... stand til å skaffe de beste tilbudene med det beste kvalitet-pris-forholdet. Det som gjør oss unike, er at vi følger kunden utover det enkle salget. Vi sender ikke bare et tilbud, vi følger hele innkjøpsprosessen: fra å finne det mest passende produktet for kunden, til å sende prøver og priser, til å ta imot bestillingen, til å organisere logistikk med sporing frem til levering, og vi gir etter...
Italia, Desenzano Del Garda
... dyrevelferdsregler og uten bruk av genmodifiserte fôr. Kundene til Golden Meat srl består utelukkende av grossister og dagligvarekjeder. Selskapet tilbyr også alle biprodukter fra slakting og kan tilby sine europeiske og internasjonale partnere et bredt utvalg av fryseprodukter av storfekjøtt, kalv og ku, som lever, hjerter, nyrer, barberte bein, tunger, haler og trimming.
Italia, Villafranca Piemonte
Med et nytt slakteri i henhold til CE-standarder, er Aimaretti en industri for slakting av svinekjøtt og produksjon av kvalitetsprodukter som salami og skinker. Aktiviteten tilbyr et bredt utvalg av delikatesser og førsteklasses kjøtt, ferskt, ekte og slaktet i samsvar med de strengeste hygieniske standardene. De beste ferske produktene, garantert og uten konserveringsmidler, for å bringe smaken...
Italia, Marmirolo
... kvadratmeter, renovert i henhold til fellesskapsdirektiver. Siden 1999 har den produksjons- og handelsstrukturen kunnet dra nytte av lokaler og anlegg som er tilpasset høye kvalitetsstandarder. Kontortider fra 08.00 til 12.00 og fra 13.30 til 18.00. Butikkens åpningstider mandag fra 15.30 til 19.30, fra tirsdag til lørdag fra 09.00 til 12.30 og fra 15.30 til 19.30.
Italia, Castellamare
Benvenuti in Ipos, il vostro punto di riferimento per il vero Made in Italy. Con profonde radici nelle tradizioni artigianali italiane, Ipos si impegna a preservare e promuovere l'autenticità e la qualità che il nostro paese ha da offrire. Siamo una vetrina per migliaia di piccole aziende che, con immutata passione, lavorano per mantenere vive le pratiche tradizionali, resistendo alla standardizza...
Portefølje (26)
Italia, Vomano (TE)
... innen formulering og produksjon av kosttilskudd av høy kvalitet. PNK Farmaceutici Spa forener en gruppe selskaper NTP BIOTECH, MD’E GUM og ADISTAFARMA som spesialiserer seg innen farmasøytisk sektor. Denne synergien gjør det mulig å tilby et bredt spekter av produkter med høye kvalitets- og kvantitetsstandarder og sikre maksimal tilfredsstillelse av de individuelle behovene til våre kunder. PNK...
Portefølje (55)
Italia, Potenza
... som vi bevarer verdiene og respekten for tradisjonen over tid. Fra erfaringen med valg og skjæring av kjøtt, til innpakking og håndbinding, blir våre pølser fulgt nøye gjennom hele produksjonsprosessen frem til modning og emballering. I håndverksproduktene våre kan man gjenoppdage all varmen og duften av våre røtter. Dette er egenskapene som følger oss og fortsatt inspirerer oss til å forbedre og videreføre Salumificio Bilancia.
La Bosap Molise er et selskap som opererer innen engros- og detaljhandel av storfe-, svine-, sau- og fjørfe-kjøtt. Kjøttet vårt blir fulgt opp av våre teknikere fra starten av for å sikre at våre kunder får et førsteklasses produkt. Kvalitet og rimelighet er vår styrke.
Italia, Paterno'
Siciliansk håndverksbedrift som har produsert høykvalitets grønnsakskonserver i over 50 år. Tjenesteområder Italia Europa Midtøsten Asia USA Canada Australia. Leveranser for containere på 20 eller 40 fot. Komplette paller. Detaljhandelsdistribusjon for Italia og Europa. Tomatsaus pestoer patéer søte kremprodukter Konservering i olivenolje eller eddik, som antipasti grønne og fylte oliven artisjokker paprika auberginer chili sopp champignon pleurotes nameko tørkede S. Marzano og cherrytomater.
Portefølje (9)
Vi distribuerer høykvalitets matprodukter fra den toskanske tradisjonen. Kjøttprodukter, oster, sylteagurk, pasta, gastronomiske retter, olje og mange andre produkter for din restaurant, bar, hotell. Vi har betjent Ho.Re.Ca-sektoren siden 1949. Besøk vår nettside Pieragnoli.it...
