...Våre empanadas er laget med de beste kvalitet ferske ingrediensene, helt naturlige og uten tilsetningsstoffer, fargestoffer eller konserveringsmidler.
De er et fantastisk alternativ å smake på som en del av en meny eller som en forrett, siden de er tilgjengelige i forskjellige størrelser og smaker.
KATEGORI: Empanadas...
...Eksellensen av blåmuggost. Castello® Danablu er den tradisjonelle danske blåmuggosten, som kjennetegnes av sin intense, lett salte smak. For blåmuggost-elskere! DANABLU er en dansk IGP-ost (Beskyttet geografisk betegnelse) og representerer derfor eksellensen av dansk blåmuggost. Castello® Danablu kommer i en 2 kg blokk for serveringsbransjen. Castello® Danablu kan brukes som en forrett, på pizza eller i pastaretter, til salater eller i sauser.
...Vi tilbyr deg et nytt snackkonsept. De er raske og enkle å forberede, perfekte som en liten forrett. Du kan spise dem hvor som helst: hjemme, på jobb eller utendørs.
... forrett, men har også nok kropp og vedvarende smaker til å matche mer kompliserte retter, krydrede retter, gryteretter eller grillmat.","INGREDIENTES":"Vann, byggmalt, hvete malt, havremalt, humle og gjær.","ALÉRGENOS":"Bygg, hvete, havre","IBUS":"61","Alcohol":"8,2%","Estilo":"Double IPA","HISTORIA":"Posidonia oceánica er en skatt fra bukten i ALTEA, oppkalt etter den greske guden Poseidon."}...
...Arbequina
I duften, grønn fruktighet med aromaer av nyklippet gress, tomat og grønt eple. I munnen rund og lett. (Anbefalt i salater og med modne tomater).
Hojiblanca
I duften, grønn fruktighet med aromaer av nyklippet gress, mandelskall, tomat og grønt eple. I munnen en vedvarende middels bitterhet og krydder. (Anbefalt på ristet brød og som forrett til å smøre på ferskt brød).
Coupage
I duften, banan og malt pepper. I munnen vanilje og et middels men behagelig krydder med en lang og vedvarende smak i ettersmaken. (Anbefalt med ovnsbakt eller grillet fisk og med pasta).
...Choricitos er en original forrett laget med høykvalitets galisiske råvarer. Pepus choricitos er ideelle å smake som tapas eller til å følge de beste gryterettene. Vi anbefaler å varme dem opp før konsum for å forbedre smaken.
...Olivenvarianten er cornicabra, som har en lett bitter smak. Denne typen oliven er perfekt som snacks eller forrett. I tillegg har cornicabra-olivenen en enorm allsidighet når det gjelder å kombinere den, enten som tilbehør til andre retter eller i en salat.
... en daglig meny bestående av en forrett med ristet brød og iberisk spekemat, fire første retter og fire hovedretter å velge mellom, med de beste ferske fiskene og kjøttene som kommer til oss daglig fra våre leverandører.
... og kokte egg, kokt og vakuumpakket. Ingen konserveringsmidler eller kunstige farger brukes. I Galicia serveres den tradisjonelt som en forrett, akkompagnert av en kald grønnsaksblanding. Et annet populært forslag er å spise den med ferskt brød; enten på toast eller som en utmerket sandwich. Serveres i salater, finhakket og dresset med lett Modena-eddik. Andre ideer inkluderer; å servere sammen med grillet fersk grønn asparges, med bakte poteter, karameliserte Piquillo-pepper eller karameliserte blandede bær. Vår lamprey er også deilig med alt maismelbrød eller småkaker.