Italia, Villafranca Piemonte
Med et nytt slakteri i henhold til CE-standarder, er Aimaretti en industri for slakting av svinekjøtt og produksjon av kvalitetsprodukter som salami og skinker. Aktiviteten tilbyr et bredt utvalg av delikatesser og førsteklasses kjøtt, ferskt, ekte og slaktet i samsvar med de strengeste hygieniske standardene. De beste ferske produktene, garantert og uten konserveringsmidler, for å bringe smaken...
Italia, Marmirolo
... kvadratmeter, renovert i henhold til fellesskapsdirektiver. Siden 1999 har den produksjons- og handelsstrukturen kunnet dra nytte av lokaler og anlegg som er tilpasset høye kvalitetsstandarder. Kontortider fra 08.00 til 12.00 og fra 13.30 til 18.00. Butikkens åpningstider mandag fra 15.30 til 19.30, fra tirsdag til lørdag fra 09.00 til 12.30 og fra 15.30 til 19.30.
Italia, Castellamare
Benvenuti in Ipos, il vostro punto di riferimento per il vero Made in Italy. Con profonde radici nelle tradizioni artigianali italiane, Ipos si impegna a preservare e promuovere l'autenticità e la qualità che il nostro paese ha da offrire. Siamo una vetrina per migliaia di piccole aziende che, con immutata passione, lavorano per mantenere vive le pratiche tradizionali, resistendo alla standardizza...
Portefølje (26)
Italia, Vomano (TE)
... innen formulering og produksjon av kosttilskudd av høy kvalitet. PNK Farmaceutici Spa forener en gruppe selskaper NTP BIOTECH, MD’E GUM og ADISTAFARMA som spesialiserer seg innen farmasøytisk sektor. Denne synergien gjør det mulig å tilby et bredt spekter av produkter med høye kvalitets- og kvantitetsstandarder og sikre maksimal tilfredsstillelse av de individuelle behovene til våre kunder. PNK...
Portefølje (55)
Italia, Mugnano Del Cardinale
... rom. I dag, selv om produksjonen har økt betydelig og markedet har blitt mye bredere og stadig i klar ekspansjon, har lærdommene som er overlevert gjennom generasjoner, forblitt de samme. Kjøttbehandlingen foregikk i en liten bygning, hvor oppmerksomheten først og fremst var rettet mot et håndverksprodukt, nemlig Mugnano-salamien. Denne typen salami har som særtrekk utvelgelsen av kjøtt, typen...
Portefølje (9)
...Vår historie begynner med Peppino Ziveri som i 1950 begynte å velge ut kjøtt fra små oppdrettere i området, som han bearbeidet og solgte i sin butikk i Parma. Vårt engasjement, i dag som den gang, er å beskytte de håndverksmessige produksjonene og støtte landbrukets biologiske mangfold.
Portefølje (10)
Italia, Langhirano
...I over 40 år har Monica & Grossi produsert prosciutto di Parma Dop, prosciutti crudo og prosciutti cotti. I tillegg markedsfører de Prosciutto crudo di San Daniele, speck, prosciutto affumicato, culatta, culatello con cotenna. Det velges nasjonalt kjøtt av høyeste kvalitet, bearbeidet med stor erfaring av mesterprosciuttai og modnet i de luftige omgivelsene med det ideelle klimaet i Langhirano...
Portefølje (3)
Siden 1957 har familien Vitali utøvd den gamle kunsten med norcineria med lidenskap, omsorg for kundens behov og fokus på kvalitet. De moderne produksjonsteknikkene har gjort det mulig for oss å videreutvikle disse egenskapene som, i dag som den gang, kjennetegner vårt selskap. Vi dyrker korn som skal bli fôr på våre jorder. Vi oppdretter svin av edle raser født i provinsen Fermo på vår gård i Petritoli, klassifisert BAT (Best Available Technique) og selvforsynt med energi takket være produksjon av energi fra fornybare kilder (solenergi).
Portefølje (1)
... helsemyndighetene. Vi har to patenter: en skåret Coccia uten lårmuskel, med høy skinke, og Guanciamia, den første runde guanciale som ikke er rullet. I tillegg har vi et Slow Food-presidium, La susianella, et produkt som ble laget av etruskerne, de første innbyggerne i vårt område, La Tuscia. Vi produserer 136 produkter av høy kvalitet, med en tradisjonell smak som aldri er åpenbar. Vårt område gir oss stor...
