Frankrike, Carpentras
...Vår chorizo U vil gi deg en fargerik opplevelse! En lett krydret smak og en myk tekstur. Med sin vakre oransje farge og sine caliente smaker, vil du ikke kunne klare deg uten den! Liten bonus: Chorizo U passer perfekt sammen med en god, kraftig rødvin for å intensivere alle smakene! Både for å tilføre krydder til aperitiffen din, og i hovedrettene dine! UGS:2200063000000 Vekt:0,300kg...
Portefølje (16)
Frankrike, Maubeuge
... denne blandingen! I denne blandingen har vi kombinert tomatpulver med røkt paprika som utvikler noter av "brent tre" som er spesielt verdsatt i merguez og pølser. Dine kunder vil bli imponert over vår oppskrift som gir dine merguez den subtile smaken av Chorizo. Referanse:ART0063...
Portefølje (33)
Frankrike, Castelnaudary
...Nyt denne deilige Jambalaya-kyllingen med chorizo, røde paprika og chili, inspirert av de beste brasseriene, sammen med en venn. Denne oppskriften er nøye laget med kylling av fransk opprinnelse, og den inneholder verken fargestoffer, kunstige aromaer eller konserveringsmidler.
Portefølje (56)
Frankrike, Malataverne
...Ingredienser Svinfett, kyllinglever, krydret chorizo 20% (svinekjøtt (opprinnelse EU), salt, melkepulver, dextrose, krydder, kjøttsmak, antioksidant E316, konserveringsmiddel E250, fargestoff E120), vann, røde paprika, egg, salt, pepper, sterk chili 0,1%...
Portefølje (188)
...Halal storfekjøtt chorizo, håndlaget i Andalusia. Tørking og modning påvirket av fjellvindene. Solgt per stykk eller skivet i premium emballasje. Salg per stykk / kartong / pall...
Portefølje (4)
Frankrike, Plérin
...Har du lyst på noe originalt til aperitiffen? La deg overraske av våre salte kjeks til aperitiffen. Så hvorfor ikke la deg friste av våre salte kjeks med chorizo – comté A.O.P. Lett å bli avhengig av, og de åpner armene for deg. Energi: 2153 kj / 515 kcal Fett: 20,00 g Hvorav mettet fett: 19,00 g Karbohydrater: 54,00 g Hvorav sukker: 7,50 g Proteiner: 11,00 g Salt: 3,00 g...
Portefølje (10)
Frankrike, Bidart
...Tapas: Chorizo i friterte biter (croquetas) i 500G pose - IFS - Chorizoen i friterte biter fra Maison Caudalie kommer i en 500G pose (omtrent 15 biter / pose). Uten fargestoffer, uten aroma eller kunstige konserveringsmidler og sertifisert IFS, kombinerer disse frosne tapasene en béchamel med chorizo og en sprø panering. Kan friteres uten forhåndsopptining. Alle våre pakker transporteres ved kontrollerte temperaturer, kvalitet er en verdi som Maison Caudalie ikke går på kompromiss med!
Portefølje (59)
Frankrike, Furiani
...Ingredienser: mel, smør, egg, chorizo, parmesan, olivenolje, pepper. Vekt: 120g. Referanse: SABLEPARM Vekt: 120g...
Portefølje (97)
Frankrike, Saint-Etienne
Frankrike, Lyon
...Vår chorizo er laget etter en tradisjonell oppskrift, smaksatt med Espelette-pepper. Et stykke håndverkskjøtt med en autentisk smak som vil glede alle chorizo-elskere.
Portefølje (40)
Frankrike, Auros
Grunnlagt i 2002, er MAISON VOISINE en familiebedrift. Vi er produsent og grossist av håndverksprodukter fra Aquitaine. MAISON VOISINE ble grunnlagt for å skape et lokalt og regionalt distribusjonsverktøy med godt tilpasset kjøleutstyr. Selskapet tilbyr direkte leveranser til våre kunder som slaktere, pølsemakere og dagligvarehandlere. Med røtter fra flere generasjoner av oppdrettere, slaktere og ...
Portefølje (31)
Frankrike, La Jaille Yvon
...Våre MCÖ soyaproteiner er designet for å gi deg muligheten til å dra nytte av vår ekspertise, men også for å dele våre kreasjoner og oppskrifter direkte fra vårt tilberedningskjøkken. Våre HéÖ granuler finnes i flere smaker, inkludert Fjærfe, Chorizo, Merguez, Skaldyr, og i ulike størrelser: Enten det er til bolognese, grateng eller andre retter, er alle granuler klare til å nytes og kan enkelt...
Portefølje (5)
Frankrike, Carquefou
...Saucisse brasse, Toulouse, chipolatas natures eller med urter i 55 eller 90g, merguez biff-lam i 55 eller 90g, kjøttdeig, farse, chorizo til grilling, osv. Den kreative serien av pølser inkluderer også pølser og chipolatas med muscadet, med curé nantais og poteter, med grillede grønnsaker, med grillede løk, med piment d'Espelette, Chistorra, basquaise... Tilgjengelig i selvbetjeningsdisken, under beskyttende atmosfære, i fast vekt eller i den tradisjonelle disken, er pølsene utelukkende fylt i naturlige tarmer. Det finnes også en serie "Porc Bio du centre" i chipolatas 55g og pølse 125g.
