Spania, Sant Boi De Llobregat
... konsolidere oss i markedet. Takket være vår egen flåte av kjøretøy, tilbyr vi en rask og effektiv tjeneste, og garanterer punktlige og kvalitetsleveranser. Vårt tilbud inkluderer et stort utvalg av frosne produkter som kjøtt, fisk og sjømat, samt ferdiglagde måltider, tilpasset behovene til hver kunde. I tillegg har vi et omfattende utvalg av viner, cava og brennevin av høy kvalitet. For tiden...
Spania, San Pedro Manrique (soria)
... Hoguera til et stort merkevare forpliktet til helse og fremtid. I LA HOGUERA dyrker vi våre jorder og oppdrar våre griser. Den genetiske basen vi arbeider med er RAZA DUROC, kjent for å gi høy kvalitet på kjøtt. Dette, kombinert med en helt naturlig fôring, der hovedinnholdet er korn fra området, samt opprettholdelse av høy helse i dyreholdet, som ligger i et uovertruffen miljø, gjør at vi har den beste råvaren for produksjon av våre EMBUTIDOS, ADOBADOS og JAMONES.
Portefølje (34)
Spania, Montcada i Reixac-Barcelona
... høyeste kvalitet, til det ferdige produktet, med mål om at alle våre spesialiteter skal nå forbrukeren med maksimal garanti og oppfylle de høyeste kvalitetsstandardene som våre kunder krever. Gjennom hele sin lange historie har Max Zander fulgt filosofien om å produsere produktene sine håndlaget i den originale tyske stilen, opprettholde tradisjonen med "Høy Charcuterie", og etablere nye...
Portefølje (28)
Spania, Sant Feliu De Guixols-Girona
Vi tilbyr maksimal kvalitet til rimelige priser for alle. Dette er vår filosofi, og vi jobber daglig for å kunne tilby dere ferske og kvalitetsprodukter. Vi arbeider med et stort utvalg av kjøtt, fra Ternera de Girona til importkjøtt, som Kobe- eller Nebraska-kalver. Siden 1982, og med maksimal profesjonalitet, tilbyr vi en personlig og pålitelig tjeneste, med et team på over 25 slaktere til disposisjon for dere. Vi jobber med et stort utvalg av kjøtt: storfekjøtt, svinekjøtt, lam og fjærfe.
Spania, Guijuelo-Salamanca
Simón Martín Guijuelo, S.L. er et familieeid selskap som har vært dedikert i mer enn et århundre til produksjon og modning av iberiske skinker og andre produkter fra iberisk svin. Selskapet har klart å kombinere tradisjonelle metoder med den mest avanserte teknologien, og har tilpasset fasilitetene til kravene fra Den europeiske union og integrert seg i Denominación de Origen Jamón de Guijuelo siden grunnleggelsen, for å kunne tilby maksimal kvalitet i alle sine produkter.
Portefølje (43)
Spania, Cuarte De Huerva-Zaragoza
Jamones Eutiquio, et familieeid selskap med over 60 års erfaring i produksjon av spekeskinke.\nHåndverksproduksjon. Spesialisering i avbening, tørking av skinker.\nEksport av skinker.
Spania, Granollers
... med utvalgte råvarer og i henhold til strenge produksjonsprosesser. Vi er også spesialister på distribusjon av produkter for kjøttbearbeiding, inkludert marinader, krydder, urter osv. Martin Barnils S.L. leverer sine produkter til: -Kjøttbutikker -Pølseprodusenter -Restauranter -Grillrestauranter -Privatkunder...
Portefølje (6)
Spania, Cuéllar, Segovia
Vi er en familiebedrift som driver med oppdrett av iberisk svin og produksjon av håndlagde pølser i Cuéllar, Segovia. Blant furutrær og eiketrær blir dyrene født og tatt vare på på vår egen gård, med en grundig kontroll av deres kosthold og sanitære og miljømessige forhold. Vi har alltid laget vår egen slakt når vinteren kom: chorizo, salchichón, blodpølse, osv. En dag bestemte vi oss for å ta et skritt videre og sette produktet vårt på markedet. Hvis vennene og familien våre elsket pølsene våre, hvorfor ikke tilby et så naturlig og utsøkt produkt til andre?
Basert i Olot (Catalonia) siden 1933, spesialiserer vi oss i produksjon av høykvalitets tradisjonell spansk spekemat, og siden tidlig på 2000-tallet i produksjon av høykvalitets Halal spansk spekemat.
Spania, Salamanca
... prisen! Våre kommersielle strategier fokuserer på å tilby den beste kvaliteten uten å komme i konflikt med den laveste prisen. Ansatte hos Bonsabor prøver alltid å gi det beste til våre kunder for å finne en balanse mellom den høye kvaliteten på vårt kjøtt og den laveste prisen. Hvis du vil vite mer om Bonsabor eller våre ansatte, besøk nettsiden vår og gi oss din mening. Og husk, en god smak av kjøtt trenger ikke å være i konflikt med en god pris.
