Spania, Humanes De Madrid
...Komponenter: Kropp, stempel og lokk. Laget av lavdensitet polyetylen i hvit farge. Mulighet for å inkludere silketrykk. Brukes til å introdusere medisinen i melkekjertelen til storfe, sau eller geit for behandling av mastitt.
Portefølje (2)
...Iberisk ost er en presset ost laget med en blanding av tre typer melk (ku, sau og geit). Det er den mest populære osten i Spania, og i henhold til proporsjonene fastsatt i avsnitt 4 i vedlegg I til kongelig dekret 262/2011, datert 28. februar, som godkjenner kvalitetsnormene for oster og smelteoster. All ost som markedsføres med betegnelsen "Iberisk", må være laget med fersk melk i følgende proporsjoner: maks 50 % melk fra ku, minimum 15 % melk fra geit og minimum 15 % melk fra sau.
Portefølje (2)
Spania, Malagón
...Presset pastaost laget med pasteurisert melk fra ku, geit og sau, med en minimum modningstid på 9 måneder i ekstra jomfru olivenolje.
Portefølje (8)
Spania, Collado Villalba
...SQS2 er et automatisk og integrert analyssystem som vurderer sæd fra svin, storfe, sau, geit, hest og hunder, basert på membrankvalitet, på under ett minutt, gjennom tre enkle trinn. Gjennom fluorescenseteknologi kombinerer enheten hastighet, presisjon, brukervennlighet og sporbarhet for å tilby et raskt, pålitelig og bærbart verktøy for sædanalyse. Dens sammensetning oppnår høy pålitelighet takket være integrasjonen av en spermie-teller basert på fluorescensmikroskopi, gjennom et høyoppløselig CMOS-kamera, en høytytende blå LED og et avansert datavisjonssystem.
Portefølje (6)
Spania, Totanes
...Iberisk ost er en presset ost laget med en blanding av tre typer melk (ku, sau og geit). I henhold til proporsjonene fastsatt i avsnitt 4 av vedlegg I i Real Decreto 262/2011, datert 28. februar, må all ost som markedsføres med betegnelsen "Iberisk", være laget med fersk melk i følgende proporsjoner: maks 50 % melk fra ku, minimum 15 % melk fra geit og minimum 15 % melk fra sau. Den produseres...
Portefølje (6)
Spania, Madrid
...Ostene, laget i et unikt miljø i fjellene i León, ved inngangen til Picos de Europa. Dyrene - ku, geit og sau - som produserer grunnlaget for alle våre oster, beiter på fantastiske enger og nyter det karakteristiske klimaet i området. Temperaturen og fuktigheten i omgivelsene er ideelle for å modnes ostene, noe som gir et sluttprodukt av svært høy kvalitet. Derfor er naturen kilden til kvaliteten...
Spania, Riudellots De La Selva
... et mer kreativt kjøkken." Når det gjelder våre produkter, har vi et stort utvalg av referanser fra storfe, svin, sau og geit, som: * Storfe: kalibrert entrecôte, entrecôte, kinnkjøtt, indrefilet, hale, ossobuco,... * Svin: svinekam skåret i 5 mm, kotelettsenter, svineknoke, hemmelighet... * Sau og geit: skiver av lammekjøtt, skulderstykker,... * Bearbeidede produkter: 100 % ung okseburger, kjøttboller, kjøttdeig, butifarra,... * Konfitert (4. generasjon): svinekjøtt kinn, svineknoke, ung okse ribbe, svineribbe, svineføtter,...
Spania, Campo De Criptana
DANSO DOP MANCHEGO er et selskap spesialisert på Manchego-ost, dannet av personer med stor erfaring. Vårt sortiment inkluderer også geitost, sauost og iberiske oster (50% melk fra ku, 25% fra geit og 25% fra sau), alle laget med melk av beste kvalitet. Våre oster DANSO og CANTARERO har fast konsistens, og aromaen og smaken er mild i de yngste (semicurados), mer uttalt i de modnede, og kraftig i...
Portefølje (1)
Spania, Madrid
ÁNGEL AREVALO, S.A. Stort utvalg av kjøtt Alle av førsteklasses kvalitet og som har oppfylt strenge helsekrav, bekreftet av CE-sertifisering. Hjemlevering til industrikunder. Vi tilbyr eget kjøtt av: - Lam. - Unglam og lammeskanker. - Kalv, geit, svin. - Spædkalv, variert spekemat. Engrosleverandør av kjøtt. Fryselager og skjæreområde. Pølseproduksjon. Distribusjon til hoteller, restauranter, skoler og institusjoner.