Frankrike, Saint Lambert De La Potherie
... supermarkeder og hypermarkeder, vil denne skjæremaskinen for skinke tilby flere skjæringsdimensjoner. Med sitt beltesystem og slipestein vil denne skjæremaskinen for skinke gjøre jobben enklere for deg og spare tid. Med denne profesjonelle skjæremaskinen for skinke med en diameter på 195 mm, kan du skjære rå skinke, kokt skinke, røkt bacon, pølse, chorizo, men ikke ost. Blad: ø195 mm Skjærelengde: 190 mm Høyde på skjæring: 130 mm Tykkelse på skjæring: 0,2 - 12 mm Effekt: 150 W / 230 V Dimensjoner: L425 x P370 x H340 mm Vekt: 11,10 kg...
Portefølje (188)
Frankrike, Laissac
...chorizo, guanciale, tørket pølse, saucisson, utgjør vårt utvalg av nitrittfri spekemat laget i vårt verksted i Laissac i Aveyron. COTE2BOEUF er også oppfinneren av Popines: spekemat skåret fint i et 100% resirkulerbart og pantbart glasskrukke. Når den er vakuumpakket, vil Popinen holde seg i 3 måneder ved romtemperatur. Tilgjengelig i 3 formater (Popine, Marmite, Chaudron), vil den følge med på raclette om vinteren og spekematfat om sommeren.
Portefølje (29)
Frankrike, Layrac
... institusjoner tilpassede stykningsdeler som møter deres forespørsel og behov. Vår drift gir oss fleksibiliteten til et håndverksbedrift, noe som er en fordel. Noen kjøttvarer: Bourguignon, Entrecôte, Faux-filet, Bavette, Sauté de veau, Kotelett Noen pølser: Landpâté, Blodpølse, Hvitløkpølse, Chorizo, Toulouse-pølse, Chipolatas, Merguez Sporbarheten til Marassé-produktene omfatter de tiltakene som er iverksatt for å følge hvert trinn i produksjonen og markedsføringen av vårt kjøtt, for å kunne sikre at gode hygieneforhold overholdes gjennom disse trinnene.
Frankrike, Perpignan
...n°1 i salg i delikatesseavdelingene i butikkene vi leverer til, er produktene våre katalanske spesialiteter laget i Garrotxa-dalen i Spania. Aromatiserte eller naturell fuets, aromatiserte eller naturell pølser, mild eller sterk chorizo, skinker, 1/4, 1/2 eller hel benfri serrano, et bredt utvalg av vakuumpakkede skiver, saltet bryst, lomo, osv. ... Vårt utvalg har gledet tusenvis av turister som har feriert i regionen vår i 10 år.
Frankrike, Saint-Jean-Le-Vieux
Grunnlagt i 1993, er Maison Mayté en tradisjonell baskisk delikatesseforretning. Maison produserer et bredt utvalg av tørkede delikatesser fra Baskerland: skinker, pølser, tørkede pølser, flate eller rullede bryststykker (ventrêches), chorizo, tørket lomo... Maison tilbyr også sine spesialiteter basert på and (gåselever, brystfileter, confit, rilletter, gåseleverpaté), svin (baskisk paté, baskisk...
...Vi er produsent av Serrano-skinker A.O.C fra Teruel (Calamocha) & produsent av Ibérico Bellota-skinker fra los Pédroches (Cordoba). Vi distribuerer over hele Frankrike, Belgia, Sveits, Korsika med levering fra et Bodéga-lager i 87520 Veyrac!!!! Du kan finne Serrano-skinke med bein & uten bein vakuumpakket. Ibérico lomo, pølse, chorizo, og Sobrasada fra Mallorca.
Frankrike, Villefranche De Rouergue
Siden opprettelsen i 1962 har selskapet SACOR spesialisert seg på tørkede pølser fra Sørvest-Frankrike. SACOR tilbyr matprodukter basert på tradisjonelle og regionale oppskrifter. Selskapet tilbyr dermed tørket pølse, tørket salami, spekematfat, chorizo, tørket skinke, coppa, pancetta, salami, røkt bryst osv. Selskapet forplikter seg til å fremme åpenhet og smakfullhet.
Frankrike, Nogent Sur Oise
... spesialitet basert på svinekjøtt kombinert med krydder i henhold til en unik oppskrift som har gjort vår chorizo kjent. Våre produkter: Tørrskinke, Chorizo nakke, Chorizo pinner, Chorizo PP D32 stang, Skivet chorizo, Chorizo terninger, Chorizo smuler, Chorizo cular, Chorizo cular D70, Skivet chorizo cular, Chorizo D 55 catering, Chorizo catering PP D55, Skivet chorizo D55, Coppa tørkesalt etter...
Frankrike, Ste Eulalie
Vi er Jambons Oliveras, en familiebedrift som tilbyr iberisk pata negra cebo og bellota skinke på internett. Du finner i vår nettbutikk serranoskinke (fra fjellet) samt klassikerne innen spansk spekemat (iberisk lomo, chorizo fra Salamanca, morcilla, iberisk fuet, landsbypølse). Vi har vært importører av iberisk skinke i over 18 år (siden 1998). Vi deltar på mer enn 50 messer og utstillinger...
Frankrike, Les Aldudes
Selskapet PIERRE OTEIZA produserer regionale matvarer. Vi tilbyr skinker, bukfett, andebryst, pølser, chorizo, garbure, puréer, foie gras, rilletter, pâtéer, konserver, cassoulet, oster og vin. Vi distribuerer produktene våre i Frankrike og til eksport.
Frankrike, Castanet-Le-Haut
La Valtiere er et familieeid selskap som ble grunnlagt for 25 år siden, i Sør-Frankrike. Fra oppdrett til konservering, innoverer vi innen et bredt spekter av produkter basert på and, kylling og foie gras med en kvalitet som er anerkjent i Occitanie. Mange referanser som and merguez, chorizo, panert kylling, grillspyd; og til slutt en autentisk og spesiell foie gras. Hele året og uten avbrudd.
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play