Italia, Vaiano-Loc. La Foresta
... unik og uforvekslelig smak, i full respekt for den opprinnelige bondetradisjonen og for dem som utfører sitt arbeid med lidenskap og dedikasjon. Skinker, salami, pølser, capocolli, finocchiona, pancetta, pecorino- og melkoster er bare noen av de mange spesialitetene produsert av selskapet. Lær å ta vare på deg selv og gjenoppdag smakene fra fortiden i tråd med et sunt og naturlig liv, hvor de mest autentiske og følelsesmessige øyeblikkene blandes med duften av minner og tradisjon.
Italia, Castel Maggiore
Vår misjon er å introdusere og fremme de beste italienske mat- og vinspesialitetene i verden, ved å tilby produkter av høy kvalitet til fagfolk innen distribusjon, engros, detaljhandel, catering, restaurantdrift og gjestfrihet. Kontakt oss for å be om vårt utvalg av: -Prosecco -Vin -Oliveolje -Balsamicoeddik -Mortadella -Salami -Oster -Parmiggiano Reggiano -Mozzarella...
Vleeswaren Paul Peeters og sønner tilbyr detaljhandlere (slaktere, cateringfirmaer, ...) et bredt og utvalgt sortiment av kjøttvarer og produkter. Våre produkter: delikate kjøttvarer, fine salater, ferdigretter, sauser, aperitiffer, ... Hovedaktiviteten er og forblir imidlertid spesialisert produksjon av salami. Produktene, og spesielt salamiene fra Vleeswaren Peeters, er et uunnværlig tilskudd til ditt sortiment!
Spania, Girona
Girona Foods er en gruppe av tre spanske produsenter, hver spesialisert i et typisk spansk produkt: Jambon Serrano, tørkede pølser, Halal-pølser og kokte pølser, med lang erfaring innen internasjonal handel. Disse spanske selskapene arbeider sammen som en gruppe for å tilby et komplett utvalg av spanske varer, produsert av dem selv, til en konkurransedyktig pris med levering på én faktura. Vi kan ...
Frankrike, Foix
I et naturlig og autentisk miljø har familien ROUCH, siden 1870, videreført produksjonen av ekte lokale produkter, rustikke og fulle av smak. Jambon de Pays Ariégeois, tørket leverpølse, saucisson sous la cendre l'Ariégeois, foie gras, andeconfit, viltpâté, hjortepâté, osv... Charcuterie ROUCH produserer sine produkter i sitt laboratorium godkjent etter europeiske standarder, i Ferrières i Ariège.
Østerrike, Klagenfurt
... og komplette systemløsninger for behovene innen industriell matbehandling. Med to generasjoner erfaring i bygging av modningsanlegg for råpølse, salami og råpølsevarer: Sorgo-modningsanlegg i industriell utførelse kjennetegnes av førsteklasses håndverk og pålitelighet. Kunder over hele verden setter pris på den fremtidsrettede teknologien og den praktiske teknikken. Våre høyt utviklede anlegg brukes til salting, tørking, gjennombrenning, modning, kaldrøyking og ettermodning.
Belgia, Avelgem-Kerkhove
IVAN er et selskap som siden 1975 har spesialisert seg utelukkende på produksjon av salami. Våre salamiprodukter: Salami Ungarsk, Salami Nastro, Sigøyner-salami, Salami Tzigane, Finkost Boxer, salami Extra Retro, Bonde-ring Collier, … . Vårt firma er også veldig aktivt innen BIO. I tillegg til de allerede strenge HACCP-reglene er vårt selskap også BIO-sertifisert.
Italia, Termeno
Vi er en familiebedrift siden begynnelsen av 80-tallet, nå med den tredje generasjonen om bord. Vi produserer et bredt utvalg av kjøttprodukter. Fra røkt Speck, til røkt bacon, samt forskjellige skinker og pølser, til salami og andre delikatesser. Spesialisert i produksjon av produkter for videre bearbeiding, som speck mattonella for skjæring. Også veldig aktive i horeca-sektoren, med produkter...
Vleeswaren De Baets er et firma med to hovedaktiviteter: - produksjon av fine kjøttprodukter som salamityper, kokte produkter og paté. - slakteri spesialisert på ferske kjøttprodukter og eget fabrikat. * Salamityper Finkost, bonderingpølse, salami uten hvitløk, salami med hvitløk, kopenhager, bloende eller boulogne… * Kokte pølser Hespenpølse, kalvspølse, sjampinjongpølse, lunsjpølse… * Patéer Smørpaté, bondpaté, sesongpaté… * Saltede varer Saltede svinekjøtt, røkt svinekjøtt, skinke, filet d’anvers…...
