Hellas, Chalkidiki
...Kalamata-oliven. De er kompakte og sprø med en diskret fruktig smak, som er salt og litt bitter. De spises som en forrett, i salater og spesielt i gresk salat. De dyrkes utelukkende i hele Hellas og behandles på en naturlig måte, som definert av produksjonsprosessen.
Portefølje (10)
Italia, Pescara
...Gastronomiske snegler helix aspersa muller er klare for kjøkkenet. VÅRE SNEGLER HELIX ASPERSA MULLER Denne arten finnes i ulike klima og jordsmonn. Den vokser raskt i våre oppdrettsanlegg, og ernærer seg utelukkende av vegetasjon, uten bruk av fôr. Vår metode med NATURLIG SYKLUS UTENDØRS gjør at vi kan oppdrette våre snegler kun med planter, for å oppnå et produkt av høyere kvalitet både når det gjelder organoleptiske egenskaper og kulinariske. Den brukes både som forrett og som hovedrett. Kjøttet som kjennetegner den har et høyt proteininnhold og et lavt fettinnhold.
Portefølje (5)
Belgia, Fleurus
Selskapet BELIX er spesialisert på produksjon av HORECA-artikler og emballasje. Vi har utviklet en innovativ serie med former for «Mise en Bouche» i injisert krystallpolystyren, som ser ut som glass. Denne kolleksjonen av mini-former vil fremheve presentasjonen av dine retter som forretter, zakouskis, frosne varer, bakverk… Disse «Mise en Bouche» eller «Zakouskis» passer spesielt godt for cateri...
Portefølje (96)
Frankrike, Paris
...Hmiss eller Mechouia, en algerisk salat laget av grillede paprika, skrelt og stekt i olivenolje med tomater og hvitløk. En veldig enkel, rask og spesielt velsmakende forrett.
Portefølje (20)
Frankrike, Furiani
...For en glede å motta denne vakre treboksen fylt med deilige spesialiteter. Den består av En honningnougat fra Korsika. En plate med mørk sjokolade med delikat ristet hasselnøtter. Et utvalg av smaksprøver, melkesjokolade og mørk sjokolade strødd med små biter av tørket frukt. Perfekt for å nyte med te eller kaffe. Et glass med smørbar paprika som kan nytes varm (på pasta) eller kald som en forrett. En pakke med frøkjeks for å akkompagnere vår paprikasalat. Referanse: COFFRETFRAGILE...
Portefølje (97)
Spania, Cox (alicante)
...Olivenvarianten er cornicabra, som har en lett bitter smak. Denne typen oliven er perfekt som snacks eller forrett. I tillegg har cornicabra-olivenen en enorm allsidighet når det gjelder å kombinere den, enten som tilbehør til andre retter eller i en salat.
Portefølje (45)
Frankrike, Plaisir
...Papayaen er et medlem av Caricaceae-familien, og dens fruktkjøtt spises som en forrett, i dessert eller i salat blandet med andre frukter. Grønn kan brukes i grateng. Egenskaper ved papaya: Papain brukes i såkalte «enzymatiske» skrubber, som er mye mildere enn kornskrubber. Huden: fjerner døde celler på overflaten av epidermis, uten å påvirke sunne celler. Inneholder en høy mengde beta-karoten som stimulerer hårvekst, noe som gjør det fyldigere og sterkere. Opprinnelse, størrelse, fuktighet, pakking, kvantitet, pris i henhold til diskusjon med kjøperen. INCOTERMS: LUFT ELLER Sjø.
Samsvarende produkter
Papayaen
Papayaen
Andre produkter
Okra
Okra
Portefølje (34)
Italia, Messina
...Konserverte produkter laget strengt håndverksmessig. TØRKEDE TOMATER I OLJE: de tørkede tomatene har ligget i brett i flere dager under vår fantastiske sol. Utmerket som forrett eller som tilbehør til pasta. De tørkede tomatene har ligget i brett i flere dager under vår fantastiske sol. Utmerket som forrett eller som tilbehør til pasta. HELE CHERRY-TOMATER I OLJE: hos oss i Sicilia er cherry...
