandler av ferske og tørre matpro...
Portefølje (9)
Frankrike, Lyon
...Villsvin-salami er nøkkelen til en vellykket forrett, og den vil overraske deg både med smaken og elegansen sin. Den er laget av 80% villsvin kjøtt og 20% magert og fett fra Bigorre svart svin.
Portefølje (40)
Frankrike, Saint-André-Le-Puy
En produktfamilie laget i den reneste tradisjonen av fjellskinker. Utviklet fra de beste kjøttstykkene, er vår serie Grande Tradition essensen av Batistous håndverk. JAMBONER Våre skinker kommer utelukkende fra strengt utvalgte franske griser og er inspirert av den runde skjæringen kjent som «Parma». Moderat saltet og håndgnidd med tørr salt, tørkes de deretter sakte i tråd med en tradisjonell m...
Portefølje (2)
Frankrike, Auros
Grunnlagt i 2002, er MAISON VOISINE en familiebedrift. Vi er produsent og grossist av håndverksprodukter fra Aquitaine. MAISON VOISINE ble grunnlagt for å skape et lokalt og regionalt distribusjonsverktøy med godt tilpasset kjøleutstyr. Selskapet tilbyr direkte leveranser til våre kunder som slaktere, pølsemakere og dagligvarehandlere. Med røtter fra flere generasjoner av oppdrettere, slaktere og ...
Portefølje (31)
Frankrike, La Jaille Yvon
MCÖ Productions, et fransk selskap, er spesialist på plantebaserte proteiner laget av soyabønner. Vinner av AgreenStartup 2018 for sin patenterte prosess som er UNIK i verden, som gjør det mulig å ekstrahere isoflavoner (fytoøstrogener - endokrine forstyrrere) som opprinnelig finnes i teksturerte soyaproteiner. I dag er MCÖ Production den ENESTE produsenten av soyaproteiner uten fyto med: - Den ...
Portefølje (5)
Frankrike, Saint-Etienne
CENTRALE D, etablissement beliggende i Saint-Etienne, er en grossist for matvarer til både profesjonelle og privatpersoner. CENTRALE D tilbyr et bredt utvalg av matvarer og emballasje for både profesjonelle og privatpersoner. Hos CENTRALE D finner du et helt spekter av matvarer: - i vår Espaces Frais: oster, meieriprodukter, frukt og grønnsaker, kjøtt og fisk, spekemat, sjømat - i vår Espace Su...
Portefølje (187)
Frankrike, Pessac
...Pølser, salami, lonza, saueskinke, geiteskinke, lokale spesialiteter, guanciale, pancetta, rå skinke, coppa, Desulo-skinke, villsvin, porcini-pølse, cannonau-salami, oliven-salami...
Portefølje (8)
Frankrike, La Fouillade
...En uunngåelig figur i svinekjøkkenet, den økologiske tørkede svinepølsen fra Ferme de la Rousse skiller seg fra en salami ved sin diameter og lengde. Nyt den i tynne skiver alene eller med brød. Vekt: 200g...
Portefølje (11)
Frankrike, Canejan
... lydsystem. Ved å fjerne det røde lokket får du tilgang til DIP-bryterne for valg av meldinger (pølser, salami og ost, fisk, bakeri, konditori, pizzeria, catering, pizza og desserter, iskrem, frukt og grønnsaker, ost og meieriprodukter, nummer, pasient, kunde, aksept, reservasjon, billettkontor).
Frankrike, LA ROCHETTE
Henri Raffin er en 100% familieeid SMB siden 1937, plassert i hjertet av de franske Alpene. Vi produserer tradisjonelle tørkede kjøttprodukter: tørkede pølser, tørkede skinker, tradisjonelle pølser og terriner. Vi tilbyr et bredt utvalg av Savoie-pølser samt en serie tørkede pølser laget på tradisjonelt vis, som har blitt belønnet flere ganger i Concours Général Agricole. Våre Savoie-skinker er la...
Samsvarende produkter
Tradisjonelle Tørkede Pølser
Tradisjonelle Tørkede Pølser
Portefølje (1)
Frankrike, Mouvaux
Europ’Equipement er den franske lederen innen kjøp og videresalg av brukte og nye maskiner innen næringsmiddelindustrien. Vi eksporterer våre maskiner over hele verden. Med 30 års erfaring med maskiner dedikert til prosessering av næringsmidler, er vi i stand til å imøtekomme de mest krevende forespørslene. Transformasjon eller emballering, vi tilbyr en retrofitting av maskinene for å modernisere ...
Portefølje (3)
Frankrike, Perpignan
n°1 i salg i delikatesseavdelingene i butikkene vi leverer til, er produktene våre katalanske spesialiteter laget i Garrotxa-dalen i Spania. Aromatiserte eller naturell fuets, aromatiserte eller naturell pølser, mild eller sterk chorizo, skinker, 1/4, 1/2 eller hel benfri serrano, et bredt utvalg av vakuumpakkede skiver, saltet bryst, lomo, osv. ... Vårt utvalg har gledet tusenvis av turister som ...
Frankrike, Rillieux La Pape
Patrimoniam er en fabrikk for charcuterie av fransk kulturarv, ØKOLOGISK, UTEN NITRITTER, og laget hovedsakelig av lokale kjøttprodukter. Vi begynner med et mesterverk i fare fra arven til vårt lyonesiske land: den ekte Lyon-pølsen. Vi er engasjert overfor både profesjonelle og forbrukere som, akkurat som oss, har en hunger etter ekte "smaksrike" produkter som respekterer naturen. Patrimoniam er...
