...Gorgonzola er en råmelkost med en lys strågul farge, hvis grønne marmoreringer skyldes prosessen med "erborinatura", det vil si dannelsen av mugg. I den søte versjonen er den kremet og myk, med en spesiell og karakteristisk smak, lett krydret. I den sterke versjonen har den en mer intens og kraftig smak, hvor pastaen er mer "erborinata", konsistent og smuldrete. Produsert med pasteurisert melk fra gårder i opprinnelsesområdet, med tilsetning av melkesyrebakterier og utvalgte mugg, naturlig laktosefri. Den er tilgjengelig i de klassiske formatene.
Italia, Pasturo
Carozzi Formaggi ligger i Pasturo. I over femti år har vi jobbet for å kombinere de verdifulle håndverksferdighetene til osteprodusentene med kravene fra moderne smak. Resultatet er et bredt utvalg av unike oster, et resultat av solid lidenskap og noen heldige innfall, som gjennom årene har mottatt prestisjetunge anerkjennelser. ARTIGIANALITÀ: Vi bevarer produksjonsmetodene til de gamle osteprodu...
Portefølje (7)
Italia, Orbassano
...Solsikkeformede ravioli fylt med gorgonzola og valnøtter er et kulinarisk mesterverk som innkapsler elegansen og raffinementet i det italienske kjøkken. Den delikate eggepastaen omfavner en kremet og smakfull fylling, hvor gorgonzola, med sine dristige og aromatiske toner, smelter harmonisk sammen med sprøheten og den runde smaken av hakkede valnøtter.
Portefølje (57)
Italia, Misano Adriatico
...Nyt den ekte smaken av italiensk tradisjon med osten "GRAN RISERVA LEONARDI" Gorgonzola DOP søt. Med en vekt på 1,5 kg, tilbyr denne pakken en generøs mengde deilig ost til en rekke retter. Prøv Gorgonzola DOP søt smeltet i pasta eller legg den til din neste ostetallerken.
Portefølje (200)
Italia, Milano
...Confettura Extra di Pera Coscia og pregiato miele di Tiglio. Uten tilsatt sukker og konserveringsmidler. Kun fersk sesongfrukt og håndlaget honning fra vår produksjon. 100% made in Italy. For å oppnå den beste konsistensen anbefales det å konsumere den ved en temperatur mellom 5-10 °C. Ingredienser: Pera 65%, miele di Tiglio 35% ABBINAMENTI Utmerket til å akkompagnere lagrede oster som Parmigiano Reggiano, pecorini; erborinati som Gorgonzola og Roquefort.
Portefølje (116)
... håndverkstradisjoner med moderne metoder CÉPAGES 60% Merlot 30% Cabernet Sauvignon 10% Cabernet Franc DÉGUSTATION Med en vakker rubinrød farge, avslører Château La Gasquerie et behagelig bouquet med noter av friske bær, lett krydret. Munnfølelsen er smidig, med en vakker rundhet, som utvikler seg til en elegant avslutning. ACCORDS METS & VINS Château La Gasquerie vil med eleganse akkompagnere stekte eller grillede røde kjøttretter, vilt og oster som Brie de Meaux, Gorgonzola eller Livarot. Serveres mellom 16° og 18°C. RÉCOMPENSES 2017: Gullmedalje – Concours Gilbert & Gaillard 2018...
Portefølje (96)
Frankrike, Les Rues-Des-Vignes
...Ekte klosterøl. Veldig balansert, med en vakker rundhet. En rund og myk øl. Her finner man maltnoter samt intense fruktige toner som gir rundhet. Fine blomster- og humlenoter i ettersmaken. Dette er en øl som er balansert med kropp. Stil: Lys Øl Alkohol: 6.4° Malter: Pilsen, München 25, Kloster og Hvete Humler: Golding, Challenger og Strisselspalt IBU: 21 Ost: Ecume de Wimereux, Gorgonzola, Fruktig Comté Kjøtt: Svinekjøtt (Orloff-stek) Fisk: Stekte kamskjell Retter: Potjevelsh...