Spania, Madrid
ÁNGEL AREVALO, S.A. Stort utvalg av kjøtt Alle av førsteklasses kvalitet og som har oppfylt strenge helsekrav, bekreftet av CE-sertifisering. Hjemlevering til industrikunder. Vi tilbyr eget kjøtt av: - Lam. - Unglam og lammeskanker. - Kalv, geit, svin. - Spædkalv, variert spekemat. Engrosleverandør av kjøtt. Fryselager og skjæreområde. Pølseproduksjon. Distribusjon til hoteller, restauranter, skoler og institusjoner.
Spania, Cumbres Mayores
... for modning av alle sine produkter. Denne «Bodegaen» gjør det mulig å tørke våre spekematprodukter på tradisjonelt vis ved hjelp av vinden fra fjellet som ligger ved siden av landsbyen. Laget etter tradisjonelt håndverk, har produktene fra Balkis Gourmet en unik smak takket være de tradisjonelle og ancestrale produksjonsmetodene. Alt vårt kjøtt kommer fra levende dyr som har blitt oppdrettet med naturlig fôr og har beitet i engene og fjellene i regionen. Vi lager alle våre krydderblandinger.
Spania, Aracena
...oppdrettet fritt og naturlig, og fôret med ressursene fra de ulike dehesas og beitemarkene på Den iberiske halvøy, som er kjent for sin høye kvalitet på eikenøttene. Dette betyr at svinene våre blir godt ivaretatt fra fødselen til slakt, og oppdrettet spesielt for oss og etter våre preferanser. Svinene våre blir slaktet og delt opp, og vi utnytter hver del for å lage de forskjellige produktene...
Portefølje (3)
Spania, Guijuelo
... til våre kunders behov (skinke med bein, benfrie skinker, embutidos, frosne Iberico-svinekjøtt og håndskårne produkter). På den annen side har FISAN samarbeidet med noen av de mest prestisjefylte kokkene i Spania, som Ricard Camarena (**Michelin), Diego Guerrero (**Michelin), Hermanos Torres (**Michelin) eller José Carlos Fuentes (*Michelin) blant andre, som er det beste eksempelet på denne...
Portefølje (10)
Spania, Guijuelo-Salamanca
... gårder der vi oppdretter vårt svin og hvor vi lager vårt fôr basert på korn og utvalgte naturlige ingredienser. Bedriften har fantastiske fasiliteter som, sammen med vårt dyktige team, gjør at produktene våre er referanser for våre forbrukere.
Portefølje (2)
Spania, Toral De Los Vados-León-España
... som: El Botillo del Bierzo, krydret og søt chorizo, Chorizo Herradura, Lomo Embuchado, Jamón Curado, San Martiños (Salchichón), Cecina de Babilla, Lacón Ahumado, Panceta, røkt bacon, Lacón Braseado (Gourmetprodukt) blant annet... Vi har også ferskt svinekjøtt som: koteletter, indrefilet, ribbe, panceta, lacón, fersk skinke, fersk knoke, og selvfølgelig salte og ferske produkter som: øre, hale, ryggbein, svinehode, snute, svinefot. All vår produksjon er laget med en utsøkt oppskrift fra vår familie tradisjon i over 40 år, og nyter fortsatt godt rykte for sin aroma og smak.
Portefølje (4)
Spania, O Porriño-Pontevedra
PORTALCONSA satser på typiske galiciske produkter, som tradisjonell chorizo og cebollero, lacón, panceta, cacheira..., men uten å se bort fra mer generiske produkter som hamburger, pølse eller criollo, selvfølgelig med kvaliteten på råvarene fra vårt land og det gode håndverket fra erfarne hender, samt en teknologisk infrastruktur som bare kan bidra til kvaliteten på våre produkter.
Spania, Alcala De Guadaira
Distribusjon av matprodukter. Spesialister på Döner Kebab og arabiske produkter, har vi over 10 års erfaring med å distribuere kvalitetsmatprodukter til alle typer virksomheter. Vi er spesialister på kebab med vårt eget kvalitetsstempel, men du vil også finne alle typer tilbehør til din restaurantvirksomhet. Punktlighet garantert og Halal-garanti.
Portefølje (10)
Spania, Tudela (navarra)
Leframa er en familiebedrift som gradvis har vokst takket være to klare prinsipper: hardt arbeid og maksimal kvalitet for å tilby våre kunder det beste produktet. Vi liker arbeidet vårt og prøver å formidle dette i alle produktene våre. Våre produkter: FERSKE PØLSER, CHISTORRA, TØRR OG FERSK CHORIZO, LONGANIZA, KURERT BACON, BACON, MARINERT LOMPE, HVIT CHORIZO, CULARES. Alle produktene våre er laget med naturlig tarm. Vi har merket fra Artesanos de Navarra og Reino Gourmet, og nå har vi også en serie økologiske produkter.