... både rå og pasteurisert variant, med beskyttet opprinnelsesbetegnelse (Manchego). Gjennom våre partnere kan vi tilby den mest kjente geitosten som Murcia al Vino DPO, Murcia Curado og Geit Log; og kuost som Mozzarella, Cheddar, Emmental. Vårt marked er utvidet over hele verden i mer enn 40 land. Våre merker; Vegamancha, Vegasotuélamos, Paraje Sotuélamos, Vega Gourmet, Montesinos, og LaFuente; er et kvalitetsstempel og høy standard. I tillegg kan vi tilby ditt selskap enhver annen ost eller spesialitet fra Spania.
Portefølje (10)
Spania, Cumbres Mayores
... hovedsakelig med rødt kjøtt: storfe, sau og geit. Dette er dyr som lever fritt og fôres med naturlig kost. Vi avviser industrielt fôrede og burholdte dyr. All produksjon skjer i landsbyen Cumbres Mayores, en «pueblo» som ligger i Sierra de Aracena-fjellene. Regionen er verdensberømt for sine spekematprodukter, spesielt Pata Negra-skinken. Balkis Gourmet har skapt verdens første naturlige Halal-tørkeri...
...Sau/Geit slakteri med over 30 års erfaring i bransjen, vi markedsfører vårt kjøtt i Huesca, Zaragoza og Lleida. Vi tar godt vare på hele sporbarhetsprosessen.
Spania, Los Corrales (sevilla)
Slakteri og skjæreområde for lam, sau og geit...
Vi er et selskap som spesialiserer seg på oster, med fokus på ferske oster og Burgos. Vi har en fabrikk for å lage kremost og forskjellige typer ostekrem. Vi tilbyr også en rekke oster i skiver, skiver i biter og tapas, samt pressede oster av spansk ost i alle varianter, inkludert melk fra ku, Murciana-geit og sau, både 100 % ren og blandet. Vi er rangert som nummer 30 blant osteselskaper i et marked med mer enn 3000 aktører i Spania.
Spania, Madrid
Boviner og kjøtt Angel Aparicio. Kommersiell operatør av storfe og sau - geitkjøtt. Salg av sauer - geiter levende eller i kjølte kanaler. Eksport av kjølt storfe og ferskt kjøtt av sau og geit. Opprinnelse Spania.
Spania, Zamora
... oster laget av rå melk, både fra sau og blanding (sau, geit og ku), med særlig vekt på sauostene med Denominación de Origen DO "Queso Zamorano" og vår ost CASTELLANO som har IGP "Castellano". Det er også verdt å nevne vår spesialitet Ost "Ibérico". Laget med en spesiell blanding av rå melk fra sau, geit og ost. Vi produserer også oster laget av pasteurisert melk.
Spania, La Puebla De Montalbán-Toledo
Vi er produsenter av sau, geit og kuost, under opprinnelsesmerket.
Spania, Villamayor De Santiago
Familiebedrift med lang tradisjon innen sauedrift, og med mer enn 40 års erfaring som ostefabrikanter. Opererer i dag gjennom sine to divisjoner i sine to anlegg i Villamayor de Santiago, Cuenca: OST og GASTRONOMI. I den gamle ostefabrikken SANABRIA QUESOS produseres Manchego-ost DOP og spesialiteter laget av melk fra sau, geit og blandinger, akkurat som det alltid har blitt gjort. 5 km unna, i...
Vi produserer økologiske meieriprodukter under merket El Cantero de Letur siden 1990. Yoghurt, kefir, ost, fersk melk, smoothies, melkeprodukter. Laget med melk fra geit, ku og sau. Høy kvalitet med økologisk sertifisering. Også produsent av hvit merkevare. Kunder i stor distribusjon og spesialkanalen. Salg i hele Spania og eksport. Sertifiseringer SHCEkologisk, IFS, BRC.
