I over et århundre, med erfaringen vi har overført i fem generasjoner, har vi operert innen svinekjøttsektoren i vår toppmoderne anlegg. Takket være profesjonaliteten til våre operatører, garanterer vi den beste kvaliteten. 100% ITALIENSK PRODUKT. Den utsøkte smaken av våre pølser og vårt kjøtt er legendarisk:...
Engroskjøp av kjøtt og transport...
Italia, Assemini
Risting av tørket frukt...
Italia, Barberino Di Mugello
... merkene "i Toscani", "Casa del Corto" og i utsalgsstedet på landet som drives av selskapet, relatert til storfekjøtt og meieriprodukter; den mest originale produksjonen er yoghurten, som er laget av direkte fermentering av melk, og honning fra Amiata. Selskapets misjon er fokusert på å fremme distribusjonen av kvalitetsmatvarer, med prioritet for toskanske produkter, som kan sertifiseres og garanteres i produksjons- og distribusjonsfasen – i praksis et prosjekt for "kort kjede". Produksjonen og utvelgelsen...
Portefølje (7)
Italia, Vaiano-Loc. La Foresta
... pølsemakeri. Han begynte å oppdra dyrene sine med omsorg og kjærlighet, og produserte oster og pølser som raskt ble et referansepunkt for hele det omkringliggende området. Takket være en lidenskap som har blitt videreført fra far til sønn, investerer Pieragnoli fortsatt i jakten på eksellens, og plasserer seg i et stort og variert marked med et bredt utvalg av utvalgte gastronomiske produkter, med en...
Italia, Crespina Lorenzana
Bernardini Gastone ligger i Crespina Lorenzana, i provinsen Pisa, og er et historisk merke som har vært aktivt i over 150 år innen høy kvalitet på spekemat. Selskapet produserer og distribuerer produkter av høyeste kvalitet, laget med den gamle håndverkskunsten og omsorgen, i tråd med moderne produksjonsstandarder og ved å bruke kun førsteklasses råvarer, både fra land og hav, som kan tilfredsstille selv den mest kresne gane.
Salumificio Del Vecchio, siden 1968 i Cesena, produserer høykvalitets spekemat fra svin oppdrettet med respekt for naturen: økologisk spekemat, krydret spekemat, gullspekemat og tradisjonell spekemat uten laktose og gluten, i henhold til den beste italienske og romagnolske tradisjonen: Parma-skinker og typiske pølser fra Romagna.
Italia, Termeno
... som møter behovene i denne sektoren. En viktig kanal er Private Label, som representerer 35 % av selskapets omsetning. Med en produksjon på mer enn 300 000 Speck per år, er selskapet i stand til å tilfredsstille alle behovene til dagligvarehandelen, grossisten og Horeca-sektoren. Fabrikken, som er helt renovert og utvidet, ligger i Termeno, i provinsen Bolzano, i et eget kompleks som strekker seg...
Italia, Terlizzi
I mange år har vi vært grossister av spekemat, oster og klippfisk. Vi leverer til restauranter, hoteller og delikatesseforretninger over hele Italia og i utlandet. Hvis du leter etter å kjøpe spekemat og oster i engros for å selge dem i din virksomhet, vil du finne virkelig konkurransedyktige priser hos oss. Produktene vi selger er hovedsakelig typiske produkter fra Puglia, men du vil også finne nasjonale produkter fra alle regioner og kjente merkevarer som for eksempel Grana Padano.
Italia, Cerreto D'esi
...Våre økologiske spekematprodukter, laget med naturlige ingredienser, er resultatet av håndverksmetoder som er overlevert gjennom generasjoner. Det nye laboratoriet vårt med CE-merke gjør det mulig for oss å kombinere tradisjon og innovasjon, og tilbyr hygieniske garantier uten å måtte gi avkall på de ekte smakene.
Italia, Busto Garolfo
...Rondanini, i over 95 års historie, har utviklet seg fra et enkelt pølsemakeri til en ekte matindustri. Innovasjonsprosessen innen produksjonsteknikker og innføringen av moderne skjære- og emballasjefasiliteter for produktene har på ingen måte påvirket selskapets trofasthet til de tradisjonelle oppskriftene som har sikret suksess, også i utlandet. Av denne grunn tilbyr Rondanini sine kunder et produkt som er industrielt, med utmerkede organoleptiske egenskaper og svært høye kvalitetsstandarder, men også med den uforvekslelige "smaken av gamle dager".
Italia, Novate Milanese
... kundene i valg og lasting av varer. For å motta varene direkte på sitt utsalgssted, bar eller restaurant, må man sende bestillingen via fax, telefon eller e-post. Leveringstjenesten er daglig, punktlig, gratis og utføres med kjøretøy som har kjøling. Agenzia Lombarda organiserer internasjonale forsendelser med ...
Italia, Salerno
Erfaring og tradisjon i en kvalitets slakterbutikk med produkter fra lokale gårder og produsenter. I Salerno siden 1963 for å tilby det beste fra regionen.
Italia, Spilinga
Selskapet som opererer etter de mest tradisjonelle og håndverksmessige produksjonsteknikkene, prøver å utvide sine horisonter ved å utvide sortimentet og markedene de ønsker å nå, takket være den kontinuerlige og konstante forsknings- og utviklingsprosessen som er iverksatt med det langsiktige målet om å begynne å markedsføre sine produkter også i utlandet. Livasì er et familieeid selskap som ble grunnlagt av ønsket fra den tredje generasjonen.