Portefølje (10)
Frankrike, Sète
... mattradisjonen i Molise-regionen. Disse mozzarella-kirsebærene er dekket med en gyllen og sprø panering, hvor ingrediensene er helt naturlige, som utvalgt mel, paprika og naturlige gjær uten konserveringsmidler. For å nyte denne oppskriften, stekes den i en frityrgryte, 2 til 3 minutters steketid er tilstrekkelig. Det er en allsidig rett som kan nytes både som finger-food til forrett eller som aperitiff takket være den raske tilberedningen.
Portefølje (42)
Tyskland, Oberschleißheim
...Vi har det riktige porselenet fra forrett til dessert! Vakkert dekkede bord forbereder gjestene dine på arrangementet. Med fint porselen kan du dekke det festlige bordet for bryllup, bedriftsarrangementer eller din gallafest. Alt passer sammen, slik at det skapes et stemningsfullt bilde. Selv om du planlegger et buffet, er det fornuftig å leie porselenet. Servering til gjestene blir betydelig lettere med en tallerkenutleie. For spesielt ved varme og kalde buffeter bør det alltid være tilstrekkelig med servise tilgjengelig. Du kan til og med leie tallerkenunderlag hos oss.
Portefølje (10)
...Vitesca gir deg friske og sunne lunsjalternativer. Enten det er vår Friskemeny, vårt komplette økologiske meny, en forrett suppe, rå grønnsaker, salat eller frukt – vi vil vise deg at god mat smaker godt.
Portefølje (3)
Frankrike, Les Riceys
...DRUESORTER: 80 % CHARDONNAY 20 % PINOT BLANC DOSERING: 11 g/l SMAKSOPPLEVELSE: En vakker lys gyllen farge for denne årgangen, med aromaer av modne gule frukter. Med lett honningaktige noter som passer perfekt til dine aperitiffer, spesielt en forrett med foie gras.
Portefølje (9)
Frankrike, Lyon
...Villsvin-salami er nøkkelen til en vellykket forrett, og den vil overraske deg både med smaken og elegansen sin. Den er laget av 80% villsvin kjøtt og 20% magert og fett fra Bigorre svart svin.
Portefølje (40)
...Blant spanjoler er Arbequina spesielt populær, den minste av spiseoliven. Enten som tilbehør, forrett eller sunn snack i løpet av dagen – denne kulinariske spesialiteten begeistrer! For alle som liker å glede seg over de små tingene. EAN: 4260394017541 Netto vekt: 4.000 g Avtappingsvekt: 2.250 g Pakke: 3 Antall kartonger per lag: 11 Antall lag på pall: 5 Antall artikler på pall: 165...
...Fisk til å gå - Små munnfullstørrelse fiskekaker laget av rent laks, krydret og deilig. Som forrett eller snack i løpet av dagen, gjerne sammen med dip! Små fiskekaker laget av 100% laks (ingen andre fiskesorter) - Ø ca. 2,5 cm - 3 cm Ingredienser i lakseskivene: 80% laks, løk og krydder. I 500g pakke eller som SB-pakke med 9 kuler, to trespyd og 2 små pakker ketchup. De små lakseskivene er ferdig stekt og kan nytes både varme og kalde.
Portefølje (5)
Belgia, Andenne
...innovative og fleksible, tilbyr vi løsninger som møter behovene og nettverkene til våre kunder ved å tilby tilpassede produkter og emballasje. Goumanisto tilbyr et utvalg på omtrent 100 oppskrifter for en vellykket aperitiff eller forrett: - Ost i terninger - Forberedelser basert på ost - Krokett/ostefondue - Skåret spekemat og pølser - Marinerte oliven - DIPS/kjeks - Asiatiske og etniske biter...
Italia, Sassello
L’ Artigiana del Fungo-fabrikken ble etablert i 1996 som et familieworkshop som produserer konserverte matvarer. Den gang og nå holder den fast ved sine opprinnelige retningslinjer: kvalitet på råvarer, nøye utvalgt, og jakten på ferske produkter som blir kontrollert én og én. Utvalget av våre konserverte produkter spenner fra forretter til konfekt. Du kan enkelt finne en saus eller en forrett...