Portefølje (14)
Malta, Triq L-Oratorju In-Naxxar
...Sommeren er nesten over, noe som betyr at vi kan begynne å bekymre oss for julen igjen. Og spesielt, hva vi skal gjøre med julemiddagen? Vi har den perfekte italienske løsningen for deg: Fikener med gorgonzola-mousse. 3 friske fikener 75 gr gorgonzola 100 ml pisket krem Krempatron Pisket krem-sifon Start med å piske gorgonzolaen, dette blir lettere etter at den har vært i romtemperatur en stund...
Portefølje (241)
Litauen, Bajorai, Vilniaus R.
...Gorgonzola er en ost som finnes over hele verden og er et uttrykk for Made in Italy par excellence. Den ble produsert for første gang på slutten av 800-tallet, nær Milano, i byen Gorgonzola, som den har fått navnet sitt fra. Opprinnelig ble den kalt "stracchino verde", fordi den ble laget med melk fra "stracche"-kuene, som betyr "trøtte", som fra Prealperne kom ned til lavlandet for å hvile. Dette produktet har PDO (DOP) sertifisering.
Portefølje (10)
Frankrike, Marseille
... melkegårder i provinsene i området til "Consorzio di Tutela del formaggio Gorgonzola" (98,26%); •Utvalgte melkesyrebakterier (1,5%); •Utvalgte mugg av slekten Penicillium (0,01%); •Tørr havsalt (0,21%); •Dyrebasert løpe (0,02%)...
Portefølje (9)
Finland, Turku
Fra et virkelig globalt perspektiv, skaffer vi produkter i de viktigste produksjonsområdene i Europa, Nord- og Sør-Amerika, og Fjernøsten. Våre hovedproduktgrupper er Palm Kernal Oil, Palm Oil, Rapeseed Oil, Soybean Oil, Sunflower Oil, Blends, Corn Oil, Cottonseed Oil, High Oleic Sunflower Oil, Poultry, Pork, Beef, Fish, French Fries, Vegetables, Soft Drinks og Dairy. Som et mat- og oljeleverandø...
Portefølje (177)
...Maiski "boschampignonsaus", denne klassiske kremete vinter sausen med stekte skogsopp er fullpakket med smak. Den passer utmerket til stekt rødt kjøtt, sprøstekt fjærfe, men gir også et ekstra preg til dine viltretter. På hovedbildet har vi ekstra pyntet den med blåmarmorert ost som "Gorgonzola" eller "Blauwe Achelse", biter av hasselnøtter og rosmarinblader. På det andre bildet ser du stekt "hazerug", potetboller, "Maïski" epler med tyttebær og vår "boschampignonsaus"!
Portefølje (33)
...Burrata, en ost med filert pasta, produseres i Puglia, spesielt i byen Andria. Denne posen med håndlaget filert pasta som inneholder et hjerte av Stracciatella, er i dag en av de beste spesialitetene fra Puglia. Ingredienser: Melk, fløte, salt, trøffel (3%) – eller gorgonzola, løpe, uten konserveringsmidler. Typer og Formater HOLDBARHET: 15 DAGER Kode: BURRATP.
Portefølje (10)
Frankrike, Villeneuve Sur Lot
AQUITAINE BIOLOGIE har spesialisert seg i over 20 år på distribusjon av økologiske frosne produkter til profesjonelle. Vårt merke AQUIBIO er i dag anerkjent og populært blant helsekostbutikker, storkjøkken og bearbeidere. Vårt merke AQUABON dekker alle dine behov for villfisk og skalldyr, men ikke økologisk. AQUITAINE BIOLOGIE har en katalog med over 400 referanser av økologiske frosne produkter s...
