... ståltanker med kontrollert temperatur Lagring i tanker for å bevare all friskheten i frukten CÉPAGES 53 % Cabernet Sauvignon 37 % Merlot 10 % Cabernet Franc DÉGUSTATION Kledd i en vakker fiolett farge, avdekker Château Talusson en floral duft og noter av friske røde frukter. Smaken er myk, med en mild fruktighet som gjør den tilgjengelig allerede nå. ACCORDS METS & VINS Château Talusson vil være ideell med grillet kjøtt på grillen, sauseretter eller fruktdesserter. Serveres mellom 16° og 18°C.
Portefølje (96)
Tyskland, Düsseldorf
...Fermentert gurkemeiepulver fra fermentlife® er resultatet av en standardisert, kontrollert fermenteringsprosess. Etter fermenteringen kombinerer produktet alle de gunstige egenskapene til gurkemeieroten, samtidig som det forsterkes av fermenteringsspesifikke endringer. Den komplekse synergistiske plante-matrisen inneholder en høy mengde helsebringende komponenter, som kurkuminoider, essensielle...
Tyskland, Waltenhofen
EDS - et godt valg - for rustfritt stål. Vi planlegger, bygger og leverer bryggeriutstyr og maskiner for små og mellomstore bedrifter. Vi støtter deg i planleggingen, gjennomføringen og idriftsettelsen av ditt bryggeri-prosjekt og også videre. Enten du er nybegynner, bryggeforening, restaurant eller industri - vi finner en løsning for ditt prosjekt og ditt budsjett. I tillegg til bryggeriutstyr l...
Portefølje (16)
Tyskland, Koblenz
...Kakao er tørrstoffet som dannes etter fermentering og risting av frøene fra kakaotreet, sammen med kakaosmør. Kakaonibs er skrelte kakaobønner som er brutt opp i munnfullstore biter. Våre kakaonibs er ubehandlede og har en fyldig, intens kakaosmak. Kakaonibsen kommer fra kontrollert økologisk dyrking og er fri for tilsetningsstoffer. Fett: 55 g Fiber: 29,0 g...
Portefølje (94)
Spania, Aigüeta (cabanes)-Girona
...Formulering i kork Det er en organisk gjødsel som kommer fra kontrollert fermentering av husdyrgjødsel. Bruken fremmer og stabiliserer jordstrukturen, ved å forbedre både lette og tunge jorder. Den forbedrer lufting og vannretensjon; øker mikrobiell liv, ved å frigjøre og tilgjengeliggjøre for plantene en rekke sporstoffer. Den inneholder ikke frø eller ugress, eller patogene sopp, eller steiner...
Portefølje (182)
Storbritannia, Ellesmere Port
SPL International produserer og leverer et omfattende utvalg av fermenteringsprodukter og råmaterialer for både kommersielle produsenter av alkoholholdige drikker og hjemmebryggere. Produktkategorier inkluderer Gjær, Næringsstoffer, Enzymer, Klarningsmidler, Syrejustering, Fermenterbare stoffer og mer; hvis vi ikke har produktene du trenger i vårt eksisterende portefølje, har vi interne fasilitete...
Portefølje (9)
Frankrike, Saint-Sulpice-De-Faleyrens
...Côtes-de-Bourg Assemblasje : Merlot - Cabernet Sauvignon Lagringspotensial : Omtrent 15 år Vinifikasjoner : Høsting uten stilker, ikke knust. Fermentering i betongtanker. Mellom to og tre uker med maserasjon med kontrollert ekstraksjon for å oppnå en fin og elegant tanninstruktur. Fylling på fat ved slutten av malolaktisk fermentering. Modning på fat i 12 måneder.
Portefølje (53)
Finland, Turku
...{"Designation":"DOCG","Volume":"75cl","Region":"Italia – Veneto","Alcohol Content":"11,5%","Variety":"100% Glera","Wine Making":"Myk pressing og ren fermentering ved kontrollert temperatur. Andre fermentering og naturlig fermentering i autoklav i omtrent 50 dager ved 12 – 13°C"}...
Portefølje (177)
Tyskland, Garstedt
...Vita Biosa Hagebutte er en kontrollert økologisk urtedrikk med 7 melkesyrekulturer, et ekstrakt fra 19 utvalgte urter, hagebutt og ingefær. Nøye fermentering, mikroorganismer og et spesielt urteekstrakt kjennetegner Vita Biosa Aronia. Vita Biosa Hagebutte kan drikkes i løpet av dagen, også i forbindelse med måltider. Det dannes alltid et bunnfall. Derfor bør flasken vendes forsiktig før bruk...
Portefølje (45)
Frankrike, Auxerre
... garde":"14 år","Œil":"intens granatrød farge","Taux d'alcoolémie":"13,5%","Vinification":"fermentering i 25 dager med temperaturkontroll, 14 måneder 100% på fat","Millésime":"2014","Domaine":"Château Prieuré-Lichine","Culture":"Bærekraftig"}...