Portefølje (7)
... fra de utendørs oppdrettede Cinta Senese DOP-svine dyrene finner sted i den gamle eikeskogen på over 40 hektar, som ligger 700 meter oppe i åsene i Barbischio i Gaiole i Chianti. I dette området lever dyrene utendørs i et skogsområde av stor naturverdi, hvor det arrangeres guidede turer. Etter bearbeidingen av kjøttet, blir skinkene fra disse utendørs oppdrettede svinene sendt til lang modning i det gamle vinkjelleren fra 1500-tallet, som er gravd ut i de gamle murene i Radda i Chianti. Også delikatesser som kalkunstek, arista og porchetta blir skåret opp klare til å nytes.
Portefølje (2)
Italia, Ferrere
... tartufo, salame al Barolo, pølse, kokt skinke, rå skinke, cotechini og mange andre, som vi selger direkte i utsalgsstedet. For å øke salget har vi også åpnet en delikatessebutikk i Langhe, i den historiske sentrum av Alba, og en annen i sentrum av Torino, nær det egyptiske museet, hvor man kan kjøpe alt vårt svinekjøtt og spekemat.
Lardo di Colonnata IGP i skiver, forhåndsskåret og malt Vergazzata Pancetta Steccata...
Italia, Langhirano
Selskapet Barbieri Enzo driver med produksjon og modning av skinker og er tilknyttet Consorzio Prosciutto di Parma. Barbieri Enzo har sitt hovedkontor i Langhirano i provinsen Parma, på veien Case Schianchi 8. Blant aktivitetene: - produksjon av skinker - modning av skinker - pakking av skinker - salg av skinker - levering av skinker - pølsemakeri - skinkefabrikker...
Italia, Chiuro
... modning av Prosciutto De 'BAITA' og Speck De 'BAITA', og utnytter fordelene av den fine og sprø luften i høyfjellet (1459 moh). Takket være et konstant arbeid, sterk lidenskap og dedikasjon fra en samlet familie og et team, oppnår produktene våre det uforglemmelige og uforlignelige preget som kjennetegner deres Unikhet og Ekspertise.
Italia, Airola
... av de beste italienske og internasjonale kjøttene, nøye utvalgt. Pølsene og pålegget, som den prisbelønte Marchigianotto fra Gambero Rosso, representerer kulinarisk eksellens. Filiera della Carne Cillo garanterer dyrevelferd og kvaliteten på det endelige produktet. Prosjektet Cillo Experience feirer Italia og dens klassikere, og formidler den kulinariske opplevelsen og den italienske lidenskapen...
Italia, Cremona
... er alle uvurderlige, som i oppskriftene fra gamle dager. Den lange modningen, dag for dag, på "den rette avstand" for å gi en uforglemmelig duft og smak med salting og håndbinding. De daglige kvalitetskontrollene, den maniske oppmerksomheten på å ivareta eksellens, det eksklusive valget av edle, høykvalitets italienske kjøttprodukter. Verdifulle ingredienser som vi legger i våre spekematprodukter...
I over et århundre, med erfaringen vi har overført i fem generasjoner, har vi operert innen svinekjøttsektoren i vår toppmoderne anlegg. Takket være profesjonaliteten til våre operatører, garanterer vi den beste kvaliteten. 100% ITALIENSK PRODUKT. Den utsøkte smaken av våre pølser og vårt kjøtt er legendarisk:...
Italia, Barberino Di Mugello
... merkene "i Toscani", "Casa del Corto" og i utsalgsstedet på landet som drives av selskapet, relatert til storfekjøtt og meieriprodukter; den mest originale produksjonen er yoghurten, som er laget av direkte fermentering av melk, og honning fra Amiata. Selskapets misjon er fokusert på å fremme distribusjonen av kvalitetsmatvarer, med prioritet for toskanske produkter, som kan sertifiseres og garanteres i produksjons- og distribusjonsfasen – i praksis et prosjekt for "kort kjede". Produksjonen og utvelgelsen...
Portefølje (7)
Italia, Vaiano-Loc. La Foresta
... pølsemakeri. Han begynte å oppdra dyrene sine med omsorg og kjærlighet, og produserte oster og pølser som raskt ble et referansepunkt for hele det omkringliggende området. Takket være en lidenskap som har blitt videreført fra far til sønn, investerer Pieragnoli fortsatt i jakten på eksellens, og plasserer seg i et stort og variert marked med et bredt utvalg av utvalgte gastronomiske produkter, med en...
Italia, Termeno
... som møter behovene i denne sektoren. En viktig kanal er Private Label, som representerer 35 % av selskapets omsetning. Med en produksjon på mer enn 300 000 Speck per år, er selskapet i stand til å tilfredsstille alle behovene til dagligvarehandelen, grossisten og Horeca-sektoren. Fabrikken, som er helt renovert og utvidet, ligger i Termeno, i provinsen Bolzano, i et eget kompleks som strekker seg...
