Spania, Guijuelo (salamanca)
...Vår håndskårne eikenøtt-fôrede 75% iberiske skinke har en intens og lys farge med en stor tilstedeværelse av hvite striper. En intens og vedvarende aroma merkes på ganen, og hint av nøtter og mark oppleves, noe som gir en saftig balanse mellom graden av saltinnhold og forsiktig modning, sammen med en lang og behagelig ettersmak som ytterligere fullfører opplevelsen av dette naturens mesterverk. SKU:615206 Fraktvekt:0,2 kg...
Portefølje (55)
Spania, Guijuelo-Salamanca
...Forlenget og stilisert del, laget av fin rør. Den har en livlig farge, en myk og uovertruffen smak, en ekstraordinær lukt og marmorert fett. Delene er laget for hånd, med lavt saltinnhold og en modning på mellom 20-26 måneder. Produksjonsprosess: Kutt i varmt, avkjøling, v-kutt, salting, naturlig tørking og lagring. Distribusjons- og transportbetingelser: Ved romtemperatur er det ingen restriksjoner. Hvis den er vakuumpakket ved en temperatur under 5ºC. For konsum er den anbefalte temperaturen 15º-18ºC. Produksjonsprosess: Kutt i varmt, avkjøling, v-kutt, salting, naturlig tørking og lagring.
Portefølje (43)
Frankrike, Laissac
... pepper! Som tørket kjøtt gir skinken laget i vårt verksted deg en spekemat uten nitritt og konserveringsmidler, 100% naturlig. For resten gjør naturen sitt arbeid i våre tørkere ved å tørke disse vakre hele kjøttstykkene forsiktig, som er saltet og pepret for hånd. Denne skinkebiten vil komme ut av tørkerne etter 3 til 4 måneder for å bli skåret fint og plassert i sitt glasskrukke før den vakuumpakkes, noe som sikrer en holdbarhet på 3 måneder ved romtemperatur. Opprinnelse: Laissac, Aveyron Vekt: 70g DLC: 90 dager...
Portefølje (29)
...Vakuumpakkede 80 g pakker med håndskåret eikefôret iberisk skinke. Vi produserer skiver av iberisk skinke, skulder og pølser.
Portefølje (7)
Spania, Guijuelo
...Den høyeste kvaliteten av skinke fra Spania, i individuelle pakker på 100 gram, vakuumpakket. Vi selger kun til bedrifter. Informasjonen: https://blackpork.es/product/hand-cut-sliced-black-label-pata-negra-acorn-fed-100-iberico-black-pork-ham/ Minste bestilling: 25 pappesker (1.000 stk.). Pris 25 esker Eske: 14.500 € - Guijuelo, Salamanca (Spania) Holdbarhet: 12 måneder fra produksjonsdato Vekt av esken: Holdbarhetsvekt: 6,55 kg. Leveringstid: Å avtale Transport: Kjølt 5ºC.
Portefølje (2)
Spania, Guijuelo (salamanca)
...Produktet er laget med den fremre ekstremiteten, kuttet på nivå med scapula humeral til humerus radial, med hånd og bein, fra voksne griser som har gjennomgått den nødvendige salting- og modningsprosessen. De iberiske grisene Brisa De iberiske grisene Brisa har spesielle egenskaper som skiller dem betydelig fra resten, noe som resulterer i iberiske produkter av høyeste kvalitet. De er...
Frankrike, Auros
... det mulig å skille seg ut og fremheve sitt håndverksmessige profesjonalitet. Serie Rosette av skinke "Ekstra Mager" 100% skinke IGP sørvest. 1,2 kg DLUO 90 dager Rosette fra Pyreneene. 1,2 kg DLUO 90 dager Rosette med flak av Bayonne-skinke IGP. 1,2 kg DLUO 90 dager.
Portefølje (31)
...For ham er det nødvendig å "sacrifice" den mest verdifulle delen av grisen. Faktisk lages Culatello di Zibello DOP, den ubestridte prinsen av alle spekemat, "fra" de sentrale musklene i låret. Ferskt kjøtt fra tunge italienske griser bearbeides med omhu og trimmes til den typiske pæreformen. Salt og pepper, 15 dager i et kjølig rom for å hvile, deretter bundet for hånd i den naturlige blæren. Nå...
Portefølje (10)
Italia, Mesoraca
...Prosciutto crudo er en typisk italiensk spekemat laget av tørrsalting av svinebein, spesielt fra dyr som har nådd en vekt på rundt 130 kg. Kjøttet blir nøye massert for hånd, trimmet for å gi ønsket form, og deretter krydret etter vår gamle oppskrift. Tørkeperioden for prosciuttoen overstiger 180 dager, og dette er den mest delikate fasen som avgjør produktets kvalitet. Kategori: Calabrese spekemat VEKT: 500/550g Vekt: 0.550 kg INGREDIENSER: Svin, salt, naturlige aromaer og krydder Sukker: dextrose og sukrose Antioksidanter: E301 Konserveringsmidler: E250-E252...
