Italia, Palagonia
Sicilian Goodness, et ungt og dynamisk siciliansk selskap, driver med produksjon under merket Sicilian Goodness og handel med typiske sicilianske produkter for forhandlere og privatpersoner. Produktene eksporteres og er til stede i ulike europeiske markeder. For mer informasjon kan du be om et tilbud ved å sende oss en e-post på info@siciliangoodness.com, eller alternativt besøke nettsiden: sicili...
Portefølje (55)
Frankrike, Malataverne
...Datterinotomaten, kjent for sitt myke skall, sprøhet, konsistens og alltid høye brixgrad, beholder sine utmerkede organoleptiske egenskaper både når den høstes i klaser og som enkeltfrukt. Rå eller kokt, datterinotomaten er egnet for alle bruksområder på kjøkkenet: fantastisk i salater eller som en rask snack|forrett, utmerket i tilberedning av sauser eller gryteretter til en spesiell pasta. Pakking: gr 250, 300, 350...
Portefølje (8)
Frankrike, Wambrechies
...Dette nye konseptet med modulært mikrobølgeovn-brett gjør det mulig å tilby et komplett og variert måltid, som inkluderer en kald forrett, en varm rett og en dessert, som enkelt kan varmes opp sammen i mikrobølgeovnen, takket være IML-folien utviklet av Culidish som muliggjør kontroll av energintensiteten som kreves for hver komponent (fra 0 til 100%).
Portefølje (245)
Tyrkia, Istanbul
...Et unikt og gourmetprodukt laget med ferske østerssopp – (produsert og samlet fra våre gårder), hvitløk, honning, eplecidereddik og salt. Det kan nytes med alle typer matretter som sjømat, asiatisk mat, salater, middelhavsmat, midtøstenmat eller ethvert måltid etter eget valg. Det kan også være et flott supplement til spekemat og delikatesseprodukter, samt en forrett til alkoholholdige drikker...
Portefølje (6)
Spania, Madrid
...Eksellensen av blåmuggost. Castello® Danablu er den tradisjonelle danske blåmuggosten, som kjennetegnes av sin intense, lett salte smak. For blåmuggost-elskere! DANABLU er en dansk IGP-ost (Beskyttet geografisk betegnelse) og representerer derfor eksellensen av dansk blåmuggost. Castello® Danablu kommer i en 2 kg blokk for serveringsbransjen. Castello® Danablu kan brukes som en forrett, på pizza eller i pastaretter, til salater eller i sauser.
Portefølje (9)
JOSEFA FOODS er en familieeid matproduksjonsbedrift siden 1970-tallet, og den andre generasjonen av JOSEFA-familien fortsetter forpliktelsen til å tilby våre kunder de høyeste kvalitetsmatene som er tilgjengelige. Siden oppstarten har JOSEFA utviklet seg til å bli Maltas anerkjente navn for pasta-patéer og dips, med en portefølje av lokale og internasjonalt anerkjente kunder. JOSEFA har levert et ...
Portefølje (8)
Frankrike, Rungis
Spesialist på tørket frukt siden 1982, vårt selskap PALIMEX importerer, bearbeider og pakker tørket frukt av beste kvalitet i vår fabrikk som ligger på MIN i Rungis. ▶ Vår fabrikk på MIN i Rungis - Vi lytter til deg, vi er til tjeneste! Vi utviklet i 2020 en spesifikk risting av tørket frukt og en krydderprosess. Beherskelse, kvalitet og innovasjon er alle styrker som skiller oss ut. Våre spesi...
Portefølje (249)
Italia, Mesoraca
... alle kjenner. Modningen skjer i miljøer med kontrollert fuktighet og temperatur i minst 45 dager. Anbefales som forrett og som ingrediens i hovedretter (f.eks. Ovnsbakt pasta). Kategori: Calabrese spekemat VEKT: 300/350 g INGREDIENSER: Svinekjøtt, Salt, Naturlige aromaer og krydder Sukker: Dextrose og sukrose Antioksidanter: E301 Konserveringsmidler: E250-E252 Vekt: 0.350 kg...
Portefølje (19)
...Vi tilbyr deg et nytt snackkonsept. De er raske og enkle å forberede, perfekte som en liten forrett. Du kan spise dem hvor som helst: hjemme, på jobb eller utendørs.
Portefølje (9)
Frankrike, Objat
...En spesialitet fra Brive la Gaillarde i Corrèze, fikenen fylt med foie gras nytes som en forrett.