Italia, Cerreto D'esi
I vårt økologiske gårdsbruk oppdretter vi svin i semi-fri tilstand med økologiske metoder, der dyrevelferd står i fokus. Svinene fôres utelukkende med korn fra gården, og det gis ikke antibiotika. Alle dyrene blir bearbeidet på gården, som er utstyrt med et laboratorium for bearbeiding av spekemat. Vi produserer ulike typer salami, modnet bacon, krydret lardo, lonza, lonzini, guanciale og skinke...
Frankrike, Villefranche De Rouergue
Siden opprettelsen i 1962 har selskapet SACOR spesialisert seg på tørkede pølser fra Sørvest-Frankrike. SACOR tilbyr matprodukter basert på tradisjonelle og regionale oppskrifter. Selskapet tilbyr dermed tørket pølse, tørket salami, spekematfat, chorizo, tørket skinke, coppa, pancetta, salami, røkt bryst osv. Selskapet forplikter seg til å fremme åpenhet og smakfullhet.
Tyrkia, Istanbul
... SEK er gruppens produsent av meieriprodukter. Hovedproduktene er; Melk, Yoghurt, Krem, Smør, Kjernemelk, Fruktjuicer, osv. www.sek.com.tr MARET er kjøttprodusenten. Hovedproduktene er; Delikatesse, Frossen mat, Ferdiglagde kjøttretter (salami, pølser, pepperoni), Sauser, osv.
Ungarn, Budapest
Balatoni Meat produserer kun tradisjonelt ungarsk røkt og tørket salami og pølser. Fabrikken ligger i Kistelek HU-6760, og har et bredt utvalg av produkter, laget av salami og pølser av svin, mangalica-svin, storfe, gråfe, kylling, fisk, kalkun, struts, hest, lam, gås, and and. Økologiske gråfe-salami og økologiske mangalica-svin-pølser er også laget. Høykvalitetsprodukter, uten kunstige tilsetningsstoffer. Fabrikken bruker kun ungarske råvarer.
Sveits, Deitingen
Firmaet Gold Delikatessen selger ungariske spesialiteter, delikatesser og eksklusive brennevin på nett. På denne nettsiden finner du ulike ungariske spesialiteter. Her kan man la seg overraske. Republikken Ungarn har faktisk mer å by på enn bare paprika og Pick Salami.
Tyskland, Überherrn
Behandling og produksjon av balanserte krydderblandinger laget av edle krydder av høyeste kvalitet fra de beste områdene i hele verden. Enten det er de fineste råkrydder, harmonisk sammensatte blandinger for tradisjonelle pølse- og kjøttprodukter som leverpostei, ølskinke, salami eller råskinke, eller egne kreasjoner for aromatisk produksjon av andre matvarer - med våre produkter og kvalifiserte medarbeidere tilbyr vi deg den nødvendige teknologiske kompetansen og de ønskede vellykkede løsningene.
Italia, Monsummano Terme
Selskap spesialisert i engros salg av matvarer fra Made in Italy og spesialiteter fra Made in Tuscany. Selskapet har vært aktivt i cateringsektoren siden 1974 og skiller seg ut med nisjeprodukter av høy kvalitet. Utvalget inkluderer toskanske pecorino-oster, skinker, salami og alle andre typer matvarer. Lite, men dynamisk selskap med fokus på kundetilfredshet på alle områder. Kvaliteten på våre...
Spania, Caldes De Montbui
Vi lager høykvalitets spekemat. Våre produkter er anerkjent av de beste spanske kokkene. Vårt flaggskipprodukt er longaniza (som ligner på italiensk salami eller salchichón), men med en mild og ikke sur bouquet. Vi har lansert et nytt produkt, kalkunlonganiza, som er det eneste 100% kalkunproduktet på markedet. Fuet og chorizo har stor aksept i alle de beste gourmetbutikkene i Europa. Vi var pionerer innen salte longaniza-godteri, samt longaniza med nøtter.
Frankrike, Merris
... KAWASAKI OMFB PALFINGER POCLAIN ROSSI SALAMI SAM HYDRAULIK SUROIL UCC UCHIDA VICKERS VOLVO HYDRO LEDUC ICA ZF Konstruksjon av fleksible og stive rørledninger Optimalisering av systemer Hydrauliske sentraler TP-industrier mobile landbruksmaskiner utleiere...