Portefølje (19)
Spania, Alcala De Henares
Spania, A Coruña
...Våre empanadas er produsert helt for hånd og med 100 % naturlige ingredienser. Vi lager dem med to forskjellige deiger: tradisjonell deig og butterdeig.
Portefølje (5)
Spania, Badajoz
...Svineutnyttelse beliggende i det sørvestlige Extremadura, Vuggen til Bellota-skinke. Vi har egen dehesa, husdyrhold, fabrikk og vinkjeller, samt "Hvit Sal" med personlig utstyr for ulike typer skjæring og vakuumemballering eller ved hjelp av inert gass. Vi tilbyr en rekke iberiske produkter laget for hånd, skinker, skulderstykker og pølser fra rene iberiske svin av bellota som er oppdrettet i Dehesa Extremeña. Som Kvalitetsleverandører tilbyr vi et utvalg av de beste variantene av portugisisk vin, Manchego-oster D.O. og ekstra jomfruolje av høyeste kvalitet.
Portefølje (9)
Frankrike, Saint-André-Le-Puy
... modningsprosess. Etter å ha blitt modnet i over 9 måneder, avslører de sin fulle subtilitet. PØLSER Vi legger stor vekt på å velge de beste stykkene for å lage våre pølser. Laget av skulder, bryst eller skinke fra griser, hovedsakelig fra Auvergne eller Rhône-Alpes, går hvert utvalgte kjøtt inn i en kunstnerisk blanding. Vi sikrer dermed både mørt kjøtt og aromatisk kraft i hver av våre oppskrifter. Fylling i naturlig tarm gjøres for hånd.
Portefølje (2)
Frankrike, Aurillac Cedex
...La Maison TEIL som ligger i Aurillac, er spesialisert på produksjon av spekemat. La Maison produserer skinker, pølser, terriner, fritons, Auvergne-paté og typiske spekematbakverk som feuilleté med Bleu d'Auvergne eller potetpai. Ferske skinker fryses aldri, de saltes for hånd med tørrsalt og etter den tradisjonelle Auvergne-metoden. Tørking og modning av skinkene varer i 7 måneder. Pølsene og spekepølsene lages på gammeldags vis med samme håndverk. La Maison kombinerer moderne teknikker med tradisjonelt håndverk for å produsere eksepsjonelle produkter.
Spania, Guijuelo-Salamanca
Tekstur, aroma og smak uten sammenligning; naturlige produkter laget for hånd, tradisjon, intense, strålende farger, fulle av liv: dette er de uovertrufne kvalitetene til produktene fra Don Ibérico. Slik er produktene våre, sjelens næring og kroppens glede: Ibérico med en spesiell gave. DON IBÉRICO.
Frankrike, Parlan
La Maison Laborie, grunnlagt i 1932, er spesialisert på pølsemakeri fra Auvergne. Produktene fra Laborie er laget for hånd, de er autentiske og smakfulle. Kjøttet er av fransk opprinnelse, og flere av Labories produkter har vunnet priser. La Maison tilbyr et bredt utvalg av tradisjonelle pølsemakeriprodukter, inkludert: tørkede skinker fra Auvergne, tørkede pølser, tørkede wienerpølser, bryststykker, glasskrukker, hermetikk, gaveesker, osv.
Belgia, Izier
... ikke. Nøtt: Den fine delen av skinken, saltet i mild, naturlig lake eller i filet, røkt eller ikke. Fett: Tørkesaltet bryst, røkt eller ikke. Håndverkskokt skinke: Førsteklasses skinke, saltet for hånd, kokt og stekt i ovn. Tørrpølse: En blanding av førsteklasses svinekjøtt og storfekjøtt.
Belgia, Baileux
I hjertet av Chimacienne-regionen finner du selskapet Chimay Tradition. Oppdag våre lokale spekemat som er laget på en håndverksmessig måte. Utvalget består av: pølser, pasta og kokt skinke, samt fjærfeprodukter. Alle kjøttprodukter er laget for hånd med respekt for råvarene og tradisjonen. Hvert produkt har en eksklusiv karakter, av høy kvalitet og med en rik og unik smak.
Italia, San Demetrio Corone
Nådd spesielt for produksjon av salte produkter, som capocollo og pancetta D.O.P., tar Madeo Industria Alimentare også seg av produksjonen av skinke og salami laget av svart svin fra Calabria. Teknikken som brukes er hovedsakelig håndverksmessig, som salting som fortsatt gjøres for hånd i de typiske saltlake, akkurat som før. Imidlertid, der det er nødvendig, avviser man ikke bruken av moderne teknologi, så mye at tørkingen er overlatt til entalpiske maskiner, som utnytter de ytre klimatiske forholdene for å gjenskape den ideelle ventilasjonen innendørs.
Frankrike, Vibraye
Charcuterie FASSIER produserer produkter laget i tråd med den beste tradisjonen innen charcuterie. Ledende produkter: overlegen skinke kokt i Jasnières-vin, hvitløkspølse røkt med bokkefuru, overlegen skinke kokt og formet for hånd, blodpølse med stekte løk.
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play