Frankrike, Paris
... kokkene. Produksjonen, hvor rensingen utføres for hånd, skjer i samsvar med de strengeste hygienestandardene i næringsmiddelindustrien. Selskapet Thador tilbyr skreddersydde tilberedninger i henhold til kokkenes oppskrifter, noe som gir besparelser i arbeidskraft og energi, samt tidsbesparelser for kreativitet, anretning eller andre oppgaver. Alle våre skalldyr blir behandlet i vårt laboratorium i Frankrike. De tilbys hele med skall, delt i to eller renset for hånd av oss.
Frankrike, Thiais
Import- og eksportbedriften CARABUS FH INTERNATIONAL er et menneskelig selskap som har som mål å tilby sine kunder og partnere internasjonale produkter over hele Frankrike. Beliggende i Thiais, er CARABUS FH INTERNATIONAL spesialisert på engros- og detaljhandel av sjømat, spesielt skalldyr, fisk og bløtdyr. I tillegg leverer vi eksotiske matvarer, som frukt eller krydder, samt drikkevarer som...
Frankrike, Lorient
...ARGIS GALAC'SEA tilbyr sjømatprodukter, hele eller bearbeidede, fryste, som fisk, skalldyr, bløtdyr, skjell, røkt fisk, blekksprut, frosker og kokte fiskebiter.
Frankrike, Bordeaux
TOP LANGOUSTE er et selskap som spesialiserer seg på engros salg av fisk, skalldyr og bløtdyr. TOP LANGOUSTE betjener både restaurantbransjen, storkjøkken og dagligvarehandelen ved å tilby ferske produkter, bearbeidede produkter og frosne produkter. TOP LANGOUSTE leverer fra kysten av Baskerland til Charentes året rundt, med levering dagen før til dagen etter.
Frankrike, Dortan
MCDM SAS er et anerkjent selskap innen design og produksjon av presisjonsmetallformer for plast- og zamakinjeksjon. Basert i hjertet av Plastics Vallée, tilbyr MCDM komplette løsninger fra prosjektstudie til realisering og testing av formene. Med over 50 års ekspertise betjener selskapet industrier som medisin, bilindustri og kosmetikk, og garanterer produkter av høy kvalitet og en responsiv kunde...
Portefølje (25)
Frankrike, LE VIVIER SUR MER
Produsent, oppdretter, avsender av Belon (flat østers) i Mont Saint Michel-bukten og bouchot-muslinger fra Mont Saint Michel AOC. Som profesjonelle innen konchyliculture og myticulture er vi produsent av Belon-østers fra Hermelles, oppdretter av flate østers i Cancale-bukten (35). Vi er oppdrettere av flate østers, avsender av yngel, avsender av Belon (flat østers) i Mont Saint Michel-bukten. Prod...
Frankrike, Marennes
+ Helt naturlig oppdrett av subtropiske reker Penaeus japonicus levert levende - salg på gården fra midten av august til slutten av november; salg i Yvelines (78) og Hauts-de-Seine (92) fra begynnelsen av september til slutten av november (store stripete reker - eller keiserlige - med blå, gule og røde haler som har fast kjøtt) + Marennes-østers modnet lenge (min. 6 måneder - maks. 15 måneder) sol...
Frankrike, BOUZIGUES
MAREDOC, med sin erfaring og kompetanse, er i dag en av de ledende aktørene innen skjell i Sør-Frankrike. Anerkjent av flere distribusjons- og grossistgrupper som har gitt dem sin tillit, leverer MAREDOC til det nasjonale markedet og det europeiske fellesskapet med fokus på kvaliteten på produktene som forbrukerne forventer.
Frankrike, Boulogne Sur Mer
Demarne Frères er et selskap fra Boulogne sur Mer som har spesialisert seg på sjømat i nesten et århundre. Vår erfaring med disse sjømatproduktene har gjort det mulig for oss å utvide våre sortimenter gjennom årene for å tilby deg flere kvalitetsprodukter.