Portefølje (184)
Frankrike, Saint-Etienne
CENTRALE D, etablissement beliggende i Saint-Etienne, er en grossist for matvarer til både profesjonelle og privatpersoner. CENTRALE D tilbyr et bredt utvalg av matvarer og emballasje for både profesjonelle og privatpersoner. Hos CENTRALE D finner du et helt spekter av matvarer: - i vår Espaces Frais: oster, meieriprodukter, frukt og grønnsaker, kjøtt og fisk, spekemat, sjømat - i vår Espace Su...
Portefølje (187)
Italia, San Donaci
...Vin laget av vinifisering av druer fra Negroamaro (90%) og Malvasia Nera (10%). Produksjonsområde: Salento, mellom provinsene Brindisi og Lecce. Modning i barriques. På nesen fremstår det aromaer av modne røde frukter og syltetøy, krydret som svart pepper, lakris, brente noter og en balsamisk tone av middelhavsplante. Ideell med harde oster som Comtè, Gorgonzola, spekemat som svinepanne, chorizo, capocollo og grillet rødt kjøtt.
Portefølje (5)
Italia, Gorgonzola
LabelSystems tilbyr komplette løsninger for oppretting og utskrift av etiketter, skilt og plakater for industriell bruk, og garanterer full kompatibilitet mellom de ulike komponentene i etiketteringssystemet: skrivere og termotransferbånd, programvare for grafikkadministrasjon og, selvfølgelig,... de beste holdbare etikettene.
Portefølje (3)
Italia, Gorgonzola
Takket være mer enn ti års erfaring på markedet for digital skilting, er vi i stand til å tilby maskinvare- og programvareløsninger som tilfredsstiller kravene til de som nærmer seg verden av digital skilting for første gang, samt behovene til de som er på jakt etter kraftige og pålitelige applikasjoner. Vi er en lidenskapelig og autoritativ partner, i stand til å følge prosjektene på en helhetlig...
Samsvarende produkter
Multimedia Totem - 4K Kiosk
Multimedia Totem - 4K Kiosk
Portefølje (1)
Italia, Gorgonzola
La Cobi Precision har over tretti års erfaring med produksjon og design av former. I lokalet i Gorgonzola (MI) har vi et avdeling for stansing, bøying, boring, gjenging og mekanisk montering. Våre bearbeidinger kan utføres direkte etter kundens tekniske spesifikasjoner. Vår bedrift ligger i en bygning på 800 kvadratmeter, og for produksjonen benytter vi moderne maskiner og utstyr, i tillegg har vi et kontrollrom for overvåking av produksjonen. Cobi Precision ligger i via del Parco 29 i Gorgonzola, i provinsen Milano.
...Intercom - Normalizzati per Stampi di Gorgonzola(MI) er et selskap som ble grunnlagt i 1981, og opererer innen utstyr for skjæring og forming av plastmaterialer. Produksjonen inkluderer normaliserte styreelementer i henhold til Din/Iso-standarder, standard og spesiallagde stempler og matriser, mekaniske og elektroniske gjengeverktøy for gjengering inne i formen, standard og spesiallagde...
Italia, Busto Arsizio
La Castellanza spa driver produksjon og distribusjon av meieriprodukter og oster, inkludert mozzarella, burrata, taleggio, quartirolo, primosale, ricotta, burro, mascarpone, provolone, parmigiano reggiano, grana padano, gorgonzola, av ren geit og mange andre delikatesser, alltid ved å bruke kun fersk melk. En av våre spesialiteter er geitoster, som har en bedre fordøyelighet enn andre oster. Vi produserer også smør og mascarpone av høyeste kvalitet.
Italia, Gambasca
... Padano, Pecorino Romano, Mozzarella di Bufala Campana, Burrata, Gorgonzola og mye mer. Vår kunnskap om markedene og evnen til å identifisere og tolke kundenes behov gjør at vi kan gi råd til kundene, hjelpe dem med å vokse og tilegne seg kunnskap om produktene, presentasjon, kutting, oppbevaring og kombinasjon. Vi når ut til hele Piemonte og Liguria med vår flåte av kjøretøy med kjøling, og vi har en organisasjonsstruktur for internasjonale forsendelser.