Italia, Cerreto D'esi
...Våre økologiske spekematprodukter, laget med naturlige ingredienser, er resultatet av håndverksmetoder som er overlevert gjennom generasjoner. Det nye laboratoriet vårt med CE-merke gjør det mulig for oss å kombinere tradisjon og innovasjon, og tilbyr hygieniske garantier uten å måtte gi avkall på de ekte smakene.
Italia, Busto Garolfo
...Rondanini, i over 95 års historie, har utviklet seg fra et enkelt pølsemakeri til en ekte matindustri. Innovasjonsprosessen innen produksjonsteknikker og innføringen av moderne skjære- og emballasjefasiliteter for produktene har på ingen måte påvirket selskapets trofasthet til de tradisjonelle oppskriftene som har sikret suksess, også i utlandet. Av denne grunn tilbyr Rondanini sine kunder et produkt som er industrielt, med utmerkede organoleptiske egenskaper og svært høye kvalitetsstandarder, men også med den uforvekslelige "smaken av gamle dager".
Italia, Spilinga
Selskapet som opererer etter de mest tradisjonelle og håndverksmessige produksjonsteknikkene, prøver å utvide sine horisonter ved å utvide sortimentet og markedene de ønsker å nå, takket være den kontinuerlige og konstante forsknings- og utviklingsprosessen som er iverksatt med det langsiktige målet om å begynne å markedsføre sine produkter også i utlandet. Livasì er et familieeid selskap som ble grunnlagt av ønsket fra den tredje generasjonen.
...Salumificio Sant'orso ligger i Calltreno i provinsen Vicenza, ved foten av Asiago-platået. Vi produserer salami uten GMO, uten melkederivater, uten gluten, uten allergener. Vår produksjon består av et komplett utvalg av søt og krydret salami, samt et bredt utvalg av både rå og kokt bacon, alle formet for bedre utnyttelse ved bruk. Vi inviterer deg til å besøke nettstedet vårt: www.salumisantorso.it...
Italia, Ginestreto-Pesaro
... smakfullt og velsmakende; tradisjonen for bearbeiding av svinekjøtt har eksistert i tre generasjoner. Vår oppmerksomhet mot markedet, den spesielle omsorgen for kvalitet og modning, samt vår genuinitet, kombinert med rask og presis service, er våre styrker.
Italia, Campo Calabro
... salami. Takket være tradisjonelle oppdrettsteknikker som fremmer dyrets helse og bærekraftig vekst, samt en kombinasjon av genetiske og miljømessige faktorer, forblir kjøttet fra den calabresiske svarte svinen svært næringsrikt og mørt. Kjøttet fra den svarte svinen i Calabria anbefales faktisk for å berike og supplere det daglige kostholdet, da det takket være tilstedeværelsen av Omega 3, har en...
Italia, Sant'egidio Del Monte Albino
... av naturlige meltyper. Hele produksjonsprosessen foregår i vårt håndverkslaboratorium, basert på grundig forskning og kontinuerlig utvikling, med ufravikelig respekt for den tradisjonelle kunsten innen spekemat, med dens etablerte og gjenkjennelige kjennetegn. Våre spekematprodukter blir distribuert og konsumert med bevissthet og stolthet over å tilby et produkt av ubestridelig kvalitet og høy kulinarisk tradisjon.
Italia, Nago-Torbole
Salumificio Trentino har laget spekemat i over førti år. Blant de karakteristiske produktene fra området finner vi carne salada og speck; selskapet produserer også de mest klassiske spekematene fra den italienske tradisjonen, som kokt skinke, rå skinke, salami og pancetta. Merket Salumificio Trentino er et eksempel på et moderne og dynamisk selskap som har klart å kombinere tradisjon med ulike kostholdsmodeller. Selskapet har alltid vært opptatt av å oppnå kvalitet, og siden 2006 har det sertifisert sitt kvalitetsstyringssystem i henhold til standarden UNI EN ISO 9001: 2008.
Italia, Zola Predosa
Hovedprodusent av italiensk mortadella med IGP-sertifisering. Eksklusiv produksjon av kvalitetsmortadella laget etter oppskriften fra den bolognesiske tradisjonen - Sertifiseringer VISION 2000, ISO 9001:2000, ISO 22000:2005, ISO 14001:2004, BRC, IFS Glutenfri mortadella. Merker: 1963 Mortadella Artigianale, D.O.P. Rustica, Oro, Tricolore, La Blu di Felsineo, Amabile. Eksport til hele verden.

europages-appen er her!

Bruk vår forbedrede leverandørsøk eller lag dine henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen for kjøpere.

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play