Frankrike, Soing-En-Sologne
...Frisk og fruktig vin, ideell til aperitiff, den er også den perfekte følgesvenn til sjømat (muslinger, østers, skalldyr, ...), og fisk i saus (gjedde eller abbor, saus med hvit smør). Domaine: DOMAINE DE L'EPINAY Appellation: MUSCADET SÈVRE ET MAINE Region: VAL DE LOIRE Farge: Hvit Druetyper: 100% Melon de Bourgogne Dyrkingsmetode: Økologisk Innhold: 75cl Vekt: 1 kg Karakter: Tørr Årgang: 2019...
Portefølje (100)
Frankrike, Roubia
... vinparinger Til apéritif, Carpaccio av kamskjell, Sjømat, Skalldyr, Svinekotelett, Kalveschnitzel Serveringstemperatur: 13° - 17° Farge: Rød Druetype: Carignan, Cinsault, Grenache Alkohol: 12,5% Volum: 75 cl (Flaske)...
Portefølje (28)
Frankrike, Perpignan Cedex
...egg, supper eller stekte grønnsaker, gratenger, kaker… Lammecurry, kyllingcurry, fiskecurry… så mange smakfulle retter å lage med denne typiske blandingen. Curry uttrykker også veldig godt rikdommen av sine aromaer med rømme, i fiskesuppe eller muslinger, med fisk og skalldyr, hvitt kjøtt, poteter, ris, pasta, omeletter, majones, egg i kokott. Det passer også perfekt med grønnsaker eller frukt.
Samsvarende produkter
Karriblader
Karriblader
Andre produkter
Cébette
Cébette
Portefølje (30)
Frankrike, Rouvres Les Vignes
... av en veldig vakker bobling. Champagne Claude PERRARD Blanc de Blancs representerer også letthet og friskhet. Vi anbefaler å reservere denne cuvéen til dine mest raffinerte retter. Som for eksempel for å heve dine fiskeretter med saus. Den vil med suksess følge en carpaccio av kamskjell eller skalldyr.
Portefølje (4)
Frankrike, Levallois Perret
...Med en lett krydret og varm smak gir ingefær en behagelig aroma til rettene. Bruk av ingefær i matlaging: *Ingefær i salte retter: Ingefær passer godt med alle typer kjøtt, fisk, skalldyr, grønnsaker (som squash), marinader og salatdressinger... *Ingefær i søte retter: Ingefær passer godt med frukt, på paier, syltetøy, fruktsalater, bakt frukt, kompott, te... Fordelene med ingefær: Sterk antioksidantkraft, Anti-inflammatoriske egenskaper, Lindrer fordøyelsesproblemer, Fremmer hjertehelse, Svært lite kalorier.
Portefølje (28)
Frankrike, Ham
...Dykk ned i havets herligheter med vår Fiskeblanding, en blanding av økologiske krydder spesielt utviklet for å heve dine fiskeretter, sjømat, skalldyr, kraft og sauser. Bestående av fennikel, livèche og timian, vil denne kombinasjonen av marine aromaer tilføre en autentisk touch og middelhavssmaker til oppskriftene dine. Fennikelen gir en subtil anisnote som passer perfekt med fisk, mens livèche...
Portefølje (127)
Frankrike, Montigny-Le-Bretonneux
Ôkéanos er et selskap som spesialiserer seg på import og salg av frosne sjømatprodukter. Ôkéanos er din partner for å sikre den beste forsyningstjenesten for sjømat. Vårt selskap forvalter hele verdikjeden på en ansvarlig og bærekraftig måte, både når det gjelder produksjon, transport og salg. Vi garanterer kvalitet og hygieniske prosedyrer. Med vår erfaring innen handel med frosne sjømatprodukt...
Portefølje (15)
... hvite kjøttretter og moreller, en sautert kamskjell med vanilje, fisken din i saus, og også med en nydelig foie gras eller edle skalldyr som hummer eller kreps. Behagelig å nyte i dag, den vil følge deg i ytterligere 3 til 5 år.
Portefølje (10)
Frankrike, Brue Auriac
...I munnen gir den friske og livlige angrepet raskt plass til en fyldig og kjøttfull følelse som minner om hvite frukter og kandisert sitron. Den lange avslutningen støttes av intense fruktige noter. Mat- og vinparinger: Fisk, skalldyr, reker, hvitt kjøtt Servering: 8-10°C Oppbevaring: Drikk innen 3 år Spesialitet: Navnet på cuvée Héritage de Saint Victor refererer til munkene fra Saint Victor-klosteret i Marseille.
Portefølje (7)
Frankrike, Saint Christol De Rodières
...99 % Økologisk Balsamicoeddik* - 1 % Naturlig Trøffelaroma * Produkt fra Økologisk Landbruk Uten Konserveringsmidler, Uten Allergener Ikke Pasteurisert Brukes i vinaigretter, salater, rå grønnsaker og marinader. Denne eddiken er ideell for å deglacere en grønnsaksblanding, men også for å krydre lever, andebryst og skalldyr. Dette produktet er også tilgjengelig i 25 cl flaske, 3-5-10 liters bag-in-box, 220 liters fat og i container på bestilling.