... vedlagte brosjyrene) Bedriftsprofil og kapabiliteter: Ikbal er et konsern som omfatter en kjøttfabrikk (som produserer pølser, salami, pastrami og skinke), en konfektfabrikk, omtrent 50+ franchiserestauranter, et femstjerners termisk hotell og et kjøpesenter. Vi er stolte av å si at Ikbal har blitt en av de største konfektprodusentene i Europa. Vi sysselsetter for tiden mer enn 150 personer i vår...
Belgia, Machelen (Bt.)
... 'Cobourg', røkt bacon), cateringprodukter (frokostbacon, røkt bacon, kokt skinke), økologiske produkter (Øko frokostbacon, Øko salami, Øko kokt skinke, Øko skinke, Øko filet de saxe, Øko rå skinke, Øko kalkunfilet).
...Salumificio Sant'orso ligger i Calltreno i provinsen Vicenza, ved foten av Asiago-platået. Vi produserer salami uten GMO, uten melkederivater, uten gluten, uten allergener. Vår produksjon består av et komplett utvalg av søt og krydret salami, samt et bredt utvalg av både rå og kokt bacon, alle formet for bedre utnyttelse ved bruk. Vi inviterer deg til å besøke nettstedet vårt: www.salumisantorso.it...
Italia, Guastalla
I Guastalla, mellom Reggio Emilia og Parma, forener et familieeid selskap de to beste tradisjonene i Emilia Romagna, kulinarisk kunst og ingeniørkompetanse. Bertazzoni er arving av den gastronomiske arven fra regionen, produkter som Parma-skinke, salami og mortadella, Parmigiano Reggiano og balsamicoeddik. Av denne grunn bruker de som elsker å lage mat Bertazzoni-kjøkken og kokeplater, bygget med lidenskap og kompetanse av kjøkkeneksperter.
Italia, Ginestreto-Pesaro
Mangfoldet av delikatesser som tilbys kundene er variert, inkludert lonza, lonzini, pølser, salami og skinker med forskjellige smaksprofiler. Disse verdifulle spesialitetene er laget av utvalgte svinekjøtt og er dyktig krydret av våre erfarne håndverkere. Den minimale modningstiden som garanteres for hver type spekemat, sammen med det ideelle klimaet for modningen, gjør hvert produkt ekstremt...
Ungarn, Budapest
Hazai Meat Plc er et ungarsk selskap som produserer tørket salami og pølseprodukter, samt kokte marinerte kjøttprodukter.
Belgia, Quaregnon
Pino Zaccaria er spesialisert på import av matvarer (pølser, oster, oljer, ...) og er en spesialist innen horeca for alle italienske matspesialiteter fra alle regioner i Italia: parmaskinke, san daniele, parmesan, pasta, salami, olivenoljer, underolje, iskrem, desserter, prestisjefylte viner og grappa...
Bulgaria, Sofia
...KEN JSC er et bulgarsk kjøttforedlingsfirma med store og moderne produksjonsanlegg, markedsleder i mange segmenter – pølser, pølser, salami, skinker osv. Vi er svært fleksible og kostnadseffektive som leverandør og kan utvikle private label/ kundespesifikke produkter med ønsket smak, emballasje og pris på svært kort tid. Vi kan produsere alt fra kjøtt for deg, med utmerket kvalitet, og i samsvar...
Italia, Campo Calabro
... beskyttende effekt på kroppen vår, bidrar til å forbedre konsentrasjonen, humøret og kontrollere nivåene av triglyserider i blodet. Brukt både fersk og til videreforedling i typiske salami, er kjøttet fra den svarte svinen i Calabria et produkt hvis kvaliteter er ekstremt fremtredende og gjenkjennelige.
Italia, Avigliana
... MICHELE RÅSKINKER, RÅSKINKER MED CHILI, SVART PEPPER OG STUCCAT, ARNAD LARD, LONZARDO, SALAMI OG RÅ OG KOKTE SKINKER MED TRØFFEL, UTVALG AV DE BESTE RÅ SALAMIER FRA LOMBARDIA OG CALABRIA OG SPESIALITETER FRA SALUMIFICIO RENZINI, VI KAN UANSETT LEVERE ALLE ETTERSPURTE SPESIALITETER.
Italia, Sambuca Val Di Pesa
Selskapet ble grunnlagt i 1959 av Guido Corti og er nå i fjerde generasjon, beliggende i hjertet av Chianti i Firenze. Vi produserer alle typer salami, skinker, pølser og skinkeblokker som er ment for vårt hovedmarked, ferdigskåret kjøtt i poser for storhusholdning, og vi er også åpne for å utføre produksjonsoppdrag.
Produsent av pølser og salami.

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play