Frankrike, Fronton
CHÂTEAU CRANSAC dekker et område på omtrent 150 hektar, hvorav 50 hektar er vinmarker. Eiendommen ligger på de gamle terrassene til Tarn, og vinmarkene er plantet på Boulbènes-jord, som er sandholdig leire. 49 hektar produserer rødvin og 1 hektar hvitvin, og vinmarkene har en gjennomsnittsalder på 30 år. Druetyper på eiendommen er 53% Négrette, 16% Cabernet Franc, 14% Gamay, 11% Syrah og 6% andre druesorter for produksjon av rødvin, samt 100% Sauvignon for produksjon av hvitvin. CHÂTEAU CRANSAC fremstår som en uavhengig vinprodusent.
Frankrike, Loupiac
Château LOUPIAC GAUDIET har en vingård på 28 hektar som ligger på åsene som overser Garonne. Vinstokkene er i gjennomsnitt 47 år gamle, og jordsmonnet er leirholdig med grus, med en kalkholdig undergrunn. Druematerialet i vingården består av Sémillon, Sauvignon og Muscadelle. Vinen fra Château LOUPIAC GAUDIET produseres på tradisjonelt vis med håndplukkede druer, samtidig som moderne teknikker benyttes.
Spania, Tomelloso
Cabernet sauvignon: Vintage: 2004 Variety: 100% Cabernet Sauvignon Elaboration: Rustfritt ståltank ved 28-30º. Rødvinen er produsert fra våre Cabernet Sauvignon-druer i Pueblas. Vinstokkene er mer enn 20 år gamle. Produksjonen av denne vinen avhenger av året, men kan være rundt 9.000 flasker. Visuelt finner vi en lidenskapelig svart kirsebær rød farge, godt dekket med et høyt lag og en russet...
Frankrike, Salleboeuf
CHÂTEAU LAFITE MONTEIL ble ervervet i 1894 av Edouard Eiffel, sønnen til arkitekten bak Eiffeltårnet. Vingården til CHÂTEAU LAFITE MONTEIL strekker seg over 28 hektar med sørvendte skråninger. Druetypene i vingården er 60% Merlot og 40% Cabernet. Vinstokkene er i gjennomsnitt 30 år gamle. Ved å kombinere tradisjonell dyrking med bærekraftig praksis, har vinen fra CHÂTEAU LAFITE MONTEIL en eksepsjonell kvalitet.
Frankrike, Westhalten
Domaine du Bollenberg er et familieeid selskap som for tiden driver 23 hektar vinmarker som ligger på Bollenberg-høyden, tilknyttet kommunene Westhalten og Orschwihr. Druetypene er nøye valgt og tilpasset jorden og dens eksponering. Den naturlige rikdommen i jorden opprettholdes gjennom organisk gjødsling og regelmessig pløying. De nye teknologiene respekterer de gamle tradisjonene innen...
A QUINTA DO QUETZAL er en landbrukseiendom som har drevet med vinproduksjon i flere tiår. I 2003 ble en del av de gamle vinmarkene omgjort, men noen parseller med høy vinpotensial ble beholdt. I de nye vinmarkene ble de druetypene som er best egnet for Terroir i Quinta do Quetzal plantet. For tiden har Quinta do Quetzal 40% av vinmarkene med hvite druer, fordelt på Antão Vaz, Roupeiro, Arinto og Verdelho, og 60% av vinmarkene med røde druer, fordelt på Trincadeira, Aragonês, Alfrocheiro, Petit Syrah, Alicante Bouschet og Cabernet Sauvignon.
Italia, Campomarino
... mineralbasert gjødsel, og beskyttes ved konstant fjerning av ugress og biologisk bekjempelse av skadedyr som druevikler, mens restene fra beskjæring fjernes for å unngå infeksjonsfokuser. Bruken av gamle teknikker og moderne teknologi gjør det mulig å produsere en vin som i mange aspekter er økologisk, og som fortjener å bli fullt ut nytes i sin dype uttrykk av egen typisitet. I tillegg til klassiske...
