Frankrike, Perpignan
n°1 i salg i delikatesseavdelingene i butikkene vi leverer til, er produktene våre katalanske spesialiteter laget i Garrotxa-dalen i Spania. Aromatiserte eller naturell fuets, aromatiserte eller naturell pølser, mild eller sterk chorizo, skinker, 1/4, 1/2 eller hel benfri serrano, et bredt utvalg av vakuumpakkede skiver, saltet bryst, lomo, osv. ... Vårt utvalg har gledet tusenvis av turister som ...
Frankrike, Rillieux La Pape
Patrimoniam er en fabrikk for charcuterie av fransk kulturarv, ØKOLOGISK, UTEN NITRITTER, og laget hovedsakelig av lokale kjøttprodukter. Vi begynner med et mesterverk i fare fra arven til vårt lyonesiske land: den ekte Lyon-pølsen. Vi er engasjert overfor både profesjonelle og forbrukere som, akkurat som oss, har en hunger etter ekte "smaksrike" produkter som respekterer naturen. Patrimoniam er...
Spania, Guijuelo-Salamanca
Vi er en familiebedrift som produserer og markedsfører iberiske produkter av høyeste kvalitet fra vårt eget oppdrett, der vi kontrollerer alle prosesser fra starten av. Vi produserer skinker, skulderstykker, lår, pølser og alle typer produkter laget av iberisk svin. Vi kjennetegnes av tradisjon, omsorg og dedikasjon i hver enkelt fase av produksjonen av det endelige produktet. Vi har flere gård...
Portefølje (2)
Portugal, Guarda
Tradisjonen startet i 1978 i en liten pølsemakerbutikk hvor han forberedte produktene sine ved å bruke ingrediensene som ble brukt av forfedrene hans, med håndverksmetoder som er karakteristiske for regionen Guarda, som er så rik på røykte produkter. Vi fortsetter å opprettholde tradisjonen fra innlandsregionen ved å sørge for at produktene hans blir verdsatt fra nord til sør i landet og utenfor g...
Belgia, Aubel
Siden 1963 har vi tilbudt et komplett utvalg av smakfulle spekematprodukter, kjent for sin unike smak og håndverket til våre mesterspekkere. Fra skinke til blodpølse, via pâtéer og rå produkter, er det totalt 9 store familier som i dag utgjør et stadig rikere utvalg av smaker! Som et resultat av familietradisjon og håndverk, kommer våre spekematprodukter i 3 serier av deilige spesialiteter, til...
Tyskland, Großhöhenrain
Firmaen Höhenrainer produserer kalkunpølse laget av 100 % rent kalkunkjøtt. Våre produkter har lite fett, mye høykvalitets protein og er samtidig svært smakfulle og allsidige. Mer enn 35 produkter tilbyr deg tysk toppkvalitet fra familietradisjon. Høyeste kvalitet og full nytelse står i fokus for oss. For dette bruker vi kun de beste ingrediensene etter tradisjonelle oppskrifter og ekte tysk slakt...
Spania, O Porriño-Pontevedra
PORTALCONSA satser på typiske galiciske produkter, som tradisjonell chorizo og cebollero, lacón, panceta, cacheira..., men uten å se bort fra mer generiske produkter som hamburger, pølse eller criollo, selvfølgelig med kvaliteten på råvarene fra vårt land og det gode håndverket fra erfarne hender, samt en teknologisk infrastruktur som bare kan bidra til kvaliteten på våre produkter.
Spania, Ribarroja De Turia-Valencia
“Siden 1953 har vi utviklet skreddersydde løsninger for å støtte kjøttindustrien, Horeca-sektoren og ferdigretter.” Vi tenker og lager blandinger av ingredienser for hvert produkt, anvendelse og produksjonsprosess, og støtter kjøttindustrien med mer enn bare service. Vår utviklingsfabrikk er utstyrt med produksjonslinjer av svært høy kvalitet for å produsere utmerkede blandinger av krydder, funks...
Belgia, Sint-Niklaas
Cock's Vleeswaren er en belgisk topp 3 produsent av fine kjøttprodukter (BBQ, spekemat, ...), salater og ferdigretter.
A TOPITÉU - Alheiras de Mirandela, Lda er et selskap med 30 års erfaring i kjøttforedlingsmarkedet. Vi produserer regionale pølser som Alheira de Mirandela, linguiça, salpicão; Kjøttprodukter som skinke, kokt skinke, bacon og røkt lår; Implementering av Mattrygghetssystemet siden 1998. Selskapet er sertifisert ISO 9001:2008. SME Leader.
