...Paella-krydderblandingen er ideell for tilberedning av ekte spansk paella med kylling, sjømat og chorizo. -eget produksjon- Krydder kun for industri og handel. For mer informasjon om våre produkter, vennligst besøk vår hjemmeside eller ta kontakt med vårt salgsavdeling. Ditt team fra HAMBURGER GEWÜRZ-MÜHLE...
Portefølje (22)
Frankrike, Saint Lambert De La Potherie
... supermarkeder og hypermarkeder, vil denne skjæremaskinen for skinke tilby flere skjæringsdimensjoner. Med sitt beltesystem og slipestein vil denne skjæremaskinen for skinke gjøre jobben enklere for deg og spare tid. Med denne profesjonelle skjæremaskinen for skinke med en diameter på 195 mm, kan du skjære rå skinke, kokt skinke, røkt bacon, pølse, chorizo, men ikke ost. Blad: ø195 mm Skjærelengde: 190 mm Høyde på skjæring: 130 mm Tykkelse på skjæring: 0,2 - 12 mm Effekt: 150 W / 230 V Dimensjoner: L425 x P370 x H340 mm Vekt: 11,10 kg...
Portefølje (188)
...Tradisjonelt røkt paprika fra La Vera-dalen i den spanske regionen Extremadura. Det er også en tradisjon i den spanske Extremadura å røyke paprika, og dermed lage en helt eksepsjonell spesialitet. Bruk: Søt og sterk røkt paprika passer, avhengig av preferanse, til and, fersk ost, de fleste belgfrukter og grønnsaker, kylling, storfekjøtt og kalvekjøtt, ris, svinekjøtt. Den må selvfølgelig ikke mangle i noen BBQ-saus og gir sausen en uforlignelig aroma. Paprika liker ikke sterk varme, ellers blir den bitter. Dette er det typiske krydderet for den spanske pølse-spesialiteten Chorizo.
Portefølje (10)
Portugal, Barcelos
...Fyllingsutstyret for delikatesse som kombinerer hastighet og effektivitet Fylleren EVC-2000 er utstyret du vil ha som en alliert for fylling i delikatesse. Chorizo, fersk pølse, pølse, salami, osv. Den kombinerer et 10-fin motorfyllingssystem, som reduserer tap og forhindrer flekker og bobledannelse, samtidig som den kontrollerer den nøyaktige størrelsen på porsjonene. En fyllingsløsning for...
Portefølje (28)
Frankrike, La Jaille Yvon
...Våre MCÖ soyaproteiner er designet for å gi deg muligheten til å dra nytte av vår ekspertise, men også for å dele våre kreasjoner og oppskrifter direkte fra vårt tilberedningskjøkken. Våre HéÖ granuler finnes i flere smaker, inkludert Fjærfe, Chorizo, Merguez, Skaldyr, og i ulike størrelser: Enten det er til bolognese, grateng eller andre retter, er alle granuler klare til å nytes og kan enkelt...
Portefølje (5)
Frankrike, Carquefou
...Saucisse brasse, Toulouse, chipolatas natures eller med urter i 55 eller 90g, merguez biff-lam i 55 eller 90g, kjøttdeig, farse, chorizo til grilling, osv. Den kreative serien av pølser inkluderer også pølser og chipolatas med muscadet, med curé nantais og poteter, med grillede grønnsaker, med grillede løk, med piment d'Espelette, Chistorra, basquaise... Tilgjengelig i selvbetjeningsdisken, under beskyttende atmosfære, i fast vekt eller i den tradisjonelle disken, er pølsene utelukkende fylt i naturlige tarmer. Det finnes også en serie "Porc Bio du centre" i chipolatas 55g og pølse 125g.
Italia, San Donaci
...Vin laget av vinifisering av druer fra Negroamaro (90%) og Malvasia Nera (10%). Produksjonsområde: Salento, mellom provinsene Brindisi og Lecce. Modning i barriques. På nesen fremstår det aromaer av modne røde frukter og syltetøy, krydret som svart pepper, lakris, brente noter og en balsamisk tone av middelhavsplante. Ideell med harde oster som Comtè, Gorgonzola, spekemat som svinepanne, chorizo, capocollo og grillet rødt kjøtt.
