Spania, Guijuelo (salamanca)
...Vår håndskårne eikenøtt-fôrede 75% iberiske skinke har en intens og lys farge med en stor tilstedeværelse av hvite striper. En intens og vedvarende aroma merkes på ganen, og hint av nøtter og mark oppleves, noe som gir en saftig balanse mellom graden av saltinnhold og forsiktig modning, sammen med en lang og behagelig ettersmak som ytterligere fullfører opplevelsen av dette naturens mesterverk. SKU:615206 Fraktvekt:0,2 kg...
Portefølje (55)
Spania, Guijuelo-Salamanca
...Forlenget og stilisert del, laget av fin rør. Den har en livlig farge, en myk og uovertruffen smak, en ekstraordinær lukt og marmorert fett. Delene er laget for hånd, med lavt saltinnhold og en modning på mellom 20-26 måneder. Produksjonsprosess: Kutt i varmt, avkjøling, v-kutt, salting, naturlig tørking og lagring. Distribusjons- og transportbetingelser: Ved romtemperatur er det ingen restriksjoner. Hvis den er vakuumpakket ved en temperatur under 5ºC. For konsum er den anbefalte temperaturen 15º-18ºC. Produksjonsprosess: Kutt i varmt, avkjøling, v-kutt, salting, naturlig tørking og lagring.
Portefølje (43)
...Vakuumpakkede 80 g pakker med håndskåret eikefôret iberisk skinke. Vi produserer skiver av iberisk skinke, skulder og pølser.
Portefølje (7)
Spania, Guijuelo
...Den høyeste kvaliteten av skinke fra Spania, i individuelle pakker på 100 gram, vakuumpakket. Vi selger kun til bedrifter. Informasjonen: https://blackpork.es/product/hand-cut-sliced-black-label-pata-negra-acorn-fed-100-iberico-black-pork-ham/ Minste bestilling: 25 pappesker (1.000 stk.). Pris 25 esker Eske: 14.500 € - Guijuelo, Salamanca (Spania) Holdbarhet: 12 måneder fra produksjonsdato Vekt av esken: Holdbarhetsvekt: 6,55 kg. Leveringstid: Å avtale Transport: Kjølt 5ºC.
Portefølje (2)
Spania, Guijuelo (salamanca)
...Produktet er laget med den fremre ekstremiteten, kuttet på nivå med scapula humeral til humerus radial, med hånd og bein, fra voksne griser som har gjennomgått den nødvendige salting- og modningsprosessen. De iberiske grisene Brisa De iberiske grisene Brisa har spesielle egenskaper som skiller dem betydelig fra resten, noe som resulterer i iberiske produkter av høyeste kvalitet. De er...
Spania, Alcala De Henares
Spania, A Coruña
...Våre empanadas er produsert helt for hånd og med 100 % naturlige ingredienser. Vi lager dem med to forskjellige deiger: tradisjonell deig og butterdeig.
Portefølje (5)
Spania, Badajoz
...Svineutnyttelse beliggende i det sørvestlige Extremadura, Vuggen til Bellota-skinke. Vi har egen dehesa, husdyrhold, fabrikk og vinkjeller, samt "Hvit Sal" med personlig utstyr for ulike typer skjæring og vakuumemballering eller ved hjelp av inert gass. Vi tilbyr en rekke iberiske produkter laget for hånd, skinker, skulderstykker og pølser fra rene iberiske svin av bellota som er oppdrettet i Dehesa Extremeña. Som Kvalitetsleverandører tilbyr vi et utvalg av de beste variantene av portugisisk vin, Manchego-oster D.O. og ekstra jomfruolje av høyeste kvalitet.
Portefølje (9)
Spania, Guijuelo-Salamanca
Tekstur, aroma og smak uten sammenligning; naturlige produkter laget for hånd, tradisjon, intense, strålende farger, fulle av liv: dette er de uovertrufne kvalitetene til produktene fra Don Ibérico. Slik er produktene våre, sjelens næring og kroppens glede: Ibérico med en spesiell gave. DON IBÉRICO.
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play