Frankrike, Rungis Cedex
Selskapet BUISSON er en grossist av ferske matvarer for profesjonelle. BUISSON: grossist av ost i Rungis og grossist av europeisk spekemat. Vi har vært etablert siden 1982 i hjertet av det internasjonale markedet i Rungis. BUISSON forvalter 1500 m2 med kjølelagre, i henhold til europeiske standarder. Som en grossist av matvarer for Europa, blir vår virksomhet støttet av eksportpartnere, noe som gj...
Frankrike, Parthenay
Favid jobber for å skape et varig og personlig forhold til hver av sine kunder, med mål om å tilby produkter som best møter deres behov når det gjelder sammensetning, presentasjon og emballasje. Vårt fagområde: Å tilby industrien innen næringsmiddelproduksjon et utvalg av rå og kokte PAI som gjør det mulig for dem å utvikle nye ferdige produkter, forbedre kvaliteten og kostnadene på eksisterende o...
Frankrike, Aurillac Cedex
La Maison TEIL som ligger i Aurillac, er spesialisert på produksjon av spekemat. La Maison produserer skinker, pølser, terriner, fritons, Auvergne-paté og typiske spekematbakverk som feuilleté med Bleu d'Auvergne eller potetpai. Ferske skinker fryses aldri, de saltes for hånd med tørrsalt og etter den tradisjonelle Auvergne-metoden. Tørking og modning av skinkene varer i 7 måneder. Pølsene og ...
Frankrike, Lacaune
Grunnlagt i 1956, er OBERTI spesialisert innen pølser og spekemat. Med 60 års erfaring kombinerer OBERTI håndverk, tradisjonelle oppskrifter og moderne utstyr. Kjøttet som brukes til produksjon av pølser og spekemat er av høy kvalitet og kommer fra lokale områder. Selskapet produserer og tilbyr derfor pølse, coppa, bacon, saltet og tørket skinke, osv.
Frankrike, Le Rouget
Selskapet MAS, som ligger i Rouget i Cantal, er spesialisert på spekemat, salting og tradisjonelle konserver fra Massif Central. Bedriften tilbyr produkter med enkle og autentiske oppskrifter. Den tilbyr for eksempel en tørrskinke som er modnet i opptil 24 måneder i deres tørkeri i Rouget, samt en håndlaget ren svinekjøttpâté. Huset MAS er kjent for kvaliteten og autentisiteten til sine produkte...
Frankrike, Parlan
La Maison Laborie, grunnlagt i 1932, er spesialisert på pølsemakeri fra Auvergne. Produktene fra Laborie er laget for hånd, de er autentiske og smakfulle. Kjøttet er av fransk opprinnelse, og flere av Labories produkter har vunnet priser. La Maison tilbyr et bredt utvalg av tradisjonelle pølsemakeriprodukter, inkludert: tørkede skinker fra Auvergne, tørkede pølser, tørkede wienerpølser, bryststykk...
Frankrike, Les Aldudes
Selskapet PIERRE OTEIZA produserer regionale matvarer. Vi tilbyr skinker, bukfett, andebryst, pølser, chorizo, garbure, puréer, foie gras, rilletter, pâtéer, konserver, cassoulet, oster og vin. Vi distribuerer produktene våre i Frankrike og til eksport.
Frankrike, Foix
I et naturlig og autentisk miljø har familien ROUCH, siden 1870, videreført produksjonen av ekte lokale produkter, rustikke og fulle av smak. Jambon de Pays Ariégeois, tørket leverpølse, saucisson sous la cendre l'Ariégeois, foie gras, andeconfit, viltpâté, hjortepâté, osv... Charcuterie ROUCH produserer sine produkter i sitt laboratorium godkjent etter europeiske standarder, i Ferrières i Ariège.
Frankrike, Villefranche De Rouergue
Siden opprettelsen i 1962 har selskapet SACOR spesialisert seg på tørkede pølser fra Sørvest-Frankrike. SACOR tilbyr matprodukter basert på tradisjonelle og regionale oppskrifter. Selskapet tilbyr dermed tørket pølse, tørket salami, spekematfat, chorizo, tørket skinke, coppa, pancetta, salami, røkt bryst osv. Selskapet forplikter seg til å fremme åpenhet og smakfullhet.
Frankrike, Merris
... KAWASAKI OMFB PALFINGER POCLAIN ROSSI SALAMI SAM HYDRAULIK SUROIL UCC UCHIDA VICKERS VOLVO HYDRO LEDUC ICA ZF Konstruksjon av fleksible og stive rørledninger Optimalisering av systemer Hydrauliske sentraler TP-industrier mobile landbruksmaskiner utleiere...
Frankrike, Montreuil Bellay
For din fornøyelse, Roger BODET, Mester Slakter, lar deg oppdage all sin talent og sitt håndverk gjennom et bredt utvalg av tørkede pølser. Formet i naturlige tarmer, blir pølsene deretter plassert i et tørkerom hvor de gradvis bringes til en ideell temperatur som fremmer utviklingen av smaker og de karakteristiske overflorene av en god tørket pølse. Dette er trinnet hvor de blir mest bortskjemt, ...
Frankrike, Tarare Cedex
Salting fra Haute Savoie og Rhône Alpes i naturlig tarm, uten fargestoffer eller kjemiske konserveringsmidler. Pølsene er dekket med en naturlig blomst. Skinkebiten har minimum 6 ukers tørketid. Høykvalitets tørket pølse oppbevart i modningsrom i Pontchâteau med respekt for produktet.
Frankrike, Grezieu Le Marche

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play