Portefølje (7)
Frankrike, Marseille
...Syreregulator sitronsyre E330. Følgende allergener håndteres i fabrikken: selleri, lupiner, fiskeprodukter, melkederivater, nøtter. Croc'Ella rister tørket frukt på en håndverksmessig måte. Vi ligger i regionen ProvenceAlpesCôted'Azur i Marseille. Croc'Ella tilbyr et bredt utvalg av tørket frukt som rå, saltede, og usaltede ristede varianter. Oliven og antipasti tilbys også. Med Croc'Ella vil du oppleve en 100% Made in Marseille forrett. Forpakning: Glasskrukke på 2,9 kg...
Portefølje (145)
Frankrike, Paris
... fordelene med vanlig hvitløk, og dens lett søte smak som varierer fra karamell til lakris, avhengig av tørketiden, anses som en av de fem grunnleggende smakene, umami. Svart hvitløk er spesielt allsidig og brukes i mange oppskrifter, fra forrett til dessert. Den er svært populær blant matentusiaster og stjernekokker. Ean13:3701511709891 Referanse:SvartHvitløkØkologiskAOPVoghieraKrem1...
Portefølje (133)
Frankrike, Perpignan
Nettbutikk for økologisk engangsservise og matemballasje. Hos MonoUso tilbyr vi et bredt utvalg av engangs- og gjenbrukbare produkter for hotellbransjen, restauranter, catering, konditorier og bakerier, kontorer og privatpersoner. I den anledning inviterer vi deg til en omvisning av våre hovedserier av økologiske produkter: kopper, sugerør, bestikk, tallerkener, brett, boller, servietter, duker, e...
Portefølje (10)
Frankrike, Mietesheim
...Oppdag Mixed pickles: et utvalg av seks grønnsaker i en deilig eddikpreparat. Denne blandingen av sylteagurk, blomkål, løk, røde paprika, gulrøtter og maiskolber er perfekt for en sunn og rask forrett. Nyt vinteren: Mixed pickles passer perfekt til raclette! Ingredienser: Sylteagurk, blomkål, løk, røde paprika, gulrøtter, maiskolber, vann, eddik, salt, syre: sitronsyre, krydder, antioksidant: natriummetabisulfitt, søtningsmiddel: natriumsakkarin...
Portefølje (80)
Frankrike, Talant
... Swissline Bamix® stavmikseren gir deg fantastiske resultater for raske hverdagsmåltider eller mer avanserte retter i løpet av en helg. Enkel å bruke og rask i utførelsen. Med en effekt på 200W takler den enhver forberedelse på rekordtid. Som en ekte assistent, takket være sine 4 munnstykker, vil den hjelpe deg med å lage deilige oppskrifter fra forrett til dessert. Tilbehør med mange bruksområder: Hakkekniv: kutter frukt og grønnsaker med fiber Referanse: DX100080 På lager: 5 produkter...
Portefølje (192)
Finland, Turku
...Beskrivelser Akkurat som en stor fest på bordet med en rik sjømatssalat laget med blekksprut, sepia, reker, små blekkspruter og krydrede muslinger i lake. Produktet er klart til å krydres etter smak med olje og ferske grønnsaker. Tips for konsum Den spesielt smakfulle salaten er klar til å nytes som en forrett, men den kan også settes pris på som en tilbehør for å berike risottoer, risksalater, hvete, bygg eller couscous. Det er mulig å tilsette ferske grønnsaker som selleri, løk og kapers. Den er utmerket kombinert med bønnepuré eller polenta. Volum: 200g/ pakke...
Portefølje (177)
Frankrike, Auxerre
...{"Nez":"duft av modne bjørnebær, mango og muskmelon med hint av sedertre, appelsinblomster, kandisert ingefær og bakebrød","Accord metvin":"aperitiff (stekt foie gras og trøffelsaus), forrett (ferske fiken fylt med foie gras), hovedrett (vaktler med sauternes), ost (roquefort)","Appellation":"Sauternes","Conditionnement":"Kartong med 6 flasker på 75cl","Le conseil de l'œnologue":"serveres ved 10...
Portefølje (190)
De forente arabiske emirater, Dubai
...Midtvingene består av to tynne bein som løper parallelt med hverandre nedover lengden av flatfisken. De har mørt, mørkt kjøtt og er helt dekket med hud. Disse kan bakes i ovnen eller grilles. Ideelle som en forrett, hovedrett, delingsrett eller som en del av et kjøttfat.