Portefølje (5)
Spania, Peligros
Produkter Ruca ble grunnlagt i 1948 i byen Granada som et resultat av samarbeidet mellom flere medlemmer av familiene Martín Molina og Rubio Casero. Vi startet vår virksomhet som leverandører av krydder og krydderblandinger for den tradisjonelle "MATANZA" av svin i hjemmet, og spesialiserte oss gradvis i produksjon av FORBEREDTE KRYDDER for konservering av disse pølsene. I de første årene førte ...
...Spiselig, brukt til dannelse av kokt chorizo med tykk deig og produksjon av kokt, røkt, cabano, modnet og rå chorizo.
Samsvarende produkter
Avansert
Avansert
Andre produkter
OKY
OKY
BELLOTARI Espacio Ibérico er merkevaren til vårt selskap. Vi spesialiserer oss på salg, markedsføring og distribusjon av produkter fra iberisk svin og alle produkter laget med råvarer fra Extremadura og noen andre spanske regioner. Vi ble etablert med en klar intensjon om å gi maksimal kvalitet i våre produkter. Vi kjenner hele produksjonsprosessen for iberisk svin og produsentene i regionen, og v...
Frankrike, Laissac
...chorizo, guanciale, tørket pølse, saucisson, utgjør vårt utvalg av nitrittfri spekemat laget i vårt verksted i Laissac i Aveyron. COTE2BOEUF er også oppfinneren av Popines: spekemat skåret fint i et 100% resirkulerbart og pantbart glasskrukke. Når den er vakuumpakket, vil Popinen holde seg i 3 måneder ved romtemperatur. Tilgjengelig i 3 formater (Popine, Marmite, Chaudron), vil den følge med på raclette om vinteren og spekematfat om sommeren.
Portefølje (29)
Spania, Guijuelo-Salamanca
César Nieto er en fabrikk for pølser og skinker som tilbyr følgende produkter: Ibéricos curados: - jamón de bellota - lomo de bellota - lomito de bellota - chorizo de bellota - salchichón de bellota - chorizo vela de bellota - sobrasada de bellota ibérica - loncheados de bellota Ibéricos frescos: - cabecero de bellota - chuletero de bellota - carrillada de bellota - corona de bellota - abanico de bellota - secreto de bellota - presa de bellota - pluma de bellota - solomillo de bellota - carne de cerdo ibérico - carne ibérica - frigorífico cárnico...
Spania, Cuéllar, Segovia
Vi er en familiebedrift som driver med oppdrett av iberisk svin og produksjon av håndlagde pølser i Cuéllar, Segovia. Blant furutrær og eiketrær blir dyrene født og tatt vare på på vår egen gård, med en grundig kontroll av deres kosthold og sanitære og miljømessige forhold. Vi har alltid laget vår egen slakt når vinteren kom: chorizo, salchichón, blodpølse, osv. En dag bestemte vi oss for å ta et skritt videre og sette produktet vårt på markedet. Hvis vennene og familien våre elsket pølsene våre, hvorfor ikke tilby et så naturlig og utsøkt produkt til andre?
Spania, La Muela
Aibar Selección er et familieeid selskap med mer enn 50 års erfaring innen produksjon og distribusjon av skinker, pølser, oster, blant annet. Alle produktene vi tilbyr er av høy kvalitet og til de beste prisene. Vi har et bredt katalog av produkter, inkludert: iberisk bellota-skinke, iberisk skinkebein, iberisk salchichón, modnet chorizo, fersk chistorra, guanciale, spesial coppa til pizza, osv...