Belgia, Evergem
Noyen er en familiebedrift som lager pølser og ferske produkter for slaktere, catering, restaurantbransjen, matbutikker og supermarkeder. Våre lokale leverandører er bundet av de strengeste kvalitetsstandardene. Hos Noyen har vi hatt en lidenskap for godt kjøtt og håndverksoppskrifter i tre generasjoner. Vårt sortiment består av hestekjøttpølser, hvite pølser, grillpølser, mini-pølser, blodpølser ...
Portugal, Belas
Beirã er et selskap som har som mål å representere, promotere og selge produkter fra små produsenter i Beira Baixa-regionen, som olivenolje, oster, spekemat, syltetøy og viner. Disse produktene har mye historie og tradisjon, og de håndverksmessige ferdighetene som ligger bak dem fortjener en fremtredende plass i både nasjonale og internasjonale markeder. Beirã har derfor som mål å bringe disse f...
Spania, Sant Feliu de Pallerols
FONT-SANS er en familiebedrift som spesialiserer seg på de beste tørkede pølsene. I Pyreneene siden 1917, bruker vi kun ferskt svinekjøtt av beste kvalitet fra lokale leverandører, blandet med utvalgte krydder og gastronomiske ingredienser. Klimaet i Pyreneene muliggjør en naturlig tørkeprosess, som gir en autentisk smak, aroma og tekstur. Håndkontrollerte én og én, produktene fra FONT-SANS garant...
Belgia, Herstal
Jova er et selskap som spesialiserer seg på produksjon av pølser og kokte pølser laget av førsteklasses svinekjøtt og storfekjøtt. Fra polsk pølse til mini-grillpølser, inkludert den berømte Krakowska, oppdag alle våre produkter samt deres særtrekk som har gjort dem til anerkjente kvalitetsprodukter i mange år.
GOOSIES Claßen Pølsemakeri Her finner du deilige pølser laget av gås, kylling og mye mer. For eksempel gåsebratpølse, gåsesaus, gåseleverpølse, alt laget med ærlig 100% gås.
Portefølje (1)
Veldig Gourmand en historie om to gourmeter:
Armel og Emmanuel, to franske og gourmetvenner fremfor alt! Elskere av gode produkter, ønsket vi å dele det med så mange som mulig, og vi har valgt ut de beste franske husene innen alle spesialiteter, fra delikatesse til spekemat, inkludert slakteri, regionale oster eller tradisjonelle kaker. . Franske lokale produkter Fra andouille fra Guéméné til røk...
Bulgaria, Haskovo
I 2011 var det mennesker fra industrisektoren og produksjonssektoren Produksjon av levende dyr, Import og eksport av levende dyr Kjøttbehandlingsanlegg, slakteri, brukere av produksjon, slakting og salg av landbruksprodukter, produksjon, import og eksport Produksjon og engros salg av bearbeidede kjøttprodukter. Pølse, stekt kjøtt, bacon, tørket kjøtt.
Portefølje (1)
Østerrike, Schwarzach
Vi selger harde og halv-harde oster fra Alpene i Østerrike direkte til B2B-kunder, forhandlere eller sluttkunder gjennom vår nettbutikk. I tillegg har vi spesielle pølser som salami og tørkede pølser laget av vårt lokale vilt (hjort, gemse, rådyr). Vi har for tiden rundt 20 forskjellige typer ost som vi produserer lokalt. Alpen Sepp prøver å flytte vårt tradisjonelle salgskanal, som var regionalt...
Portefølje (1)
Portugal, Valença
... fabrikker. Produktene vi selger er: - Fruktkonserver - Belgfrukter og grønnsaker - Fiskekonserver - Ost og osteliknende produkter i blokk og revet - Kjøttvarer (pålegg, bacon, chorizo, salami) - Semulepasta av hard hvete - Vegetabilske oljer og olivenolje - Juice og nektar - Sjokolade og kjeks - Frosne grønnsaker - UHT melk - Kjølte salater - Sauser (majones, ketchup, sennep og mange flere) - Frossen fisk og ultrafrossen sjømat (reker) - Frossen svinekjøtt, storfekjøtt og fjærfe.
Salumificio Bovo siden 1987, av Bortolazzi Massimo, i Verona, håndlagde produkter som soppressa, salami, salumi, rullet pancetta, salamella, cotechino, ferskt kjøtt, lagrede produkter. Salumificio Bovo er valget for alle som ønsker å tilby sine kunder det beste av kvalitet og smak, fordi selskapet posisjonerer seg som en foretrukket partner for kunden, og gir dem det bredeste utvalget av...