Italia, La Vecchia-Vezzano Sul Crostolo
... aktuelle, med særlig fokus på pastaen som blir eltet og rullet for hånd. Alt dette ledsages av en enkel vinkart, men som er resultatet av en konstant og kontinuerlig utvelgelse for å gi kundene et godt utvalg av viner fra nesten hele landet, samtidig som vi opprettholder vår bedriftspolitikk som prioriterer best mulig kvalitet til pris.
... oppskrifter og smaker. Frosne produkter/Frozen food. I tillegg produserer vi ikke-frosne produkter som Brik Mandelmelk uten kolesterol, uten laktose, uten gluten, klar til å drikke; Klassiske og aromatiserte viner med mandel, sicilianske D.O.C. av høy kvalitet, småkaker, mandelkaker, Babà i romsyrup i pakker for GDO, Kjekser til cannoli og profiteroles, Martorana-frukt, Realkake, Trøffelmandler, osv. Ferdigretter i porsjoner og brett. Retter med fisk og kjøtt. Produksjon med Halal, vegansk og glutenfri sertifisering. Vi eksporterer til ulike deler av verden.
... oppskrifter. Mester-sommelier Arthur Genten, servitørleder Anja Kreins og vinotekansvarlig vil guide deg gjennom en velutstyrt vinkjeller. Vi tilbyr alltid viner fra 5 til 55 euro, og enda dyrere. Vi kompletterer utvalget med champagne, crémant og brennevin - fruktlikører og whisky. Vi lager gourmetkurver med sjeldne krydder, kaldpressede oljer og gamle balsamicoeddiker og andre delikatesser. Vakre innpakninger for gavepakker.
Frankrike, Mazan
...Vent d'Anges, Christian, Genêts, Tranquille, Funny Rosé, som alle er viner med karakter. Vårt vinsortiment har en utmerket pris-til-kvalitet-forhold. Nyt ferien med en vin av karakter å dele med venner. La Tour des Genêts ønsker deg velkommen med varme og glede. Kjelleren, som ligger midt i vinmarken, tilbyr daglige og tilpassede smaksprøver. Ring 06 81 06 37 00.
Italia, Firenze
... og toskanske smakene som alltid er tilgjengelige i vår delikatesse. Vi har også et variert utvalg av toskanske viner fra Chianti og andre områder i Italia. Vinen i vår butikk er resultatet av en tiårig utvelgelse som vi har gjort med lidenskap, alltid med fokus på kvalitet og den store vintradisjonen i Toscana. Vår kunnskap gjør at vi alltid kan anbefale den rette vinen å kombinere med de ulike matrettene.
...Omgitt av en natur med urørt skjønnhet, omkranset av fjell og frodige skoger, ligger det elegante herregården på en høyde som dominerer enger, åkre, oliventrær, frukttrær og eiketrær. Blikket vandrer utover den gamle kirken og det middelalderske duehuset, som fullfører eiendommen, og åpner seg i det fjerne mot katedralen i Amelia. Relais Tenuta del Gallo har, blant flere fasiliteter, et infinity...
Frankrike, Angers
... å fremheve alle nyansene i bestillingen din. For å akkompagnere måltidet ditt, tilbyr sommelieren forskjellige viner og brennevin. Ønsker du bare å nyte et øyeblikk med venner over en drink? Benytt deg også av baren og oppdag bartendernes eksklusive kreasjoner. Cocktail eller tapas, nyt en unik ramme for å samles! Mer enn en restaurant, er La Réserve også din partner når det gjelder organisering av forretningslunsjer og seminarer. For gruppe måltider tilpasser restauranten seg dine ønsker og tilbyr et eget rom for gjestene dine, med en spesialmeny for å krone møtet deres med suksess.
Portugal, Vila Nova De Gaia
... er en av de særegne trekkene ved QUINTA DO NOVAL i Portvinens verden. Denne konsistensen skyldes rett og slett at våre Port Vintage-viner kommer fra én enkelt Quinta, et spesifikt og magisk sted. Når man kjenner til QUINTA DO NOVAL og dens gamle og nye Vintage-viner, er man i stand til å gjenkjenne fremtidige Vintage-viner.