Gevers presenterer et bredt utvalg av oster fra forskjellige land; belgiske (Maredsous, Chimay, Passendale, Postel klosterost), hollandske (Beemsterost, Gouda, Leerdammer, Oudendijk, Nord-Holland, Goudakaas, Westlite, Edammer), franske (Boursin, Brie, Camembert, Geitost, Munsterost, Roquefort, Rambol), greske (Feta), sveitsiske (Appenzeller, Gruyère, Emmental), italienske (Mozzarella, Gorgonzola...
Italia, Paina Di Giussano
... har opparbeidet oss gjennom mange år i bransjen. Nedenfor er noen produkter du alltid vil finne i vår butikk: Gorgonzola d.o.p. på skje og i skiver, over 30 forskjellige typer blåmuggoster basert på Gorgonzola; førsteklasses spekemat, ferske oster fra Valsassina (LC), modnede oster av melk og geit, honning, syltetøy, viner, egg, fersk pasta, yoghurt, mel, te, infusjoner, småkaker og mye mer. Å gå inn i vår butikk er ikke bare en glede, men også en måte å forstå forskjellen mellom de håndverksproduktene vi tilbyr og de som vanligvis finnes på markedet.
Italia, Gorgonzola
Automazione&Sicurezza ble grunnlagt av Luca Marchetti, en strålende og lidenskapelig ung entreprenør som, etter 25 år med arbeid i familiebedriften innen automasjon og sikkerhet, bestemmer seg for å starte en personlig karriere med mål som fokuserer på fortreffelighet og kvalitet. Spesialiseringen og erfaringen som er oppnådd, gjør at Automazione&Sicurezza kan tilby ikke bare de beste produktene t...
... kutt - lapping av delikate plagg og på strikk, lapping av hull eller kutt, lapping på strikk - Usynlige lapper. Initialer brodert for hånd Gorgonzola Milano, Vi syr gardiner, duker og puter, Påsetting av elastiske hjørner på laken, nytt liv til skapet ditt.
Italia, Cosio Valtellino
Bongetta Formaggi er spesialisert på modning og porsjonering av italienske oster og mer. Vi kan tilby en komplett pakke med oster: Grana Padano Dop og Parmigiano Reggiano Dop i ulike modninger, porsjoner og revet. Mange italienske DOP-er: Taleggio Dop, Gorgonzola Dop, Asiago DOP, Montasio DOP, Casera DOP, Bitto DOP, Bufala DOP, Pecorino Romano DOP, Fontina DOP, Quartirolo DOP, sveitsiske oster, harde oster, myke oster, geite- og sauoster, Provoloni, unge melkoster, semi- og supermodnede oster.
Italia, Gorgonzola
Design og produksjon av kretskort og elektroniske systemer for automatisering og industriell instrumentering. Utvikling av maskinvare og programvare for mikroprosessorsystemer.
Italia, Gorgonzola
Våre Verdier: Systemisk rådgivning: Dere tenker på forretningen, vi tenker på IT-strukturen! Enten det gjelder å bygge deres NETTVERK, velge de riktige maskinene for et KLUSTER i deres DATASENTER, eller implementere deres nye CLOUD-infrastruktur, er vi i stand til å støtte dere gjennom hele prosessen. Våre løsninger er utviklet for å sikre våre kunder ytelse, skalerbarhet og pålitelighet; vi jobbe...
Italia, Gorgonzola
MINTEL ble grunnlagt i 1982. Startet med å produsere løsninger innen telefonkomponenter, har selskapet i løpet av årene utvidet seg til elektriske installasjoner med utviklingen av tradisjonelle gulvbokser. De har utvidet sitt tilbud med distribusjonsbokser for hevede gulv og med små apparatstasjoner. MINTEL har alltid vært oppmerksom på kundenes behov og forespørsel, og har senere studert, design...
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play