... porsjoneringsmaskiner, fyllingsmaskiner for salami, pølse, kjøttfylling, fyllingsmaskiner for flytende produkter, maskiner for produksjon av sukkerpasta, Innen trykkerisektoren; blandingssystemer i henhold til oppskrifter, fyllingsmaskiner, Innen gjødselsektoren; produksjonsanlegg for pulver, væske, granulatgjødsel, reaktorer, fyllingsmaskiner.
Portefølje (5)
Romania, Bucuresti
... (storfe, svin, kylling, kalkun, vaktler, sau, sneiler og andre), alt kan være ferskt eller frosset - Hermetikk av alle typer. Kan være kjøtt, frukt, grønnsaker, sylteagurk, ferdigretter, syltetøy og andre - Retter av alle typer: salami, pølser, skinke, pølser, pate, mortadella og andre typer - Meieriprodukter og egg, melkepulver, melk, ost, gulost, geitost, geitgulost, pulveregg - Krydder av alle...
Romania, Galati
... kjøtt, kylling, fisk, ferske grønnsaker og frukt, pølser og salami, meieriprodukter, tørrvarer, brus og mer), verktøy, sikkerhetsutstyr, måleinstrumenter, kontorrekvisita, IMO-skilt, rengjøringsprodukter, kjøkkenutstyr, kasseroller og panner, tallerkener, BA-kart, flagg, fortøyningsliner. Bunkring, tekniske reservedeler, osv. Som skipsleverandør jobber vi 24 timer/dag, 7 dager/uke. Med et relativt lite, men godt strukturert team, setter vi våre kunders behov først og gjør våre relasjoner til langsiktige samarbeid.
Belgia, Beveren
...salami og andre delikatesser. Toast, nøtter og et variert utvalg av tørkede, konfiterte og syltede frukter gir spennende smaksopplevelser sammen med ost. Og drikke må ikke mangle. Du kan finne et (varierende) utvalg av viner her som passer godt sammen med ost. Sherry, portvin, marsala og det Gentse Lousberg-ølet er også tilgjengelig hos oss.
Belgia, Lovendegem
Et imponerende utvalg av kvalitetsfylte kjøttprodukter! Imperial Meat Products er en ledende aktør i den belgiske kjøttindustrien og har et komplett sortiment av salami, rå og kokte skinker, fjærfeprodukter, kokte varer og patéer. Imperial utvikler delikate kjøttprodukter for slaktere og catering, og tilbyr med stor omhu smakfull, ferdigpakket spekemat og pølser. Våre merker: Aoste, Justin Bridou, Marcassou, Leielander, Bistro, Disney Charcuterie, Weight Watchers Charcuterie.
Ungarn, Lajosmizse
...Olivia Ltd. er en premium produsent av kaninkjøtt i Ungarn. Våre markeder er engros/ detaljhandel & hotell/restaurant/ catering-nettverk & matvareindustri selskaper (råvarer til: babymat, pølser/salami, kjøtt- eller leverpostei, andre hermetiske matvarer, eller ferdigretter, hamburger, lasagne, bolognese, spaghetti-saus, osv.) Alle våre produkter er av høyeste renhet, spesielt møre, 100% verifiserte & sunne.
... modning fra 36 til 80 måneder. Tradisjonell Balsamicoeddik fra Modena IGP, lagret i trefat i 12 - 24 opp til 30 år. Prosciutto di Parma DOP, Culatello di Canossa (RE) med minimum modning på 24 måneder, Salame di Felino, Mortadella di Asino, Salame di Asino, Strolghino. Forhåndskokte produkter: Cotechino, Zampone, kokt salami, også aromatisert med trøffel, ciccioli. DOC-viner: Lambrusco, Lambrusco di...
Portefølje (10)
Frankrike, Rungis Cedex
Selskapet BUISSON er en grossist av ferske matvarer for profesjonelle. BUISSON: grossist av ost i Rungis og grossist av europeisk spekemat. Vi har vært etablert siden 1982 i hjertet av det internasjonale markedet i Rungis. BUISSON forvalter 1500 m2 med kjølelagre, i henhold til europeiske standarder. Som en grossist av matvarer for Europa, blir vår virksomhet støttet av eksportpartnere, noe som gj...
Vårt selskap ble etablert i 1996. Vi produserer røkt pølse, røkt kjøtt og skinke. Våre produkter er laget av rent svinekjøtt og storfekjøtt. Vi eksporterer produktene våre til Tsjekkia og Ungarn. Vi ser etter distributører for Europa og Asia. For å sende gratis prøver, vennligst kontakt meg.
Spania, Lorca-Murcia
Håndverksproduksjon, resultatet av den rike og gamle pølsetradisjonen i den spanske Levante, gjorde disse produktene til et referansepunkt i hele området.

europages-appen er her!

Bruk vår forbedrede leverandørsøk eller lag dine henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen for kjøpere.

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play