...Salumificio Sant'orso ligger i Calltreno i provinsen Vicenza, ved foten av Asiago-platået. Vi produserer salami uten GMO, uten melkederivater, uten gluten, uten allergener. Vår produksjon består av et komplett utvalg av søt og krydret salami, samt et bredt utvalg av både rå og kokt bacon, alle formet for bedre utnyttelse ved bruk. Vi inviterer deg til å besøke nettstedet vårt: www.salumisantorso.it...
Italia, Ginestreto-Pesaro
... smakfullt og velsmakende; tradisjonen for bearbeiding av svinekjøtt har eksistert i tre generasjoner. Vår oppmerksomhet mot markedet, den spesielle omsorgen for kvalitet og modning, samt vår genuinitet, kombinert med rask og presis service, er våre styrker.
Italia, Torino
... streng omsorg i utvelgelsen av leverandører og råvarer. Pama tilbyr et bredt spekter av produkter delt inn i: skinker, spekemat og oster. Den praktiske tilnærmingen og omsorgen som legges i utførelsen av aktiviteter på tvers av alle produktlinjer har gjort at Pama-teamet har forstått at ingen resultater er tilfeldige, men at kunnskap, observasjon og erfaring er avgjørende for å oppnå et...
Italia, Campo Calabro
... salami. Takket være tradisjonelle oppdrettsteknikker som fremmer dyrets helse og bærekraftig vekst, samt en kombinasjon av genetiske og miljømessige faktorer, forblir kjøttet fra den calabresiske svarte svinen svært næringsrikt og mørt. Kjøttet fra den svarte svinen i Calabria anbefales faktisk for å berike og supplere det daglige kostholdet, da det takket være tilstedeværelsen av Omega 3, har en...
Italia, Fasano
...omsorg og mye lidenskap for produktene våre som Capocollo, Salame, Pancetta salata og steccata, i tillegg til nasjonale spekemat som Bresaola, Speak, Wrustel, Mortadella og Prosciutto Cotto. Våre spekemat kommer fra lokale kjøttkilder med 0 KM fra pugliesiske beitemarker.
Italia, Sant'albano Stura
Slakteri, kjøttbehandling...
Italia, Sant'egidio Del Monte Albino
... av naturlige meltyper. Hele produksjonsprosessen foregår i vårt håndverkslaboratorium, basert på grundig forskning og kontinuerlig utvikling, med ufravikelig respekt for den tradisjonelle kunsten innen spekemat, med dens etablerte og gjenkjennelige kjennetegn. Våre spekematprodukter blir distribuert og konsumert med bevissthet og stolthet over å tilby et produkt av ubestridelig kvalitet og høy kulinarisk tradisjon.
Salumificio Bovo siden 1987, av Bortolazzi Massimo, i Verona, håndlagde produkter som soppressa, salami, salumi, rullet pancetta, salamella, cotechino, ferskt kjøtt, lagrede produkter. Salumificio Bovo er valget for alle som ønsker å tilby sine kunder det beste av kvalitet og smak, fordi selskapet posisjonerer seg som en foretrukket partner for kunden, og gir dem det bredeste utvalget av...
Ista er et selskap som produserer grønnsakskonserver. Vi produserer og markedsfører kvalitetsprodukter rettet mot restaurantbransjen. Produktet vårt er ideelt for pizzaer...
Italia, Santa Ninfa
Kjøttindustri og handel...
Italia, Casale Sul Sile
Matproduksjon og engros...
Italia, Andria
Slakteriet til Amorese Giuseppe tilbyr et bredt utvalg av kjøttdelikatesser, kvalitetskjøtt og gastronomiske produkter. Giuseppe Amorese har vokst opp med kjærlighet for dette yrket og produserer utmerkede spesialiteter fra det pugliesiske kjøkkenet, samtidig som han har et blikk for innovasjon. Kjøttet er alltid ferskt og av høy kvalitet.
Italia, Borgo San Dalmazzo
Sopp, trøfler og spesialiteter...
Italia, Montegiorgio
Siden 1932 har Guido Marzetti startet med kornmaling med steinmølle og svinehold. Rå og kokte skinker, mortadella og pølser laget av rent svinekjøtt og jodert salt. Kvalitetskokt skinke laget av fersk nasjonal svinekjøtt, glutenfri, laktosefri.
Italia, San Giuseppe Vesuviano
... feltkjøkken, og sommerleirer. Vårt selskap opererer vanligvis i Øst-Europa, da det ikke finnes reelle matplattformer, og vi tilbyr våre tjenester for enhver anledning. Våre kunder er fornøyde både med kvaliteten og prisen. Resultatet er et selskap som opererer med seriøsitet og profesjonalitet, og som garanterer pålitelighet for alle sine produkter og tjenester.
Italia, Nago-Torbole
Salumificio Trentino har laget spekemat i over førti år. Blant de karakteristiske produktene fra området finner vi carne salada og speck; selskapet produserer også de mest klassiske spekematene fra den italienske tradisjonen, som kokt skinke, rå skinke, salami og pancetta. Merket Salumificio Trentino er et eksempel på et moderne og dynamisk selskap som har klart å kombinere tradisjon med ulike kostholdsmodeller. Selskapet har alltid vært opptatt av å oppnå kvalitet, og siden 2006 har det sertifisert sitt kvalitetsstyringssystem i henhold til standarden UNI EN ISO 9001: 2008.

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play