Frankrike, Villeneuve Sur Lot
...Økologisk lavtrykk hakket biff, slakterstil, laget av økologisk storfekjøtt. 100% muskel, benfri, trimmet, uten nerver og håndfettet, fettinnhold ≤15%. Vekt: 4x100g...
Portefølje (184)
Frankrike, Auros
... i naturlig tarm med sin blomst, perche-pølse, rullet ventrèche (fransk pancetta) og flat. Vi lager også kokt pølse: hjemmelaget hvitløkspølse, baskisk paté med Espelette-paprika, vår berømte bestemorpaté (med cognac, rømme og små sopp), kokt skinke, boudin med béarnais-kjøtt, galabar-boudin og boudin brasse med kjøtt, samt terrine av svineføtter. I tillegg produserer vi marinerte kjøttprodukter til grilling, som vår berømte grillskinke à la Lomo og ferske pølser.
Portefølje (31)
...For ham er det nødvendig å "sacrifice" den mest verdifulle delen av grisen. Faktisk lages Culatello di Zibello DOP, den ubestridte prinsen av alle spekemat, "fra" de sentrale musklene i låret. Ferskt kjøtt fra tunge italienske griser bearbeides med omhu og trimmes til den typiske pæreformen. Salt og pepper, 15 dager i et kjølig rom for å hvile, deretter bundet for hånd i den naturlige blæren. Nå...
Portefølje (10)
Italia, Gessate - Milano
... reise i smak og autentisitet..." Fra gastronomiske delikatesser som ansjos fra Cantabrianhavet til mesterverk for kjøttelskere med utvalg av spanske og portugisiske innfødte kjøttprodukter, helt til de beste Patanegra-kjøttene. Våre samarbeid reflekterer vårt engasjement for å søke eksklusivitet og kvalitet. Hver bedrift er nøye utvalgt for å tilby våre mest krevende kunder kontinuitet, kvalitet og autentisitet.
Portefølje (1)
Italia, Massa Lombarda
...For produksjon av fleksible emballasjer til innpakning av kjøtt, pølser og ost er barrierer egenskaper avgjørende for å sikre langvarig oppbevaring og beskyttelse av det innpakkede produktet. Engasjementet og den kontinuerlige forskningen etter de beste løsningene gjør at Renato Lusa kan tilby coextruderte og laminert filmer, både nøytrale og tilpassede, med spesifikke egenskaper for termoforming...
Portefølje (11)
Frankrike, Saint-Fraimbault
...Ekte emblem for normannisk gastronomi, de tradisjonelle innvollene har blitt gjenoppfunnet for å tilby en versjon med smaker av høy. Tanken bak denne oppskriften er av kokk Hubert Nobis, og den er igjen resultatet av et treparts samarbeid mellom kokken, bearbeidingsverkstedet "les Gorronnaises" og oss. Siden 1988 har familien Cousin utviklet ulike kjøttprodukter i sitt verksted i Gorron, med mål om alltid å fremheve tradisjonen. Ingredienser: Mager og føtter av storfe, gulrøtter, hvitvin, løk, vann, salt, pepper, høy...
Portefølje (15)
Italia, Mesoraca
... konsistens med en behagelig duft og en veldig delikat smak. Når den skjæres fint, smelter den i munnen. Kategori: Calabrese spekemat VEKT: 500/550g Vekt: 0.550 kg Ingredienser: Svin, salt, naturlige aromaer og krydder Sukker: dextrose og sukrose Antioksidanter: E301 Konserveringsmidler: E250-E252...
Portefølje (19)
...Hamfit Utvalg av pulveriserte konserveringsmidler for injeksjon i kokte kjøttprodukter. Rawfit Utvalg av modningsmidler for rå og/eller røkt kjøttforberedelser.
Portefølje (19)
Frankrike, Rungis Cedex
...CHARCUTERIE Fra Frankrike, Spania eller Italia tilbyr Le Delas et bredt utvalg av spekemat: fra den berømte hele Pata Negra til ferdigskiver av skinke, for ikke å glemme terriner, pølser og andre kokte eller røkte kjøttprodukter...
Portefølje (10)
... / 400 kg / 600 kg / 800 kg / 1200 kg per batch.","Features":{"Tumbling and kneading improves the quality of the meat, and results in tender meat.":"Tumbling og elting forbedrer kvaliteten på kjøttet, og gir mørt kjøtt.","Optional: hydraulic lift / HMI and PLC control / electronic vacuum meter":"Valgfritt: hydraulisk heis / HMI og PLC-kontroll / elektronisk vakuummåler","Suitable for making meat based...
