Italia, Pasturo
Carozzi Formaggi ligger i Pasturo. I over femti år har vi jobbet for å kombinere de verdifulle håndverksferdighetene til osteprodusentene med kravene fra moderne smak. Resultatet er et bredt utvalg av unike oster, et resultat av solid lidenskap og noen heldige innfall, som gjennom årene har mottatt prestisjetunge anerkjennelser. ARTIGIANALITÀ: Vi bevarer produksjonsmetodene til de gamle osteprodu...
Portefølje (7)
Bertelli Formaggi S.r.l., til stede på markedet i fire generasjoner, tilbyr modnede og ferske oster av utmerket kvalitet. Vi er et referansepunkt for mange europeiske virksomheter for levering ikke bare av Parmigiano Reggiano modnet fra 12 måneder til 60 måneder, men også av geit- og sauoster fra den italienske tradisjonen. Vi er også leverandører av typiske spekemat som salame, fiocchetto, mortad...
Portefølje (54)
...Mozzarella di Bufala Campana DOP er en fersk ost laget av filtet melk, produsert utelukkende med bufalemelk fra opprinnelsesregionen. Bufalemelk har en annen sammensetning enn melk fra andre dyrearter som brukes til ostproduksjon. Faktisk, i motsetning til melk fra ku og geit, er den rikere på proteiner, fett og spesielt kalsium. Typer og Formater Vekt: fra 25 g til 2 kg HOLDBARHET 12 DAGER / HOLDBARHET 18 DAGER / HOLDBARHET 21 DAGER Koder: fra 1702 til 17...
Portefølje (10)
Italia, Nave
...Foreslåtte kombinasjoner La Grola passer godt til retter med rødt kjøtt, både stekt og med brune sauser, spesielt lam og geit. I tillegg er den deilig med stuede eller grillede sopp og med lagrede, ikke sterke oster. Notater Det er det ekstraordinære resultatet av møtet mellom to store personligheter: bakken til Grola og de innfødte druene fra Valpolicella. Den utmerkede eksponeringen av...
Portefølje (46)
...Vitigno: 60% Merlot, 40% Cabernet Sauvignon | Farge: rubinrød, med fiolette refleksjoner og som tenderer mot granat med aldring | Duft: vin av stor eleganse. Man opplever fruktige aromaer som blåbær og bjørnebær, med fine, ristede og vaniljeaktige noter | Smak: i munnen fremstår den tørr, varm og fyldig. Tanninene merkes, men på en myk måte takket være oppholdet i barrique. ABBINAMENTI GASTRONOMICI: Utmerket vin til stekt kjøtt, spesielt svin, lam og geit. Passer godt med vilt. Også en vin for meditasjon.
Samsvarende produkter
Altropasso
Altropasso
Portefølje (1)
Italia, GRUMO NEVANO NA
...Saltede saueskinn Naturlige sau/ geit tarmene Kalibre: 16/18, 17/19, 18/20, 19/21, 20/22, 22/24, 24/26, 26/28 Kvaliteter: AA, AB, BC, Shorts Kvalitetsfunksjoner: Sterk tekstur, jevn hvit farge, utmerket utvalg og kalibrering.
Samsvarende produkter
Sau Sasinger i Hankene
SALTEDE SAUEMAGERE
Andre produkter
Pølsehorn
SALTEDE SAUEMAGERE
Portefølje (2)
Italia, Montelibretti
Bedriften ligger i Sabina Romana, i kommunen Montelibretti. Det holdes omtrent tre hundre Maltesiske geiter. Fôringen er basert på beite, høy og GMO-fritt fôr laget av mais og bygg. Den Maltesiske geiten tilpasser seg godt til vårt miljø og produserer melk som er egnet for bearbeiding. Den moderate tilstedeværelsen av lukt og smak fra melk av denne rasen gjør produktene fra geit attraktivt for...
Italia, Solofra
...Ligger i hjertet av et av de viktigste italienske lærdistriktene - Solofra - Luxury & Leather har en konkurransefordel i markedet: sin garveriavdeling, hvor du finner et omfattende utvalg av lær, nøye bearbeidet av dyktige italienske håndverkere. Hovedtjenester: utvalg av de beste råmaterialene (sau, geit, ku og kalv opprinnelse), tilpasset preging, trykking og laser kutting, vegetabilsk garving, pelsvalg (merino, merinillo, toscano)...
Andre produkter
skreddersydd
skreddersydd
Portefølje (1)
Italia, Busto Arsizio
La Castellanza spa driver produksjon og distribusjon av meieriprodukter og oster, inkludert mozzarella, burrata, taleggio, quartirolo, primosale, ricotta, burro, mascarpone, provolone, parmigiano reggiano, grana padano, gorgonzola, av ren geit og mange andre delikatesser, alltid ved å bruke kun fersk melk. En av våre spesialiteter er geitoster, som har en bedre fordøyelighet enn andre oster. Vi produserer også smør og mascarpone av høyeste kvalitet.
De beste håndverksmessige meieriproduktene laget av melk fra ku og geit.
Italia, Paina Di Giussano
... har opparbeidet oss gjennom mange år i bransjen. Nedenfor er noen produkter du alltid vil finne i vår butikk: Gorgonzola d.o.p. på skje og i skiver, over 30 forskjellige typer blåmuggoster basert på Gorgonzola; førsteklasses spekemat, ferske oster fra Valsassina (LC), modnede oster av melk og geit, honning, syltetøy, viner, egg, fersk pasta, yoghurt, mel, te, infusjoner, småkaker og mye mer. Å gå inn i vår butikk er ikke bare en glede, men også en måte å forstå forskjellen mellom de håndverksproduktene vi tilbyr og de som vanligvis finnes på markedet.
... minikjefabrikker. Behandling av melk fra storfe, sau og geit. Anlegg og komplementære utstyr for prosessering og konservering av agro-alimentære produkter. Bygging og innredning av staller; Melkerom for storfe, sau og geit, også på vogn. Prosjektering og innredning av faste eller mobile containere for minikjefabrikker. Behandling av konserver og bedriftsutsalg.
Italia, Cinisi
...optisk sorteringsmaskin, spesialisert utstyr for spesifikke prosesser (matbehandling). 9) tilbehør, lagring, konservering, kjølerom, kjøling. 10) Gjennom våre næringsmiddelrådgivere, agronomer og ingeniører er vi i stand til å anbefale den riktige løsningen, også gjennom søk etter eventuelt brukt utstyr som blir grundig revidert. 11) støpemaskin, slaktemaskin for svin, sau, geit og storfe 12) akvakultur, marikultur, renseanlegg for bløtdyr 13) akvakultur, marikultur, renseanlegg for bløtdyr 14) slakting av sauer, storfe, svin og geiter.
Italia, Torre De Passeri
Italiensk industriell kjøttproduksjon - Lam, Sau, Geit, Arrosticini, Svin, Kjøttpålegg - Halal-sertifisering Italia...
Vi kan tilby: FINE LÆR FRA ITALIA. 1. Lammeskinn Nappa for klassiske plagg fra naturlig til pigmentert og andre overflater (nubuk, pull-up, stretch, laser, patent, laminert, metallisk, perforert, utskåret, osv.). 2. Geitesuede for klær (også skjortetykkelse) og fottøy med topp fancy overflater. 3. Ull lammeskinn eller geit, i klassiske eller fancy overflater, for pelsindustrien, plagg...
Vi produserer Fior di Latte, mozzarella laget av bøffelmelk, sau-, geit- og kuoster, sau- og geitericotta, bøffelricotta og yoghurt laget av ku-, bøffel- og geitemelk.
Italia, Genova

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play