Portefølje (132)
Frankrike, Sainte Marie
...Strikkede nettposer (raschel) Strikkede poser eller raschel er perfekte for å pakke inn poteter, løk, gulrøtter eller ved. De er tilgjengelige enkeltvis eller på rull, for automatisk lasting. Spesifikasjoner: • Kapasitet 2,5 - 30 kg • Tilgjengelige i alle farger, UV-stabilisering mulig • Med eller uten snor • På rull eller enkeltvis • Kan tilpasses med en etikett. Hovedindustrier Åpen feltkultur Skjell og skalldyr Ved Grønnsakdyrking i drivhus Bygg...
Portefølje (3)
Frankrike, Les Riceys
...CÉPAGES : 85 % PINOT NOIR - 15 % CHARDONNAY VINIFIKASJON : Lagret i kjeller i 6 år. ASSEMBLAGE : 20 % av reservas vin fra perpetuell solera. DOSERING : 8 g/l DØMMING : Den dominerende Pinot Noir gir en klar og fyldig smak, mens innslaget av Chardonnay tilfører finesse og vedholdenhet. Ideell som aperitiff, dens friskhet, balanse og sitrusaromaer passer også godt til fisk og skalldyr. MEDALJE : Concours Général Agricole Paris 2020 Bronsemedalje disponibel i halvflaske, magnum og jeroboam.
Portefølje (9)
Frankrike, Outreau
... Channel Sea Food, basert i Boulogne-sur-Mer, vært en av de ledende europeiske leverandørene av sjømat og etniske frosne produkter: skalldyr, bløtdyr, fisk, blekksprut, froskelår, frukt, grønnsaker og bearbeidede produkter… Ved ankomst til Frankrike lagres produktene i et dedikert lager, noe som muliggjør sporbarhet av produktet fra produksjonsgården til kunden og gir fleksibilitet i kombinerte forsendelser.
Portefølje (172)
Frankrike, Gouville-Sur-Mer
Vårt familieeide selskap ble grunnlagt for over 50 år siden i Gouville-sur-Mer, en landsby i Normandie. I to generasjoner har vi viet oss til innhøsting og salg av østers, og dermed videreført en tradisjon for kvalitet og håndverk. Hovedaktivitet: Vi høster hver dag våre egne østers fra våre østersparker som ligger mindre enn en kilometer fra lokalene våre. Våre østers fra Normandie er kjent for ...
Portefølje (2)
... leveranser. Vi har lektere for oppdrett og innhenting av produkter fra forekomstene (Golf du Morbihan), og våre skalldyr kommer direkte fra fiskebåtene som seiler langs bretonske kyster. Vi har også mer enn 18 hektar med parker på Quiberon-halvøya hvor vi oppdretter østers, hjerteskjell og klam. Vår anlegg med bassenger gjør at vi kan lagre mer enn 200 tonn skjell og 50 tonn skalldyr. Våre bygninger, som dekker et areal på over 3000 m², gjør det mulig for oss å pakke og sende store daglige volumer.
Frankrike, Bastia
I over 35 år har Corse-Marée vært spesialist på kvalitets sjømat. Corse-Marée betjener profesjonelle i områdene rundt store Bastia, Saint Florent, Balagne, og den østlige kysten helt til Porto Vecchio. Corse-Marée tilbyr: levende skalldyr, produkter fra lokal fiske, samt et bredt utvalg av fersk fisk og skjell fra de beste franske fiskerihavnene. Corse-Marée tilbyr også et utvalg av frosne sjømatprodukter til salgs, fra reker til ulike blekkspruter, samt fileter og fiskefileter uten bein.
Frankrike, Roscoff
... KJØLERE Våre 2 steder i Roscoff og Moguériec gjør det mulig for oss å lagre 200 tonn skalldyr samtidig i våre kjølere: 157 tonn krabber, 15 tonn hummer og 3 tonn languster. VÅR KJØLEBILFLÅTE De sørger for import av skalldyr og eksport til våre utenlandske kunder. VÅRE KOKKEVERKSTEDER Ligger nær sjøen, våre 2 kokkeverksteder i Roscoff og Loctudy gjør det mulig for oss å bevare den opprinnelige smaken og...
Frankrike, Collioure
Anchois Roque tilbyr deg fiske-konserver, sjømat og regionale spesialiteter fra Pyrénées-Orientales. Ansjoser, oliven, honning, syltetøy og tapenade.
Frankrike, Audierne
...I over 50 år har Viviers d’Audierne solgt et mangfold av levende skalldyr og fersk fisk fra de beste fiskeområdene. Med fokus på kvalitet og ferskhet av sine skalldyr og fisk, er Viviers d’Audierne anerkjent av mange fagfolk. Ligger på den vestlige spissen av Bretagne, i Finistère, velger Viviers d’Audierne hver dag hummer, languster, krabber, edderkoppkrabber, havabbor, rødspette, lottfisk, gulsei, blant andre produkter. Viviers d'Audierne er til stede både lokalt og internasjonalt.