Portefølje (50)
...Termodizayn solenergi-kontainer type kalde lagre gjør det mulig å lagre produktene dine kaldt, uavhengig av strømnettet, 24/7, hvor som helst du ønsker. Med solenergidrevne kontainer-kalde rom kan du enkelt løse problemer med kald oppbevaring av lett bedervelige matvarer som frukt, grønnsaker, kjøtt og kjøttprodukter, samt problemer med tap etter innhøsting. Termodizayn solenergi-kontainer type...
Portefølje (9)
...Artikkelnummer: 047220 Basis VPE: kg / KTN / LAG / PAL / ST EAN: 2804333000007 Varegruppe: 05 - TK-Kjøtt / 200 - TK-Svinekjøtt Ingredienser: Svinekjøtt og storfekjøtt (80%), bacon, vann, jodert salt, krydder (med sennep), smakstilsetning, druesukker, melkesukker, glukosesirup, krydderekstrakter, aromaer (med hvete, soyabønner), gjærekstrakt, stekesaus, antioksidant E300 og E301, stabilisator...
Portefølje (9)
Tyskland, Horb
...Salg av lam, storfekjøtt, kalv, kalkun og kyllingkjøtt, samt produksjon av kjøtt- og pølseprodukter fra vår egen slakting.
Samsvarende produkter
Slakterbutikk Salg
Slakterbutikk Salg
Portefølje (1)
...DLA SC-serien er spesielt egnet for fritering av kjøtt, fisk, grønnsaker, fylte produkter og mye mer. Takket være det kompakte designet er den spesielt godt egnet for bruk innen catering. I stedet for fett eller olje kan anlegget også brukes med vann, suppe og kjøttkraft, sauser eller marinader. For nøyaktig temperaturkontroll og best mulig friteringsresultater har DLA en digital varmeinnstilling...
Portefølje (9)
...Produktet er egnet for rask og effektiv modifisert atmosfærebevaring av kjølt ferskt kjøtt, kokte kjøttprodukter, hurtigmat, kaker, risnudler, ost, soyaprodukter, akvatiske produkter, fjærfe osv. Det har egenskaper som bevarer matens kvalitet, friskhet, farge, form og smak. Den kontinuerlige modifiserte atmosfærebevaringsmaskinen er en boks-type modifisert atmosfærebevaringsmaskin lansert av...
Tyskland, Hamburg
... av næringsmiddelindustrien til hermetikk, bakeblandinger, brød, kjøttprodukter, frukt- og grønnsakskonserver, fruktjuicer og -nektarer, syltetøy og marmelade, samt i øl og vin. Produktegenskaper: Glutenfri, Laktosefri, Vegansk Matmerking: E 301 Produksjon: Natriumascorbat blir syntetisk fremstilt fra askorbinsyre.
...And is iskald! WIESENHOF tilbyr også mange andespesialiteter i frossen form. Dette gir mer variasjon til fryseren din og bordet ditt!
Portefølje (2)
... av fasene med hakking av kjøtt og fett, blanding med krydder, hvile av deigen på et kjølig sted over natten, innføring av deigen i svinetarm, binding og lufting i naturlig miljø, der det velges egnede steder med hensyn til temperatur og fuktighet.
Spania, Arteixo (a Coruña)
...Fiberglass-badene er laget av polyester forsterket med glassfiber. Vi har flere standardmodeller, men vi har kapasitet til å produsere etter bestilling i alle mål. De har mange bruksområder (kjøttprodukter, meieriprodukter, kjemikalier, akvakultur, hermetikk, landbruk, elektrolyse, osv...). Egnet for håndtering av matvarer (kjøtt, fisk), behandling av avløpsvann, kjemikalier, osv.
Portefølje (46)
...Ved å konsumere dette kjøttet sier du nei til kolesterol og ja til et jerninnhold som er dobbelt så høyt som i annet kjøtt. Anemi, slankekost, sportslig trening eller bare et enkelt ønske om nye og lokale smaker, det er mange grunner til å velge dette kjøttet, og alle er til fordel for helsen. Eselkjøtt er et siciliansk produkt. Eselkjøtt (80%), svinekjøtt (20%), dekstrose, sukrose, svart pepper, antioksidant: E300, konserveringsmidler: E252, E250, naturlige aromaer. Alle våre pølser er fylt i naturlige tarmer. Oppbevares ved + 4 º C...
