Frankrike, Maubeuge
...Med denne krydderblandingen for stekt kylling, er du sikker på å imponere kundene eller vennene dine! Oppskriften, nøye utarbeidet, består av de beste krydderne. Den vil glede smaksløkene til både store og små, på lår, spyd, vinger, lår eller stekt kylling. Søt og deilig, dens typisk orientalske smak vil uten tvil ta kundene og vennene dine med på en reise. Krydderblandingen RotixPlus, det...
Portefølje (33)
Frankrike, Outreau
CHANNEL SEA FOOD er et selskap fra Hauts de France som spesialiserer seg på import og eksport av sjømatprodukter. Vår gruppe har en kontinuerlig overvåking av genetikk og utvikling av nye arter, noe som gjør oss til en viktig aktør på markedet. Vi er alltid lydhøre overfor våre kunder og tar i stor grad hensyn til deres forslag for å forbedre kvaliteten på produktene våre. I over 30 år har Channe...
Portefølje (172)
Frankrike, Crépy En Valois
Frankrike, Calvi
... fargen med blålige nyanser minner om rosenblader. Aromaene er overraskende intense i forhold til lettheten i fargen. De minner om små røde bær og nyklippet høy. Smaken er rund og forfriskende. Rosé Fraticello er en tørsteslukker, en aperitiff som passer til tapas, salater og spekemat. Våg å kombinere med en svinefilet med salvie, en kalvestuing med oliven, grillede lamme- koteletter eller en stekt kylling.
Portefølje (5)
Frankrike, Reims
Selskapet FIRSTFOODS er en distributør av ferske og frosne matvarer. Vårt brede produktsortiment gjør det mulig for innkjøpssentraler og matgrossister å dra nytte av kvalitetsprodukter til attraktive priser, samtidig som vi garanterer en upåklagelig service. Spesialisert innen import- og eksport av matvarer i store mengder over hele Europa, er valget av FIRSTFOODS et valg av en pålitelig partner s...
Portefølje (106)
Frankrike, Guérande
...En blanding av urter bestående av rosmarin, timian, basilikum, merian og marjoram. Ideell for å fremkalle smakene fra Sør-Frankrike til stekt kylling, salater, tomatsaus eller ratatouille og få tallerkenene dine til å synge. Krydder fra Frankrike. SKU:SGPR250...
Portefølje (42)
Frankrike, Castelnaudary
...Haricots lingots opprinnelse Frankrike, kokt saus (basert på svinekjøtt, krydder, grønnsaker, hvitløk, tomat), salt, pepper. KJØKKENMESTERENS TIPS: De kan tilsettes en cassoulet eller rett og slett akkompagnere et kjøtt. Prøv å helle dem i retten med stekt kylling mot slutten av tilberedningen. De kokte bønnene: en helt enkel oppskrift, men så god!
Portefølje (37)
Frankrike, Auxerre
...Vinifikasjon Manuell innhøsting. Delvis avstikking. Macerering i 28 til 35 dager med temperaturkontroll (fra 26° til 30°). Pneumatisk pressing med lavt trykk (under 1 bar). Lagret i 18 til 24 måneder i betongtank. Flasking utført av oss, i våre kjellere. Flaskelagring i 6 måneder før salg. Mat- og vinparinger Krydret retter, rødt kjøtt, stekt kylling med kastanjer, haregryte à la royale...
Portefølje (190)
Frankrike, Perpignan Cedex
...Salvie er en plante fra Lamiaceae-familien som har fått sitt navn fra det latinske ordet salvare, som betyr «å redde» eller «å helbrede». Man har faktisk tilskrevet salvie medisinske egenskaper siden svært gamle tider. Også kjent i Kina, Nord-Amerika og Sør-Amerika i lang tid, har salvie faktisk mange arter (over 700) som er samlet under slekten Salvia. Vår uvanlige variant blant disse hundrevis av Salvia er salvie stricha, som har en kraftig, lett bitter og kamferaktig smak, og passer utmerket til vilt, stekt svinekjøtt og lam, kalv, kylling, kalkun eller and.
Samsvarende produkter
Salvie
Salvie
Andre produkter
Cébette
Cébette
Portefølje (30)
Frankrike, Guenange
...Vår olje er aromatisert med økologisk stekt kylling og blandet med økologisk kokosolje Type CBD: Bredt spektrum Sertifisering: Økologisk landbruk CBD-konsentrasjon: 10% / 1000mg THC-konsentrasjon: 0% Antall dråper per flaske: omtrent 200 Denne CBD-oljen er sertifisert økologisk og rik på cannabidiol. Cannabidiol (vanligvis kalt CBD) er en naturlig komponent av cannabisplanten som er kjent for...
Portefølje (98)
Frankrike, Landeleau
... passer den perfekt for personer som er opptatt av vekten og/eller helsen sin. Denne pannekaken er godt stekt, for å sikre holdbarhet. Den kan spises kald i sandwich, eller til frokost og som et mellommåltid (smurt med smør eller med sjokolade, syltetøy…), og fylt til lunsj og middag. Matrettidé: Til måltidet kan du fylle den med alt man kan forestille seg: - smør, gruyère, skinke, egg, - smør, røkt laks, sitronsaft - ost, salat - pølse - røkt bacon - med små grønnsaker...
Portefølje (3)
Populære land for denne søkefrasen