Polen, Sobolew
... leiligheter for 80 personer – er innredningen inspirert av de forskjellige druetypene, med antikke møbler og originale samleobjekter som er resultatet av mange års søk fra eieren Jarosław Cybulski. Restauranten på Dwór Chotynia er kjent for den utsøkte maten til sjefen Sławomir Kocunia, rik på unike retter fra det polske kjøkkenet med elementer fra det italienske og franske kjøkkenet. I tillegg er vårt sterke punkt høykvalitetsviner. Jarosław Cybulski, vinentusiast og -kjenner, har valgt ut et bredt utvalg av viner fra hele verden, inkludert gamle og unike årganger fra 1830.
Italia, Fontanarosa
Selskapet Agricola Rocca Normanna ble grunnlagt av familien Acampora Troisi i 2004 med mål om å drive og forvalte de omtrent 25 hektarene som har blitt overlevert fra generasjon til generasjon siden 1100-tallet. I Fontanarosa, i de gamle olivenlundene og i de moderne espalier-vinmarkene, produseres ekstra jomfruolivenoljer og hvite og røde viner, inkludert den edle Taurasi. Palazzo Troisi...
... jomfruolivenoljen, produsert direkte av familiene Uguccioni og Brunetti. Når man først har satt seg til bords, er det som om man reiser tilbake i tid for å gjenoppdage de gamle kulinariske tradisjonene fra Marche, hvor rikelige libasjoner oppstår fra en kombinasjon av fantasi og tradisjon, alt med respekt for kvalitet. En filosofi som gjenspeiles i den kontinuerlige jakten og valget av kjøtt, oster, spekemat, belgfrukter, grønnsaker og viner av høy kvalitet, alt fra håndverksproduksjon, med et spesielt fokus på Slow Food-initiativene og alt som er økologisk og naturlig.
Frankrike, AGEL
Le Château d’Agel er en vakker vin eiendom på omtrent femti hektar, beliggende øst for Minervois-appellasjonen, halvveis mellom Béziers (40 km) og Carcassonne (50 km). I juli 2003 ble vinmarkene til det gamle slottet i landsbyen Agel overtatt av entusiaster som er glade i gode viner. I første omgang ble vinmarkene omstrukturert ved å plante Syrah, Grenache og Mourvèdre for rødvin; Viognier...
Italia, Gravina Di Catania
Produksjon og distribusjon av høykvalitets typiske sicilianske produkter: du kan finne arancini, cannoli, oster, mel og pasta laget av gamle kornsorter, konserver, oliven og ekstra jomfruolje, syltetøy og marmelade, honning, mandler, pistasjnøtter, sjokolade fra Modica, viner, amari, likører og mange andre spesialiteter.
Frankrike, Bruges
Spesialist på inngangsnivåer og monovarietalviner fra Bordeaux. Vår kundebase består hovedsakelig av profesjonelle vinhandlere og grossister. Vi tilbyr kun viner fra Bordeaux i MDC. Vi tilbyr gamle årganger og atypiske viner, for eksempel monovarietalviner fra Bordeaux. Vi representerer også interessene til mange vinprodusenter i Bordeaux.
Oppdag vinens verden med noen få klikk: Det er Vinoyas verden! Vinoya vinbutikk tilbyr et stort utvalg av de beste og mest trendy vinene. Oppdag fantastiske viner fra den nye verdenen eller elegante toppviner fra den gamle, europeiske vinkulturen på nett. Vinoya sender viner til Tyskland og til andre europeiske land. Emballasjen er sertifisert og spesielt testet for vinforsendelse.