Spania, Guijuelo (salamanca)
... opprinnelse stammer fra en middelhavssubartype av Sus Scrofa Mediterraneus, innfødt i de berømte dehesas i Spania, hovedsakelig lokalisert i Salamanca. Behandlinger som brukes Hos Ibéricos Brisa går alle pølseprodukter gjennom disse behandlingene: hakking, tilsetning av ingredienser og elting, nedkjøling, fylling, tørking og modning. Fordelene med pølser Pølser er rike på magnesium, fosfor, sink og kalium. I tillegg gir de iberiske grisene fra Brisa oss kjøtt. Energiverdi: 432Kcal / 1919KJ Fett: 38.5 g Mettet fett: 15.3 g Karbohydrater: 2.1 g Sukker: 1.3 g Proteiner: 26 g Salt: 3 g...
Spania, Alhama De Murcia
... clostridium, og andre anaerobe mikroorganismer. Takket være sin konserverende effekt bidrar nitritt til å forlenge holdbarheten til kjøttprodukter, og sikrer kvalitet og ferskhet over lengre tid, samtidig som det bevarer den naturlige fargen på kjøttet, og opprettholder den rødaktige fargen som er typisk for ferskt kjøtt.
Portefølje (7)
...Teriyaki-saus for din utsøkte smak. Perfekt match for kjøttprodukter, fiskeprodukter, grillmat. Teriyaki kan brukes som marinade for svinekjøtt og biffstekker. Søt og bitter smak vil også passe perfekt til både kokte og stekte poteter. Teriyaki brygget i Ukraina.
Portefølje (6)
Belgia, Herentals
... størrelse på emballasje: 360 x 270 x 100 mm • Hastighet: 3 - 5 sykluser / minutt • Antall emballasjer per syklus: 1 - 6 Alternativer: • MAP Gassanalysator • Oksygenbegassing Denne maskinen er ideell for bruk i slakteri eller et lite produksjonsmiljø. Bruksområder: Ferskt kjøtt, kjøttprodukter, sjokoladeprodukter, fisk og fiskeprodukter, grønnsaker, pasta, ferdigretter, fruktsalat, tørket frukt, delikatesse-salat, suppe, sauser, ...
Portefølje (44)
Tyrkia, Sakarya
... ekstraordinær styrke og stivhet til maskinen. Cehuma har designet hver seksjon av CM-serien med termoformere for å møte hygieniske og rengjøringskravene som dagens matemballasjindustri krever. Hovedapplikasjoner: Kjøtt og kjøttprodukter (som; pølse, røkt kjøtt), ost, ferdigretter, kylling, fisk, sjømat, pizza, oliven, dadler, medisinske enheter ..... ...
Portefølje (2)
Spania, Peligros
...Blanding av stivelse og plantefibre, for produksjon av alle typer kjøttprodukter av hakket kjøtt (forberedte og kjøttprodukter, behandlet og ikke behandlet med varme). Dette produktet forbedrer teksturen, gir fylde og konsistens, holder på saftene, reduserer svinn og øker utbyttet. Inneholder ingen tilsetningsstoffer. Format: eske 6kg...
Nederland, Enschede
...Håndverksmessig matbehandling: Håndverksmessige matbehandlingsprofesjonelle som skjærer kjøtt og leter etter en passende maskin, har ulike argumenter når de kjøper industrielle skjæremaskiner. Et håndverksmessig kjøttfirma behandler andre volumer enn en bærekraftig kjøttprodusent, og stiller derfor andre krav til en industriell maskin for skjæring av kjøtt, kjøttprodukter og andre kjøttvarer.
Portefølje (9)
Belgia, Groot-Bijgaarden
...Håndverksmessig matbehandling: Håndverksmessige matbehandlingsprofesjonelle som skjærer kjøtt og leter etter en passende maskin, har ulike argumenter når de skal kjøpe industrielle skjæremaskiner. Et håndverkskjøttfirma behandler andre volumer enn en bærekraftig kjøttprodusent, og stiller derfor andre krav til en industriell maskin for skjæring av kjøtt, kjøttprodukter og andre kjøttvarer.
Portefølje (10)
Tyskland, Mechelgrün
...Hva gir søndagen sin storslåtthet - grønne kloser. og spesielt på høytidsdager hører en festmiddag med. - Økologisk gåsebryst - Økologisk and - Økologisk flodand - Økologisk kalkun - Økologisk kylling Selvfølgelig leverer vi alt klargjort for steking og bare sunn økologisk kjøtt fra vår egen gård. Det har spesielt blitt kjent i Vogtland. En spesiell delikatesse er våre økologiske julegjess...
Portefølje (2)
...Med KUSTECs modningsrom blir modningsprosessen for ost, kjøtt og pølser osv. optimalisert. Med optimal luftfuktighet for ostemodning og avfukting av diverse pølser og kjøttprodukter, er det ingenting som hindrer et høykvalitets sluttprodukt. KUSTEC planlegger og bygger modningsrom skreddersydd etter dine ønsker og krav.
Portefølje (7)

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play