...Salumi laget av svinekjøtt, eksklusivt for området Langhirano. Kjøttet kommer fra nakken på grisen, håndpakket i naturlig tarm og modnet i minst 90 dager, har en søt og behagelig smak og er hovedingrediensen i forretter og aperitiffer.
Portefølje (54)
Italia, Cavaria Con Premezzo
...DIMENSJONER OG VEKT A mm 360 B mm 460 C mm 520 D mm 530 E mm 500 Vekt kg 24 PAKNINGS DIMENSJONER Eske dimensjoner 58 x 27 x 52 cm Totalvekt 27 kg Volum 0,17 m³ Motor: Enfase, 115-220-240V, 50-60Hz Effekt: 0,35 HK / 0,245 kW Klinge: Ø mm 250...
Portefølje (72)
...Ideell for oppbevaring og emballering av matvarer som kjøtt, fisk, spekemat og ost, produsert av jomfruelige cellulosefibre, fri for optiske blekemidler, behandlet for å oppnå egenskaper av fuktighet og motstand som gjør den egnet for emballering av fuktige matvarer, total egnethet for kontakt med mat. MATERIALE: PLANTEBARE PAPIER...
Portefølje (45)
Italia, Castellamare
...Kjøttprodukter med en autentisk og raffinert smak, som gjør hvert hyggelig øyeblikk til en anledning til å nyte italiensk kvalitet. Strengt smakfulle kjøtt- og pølseprodukter på den mest naturlige måten mulig. Sunne og enkle elementer for å gjenoppdage smaken av gamle bondetradisjoner og våre områder.
Portefølje (26)
...For ham er det nødvendig å "sacrifice" den mest verdifulle delen av grisen. Faktisk lages Culatello di Zibello DOP, den ubestridte prinsen av alle spekemat, "fra" de sentrale musklene i låret. Ferskt kjøtt fra tunge italienske griser bearbeides med omhu og trimmes til den typiske pæreformen. Salt og pepper, 15 dager i et kjølig rom for å hvile, deretter bundet for hånd i den naturlige blæren. Nå...
Portefølje (10)
Italia, Gessate - Milano
... reise i smak og autentisitet..." Fra gastronomiske delikatesser som ansjos fra Cantabrianhavet til mesterverk for kjøttelskere med utvalg av spanske og portugisiske innfødte kjøttprodukter, helt til de beste Patanegra-kjøttene. Våre samarbeid reflekterer vårt engasjement for å søke eksklusivitet og kvalitet. Hver bedrift er nøye utvalgt for å tilby våre mest krevende kunder kontinuitet, kvalitet og autentisitet.
Portefølje (1)
Italia, Massa Lombarda
...For produksjon av fleksible emballasjer til innpakning av kjøtt, pølser og ost er barrierer egenskaper avgjørende for å sikre langvarig oppbevaring og beskyttelse av det innpakkede produktet. Engasjementet og den kontinuerlige forskningen etter de beste løsningene gjør at Renato Lusa kan tilby coextruderte og laminert filmer, både nøytrale og tilpassede, med spesifikke egenskaper for termoforming...
Portefølje (11)
Italia, Mesoraca
... konsistens med en behagelig duft og en veldig delikat smak. Når den skjæres fint, smelter den i munnen. Kategori: Calabrese spekemat VEKT: 500/550g Vekt: 0.550 kg Ingredienser: Svin, salt, naturlige aromaer og krydder Sukker: dextrose og sukrose Antioksidanter: E301 Konserveringsmidler: E250-E252...
Portefølje (19)
...Ved å konsumere dette kjøttet sier du nei til kolesterol og ja til et jerninnhold som er dobbelt så høyt som i annet kjøtt. Anemi, slankekost, sportslig trening eller bare et enkelt ønske om nye og lokale smaker, det er mange grunner til å velge dette kjøttet, og alle er til fordel for helsen. Eselkjøtt er et siciliansk produkt. Eselkjøtt (80%), svinekjøtt (20%), dekstrose, sukrose, svart pepper, antioksidant: E300, konserveringsmidler: E252, E250, naturlige aromaer. Alle våre pølser er fylt i naturlige tarmer. Oppbevares ved + 4 º C...