Spania, El Gordo
...Derfor har vårt familiebedriftskonsept utviklet seg til et firma bestående av et ungt, innovativt, utdannet og kvalifisert team som er i stand til å møte kundenes behov. Vi investerer i teknologi for å forbedre og øke kvaliteten i prosessene våre. Vi har avansert IT som hjelper til med sporbarheten i industrien, slik at vi kan spore en kanal fra den kommer inn til den går ut, gjennom alle...
Spania, Alhama De Murcia
Teamet av fagfolk som utgjør Natural d’Mezclas utfører daglig et intensivt og grundig arbeid for å tilby et utvalg av de beste hjelpestoffene og tjenestene relatert til næringsmiddelindustrien. Enten det er naturlige fargestoffer, tilsetningsstoffer, råvarer, kjøttprodukter eller mataromaer, blant andre varianter, leveres alt med den høyeste kvaliteten som kan finnes på markedet.
Portefølje (7)
Spania, Pobladura de Pelayo García
...Garantien, smaken og tilpasningen til de mest moderne systemene i våre fasiliteter, sikrer den svært høye kvaliteten på pølsene og saltede produktene fra Ferju. Alle våre produkter er laget uten gluten, uten konserveringsmidler eller fargestoffer. Noen av våre produkter er: Cecina de León IGP, Chorizo ekstra hjemmelaget (sarta, cular og vela), Salchichón ekstra hjemmelaget (sarta og cular), Jamón serrano, Lomo embuchado, Panceta naturlig (røkt og krydret), Lengua curada (svin og storfe), Costilla adobada, Lacón røkt.
Spania, Bescano
Produsent, håndverker og distributør av katalansk spekemat: utvalg av fuets 110g med biter, landsbypølser, småpølser, utvalg av fuets 150g; svineknoke, landsbyskinke med eller uten bein, serranoskinke med eller uten bein, vakuumpakket lomo. En veldig god pris-til-kvalitet-forhold. Et team som lytter til deg!
Spania, Caldes De Montbui
... - Den naturlige beskyttelsen den tilbyr. - Den er spiselig. I tillegg er den assosiert med produkter av høy kvalitet. Alt dette gjør at naturlig tarm er det ideelle materialet for både tørkede, kokte og ferske pølser.
... våre separate anlegg. Vårt mål er å sikre de høyeste standardene når det gjelder kvalitet og matsikkerhet (IFS, BRC). Luis Oliveras er til stede i Horeca og detaljhandelen. Tilgjengelige formater: - Hele stykker for skjæring i verksted og hele industrielle stykker for profesjonelle skjærere. - Pakker med skiver fra 50g til 500g. Jamón Serrano Jamón Ibérico Lomo Salami Tunnel Tapas Chorizo Pepperoni Chorizo pizza Salchichón Cecina/Bresaola Salami...
Portefølje (3)
Embutidos García Lizana er et selskap som har drevet med produksjon av pølser, kjøtt og skinker i over 50 år. Siden den gang har vi laget pølser, skinker og kjøtt av høy kvalitet med en autentisk rustikk smak. Våre pølser lages med de beste stykkene og naturlige ingredienser av våre dyktige håndverkere i våre lokaler i Loja (Granada, Spania) som dekker over 4000 kvadratmeter dedikert til denne...
Spania, Cassà De La Selva-Girona
Spesialister på andeprodukter. Ande foie gras. Delikatesseprodukter. Pølser og kokte retter. Kjøtt, skulder og kokte pålegg. Fjærfe og pâtéer. Andespesialiteter. Stekt kjøtt.
Spania, Muñana-Ávila
Skinkefabrikk, slakteri og skjæringsrom, butikk.
Spania, Manlleu (barcelona)
Vi har over 50 års erfaring med salg og reparasjon av veieutstyr og alt slags maskineri for næringsmiddelindustrien: kjøtt- og pølseklippere, sager, kjøttkverner, vakuumpakkere, pølsefyllere, handelsvekter, presisjonsvekter, plattformer, visere... Vår serviceavdeling er spesialisert på reparasjoner av et bredt spekter av næringsmiddelmaskiner, vekter, pakkemaskiner, skiver, deigmaskiner...
... injeksjon), chorizo og fersk longaniza, chistorra, butifarra og hamburgere (med storfekjøtt som det mest fremtredende). Med Hermanos Bernal Hernández, S.L. begynte den tredje generasjonen av Bernal (siden 1898), uten å glemme tradisjonen. I 2004 grunnla vi Cárnicas Palber SL, i samarbeid med José Antonio Palacios Ezquerra, dedikert til skjæring og salg av ferskt kjøtt, noe som utvider produktsortimentet. Våre hovedkunder er innen GASTRONOMI. Men vi satser også på at alle som ønsker det, skal kunne konsumere produktene våre. Derfor har vi en nettbutikk på vår nettside og et salgssted på fabrikken.

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play