Frankrike, Layrac
... institusjoner tilpassede stykningsdeler som møter deres forespørsel og behov. Vår drift gir oss fleksibiliteten til et håndverksbedrift, noe som er en fordel. Noen kjøttvarer: Bourguignon, Entrecôte, Faux-filet, Bavette, Sauté de veau, Kotelett Noen pølser: Landpâté, Blodpølse, Hvitløkpølse, Chorizo, Toulouse-pølse, Chipolatas, Merguez Sporbarheten til Marassé-produktene omfatter de tiltakene som er iverksatt for å følge hvert trinn i produksjonen og markedsføringen av vårt kjøtt, for å kunne sikre at gode hygieneforhold overholdes gjennom disse trinnene.
Spania, Madrid
I Quinto Mandamiento tilbyr vi våre kunder alle typer veganske matvarer. Vi har alt fra veganske burgere, til fisk og veganske snacks for å nyte med familien. Har du allerede prøvd vegansk chorizo? Det er virkelig deilig, akkurat som osten. Alle produktene våre er veganske og miljøvennlige. Du vil finne hundrevis av deilige alternativer for å starte ditt veganske kosthold. Å kjøpe veganske...
Spania, Massamagrell
Håndverksmessig produksjon av pølser, chorizo, ferske longanizas, kjøttprodukter...
Spania, Martinamor
... at hver gjest kan finne en bit som passer deres smak. Fra stykker av lomo embuchado, chorizo eller salchichón, til produkter som bevarer historien til en hel region, som morcón eller sobrasada. Omsorgen i oppdrett av dyrene, sammen med det grundige arbeidet med utvalg, hakking og krydring av kjøttet, gjør en forskjell. Modningstiden avrunder en prosess som gir gastronomiske skatter og ernæringsmessig interessante produkter som ikke går ubemerket hen for ganen.
Frankrike, Perpignan
...n°1 i salg i delikatesseavdelingene i butikkene vi leverer til, er produktene våre katalanske spesialiteter laget i Garrotxa-dalen i Spania. Aromatiserte eller naturell fuets, aromatiserte eller naturell pølser, mild eller sterk chorizo, skinker, 1/4, 1/2 eller hel benfri serrano, et bredt utvalg av vakuumpakkede skiver, saltet bryst, lomo, osv. ... Vårt utvalg har gledet tusenvis av turister som har feriert i regionen vår i 10 år.
Portugal, Valença
... fabrikker. Produktene vi selger er: - Fruktkonserver - Belgfrukter og grønnsaker - Fiskekonserver - Ost og osteliknende produkter i blokk og revet - Kjøttvarer (pålegg, bacon, chorizo, salami) - Semulepasta av hard hvete - Vegetabilske oljer og olivenolje - Juice og nektar - Sjokolade og kjeks - Frosne grønnsaker - UHT melk - Kjølte salater - Sauser (majones, ketchup, sennep og mange flere) - Frossen fisk og ultrafrossen sjømat (reker) - Frossen svinekjøtt, storfekjøtt og fjærfe.
Spania, Guijuelo
FISAN er en familiebedrift med en lang historie (grunnlagt i 1920, et hundreårig selskap) som spesialiserer seg på en håndverksproduksjon av stjerneproduktet fra spansk gastronomi, Iberico Bellota-skinken. Vi lager også mange andre produkter fra Iberico-svinet, som Embutidos (Chorizo, Lomo...) og frosne stykningsdeler (Pluma, Secreto, Presa...). Vi tilbyr flere formater for å tilpasse produktet...
Portefølje (10)
Spania, O Porriño-Pontevedra
PORTALCONSA satser på typiske galiciske produkter, som tradisjonell chorizo og cebollero, lacón, panceta, cacheira..., men uten å se bort fra mer generiske produkter som hamburger, pølse eller criollo, selvfølgelig med kvaliteten på råvarene fra vårt land og det gode håndverket fra erfarne hender, samt en teknologisk infrastruktur som bare kan bidra til kvaliteten på våre produkter.