Frankrike, La Roche Sur Yon
...Siden 2009 har Parlier Environnement SAS vært et konsulentfirma for akvakultur og ekspertise basert i Frankrike. Det stråler over hele Europa - spesielt rundt Middelhavet - og i Afrika på vegne av europeiske og internasjonale myndigheter. Vårt selskap gir deg råd fra idé til teknisk realisering, gjennom opplæring av operatører eller finansiering. Alle prosjektene er interessante: modernisering, oppgradering, avhending/oppkjøp, skapelse eller innovasjon. Marine fisk, skalldyr, alger, mikroalger, spirulina, reker, kunstig rev...
Portefølje (1)
Frankrike, Saint-Vaast-La-Hougue
Produsent av fine østers fra Saint-Vaast-La-Hougue. Årlig produksjon på 70 tonn. Østersen fra Saint-Vaast-La-Hougue har en berømt nøtteaktig smak, er veldig balansert, generøs og sprø. I tillegg er den veldig jodholdig.
Frankrike, Boulogne-Sur-Mer
OCEANORD er et fransk selskap som spesialiserer seg på handel med laks og fersk og frossen hvitfisk i Boulogne-sur-Mer. I 25 år har vi tilbudt våre kunder sjømatprodukter sertifisert med ASC og MSC samt økologiske produkter til konkurransedyktige priser! OCEANORD gir deg fordelen av rask, organisert og strukturert logistikk takket være vårt team av eksperter og en strategisk beliggenhet for all f...
Portefølje (6)
Frankrike, Saint-Coulomb
Østersprodusenter i Bretagne og Irland. For 20 år siden dro faren til Famille Boutrais til Irland for å finne fantastiske farvann. Han startet en unik oppdrettsprosess kalt "Vekst i skall" som gir østersen eksepsjonelle verdier og en salt-søt smak. Vi søker selskaper for å representere vår historie, vårt merke av høy kvalitet.
Frankrike, Etaules
Vår bedrift ligger i hjertet av Marennes Oléron-bassenget og har vært her i 3 generasjoner. Vi tilbyr 4 serier med østers som er modnet i våre myrer, Østers fra Claires Marennes Oléron: modnet i våre claires i 2 til 4 uker, der den jodaktige smaken får et lett preg av terroir. Smaken er lett og delikat i munnen. Østers fra Claires vertes Label Rouge: har en karakteristisk grønn farge på gjell...
Frankrike, Bourcefranc
Etablissementene LAMBERT er først og fremst en familiehistorie, vi har vært produsent og forsendere av østers i 3 generasjoner. Ligger i hjertet av Marennes-Oléron-bassenget, produserer vårt etablissement ca. 400 tonn østers per år og markedsfører ca. 800 tonn gjennom forskjellige datterselskaper i Frankrike og utlandet. Vi tilbyr et bredt utvalg av produkter: - Fines de claire: en østers med lite...
Frankrike, Frontignan
SARL SCOTTO er et skjellfirma som spesialiserer seg på nasjonal frakt av Bouzigues-østers, muslinger og små skjell.
France Naissain er et østersyngeloppdrett: utvalgte yngel av dype østers, diploide og triploide. Takket være sin ekspertise møter France Naissain kravene fra sine kunder innen østersoppdrett, både franske og utenlandske, som deretter oppdretter østersene til de når voksen størrelse.
Frankrike, Vendenheim
...skalldyr, alger, osv.) og mange andre fagfolk innen matbransjen stoler på TECHNA. Siden 1989 har TECHNA sørget for distribusjon av et bredt utvalg av glasskrukker på det franske markedet, som vanligvis kalles WECK-klipskrukker.
Frankrike, Rungis Cedex
...ARMARA: Håndverker fra havet. Engros leverandør av sjømat i Rungis. Fisk, delikatesser fra havet, skjell og skalldyr, et flott utvalg av linefisk, kamskjell. Produkter for høy gastronomi. Spesialist på delikatesser, blå fisk, tropisk fisk, skalldyr, østers, skjell, fileter. Generell leverandør av sjømat og ferskvannsfisk. "Armara" produkter: David Hervé østers, rød og hvit saku tunfisk, kamskjell, linefanget havabbor, linefisk, høy gastronomiprodukter, alle skjell, levende skalldyr, sjøvann akvarium. Du kan kontakte oss på telefon 01 41 80 88 88 eller på fax 01 41 80 64 64.
Frankrike, Rennes
... innen sjømat, grossister, fiskehandlere, restauranter, kommuner, supermarkeder og fiskeutsalg. Vi er spesialister på alle typer sjømat, fersk og vill fisk, skjell, og skalldyr. Men også mange oppdrettsprodukter som oppdrettsfisk (laks, havabbor, dorade...), ferskvannsfisk (lamperetter, aloser, civelle...), skjell (kamskjell, sjøpølse, østers...), bearbeidede produkter (fileter, steker...) samt...

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play