Frankrike, Laissac
... pepper! Som tørket kjøtt gir skinken laget i vårt verksted deg en spekemat uten nitritt og konserveringsmidler, 100% naturlig. For resten gjør naturen sitt arbeid i våre tørkere ved å tørke disse vakre hele kjøttstykkene forsiktig, som er saltet og pepret for hånd. Denne skinkebiten vil komme ut av tørkerne etter 3 til 4 måneder for å bli skåret fint og plassert i sitt glasskrukke før den vakuumpakkes, noe som sikrer en holdbarhet på 3 måneder ved romtemperatur. Opprinnelse: Laissac, Aveyron Vekt: 70g DLC: 90 dager...
Portefølje (29)
Frankrike, Auros
... det mulig å skille seg ut og fremheve sitt håndverksmessige profesjonalitet. Serie Rosette av skinke "Ekstra Mager" 100% skinke IGP sørvest. 1,2 kg DLUO 90 dager Rosette fra Pyreneene. 1,2 kg DLUO 90 dager Rosette med flak av Bayonne-skinke IGP. 1,2 kg DLUO 90 dager.
Portefølje (31)
Frankrike, Saint-André-Le-Puy
... modningsprosess. Etter å ha blitt modnet i over 9 måneder, avslører de sin fulle subtilitet. PØLSER Vi legger stor vekt på å velge de beste stykkene for å lage våre pølser. Laget av skulder, bryst eller skinke fra griser, hovedsakelig fra Auvergne eller Rhône-Alpes, går hvert utvalgte kjøtt inn i en kunstnerisk blanding. Vi sikrer dermed både mørt kjøtt og aromatisk kraft i hver av våre oppskrifter. Fylling i naturlig tarm gjøres for hånd.
Portefølje (2)
Frankrike, Aurillac Cedex
...La Maison TEIL som ligger i Aurillac, er spesialisert på produksjon av spekemat. La Maison produserer skinker, pølser, terriner, fritons, Auvergne-paté og typiske spekematbakverk som feuilleté med Bleu d'Auvergne eller potetpai. Ferske skinker fryses aldri, de saltes for hånd med tørrsalt og etter den tradisjonelle Auvergne-metoden. Tørking og modning av skinkene varer i 7 måneder. Pølsene og spekepølsene lages på gammeldags vis med samme håndverk. La Maison kombinerer moderne teknikker med tradisjonelt håndverk for å produsere eksepsjonelle produkter.
Frankrike, Parlan
La Maison Laborie, grunnlagt i 1932, er spesialisert på pølsemakeri fra Auvergne. Produktene fra Laborie er laget for hånd, de er autentiske og smakfulle. Kjøttet er av fransk opprinnelse, og flere av Labories produkter har vunnet priser. La Maison tilbyr et bredt utvalg av tradisjonelle pølsemakeriprodukter, inkludert: tørkede skinker fra Auvergne, tørkede pølser, tørkede wienerpølser, bryststykker, glasskrukker, hermetikk, gaveesker, osv.
Frankrike, Vibraye
Charcuterie FASSIER produserer produkter laget i tråd med den beste tradisjonen innen charcuterie. Ledende produkter: overlegen skinke kokt i Jasnières-vin, hvitløkspølse røkt med bokkefuru, overlegen skinke kokt og formet for hånd, blodpølse med stekte løk.
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play