Slovakia, Košice
Velkommen til MILKYLAND, en fremtredende leder innen matdistribusjon med ti års erfaring innen engros, import/eksport og effektiv logistikkstyring. Vår kjernekompetanse ligger i meieriprodukter, spesielt et variert utvalg av oster og alternativer beriket med vegetabilske fettstoffer. Vi tilbyr stolt et utvalg av premium oster som Mozzarella, Edam og Trappist, hver kjent for sine distinkte smaker o...
Portefølje (64)
Frankrike, Le Sen
Biolandes, det franske familieeide selskapet, og dets datterselskap Golgemma, produserer eksepsjonelle planteekstrakter (essensielle oljer, hydrolater, blomstvann, absolutter, resinoider, glyserin-ekstrakter, makerater...) som er ment for skapere (parfymerere, kosmetikkere, formulatører, aromatikere, aromaterapeuter) over hele verden; ved å dyrke, skaffe og transformere de reneste naturlige råvare...
Portefølje (93)
Frankrike, Le Sen
Landema er en ledende produsent og leverandør på nett i Frankrike og Europa for essensielle oljer og naturlige ekstrakter av profesjonell kvalitet, med sterke forpliktelser til bærekraftig utvikling. Landema er en del av Groupe Biolandes, en anerkjent produsent globalt i over 40 år for kvaliteten på sine naturlige ekstrakter. Med mer enn 15 gårder og destillerier, dyrker og bearbeider vi de vakre...
Portefølje (97)
Frankrike, Laissac
... og Kampot IGP-pepper fra Kambodsja, et av verdens beste pepper! Tørket kjøtt fra svinekam, denne Coppaen gir deg en spekemat uten nitritt og konserveringsmidler, 100% naturlig. For resten gjør naturen sitt arbeid i våre tørkeanlegg ved å tørke disse vakre hele kjøttstykkene forsiktig, saltet og pepret for hånd. Denne håndlagde coppaen vil komme ut av tørkeanlegget etter 3 til 4 måneder for å bli skåret fint og plassert i sitt glasskrukke før den vakuumpakkes. Opprinnelse: Laissac, Aveyron Vekt: 600g DLC: 90 dager...
Portefølje (29)
...Fransk Betegnelse Duras N Bruk Druetype for vinproduksjon Fenologi Tidspunkt for knoppbrudd: 5 dager etter Chasselas. Tidspunkt for modning: 2. periode, 3 uker etter Chasselas. Teknologiske muligheter Klasene er middels til store og bærene er middels. Duras N har et godt potensial for sukkerakkumulering. Vinene som produseres er middels fargede, men godt typet (pepret). Kulturelle og agronomiske...
Portefølje (71)
Tyskland, Recklinghausen
...Beskrivelse: Kyllingbryst uten skinn, uten bein, med indrefilet, naturell eller pepret (kan også leveres med skinn på forhåndsbestilling) Opprinnelse: Brasil; Chile; Argentina; Israel Sertifikater: Halal, BRC og/eller IFS avhengig av slakteri Holdbarhet/Lagring: ved -18° C 18 -24 måneder fra slaktdato Emballasje: Polyblock, Jumbokartong, engangs trepall; IQF, polybag i kartong...
Portefølje (10)
Frankrike, Auros
...Andouille tørket som en tørr pølse, som kan oppbevares uten kjøling og spises som en pølse til aperitiff. Det er et krydret produkt (nesten afrodisiakum). Pepret med aromaer av fjærfelever. Originalt og sjeldent produkt. Man elsker det eller hater det. Men når man elsker det, er man villig til alt for å få tak i det. Stor suksess!
Portefølje (31)
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play