Portefølje (70)
Hellas, THESSALONIKI
...All magien fra middelhavsdietten i en bit fylt med aromaen av Hellas. En ideell forrett til vår ouzo. De beriker bordet vårt eller festbuffeen med sin rike smak.
Portefølje (9)
Frankrike, Grigny
...Disse øl-løkene er helt trendy. De svarer til et ønske om å skape en smakfull og deilig forrett som dere kan dele i en festlig og hyggelig stund. I tillegg er de perfekte til å akkompagnere snacks-måltider, som burgere, tacos eller pølser. Ølen i deigen gir en spesiell og original smak. FORPAKNING: 9 x 600 kg = 5,4 kg...
Portefølje (93)
Italia, Noci
...Mozzarella er en fersk, elastisk ost med en glatt, jevn overflate og en snøhvit farge. Smaken er søt og delikat, og lukten er frisk og behagelig. Den kommer i forskjellige former, et resultat av dyktigheten til våre ostemakere: fra bocconcino, til nodino, fra flette til liten flette og til fiordilatte. Vanligvis nytes mozzarella fersk alene som forrett (fiordilatte, typisk skåret i skiver og dresset med ekstra jomfruolje og tomat, utgjør basen i den berømte caprese) eller som tilbehør, i kombinasjon med hovedretter og også i salatforberedelser.
Portefølje (10)
Frankrike, La Fouillade
...Den økologiske coppaen fra Ferme de la Rousse er laget av nakkekjøtt. Kjøttet er smakfullt og mørt. Det kan nytes rått i tynne skiver som en forrett, og når det grilles, passer det perfekt til raclette eller brunch.
Portefølje (11)
Ukraina, Kyiv
...Frysetørket soppsuppepuré er et sunt og deilig hurtigmåltid. Du trenger bare å tilsette et glass kokende vann til de naturlige ingrediensene, og etter 5-7 minutter kan du nyte en velsmakende forrett. Soppsuppen inneholder høykvalitetsprotein beriket med vitaminene D, E, PP og C. På grunn av det høye innholdet av næringsstoffer kan retten inkluderes i kostholdet til reisende (tillatt å dampe i...
Portefølje (19)
Frankrike, Lalinde
... vi laget oppskrifter for hver sesong. Andre funksjoner ved oppskriftsboken NL/FR OFYR: Oppskriftsboken inneholder et sett med inspirerende oppskrifter fra forrett til dessert, som kan lages på OFYR. Oppskriftsboken vil hjelpe deg med å mestre de forskjellige matlagingsmetodene for OFYR raskt. Enkle og tilgjengelige oppskrifter for alle smaker. Vekt: 2,7 kg...
Portefølje (50)
Litauen, Bajorai, Vilniaus R.
...Frico Chevrette Geitost har en mild og kremet smak. Ideell for salater, som forrett eller som en del av et ostebrett.
Portefølje (10)
Frankrike, Brunoy
...Med en unik smakskraft vil Voatsiperifery svart pepper heve intensiteten i alle dine retter, fra forrett til dessert. Finn vår 100% naturlige Voatsiperifery svart pepper pakket i gjenlukkbare, hermetiske poser: Den ville svarte pepperen fra Madagaskar, også kjent som Voatsiperifery svart pepper, er en sjelden variant av villpepper med stilk, som finnes i regnskogene i Sørøst-Madagaskar. Navnet...
Portefølje (11)
Frankrike, Arles
...Conserves Guintrand Varm opp vår niçoise ratatouille i en kjele, på lav varme, og server den sammen med rødt eller hvitt kjøtt, ved å tilsette kjøttsaften som du har reservert. Hvis du ikke har kjøtt tilbehør, vil vår niçoise ratatouille være en fryd å spise bare varm, og dryppet med litt olivenolje. Kald eller lett avkjølt, vil den bli veldig godt mottatt som den er, i sommermåltider, som forrett eller grønnsak, også pyntet med et lett dryss av rå og fruktig olivenolje.
Portefølje (142)
Spania, Murcia
...Choricitos er en original forrett laget med høykvalitets galisiske råvarer. Pepus choricitos er ideelle å smake som tapas eller til å følge de beste gryterettene. Vi anbefaler å varme dem opp før konsum for å forbedre smaken.
Portefølje (178)
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play