...Siden 1978 har vi produsert druer og viner "Cannonau Corru Trabutzu" av høy kvalitet. Vi tilfredsstiller utelukkende det beste lokale markedet, med små produksjoner, utført i en familiebedrift. Våre gamle vinmarker er plantet med en filosofi som ikke er rettet mot å produsere mengder, men høy kvalitet på druene. Vinstokkene er hovedsakelig av lokal Cannonau, strengt uten irrigasjonssystemer, dyrket i "Spalliera" med regelmessig avstand, i godt solfylt og luftig kupert terreng. Vinstokkene dyrkes ved hjelp av den tradisjonelle lokale metoden.
Spania, Vilajuïga
Vinproduksjon er vår opprinnelse, det vi er. Vi har en følelse av at mye av den ampurdanesiske jorden har gått tapt, og nå jobber vi, steg for steg, for å gjenvinne den. For å oppnå dette har vi gått oppover skråningene, lett etter gamle vinranker, og besluttet å plante vinranker ved havet. Vi tror dypt på jordsmonnet og vet at det tar år å danne seg. Vi ønsker at kommende generasjoner, enten de...
... typiske druesorter fra disse områdene, pleid med omtanke i et miljø der naturens elementer fritt kan spille sammen, har de bestemt seg for å bevare den gamle vinproduksjonskunsten, de gamle duftene og smakene, og produsere, i tradisjonens spor, en vin av høy kvalitet. Den sunne tilstanden i disse avsidesliggende og fjellrike områdene av Gennargentu, det intakte og klare økosystemet i området, muliggjør...
Italia, Corleone
Corleoneshop er en viktig nettbutikk for salg av typiske sicilianske produkter. Produktene er nøye utvalgt av oss, og kun det beste tilbys til dere til fordelaktige priser, sammen med gavekort og gaveideer. Vi tilbyr et bredt utvalg av nisjeprodukter, som er umulige å finne i vanlige butikker, laget med gamle teknikker av dyktige håndverkere, vinbønder, oljeprodusenter, brennevinprodusenter...
Dynamisk og betydningsfull vinprodusent som ligger i hjertet av Franciacorta, Le Marchesine tilhører Biatta-familien, en familie med svært gamle røtter, dokumentert allerede fra 1196. I fem generasjoner har familiemedlemmene vært aktive i vinverdenen: Giovanni flyttet til Franciacorta i 1980 og grunnla den nye vinproduksjonen, hvor dagens produksjon drives av sønnen Loris og barnebarna Alice og...
...Passion for gamle gastronomiske tradisjoner engasjerte oss i produksjon og fremming av et stort utvalg av gastronomiske spesialiteter fra vårt område. Denne smakfulle samlingen kalles "I PECCATI DI CIACCO". Fra Langhe-området, kjent over hele verden for sine flotte viner og hvite trøfler, kommer et stort utvalg av oppskrifter som er resultatet av bondetradisjon og lidenskap for gode ting. Våre...
... kokken. Smakene fra det tradisjonelle kjøkkenet og det enkle, men elegante miljøet gjør La Piccola Trattoria til en av de mest verdsatte restaurantene i Padova. Noen eksempler: Sprø mazzancolle med puntarelle-salat, appelsiner og bottarga-pulver fra Muggine, Fregula sarda med fiskeragu og spiny artiskokk fra Sardinia, Brasato al Cannonau med artiskokk-kake og ris med safran fra San Gavino. Hjemmelagde desserter og brød. Vinmeny med et hundretalls etiketter av anerkjente sardinske viner. Hver måned er det temakvelder.
Italia, Cerreto Guidi
... fødestedet til Leonardo da Vinci. Disse områdene er dyrket med vinmarker og olivenlunder, hvor det produseres utmerkede DOC-viner og olivenolje. Toscana Vini e Sapori har som mål å handle med typiske produkter - DOC Chianti-viner, røde og hvite viner, olivenolje, gamle smaker - sauser, syltetøy, karakteristiske småkaker fra området, honning, spekemat og oster. For dette har Toscana Vini e Sapori involvert små og mellomstore lokale produsenter for å spre nisjeprodukter laget med gamle tradisjoner, og bringer ekte produkter av høy kvalitet til markedet til rimelige priser.
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vår forbedrede leverandørsøk eller lag dine henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen for kjøpere.

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play