Italia, Mugnano Del Cardinale
... rom. I dag, selv om produksjonen har økt betydelig og markedet har blitt mye bredere og stadig i klar ekspansjon, har lærdommene som er overlevert gjennom generasjoner, forblitt de samme. Kjøttbehandlingen foregikk i en liten bygning, hvor oppmerksomheten først og fremst var rettet mot et håndverksprodukt, nemlig Mugnano-salamien. Denne typen salami har som særtrekk utvelgelsen av kjøtt, typen...
Portefølje (9)
...Vår historie begynner med Peppino Ziveri som i 1950 begynte å velge ut kjøtt fra små oppdrettere i området, som han bearbeidet og solgte i sin butikk i Parma. Vårt engasjement, i dag som den gang, er å beskytte de håndverksmessige produksjonene og støtte landbrukets biologiske mangfold.
Portefølje (10)
Italia, Langhirano
...I over 40 år har Monica & Grossi produsert prosciutto di Parma Dop, prosciutti crudo og prosciutti cotti. I tillegg markedsfører de Prosciutto crudo di San Daniele, speck, prosciutto affumicato, culatta, culatello con cotenna. Det velges nasjonalt kjøtt av høyeste kvalitet, bearbeidet med stor erfaring av mesterprosciuttai og modnet i de luftige omgivelsene med det ideelle klimaet i Langhirano...
Portefølje (3)
Siden 1957 har familien Vitali utøvd den gamle kunsten med norcineria med lidenskap, omsorg for kundens behov og fokus på kvalitet. De moderne produksjonsteknikkene har gjort det mulig for oss å videreutvikle disse egenskapene som, i dag som den gang, kjennetegner vårt selskap. Vi dyrker korn som skal bli fôr på våre jorder. Vi oppdretter svin av edle raser født i provinsen Fermo på vår gård i Petritoli, klassifisert BAT (Best Available Technique) og selvforsynt med energi takket være produksjon av energi fra fornybare kilder (solenergi).
Portefølje (1)
Italia, Mesoraca
Salumificio Lavigna snc di Lavigna Santo E. C. i Mesoraca, i provinsen Crotone, driver egen og håndverksmessig produksjon, med emballasje, av typiske spekemat, inkludert pølser, capocollo og pancetta. Takket være det erfarne og dyktige personalet klarer Salumificio Lavigna å tilfredsstille selv de mest kresne ganer.
Portefølje (19)
... helsemyndighetene. Vi har to patenter: en skåret Coccia uten lårmuskel, med høy skinke, og Guanciamia, den første runde guanciale som ikke er rullet. I tillegg har vi et Slow Food-presidium, La susianella, et produkt som ble laget av etruskerne, de første innbyggerne i vårt område, La Tuscia. Vi produserer 136 produkter av høy kvalitet, med en tradisjonell smak som aldri er åpenbar. Vårt område gir oss stor...
Portefølje (7)
... fra de utendørs oppdrettede Cinta Senese DOP-svine dyrene finner sted i den gamle eikeskogen på over 40 hektar, som ligger 700 meter oppe i åsene i Barbischio i Gaiole i Chianti. I dette området lever dyrene utendørs i et skogsområde av stor naturverdi, hvor det arrangeres guidede turer. Etter bearbeidingen av kjøttet, blir skinkene fra disse utendørs oppdrettede svinene sendt til lang modning i det gamle vinkjelleren fra 1500-tallet, som er gravd ut i de gamle murene i Radda i Chianti. Også delikatesser som kalkunstek, arista og porchetta blir skåret opp klare til å nytes.
Portefølje (2)
Italia, San Donà Di Piave
Dante Italian Food er en grossist av spekemat, oster og mel fra Veneto-regionen som hovedsakelig eksporterer til Europa. Vi jobber for å levere produkter av høy kvalitet direkte fra små og mellomstore håndverksbedrifter til restauranter, pizzerier, barer, hoteller og grossister. Vi ønsker å tilby en komplett tjeneste og samarbeide med våre kunder for å finne det mest passende produktet for deres behov, som økologiske oster og glutenfrie spekemat. Vi kan tilby et bredt utvalg av mel, inkludert økologisk mel til pizza, brød og bakverk.
Italia, Ferrere
... tartufo, salame al Barolo, pølse, kokt skinke, rå skinke, cotechini og mange andre, som vi selger direkte i utsalgsstedet. For å øke salget har vi også åpnet en delikatessebutikk i Langhe, i den historiske sentrum av Alba, og en annen i sentrum av Torino, nær det egyptiske museet, hvor man kan kjøpe alt vårt svinekjøtt og spekemat.
