...Iberisk svin over 10 måneder. Topp av den nedre delen av magen (Barriguera). Stykket veier omtrent 250 gr. Aprox. "El Secreto/Barriguera" av iberisk svin er et utsøkt kjøttstykke hentet fra den nedre delen av magen på iberisk svin, også kjent som "barriguera". Dette stykket, som kommer fra iberiske svin over 10 måneder, er kjent for sin intense smak og saftige tekstur, med en perfekt balanse av...
Portefølje (15)
Frankrike, Sarrola-Carcopino
...La Panzetta de l'Île de Beauté er laget av svinebryst som modnes i minimum 3 uker. Hver bit veier omtrent 350g, med en lengde på 10cm. Forpakning: kartong på 10kg for omtrent 2 biter Oppbevaring: maksimum 18°C Utløpsdato: 125 dager...
Portefølje (8)
Spania, San Pedro Manrique (soria)
Polen, Warszawa, Poland
... fiskene som brukes i Foodcom S.A.s fiskemel. Produktet har en holdbarhet på 12 måneder og bør lagres i et kjølig, mørkt og tørt lager. Foodcom S.A. tilbyr emballering av fiskemel i sekker eller Big Bags. Fiskemel er en svært næringsrik komponent i dyrefôr og brukes vanligvis i akvakultur, samt til svin, fjørfe og kjæledyr. Foodcom S.A. tilbyr også fiskemel 60% og 65%.
Portefølje (278)
Frankrike, Laissac
...Kjøttfat som inkluderer 6 Popines med spekemat. Omtrent 86g spekemat per person. 3 måneder holdbarhet ved romtemperatur før åpning. Spekemat uten nitritt laget i vårt verksted i Laissac, Aveyron. Håndlaget på tradisjonelt vis med kun 3 ingredienser: svin eller storfe, Guérande-salt, Kampot IGP-pepper fra Kambodsja. Kjøttfatet består av 2 Popines med pølse, 3 Popines med lonzo, coppa og/eller skinke og 1 Popine med tørket storfe fra Aubrac. Med Popines kan du nyte et originalt aperitiffat! DLC: 90 dager Opprinnelse: Laissac, Aveyron Vekt: 430g...
Portefølje (29)
Spania, Guijuelo (salamanca)
Siden 1983 Produkter Cárnicos BRISA, S.L. er et familieeid selskap lokalisert i Guijuelo, med mer enn 35 års erfaring i produksjon av iberiske produkter av høyeste kvalitet. Deres begynnelse går tilbake til mars 1983, i en liten fabrikk på omtrent tusen kvadratmeter i sentrum av Guijuelo. Stedet hvor de første fasilitetene ble bygget, var en gammel foie gras-fabrikk som het BRISA, derav navnet på...
Italia, Colonnata Carrara
...Boks som inneholder omtrent 1/5 kg Lardo di Colonnata IGP, med beskrivelseshefte. Den fremstår hvit, nesten rosa: noen ganger kan man være heldig å finne den såkalte "stripen" av intens rosa farge som øker den visuelle skjønnheten og gir en bedre smak. Den øverste delen er dekket med et godt lag havsalt, grå-svart i utseende på grunn av krydderne den er gjennomtrukket med. Tykkelsen på stykket...
Portefølje (3)
Spania, Murcia
...Kjøttprodukt laget av kjøtt som tilsvarer muskelmassen med bein, bein og klov fra den fremre lemmen av halvparten av iberisk gris som er fôret med eikenøtter og naturlige ressurser, og som vil være egnet for menneskelig konsum. Vekt per stykk, omtrent 2,5 kg. Vekt: 2-3 kg...
Portefølje (178)
Portugal, Requiao
... SEARA eksporterer til Angola, Mosambik, Kapp Verde, Spania og Frankrike. Omtrent 10 år etter å ha gjort en betydelig investering i nye fasiliteter i Requião, Famalicão, som nå dekker 19 000 kvadratmeter, har CARNES SEARA som mål å ha det nye produksjonsområdet operativt i begynnelsen av neste år, som vil være utstyrt med toppmoderne teknologi for å "garantiere best kvalitet og en effektiv respons...
Belgia, Bruxelles
Slakteriets fasiliteter og deres omgivelser er blant de mest moderne som finnes. Slakteriet har for tiden to slakterilinjer, den første for svin, den andre for storfe (bovider, hester, kalver, sauer og hjortedyr). Det er to forskjellige selskaper som driver disse linjene. Omtrent 230.000 dyr slaktes her hvert år, noe som utgjør 2 til 3 % av alle dyr som slaktes i Belgia (prosentandel på 14 % i...
Italia, Corbetta
...FANGST AV MYKOTOXINER  Mykotoksiner er giftige kjemiske stoffer produsert av sopp og er ansvarlige for noen forgiftningsepisoder  De er dessverre ofte til stede i mais, spredt ujevnt  Mais brukes i omtrent 40 til 70% av oppskriftene for dyrefôr  DON hos svin, også kjent som VOMITOSSINA, forårsaker:  Oppkast til døden  Indre blødninger  Kannibalisme  FUMONISINA B1 hos svin er derimot årsaken til:  Lungeødem, hjerte- og leverproblemer  Forgiftning forårsaket av AFLATOKSINER fører til døden hos smågrisene…...
Belgia, Grobbendonk
...Kjøttfirmaet P. Wils er "spesialisten" på utbeining av svinehoder og blir anerkjent som en vellykket skjæringsbedrift for levering av ferskt eller frosset svinekjøtt til kjøttbearbeidingsindustrien. Omtrent 75 % av produktene eksporteres globalt. Avhengig av kundens ønsker, imøtekommer vi spesifikke snitt, fettinnhold eller spesialemballasje. Den sterke automatiseringen av vår produksjonsprosess og in-line produksjon gjør at vi kan levere et økonomisk og høykvalitetsprodukt, og dette med respekt for de strengeste hygieniske standardene.