Spania, Sevilla
...frukt kandisert i honning, iberisk svinepaté, tilpasning av produkter som oljer, likører osv., gavevesker, matpreparater som pølse av oksehaler, pølse av svineføtter, tunfiskpølse og andre preparater, upasteurisert geitost laget av rå melk, myke oster, modnet ost både fra sau og geit, ostekrem og til slutt fra havet har vi ansjos, kake av geitfisk, krabbe og ansjos, sardiner og alt hentet fra Cantabrico, hvor man får den beste ansjosen i verden. Og våre fremhevede produkter inkluderer gjesseprodukter som confit av gås, gåsekrage, gåselever og micuit.
Spania, Córdoba
Nettbutikk for eksklusive gourmetprodukter. Unik olje og emballasje. De 7 internasjonale prisene gjør oljen vår til et mesterverk innen gastronomi og håndverk. Store viner, utmerkede geit- og sauoster, 100% iberisk skinke fra Valle de los Pedroches, Pintxos, gourmeteddiker og syltede grønnsaker.
...PEDRO MANUEL GUILLOT IMPORTACIONES CARNICAS, S.L. er et handelsfirma spesialisert på import/eksport og nasjonal distribusjon av kjøttrelaterte produkter, hovedsakelig fryst, inkludert hele slakt og kuttede deler av storfe, svin, sau, geit, fjærfe, vilt samt bearbeidede kjøttprodukter som er kokt, røkt og også speket av hvitt, Duroc og iberisk svin. Vi betjener våre spanske kunder ukentlig med minimumsbestillinger på 1 pall mono/multi produkt gjennom hele den spanske halvøya, inkludert Balearene og Kanariøyene.
Spania, Aracena
Vi er produsenter av skinker, skuldre og iberiske pølser fra Sierra de Huelva. Vi leverer ferskt og frosset kjøtt fra iberisk svin, storfekjøtt, lam og geit.
... oppmerksomheten som gis til materialene og produktene som brukes i produksjonsprosessene. T.L. San Martín velger skinn av geit, semsket skinn, nubuck og storfe, som deretter brukes i våre sluttprodukter. Vi fullfører skinnet og tilbyr kundene våre utmerkede moteriktige artikler for å lage sine kolleksjoner av sko og lærvarer. Vi har i over 25 år tilpasset produktene våre til de nyeste trendene...
...Siden 1999 har familien Ridao Belmonte produsert i sitt osteverksted som ligger i Guillena, en by 20 km fra Sevilla, i Ruta de la Plata, de beste håndlagde ostene "Torrelareina" laget med utvalgte melketyper fra geit, sau og ku.
... skinker og paletter D.O. Jabugo. 2. Hermetikk fra havet Loin av svin, Salchichón, Chorizo, Ost av sau, Geit, Tunfiskfilet, Ventresca, Muslinger, Bonito del Norte. 3. Saltede fisker Semikonserverte produkter, Aromatiserte oljer, Honning, Kremer. Mojama av tunfisk fra Almadraba, Hueva de Maruca, osv... Ansjoser, Torsk, osv... Aromatisert med Trøffel, Svart, Naturlig, osv. Blant våre leverandører...
Spania, Elda (alicante)
spesialist på små lær fra Nigeria og andre afrikanske land av høy kvalitet; som trust og mestizo-finish, geit: semsket og blomst. I tillegg leveres storfekjøtt fra egyptisk opprinnelse.
Spania, Griñon
...derfor lages det ikke mange modeller med det, da vekten og tykkelsen ville være svært betydelig for designet. 2- Geit, la oss si at dette er "Kongen" av produktene våre, men den lille størrelsen på denne kategorien gjør at (avhengig av modellen og størrelsen) det brukes mer enn ett skinn til produksjonen. Det er mye mer håndterlig og mykere å ta på. Tykkelsen kan variere mellom 1 mm - 2 mm...
Spania, Granada
...respekterer tradisjonen og tar vare på alle trinnene i livet til våre oster, fra produksjon til de når bordet til våre kunder. Oster laget av sau, geit og ku, ferske oster, myke oster, modnede oster, ricotta. Vi har osten som passer til ditt bord, til din virksomhet.
Spania, Valladolid
Vaya Lechazo, nettbutikken hvor du finner det beste lammekjøttet av høyeste kvalitet. Vi har over 100 produkter, inkludert IPG-lammekjøtt, ferske produkter, bearbeidede varer, pølser, konserver og pakker laget for din bekvemmelighet. Vi er spesialister på lam og kjøtt av beste kvalitet. Nå kan du med ett klikk nyte det beste kjøttet hjemme. Succes er garantert med vårt utvalg av kjøtt: lam, geit...

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play