Italia, Colonnata Carrara
... di Colonnata må man alltid identifisere produsenten, fordi hver produsent har sin egen personlige bruk og mengde ingredienser for bearbeiding og modning av produktet. Vår er bygget på ufravikelige regler som har blitt etablert gjennom fire generasjoner.
Portefølje (3)
Lardo di Colonnata IGP i skiver, forhåndsskåret og malt Vergazzata Pancetta Steccata...
Italia, Langhirano
Selskapet Barbieri Enzo driver med produksjon og modning av skinker og er tilknyttet Consorzio Prosciutto di Parma. Barbieri Enzo har sitt hovedkontor i Langhirano i provinsen Parma, på veien Case Schianchi 8. Blant aktivitetene: - produksjon av skinker - modning av skinker - pakking av skinker - salg av skinker - levering av skinker - pølsemakeri - skinkefabrikker...
Italia, Chiuro
... modning av Prosciutto De 'BAITA' og Speck De 'BAITA', og utnytter fordelene av den fine og sprø luften i høyfjellet (1459 moh). Takket være et konstant arbeid, sterk lidenskap og dedikasjon fra en samlet familie og et team, oppnår produktene våre det uforglemmelige og uforlignelige preget som kjennetegner deres Unikhet og Ekspertise.
Italia, Airola
... av de beste italienske og internasjonale kjøttene, nøye utvalgt. Pølsene og pålegget, som den prisbelønte Marchigianotto fra Gambero Rosso, representerer kulinarisk eksellens. Filiera della Carne Cillo garanterer dyrevelferd og kvaliteten på det endelige produktet. Prosjektet Cillo Experience feirer Italia og dens klassikere, og formidler den kulinariske opplevelsen og den italienske lidenskapen...
Italia, Marciano Della Chiana
KingoFood selger italienske produkter av høy kvalitet og eksellens. Kjøttvarer som Finocchiona IGP, førsteklasses kjøtt krydret med salt, pepper, hvitløk og vill fennikel. Eller pecorino, lagret i huler, med en kraftig smak. Og vin: Chianti Riserva - Camperchi - Første Utvalg - D.O.C.G. Tidsrammer og metoder for frakt av varer er en svært viktig faktor. Vi har valgt spesifikke fraktsystemer med isotermisk materiale og syntetisk is som gjør det mulig å opprettholde temperaturen på varene i opptil nittiseks timer (4 dager).
Portefølje (10)
Italia, Reggio Emilia
ITALIA NET FOOD SNC tilbyr et variert utvalg av etniske matprodukter fra forskjellige deler av verden: - Grønnsakskonserver - Harissa-saus - Fiskekonserver: tunfisk, sardiner, makrell, ansjos - Røkt fisk - Oliven - Krydder - Syltetøy - Olivenolje og vegetabilsk olje - Fruktjuice - HALAL-pølser - Ost - Pasta, ris og couscous - Tørket frukt - Datoer - Tradisjonelle søtsaker - Orientalsk bakverk - Brik-ark...
Italia, Cremona
... er alle uvurderlige, som i oppskriftene fra gamle dager. Den lange modningen, dag for dag, på "den rette avstand" for å gi en uforglemmelig duft og smak med salting og håndbinding. De daglige kvalitetskontrollene, den maniske oppmerksomheten på å ivareta eksellens, det eksklusive valget av edle, høykvalitets italienske kjøttprodukter. Verdifulle ingredienser som vi legger i våre spekematprodukter...
Produksjon og handel med kjøtt og pølser...
Italia, Sambuca Val Di Pesa
Selskapet ble grunnlagt i 1959 av Guido Corti og er nå i fjerde generasjon, beliggende i hjertet av Chianti i Firenze. Vi produserer alle typer salami, skinker, pølser og skinkeblokker som er ment for vårt hovedmarked, ferdigskåret kjøtt i poser for storhusholdning, og vi er også åpne for å utføre produksjonsoppdrag.
...Siden 1971 har familien Galvano vært engasjert i den gamle kunsten å bearbeide kjøtt, med særlig fokus på svinekjøtt. Butikken, som nå er historisk, startet som en liten kjøttbutikk i via Sant'Antonino i Raffadali, takket være grunnleggeren Galvano Salvatore. Fra 2010 har slakteriet skiftet ledelse og gjenåpnet i nye lokaler på nummer 12A i via Bellini, takket være sønnen Antonino. Helt siden...

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play