Portefølje (190)
Frankrike, Saint Cannat
...CÉPAGES Colombard 80% Muscat petit grain 20% VINIFIKASJON To kilder for Colombard: - En som tilfører aromatikk og fylde. - En som tilfører friskhet og livlighet. Høsting i under modenhet. En kilde for Muscat: - Nattinnhøsting. Fermentering ved kontrollert temperatur. SMAKING Litt halmgul, med et hint av grønn nyanse; denne Colombard - Muscat skiller seg ut med sin friske aroma, noter av ananas, litchi og tropiske frukter. Fresk og sprø, vil den være den ideelle følgesvenn til dine aperitiffer og passe godt til sjømatretter, i salat. Denne vinen bør serveres ved 8°C-10°C...
Portefølje (46)
Tyskland, Hamburg
...L-Isoleucin er en essensiell aminosyre, noe som betyr at kroppen din ikke kan produsere L-Isoleucin selv, men trenger aminosyren. For eksempel støtter den proteinoppbygging og energiproduksjon i musklene. Idrettsutøvere tyr derfor gjerne til denne aminosyren. Naturlige kilder til L-Isoleucin er oliven, avokado, laks, hvete og erter. For kontrollert dosering er L-Isoleucin fra LANUCO tilgjengelig i 100% ren form. Produktegenskaper: Glutenfri, Laktosefri, Vegansk Produksjon: L-Isoleucin utvinnes gjennom fermentering av glukoseløsninger.
Tyskland, Schwalbach
... kontrollert økologisk dyrking (KBA) (Ecocert-sertifisering DE-ØKO-005). Med vår tiårige erfaring og samlet kunnskap gjennom fire generasjoner utvikler vi jevnlig nye produkter: for oss og våre forretningspartnere. Vår Kombucha-produksjon har ikke endret seg siden 1898. Familiens grunnleggende overbevisning er å bruke høykvalitets ingredienser i en naturlig produksjons- og fylleprosess. I vår...
Portefølje (7)
Frankrike, La Crèche
... lønnsomhet, samtidig som de arbeider for kvaliteten på de ferdige produktene. Vi møter utfordringene knyttet til kulde med produkter som muliggjør rask frysing, kontrollert fermentering, positiv eller negativ kald lagring, rask nedkjøling eller rask frysing. For hvert behov, for hver situasjon, designer, tester og implementerer PANEM skreddersydde løsninger. Vi har en intern snekkeravdeling. Vi produserer salgslinjer innen alle tekniske områder som møter behovene for ventilert kulde for profesjonelle innen bakeri- og konditorvirksomhet.
Spania, La Mata. Toledo
... (optimalt for hardere deiger som er lette å arbeide med, Candeal-brød, churros og fritert deig); “Media Fuerza” mel (for deiger som krever god konsistens og gassretensjon, ideelt for baguetter i mekaniserte prosesser); “Spesial” mel (svært godt for kontrollert fermentering, håndlagde baguetter, butterdeig og rustikk brød); “Gran Fuerza” mel (ideelt for brødform, roscón de reyes, ensaimadas og bakverk av høyeste kvalitet). Vi produserer også fullkornshvetemel og rugmel.
Frankrike, Parigny
Selskapet HENGEL INDUSTRIE er spesialisert og anerkjent som designer og produsent av fryseutstyr, hurtigkjøling, konservering og kontrollert fermentering for bakeri og konditori i over tretti år. HENGEL INDUSTRIE har blitt en uunnværlig aktør i sin bransje. Siden oppstarten har Hengel kontinuerlig spesialisert seg og innovasjon, samtidig som de har respektert selskapets verdier: tilgjengelighet...
... våre lokaler har vi eget verksted for reparasjon av alle typer kjølekompressorer (industriell kjøling og kjøling). I ILERFRED har vi designet og utført anlegg av ulik størrelse for alle sektorer (frukt- og grønnsakssektoren, kjøttsektoren, kjemisk industri, fiske, tørketunneler, frysetunneler, ferdigretter, arbeidsrom, fryserom, slakterier, tørkerom for pølser, rom for fuktighetskontroll, rom med høy luftfuktighet, rom for kontrollert fermentering, osv …...
Tsjekkia, Albrechtice
... avfall. 3) Løsning av vitenskapelige og forskningsprogrammer. Kjernevirksomheten er produksjon av EWA Aerobe Fermentorer = patentert og sertifisert teknologi for kontrollert aerob termofil fermentering. EWA Fermentoren kan behandle alle typer biologisk avfall, inkludert slam fra avløpsrenseanlegg og animalske biprodukter i samsvar med EU-forordning nr. 1069/2009. EWA Fermentoren er i stand til å produsere kompost, rekultiveringssubstrat eller biodrivstoff på svært kort tid. AGRO-EKO tilbyr en komplett løsning for ditt avfall.
Spania, Valencia
Vi er produsenter av håndlagde trebrett for kontrollert fermentering. Alle produktene våre tilbyr høy kvalitet og oppfyller de strenge kravene fra helsemyndighetene.
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play