Danmark, Randers Nv
... uke. Vi har egne eksportstaller i DK-8920 Randers NV. Dette garanterer våre kunder høye standarder og kvalitetsytelse under eksport av smågriser. Vi har til disposisjon 21 spesialbygde lastebiler som hver kan laste omtrent 900 smågriser. Kjøretøyene er fullt utstyrt med drikkevann, sprøytesystemer og vifter. NV-Randers oppfyller den DANSKE standarden for transportører og eksportstaller, som definerer kravene for produksjon av griser, og fokuserer på nøkkelområder som påvirker dyrevelferd, matsikkerhet og sporbarhet i primærproduksjonen av griser.
Danmark, Randers Soe
... kjøttforedlingsbedrift; - Danmarks største storfekjøttslakteri; - En av de to eller tre største kjøtt eksportørene i verden og verdens største eksportør av svinekjøtt. Våre hovedmarkeder er EU, Japan, Russland og USA. Danish Crown tilbyr omtrent 200 standardkutt. Dansk storfe har en høy helsestandard, og kjøttkvaliteten er den aller beste. Slakting skjer i henhold til moderne prinsipper, som sikrer en høy hygienestandard. Den danske veterinærinspeksjonen og lovgivningen er blant de strengeste i verden. Dette bidrar til å sikre den høye kjøttkvaliteten på storfekjøtt fra Danish Crown.
Vi slakter ukentlig rundt 4500 til 5000 svin. Karkassene er i stor grad ment for skjæring i vårt eget skjæringsanlegg. Også tredjepart (grossister, slaktere) kan henvende seg til oss for å få slaktet svin. Svin-slakteriet er HACCP-sertifisert, har også et FEDIS FOOD-sertifikat og BIO-merket. I storfekjøttslakteriet slakter vi ukentlig omtrent 200 storfe. De fleste storfe blir delt opp i vårt...
Groep COVALIS er den største slakte- og skjæregruppen for svin og storfe i Belgia. Groep COVALIS er et datterselskap av 1) COVAVEE cvba, et samvirkeforetak hvor aksjene eies av omtrent 700 svineprodusenter, 2) AIF cvba, investeringsselskapet til Groep BOERENBOND, og 3) Groep VIANGRO nv, ledende innen produksjon, engros og distribusjon av ferskt kjøtt og ferdigretter for detaljhandel og foodservice.
Portugal, Carregado
A BRILHA ALIMENTAR er et portugisisk cateringfirma med 30 års erfaring innen matsektoren. Hovedenheten ligger i Portugal, omtrent 30 km fra Lisboa, og har 3,500 m² produksjonsareal, med kapasitet til å håndtere enhver utfordring innen de produktsegmentene vi opererer i. Vi produserer et stort utvalg av referanser og retter innen segmentene Supper, Ferdigretter med Kjøtt (fugl, svin og storfe) og...
Nederland, Ottersum
Vi er R.A. Trading Company basert i Ottersum, Nederland. Vi har vært i produksjons- og engrosvirksomhet for sjømat, husdyr og fjørfe-fôr siden 2000. Vi har omtrent 300 kunder over hele verden, og vår styrke ligger i pålitelighet, rask levering og etter-salgsservice. Dette har hjulpet oss med å dominere markedet, og dermed øke vår markedsandel i Europa og Midtøsten. Vi har en stor arbeidsstyrke og...
Portefølje (8)
...Handel med smågriser for produksjon av slaktegriser er den største aktiviteten i selskapet. Med 1,7 millioner handlet smågriser er vi en av de største aktørene på markedet. DTL A/S selger omtrent 500.000 smågriser til eksport. Danske smågriser har en svært ensartet kvalitet - det finnes kun én genetisk kilde i Danmark, DanAvl, og kombinasjonen av en LY-hybridso og en dansk Duroc-hann har vist seg...
Tyskland, Twist
...NWT GmbH har spesialisert seg på nedbrytning, emballering, produksjon, lagring og distribusjon av spiselige biprodukter, kjøtt og kjøttprodukter. I en total mengde på for tiden omtrent 1500 tonn ukentlig. Innkjøp av våre råvarer skjer gjennom vårt eget kjølelagerfirma, "CT GmbH". CT GmbH henter våre råvarer direkte fra leverandøren. Vi får våre råvarer fra hele Tyskland, Østerrike, Alsace, Benelux-landene og Danmark.
Spania, Madrid
KUBUS, SA er et ledende selskap innen kunstig inseminasjonsteknikk (AI) for svin, basert i hovedstaden i Spania siden 1986, og har eksportert sine produkter til mer enn 40 land over hele verden siden oppstarten, med omtrent 12,5 % markedsandel for sædforlengere og voksende. Markedsnisje: Svine-reproduksjon. Kjernevirksomhet: A.I. i svin, A.I. av hanngrisstasjoner. Teknologi innen assisterte...
I løpet av de siste femten årene har Argentrade International gjort seg bemerket som en pålitelig handelspartner for leverandører og kunder i matindustrien. Fjærfe, fisk og frossent kjøtt (storfe, svin) er blant de viktigste produktgruppene som selges av Argentrade. Vi er et handelsfirma basert i Nederland som eksporterer omtrent 2000 fcl til Asia og Afrika. For mer informasjon, besøk gjerne vår nettside på www.argentrade.nl...
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play