Belgia, Bruxelles
Slakteriets fasiliteter og deres omgivelser er blant de mest moderne som finnes. Slakteriet har for tiden to slakterilinjer, den første for svin, den andre for storfe (bovider, hester, kalver, sauer og hjortedyr). Det er to forskjellige selskaper som driver disse linjene. Omtrent 230.000 dyr slaktes her hvert år, noe som utgjør 2 til 3 % av alle dyr som slaktes i Belgia (prosentandel på 14 % i...
Vi slakter ukentlig rundt 4500 til 5000 svin. Karkassene er i stor grad ment for skjæring i vårt eget skjæringsanlegg. Også tredjepart (grossister, slaktere) kan henvende seg til oss for å få slaktet svin. Svin-slakteriet er HACCP-sertifisert, har også et FEDIS FOOD-sertifikat og BIO-merket. I storfekjøttslakteriet slakter vi ukentlig omtrent 200 storfe. De fleste storfe blir delt opp i vårt...
Groep COVALIS er den største slakte- og skjæregruppen for svin og storfe i Belgia. Groep COVALIS er et datterselskap av 1) COVAVEE cvba, et samvirkeforetak hvor aksjene eies av omtrent 700 svineprodusenter, 2) AIF cvba, investeringsselskapet til Groep BOERENBOND, og 3) Groep VIANGRO nv, ledende innen produksjon, engros og distribusjon av ferskt kjøtt og ferdigretter for detaljhandel og foodservice.
Belgia, Grobbendonk
...Kjøttfirmaet P. Wils er "spesialisten" på utbeining av svinehoder og blir anerkjent som en vellykket skjæringsbedrift for levering av ferskt eller frosset svinekjøtt til kjøttbearbeidingsindustrien. Omtrent 75 % av produktene eksporteres globalt. Avhengig av kundens ønsker, imøtekommer vi spesifikke snitt, fettinnhold eller spesialemballasje. Den sterke automatiseringen av vår produksjonsprosess og in-line produksjon gjør at vi kan levere et økonomisk og høykvalitetsprodukt, og dette med respekt for de strengeste hygieniske standardene.
Populære land for denne søkefrasen