Italia, Casalnuovo Di Napoli
Italia, Potenza
Egen slakting og produksjon av tradisjonelle venetianske pølser...
Pancarré og spesialbrød for catering, barer, restauranter, hoteller og samfunn. Panini, grissini, toast, panbrioche.
Italia, Citta' Di Castello
Ferskt kjøtt og pålegg...
... spesialister på oppdrett og slakting av Grass Fed-kjøtt, kjøtt av høy kvalitet som utelukkende er fôret med beite i Lessinia. I våre butikker har vi utvalgte kjøttvarer av storfe, storfekjøtt, svinekjøtt, vilt og fjærfe, samt ferdigretter og økologiske produkter.
Italia, Montecchio
Kjøtt - Kjøttpålegg - Gastronomi Direkte Salg...
Italia, Portoferraio
ENGROS AV FROSSENMAT OG FERSKT KJØTT...
Italia, Viterbo
BEHANDLING OG HANDEL MED FERSKT OG FROSSENT KJØTT 
EGEN PRODUKSJON AV SKINKER, COPPA, BACON OG PØLSER (Loc. Poggino) Tel. Fax...
Salami Crudi spesialitet med: trøffel, Barolo, valnøtter - Salami laget av hjort og villsvin, Salsiccia, skinker, Zamponi, ferskt kjøtt fra CON.SA.TI.
Kvalitets spekemat og utvalgt kjøtt.
Syltede antipasti...
Italia, Sant'antonio Abate
Skrelte tomater - Kulletomater Tomatpuré - Champignon sopp Erter - Kikerter - Bønner - Linser...
Italia, Rivoli
Matspesialiteter, arancini for gastronomi og rotisserier...
Italia, Sala Baganza
Hele prosesssyklusen for storfekjøtt finner sted på anlegget. Hver uke slaktes omtrent 500 dyr, inkludert storfe og kalver. I verkstedene blir de deretter avbeinet og bearbeidet, i...
Italia, Andezeno
MAT TIL KATTER, HUNDER OG HESTER E-post MORANDO S.p.a. - ANDEZENO (TO) - Via Chieri, 61 D (5 linjer r.a.) - Fa...
Italia, Almenno San Salvatore
PRODUKSJON OG ENGROSSALG av melkekviger og geitost: Branzi, Formagella Valle Imagna, Delicapra...
Italia, Boffalora Sopra Ticino
PRODUKSJON AV SKINKER OG PØLSER...
Ekstra jomfru olivenolje - Typiske produkter Salgssted og varer:...
LEDELSE OG ANLEGGSKONTORER...
Italia, Palermo
Halvfabrikata for iskrembutikker og konditorier...
Italia, Casale Litta
Slakting og kjøttbehandling...
Italia, San Demetrio Corone
Nådd spesielt for produksjon av salte produkter, som capocollo og pancetta D.O.P., tar Madeo Industria Alimentare også seg av produksjonen av skinke og salami laget av svart svin fra Calabria. Teknikken som brukes er hovedsakelig håndverksmessig, som salting som fortsatt gjøres for hånd i de typiske saltlake, akkurat som før. Imidlertid, der det er nødvendig, avviser man ikke bruken av moderne teknologi, så mye at tørkingen er overlatt til entalpiske maskiner, som utnytter de ytre klimatiske forholdene for å gjenskape den ideelle ventilasjonen innendørs.
Modning og handel - Typisk Parma-skinke - CE-godkjenning IT743L...
Produksjon og handel med steker og pølser...
Italia, Belpasso
Konsentrater og fruktjuicer Essensene og derivater av sitrus RETAIL, GELIDEA, ferskpresset SOLE Spesialitet: rød appelsinjuice...

europages-appen er her!

Bruk vår forbedrede leverandørsøk eller lag dine henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen for kjøpere.

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play