... ståltanker med kontrollert temperatur Lagring i tanker for å bevare all friskheten i frukten CÉPAGES 53 % Cabernet Sauvignon 37 % Merlot 10 % Cabernet Franc DÉGUSTATION Kledd i en vakker fiolett farge, avdekker Château Talusson en floral duft og noter av friske røde frukter. Smaken er myk, med en mild fruktighet som gjør den tilgjengelig allerede nå. ACCORDS METS & VINS Château Talusson vil være ideell med grillet kjøtt på grillen, sauseretter eller fruktdesserter. Serveres mellom 16° og 18°C.
Portefølje (96)
Frankrike, Saint-Sulpice-De-Faleyrens
...Côtes-de-Bourg Assemblasje : Merlot - Cabernet Sauvignon Lagringspotensial : Omtrent 15 år Vinifikasjoner : Høsting uten stilker, ikke knust. Fermentering i betongtanker. Mellom to og tre uker med maserasjon med kontrollert ekstraksjon for å oppnå en fin og elegant tanninstruktur. Fylling på fat ved slutten av malolaktisk fermentering. Modning på fat i 12 måneder.
Portefølje (53)
Frankrike, Auxerre
... garde":"14 år","Œil":"intens granatrød farge","Taux d'alcoolémie":"13,5%","Vinification":"fermentering i 25 dager med temperaturkontroll, 14 måneder 100% på fat","Millésime":"2014","Domaine":"Château Prieuré-Lichine","Culture":"Bærekraftig"}...
Portefølje (190)
Frankrike, Saint Cannat
...CÉPAGES Colombard 80% Muscat petit grain 20% VINIFIKASJON To kilder for Colombard: - En som tilfører aromatikk og fylde. - En som tilfører friskhet og livlighet. Høsting i under modenhet. En kilde for Muscat: - Nattinnhøsting. Fermentering ved kontrollert temperatur. SMAKING Litt halmgul, med et hint av grønn nyanse; denne Colombard - Muscat skiller seg ut med sin friske aroma, noter av ananas, litchi og tropiske frukter. Fresk og sprø, vil den være den ideelle følgesvenn til dine aperitiffer og passe godt til sjømatretter, i salat. Denne vinen bør serveres ved 8°C-10°C...
Portefølje (46)
Frankrike, La Crèche
... lønnsomhet, samtidig som de arbeider for kvaliteten på de ferdige produktene. Vi møter utfordringene knyttet til kulde med produkter som muliggjør rask frysing, kontrollert fermentering, positiv eller negativ kald lagring, rask nedkjøling eller rask frysing. For hvert behov, for hver situasjon, designer, tester og implementerer PANEM skreddersydde løsninger. Vi har en intern snekkeravdeling. Vi produserer salgslinjer innen alle tekniske områder som møter behovene for ventilert kulde for profesjonelle innen bakeri- og konditorvirksomhet.
Frankrike, Parigny
Selskapet HENGEL INDUSTRIE er spesialisert og anerkjent som designer og produsent av fryseutstyr, hurtigkjøling, konservering og kontrollert fermentering for bakeri og konditori i over tretti år. HENGEL INDUSTRIE har blitt en uunnværlig aktør i sin bransje. Siden oppstarten har Hengel kontinuerlig spesialisert seg og innovasjon, samtidig som de har respektert selskapets verdier: tilgjengelighet...
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play