Embutidos Don Hilarión er et selskap som spesialiserer seg på salg av chorizo, skinker, fuet, lende, bacon,... i Haro. Produkter av høy kvalitet i La Rioja. Skinker fra Haro, Chorizo fra Haro, Lende fra Haro, Fuet fra Haro, bacon fra Haro. Salg i slakterbutikker og delikatesseforretninger, dagligvarebutikker, vinbutikker, og du kan også smake dem på restauranter og barer. Vi har distributører i provinser i Spania for distribusjon av våre produkter.
Spania, Tudela (navarra)
Leframa er en familiebedrift som gradvis har vokst takket være to klare prinsipper: hardt arbeid og maksimal kvalitet for å tilby våre kunder det beste produktet. Vi liker arbeidet vårt og prøver å formidle dette i alle produktene våre. Våre produkter: FERSKE PØLSER, CHISTORRA, TØRR OG FERSK CHORIZO, LONGANIZA, KURERT BACON, BACON, MARINERT LOMPE, HVIT CHORIZO, CULARES. Alle produktene våre er laget med naturlig tarm. Vi har merket fra Artesanos de Navarra og Reino Gourmet, og nå har vi også en serie økologiske produkter.
Frankrike, Saint-Jean-Le-Vieux
Grunnlagt i 1993, er Maison Mayté en tradisjonell baskisk delikatesseforretning. Maison produserer et bredt utvalg av tørkede delikatesser fra Baskerland: skinker, pølser, tørkede pølser, flate eller rullede bryststykker (ventrêches), chorizo, tørket lomo... Maison tilbyr også sine spesialiteter basert på and (gåselever, brystfileter, confit, rilletter, gåseleverpaté), svin (baskisk paté, baskisk...
Spania, Chipiona
...Paprika, Tomater, Gulrøtter, Pastinakk... Blomster: Allium, Krysantemum, Liljer... Bearbeidede produkter: Olivenoljer, Sherryeddik, Oliven, Ansjos, Makrell, Muslinger, Sardiner, Tunfisk, Chorizo, Ibériske skinker, Oster, Basilikum, Pepper, Cayenne, Kanel, Spisskummen, Nellik, Laurus, Timian, Honning, Manzanilla, Sherry, Sierra de Malaga, Condado de Huelva. Våre produkter kommer alle fra lokal produksjon, vi velger våre partnere med omhu for å kunne tilby de beste produktene fra Andalusia.
Spania, Aracena
... på en håndverksmessig måte med luften fra Naturparken Sierra de Aracena og Picos de Aroche i en periode på minimum 24-36 måneder. Den omsorgen og oppmerksomheten vi legger i vår Jamón de JABUGO gjør at vi kan tilby dem med akkurat riktig modning. Vi har også iberisk skinke av cebo, iberisk bellota-skinke, iberisk lende, ekstra morcón av lende, iberisk chorizo, iberisk salchichón og skiver av iberiske pølser. Ta kontakt med oss via denne kanalen, så vil vi hjelpe deg uten forsinkelse.
Spania, Ripollet (Barcelona)
Antonijoan L.C. er en spansk produsent av kjøttprodukter siden 1976. Våre hovedprodukter er: Bacon, Pølser, Kokt skinke, Chorizo Rosario, Patéer. Vi er spesialiserte innen HORECA-sektoren (Hotell, Restaurant og Catering). Vi holder til i Ripollet (7 km fra Barcelona) i en 3.000 m2 fabrikk med moderne industrielle utstyr og produksjonsmetoder. Vårt selskap er en leder i denne sektoren med sin...
Spania, Pobladura de Pelayo García
...Garantien, smaken og tilpasningen til de mest moderne systemene i våre fasiliteter, sikrer den svært høye kvaliteten på pølsene og saltede produktene fra Ferju. Alle våre produkter er laget uten gluten, uten konserveringsmidler eller fargestoffer. Noen av våre produkter er: Cecina de León IGP, Chorizo ekstra hjemmelaget (sarta, cular og vela), Salchichón ekstra hjemmelaget (sarta og cular), Jamón serrano, Lomo embuchado, Panceta naturlig (røkt og krydret), Lengua curada (svin og storfe), Costilla adobada, Lacón røkt.
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play