Vi distribuerer høykvalitets matprodukter fra den toskanske tradisjonen. Kjøttprodukter, oster, sylteagurk, pasta, gastronomiske retter, olje og mange andre produkter for din restaurant, bar, hotell. Vi har betjent Ho.Re.Ca-sektoren siden 1949. Besøk vår nettside Pieragnoli.it...
Italia, Ferrere
...L'Agrisalumeria Luiset er en gård med kort verdikjede som spesialiserer seg på svinehold og tilhørende spekemat med produksjon av glutenfrie kjøttprodukter og spekemat typisk for Piemonte. I Ferrere (AT), i Monferrato Astigiano, oppdretter vi svin utendørs, hvorfra vi får ferskt svinekjøtt som ribbe, nakke, koteletter og de typiske piemontesiske spekematene som salame della rosa, salame al...
Italia, Airola
... Merket Experience fra Sabatino Cillo representerer kulinarisk eksellens, og tilbyr det beste av italienske kjøttprodukter gjennom Filiera og Selezione Cillo, i tillegg til et internasjonalt utvalg av høy kvalitet. De tradisjonelle pølsene og pålegget er laget med lidenskap og førsteklasses ingredienser, som den prisbelønte Marchigianotto. Disse gastronomiske eksellensene smelter sammen Sabatinos sveitsiske tradisjon med italiensk matlaging og kvaliteten på de utvalgte ingrediensene. premi Italian top food 2022/23/24 wurstel / premio pepe e sale som miglio cotto og cotto i absolutt Italia.
Italia, Cremona
... er alle uvurderlige, som i oppskriftene fra gamle dager. Den lange modningen, dag for dag, på "den rette avstand" for å gi en uforglemmelig duft og smak med salting og håndbinding. De daglige kvalitetskontrollene, den maniske oppmerksomheten på å ivareta eksellens, det eksklusive valget av edle, høykvalitets italienske kjøttprodukter. Verdifulle ingredienser som vi legger i våre spekematprodukter...
Italia, Termeno
Vi er en familiebedrift siden begynnelsen av 80-tallet, nå med den tredje generasjonen om bord. Vi produserer et bredt utvalg av kjøttprodukter. Fra røkt Speck, til røkt bacon, samt forskjellige skinker og pølser, til salami og andre delikatesser. Spesialisert i produksjon av produkter for videre bearbeiding, som speck mattonella for skjæring. Også veldig aktive i horeca-sektoren, med produkter...
Italia, Cavour
Italcarni spa er spesialisert på produksjon av ferske og frosne kjøttprodukter, samt glutenfrie dietter. Spesialitetene er italienske, spesielt sicilianske. Ekte produkter laget med ingredienser av høy kvalitet.
PRODUKSJON AV TYPISKE KJØTTPRODUKTER FRA PARMA OG EMILIA PRODUKSJON AV SKÅRNE KJØTTPRODUKTER I BESKYTTENDE ATMOSFÆRE.
Italia, San Demetrio Corone
Kjøttprodukter av Rent Svin SERTIFISERT SELSKAP: ISO 9001:2000 og IFS...
Italia, Caltanissetta
Kjøttprodukter og bufallo mozzarella...
Italia, TRESANA
...BEDRIFTEN PRODUSERER FERSKE PØLSER (PØLSER, BITER, LUGANEGA) OG MODNE KJØTTPRODUKTER MED UTELUKKENDE ITALIENSK KJØTT AV HØY KVALITET, UTEN GLUTEN, GLUTAMAT, LAKTOSE, FARGESTOFFER, OG BRUKER OPPSKRIFTER OVERLEVERT FRA VÅRE BESTEFEDRE, I RESPEKT FOR TRADISJONEN FRA LUNIGIANA. DE HOVEDSAKLIGE KJØTTPRODUKTENE SOM PRODUSERES ER: VÅR LUNIGIANA MORTADELLA, LARDELLATO SALAMI, LUNIGIANA FILET, LUNIGIANA BRESAOLA (FORPAKKA MED FERSKT KJØTT) OG FIORE ALL'OCCHIELLO ...
Italia, Concorezzo
Forhåndskokte kjøttprodukter...
Italia, Langhirano
Modning av Kjøttprodukter...

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play