Frankrike, Argenteuil
Restaurant Halal er den halal-kateteren som er dobbelt spesialisert og vil imøtekomme alle dine forventninger til både mat og dekorasjon for ditt store bryllupsarrangement. Med eksklusive halal catering-tjenester, lager teamet et måltid som er like uforglemmelig som seremonien din. Tjenester som tilbys Fra forrett til dessert, tar Restaurant Halal seg av å forberede rettene som vil utgjøre ditt...
Italia, Pisa
... lage pizza i rektangulære former, ideelt for spesielle arrangementer, steinovnsbakt pizza også for take-away, maxi og normal, arancini med kjøttsaus, friterte panzerotti, fylte pucce, cecina, og fylte schiacciatine også med porchetta. Samtidig med pizzeriaen ble trattoriaen, rotisseriet, varm mat, og restauranten etablert, hvor vi takket være et online meny- og telefonbestillingssystem klarer å operere som en selvbetjening, og selge en forrett eller hovedrett for bare € 4,50. Hver dag lager vi en annen forrett og hovedrett enn den vanlige menyen, og vi prøver å prioritere ekte og lokale produkter.
Alle rommene er utstyrt med TV og WIFI-tilkobling, bad og toalett. Meny serveres fra onsdag til fredag kveld og inkluderer forrett, hovedrett, dessert, kaffe, vin inkludert til 42€. Hostellerie Le Claimarais tilbyr også sin gastronomiske meny. Spesielle betingelser gis ved regelmessige reservasjoner. En unik ramme ved grensen til tre land. For å feire deres forening, samle tradisjon, smak, sjarm...
Nederland, Amsterdam
... amsterdamske restauranten har en rik historie når det gjelder kvalitetsrik og deilig nederlandsk mat. I 1946 kunne man allerede få et komplett middag med forrett, hovedrett og dessert for 0,55 cent. Også ekspertene mener at vår deilige nederlandske mat er blant det beste Amsterdam har å tilby. Våre kokker har allerede vunnet flere priser. Leserne av Dichtbij.nl kåret Hap-Hmm til den beste...
Spania, Barcelona
... en daglig meny bestående av en forrett med ristet brød og iberisk spekemat, fire første retter og fire hovedretter å velge mellom, med de beste ferske fiskene og kjøttene som kommer til oss daglig fra våre leverandører.
Belgia, Péronnes-lez-Binche
Hos Nordic Centre finner du et bredt utvalg av ferske og frosne matvarer og krydder for å lage menyen din fra forrett til dessert. Nordic Centre tilbyr også et utvalg av håndverksprodukter. Det leverer både til profesjonelle kjøkken og til privatpersoner. Produktsortimentet inkluderer frosne produkter som fisk og skalldyr, kjøtt og fjærfe, frukt og grønnsaker, pommes frites, snacks og derivater...
Arrangement av arrangementer, catering. Frisk mat. Forrett, hovedrett, dessert.
Frankrike, BOUJAN SUR LIBRON
Siden 1964 har Avidoc skilt seg ut i distribusjonen av iskrem og frosne produkter til profesjonelle innen storkjøkken, samt bakerier-konditorier og stekeanlegg, i Languedoc-Roussillon. Fra forrett til dessert tilbyr vi mer enn tusen referanser av frosne produkter og iskrem.
Spania, Porriño
... og kokte egg, kokt og vakuumpakket. Ingen konserveringsmidler eller kunstige farger brukes. I Galicia serveres den tradisjonelt som en forrett, akkompagnert av en kald grønnsaksblanding. Et annet populært forslag er å spise den med ferskt brød; enten på toast eller som en utmerket sandwich. Serveres i salater, finhakket og dresset med lett Modena-eddik. Andre ideer inkluderer; å servere sammen med grillet fersk grønn asparges, med bakte poteter, karameliserte Piquillo-pepper eller karameliserte blandede bær. Vår lamprey er også deilig med alt maismelbrød eller småkaker.
Italia, Tradate
... gårder. Vi tilbyr et sunt kjøkken, tilberedt på bestilling, men som også er veldig nøye med detaljene. For å smake på vår forrett med smaksprøver av pølser og oster, og tilbringe en natt i komfort, men omgitt av natur, trenger du bare å komme og besøke oss. Vi organiserer også lunsjer for seremonier, eller ettermiddagskaffe. God natur til alle.
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vår forbedrede leverandørsøk eller lag dine henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen for kjøpere.

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play