Frankrike, Villaz
Frankrike, Locronan
... hotellet Le Prieuré komfort og ro i et sjarmerende, lysende granithus med vakre regionale møbler. Vi har 12 rom og 3 duplexer for familier på 4 til 5 personer, utstyrt med dusj, toalett, hårføner, telefon, gratis WIFI, TV, safe og parkering. En tradisjonell matopplevelse vil bli tilbudt med våre fantastiske regionale produkter og sjømat: edle fisker og skalldyr. Gaver å gi eller å få, et gastronomisk opphold for 2 personer i et sjarmerende hotell, i hjertet av en av de vakreste landsbyene i Frankrike med en gastronomisk middag.
Frankrike, Bagnols Sur Ceze
Frankrike, Quimper
Siden 2002 har MERALLIANCE valgt en bærekraftig utvikling basert på en etikk som omfatter økonomiske, sosiale og miljømessige aspekter. Vår spesialitet er røkt og marinert fisk.
Frankrike, FRONTIGNAN
Hélios Marine produserer og sender ut blåskjell og østers med fokus på kvalitetsarbeid, som gir produktene en jevnhet og friskhet anerkjent av alle kundene. Med blåskjellbord i Middelhavet (åpne hav blåskjell) og i Bouzigues (hvor de produserer spesielle østers og Bouzigues blåskjell), er Hélios Marine i stand til å sende de mengdene som du trenger.
Frankrike, Rungis Cedex
...Spesialist på fin sjømat, skalldyr, østers, skjell, fileter, røkt fisk. Generell innen sjømat og ferskvannsfisk. Bearbeidede produkter, cateringprodukter, pølsemakeri. Produkter "Demarne": merke: La barre. Tjenester i Rungis: Sendinger, leveranser i Frankrike, leveranser i Paris-regionen, bestilling via telefon, sporbarhet av produkter, klargjøring av bestillinger, emballering, sammensetninger, kredittkort.
Frankrike, Paris
Som det første selskapet i Frankrike som fikk ASC-sertifisering, er Sovintex spesialisten på øko-sertifiserte frosne sjømatprodukter som MSC, ØKO eller ASC. Oppdag vårt unike utvalg av over 20 øko-sertifiserte arter, direkte fra de beste produsentene i Frankrike og verden. I nesten 40 år har industrien, restauratører og europeiske distributører stolt på Sovintex for sine leveranser. Vår misjon: å være leverandøren til det franske og europeiske markedet med et variert, premium og øko-ansvarlig tilbud av fisk, skalldyr og bløtdyr, med respekt for mennesker og planeten.
Frankrike, Fleurance
Ligger i Gers, har selskapet GIMBERT spesialisert seg på sjømat i over 20 år. De tilbyr et bredt utvalg av smaker fra havet, inkludert fisk, skalldyr, bløtdyr, skjell samt ferdigretter som bretonske kamskjell. Produktene fra GIMBERT Océan finnes i mange innkjøpssentraler for dagligvarehandelen. Som et kvalitetsstempel sikrer selskapet en klar og presis sporbarhet for alle produktene i GIMBERT Océan-serien.
Frankrike, Meze
BYS er alt utstyret for skjelloppdrett. BYS tilbyr spesialisert utstyr og utstyr for skjelloppdrett, blåskjellsoppdrett, østersoppdrett og all akvakultur generelt. Vi tilbyr et bredt utvalg av produkter, enten det er for produksjon, salg av fisk, skjell og skalldyr, eller for fiske. Du kan også finne klærne dine samt verktøy for marint vedlikehold. For mer informasjon, ikke nøl med å kontakte oss.
Frankrike, CHICHEE
... 8 til 12 måneder Smaksbeskrivelse: Lys gul farge med hvite gullreflekser. Frisk, men ganske diskret duft, hovedsakelig floral. Et hint av mineralitet ved lufting og en subtil note av grønt eple. Vinen er lett og delikat, dominert i midten av munnen av sitrusens livlighet. En avslutning med stor finesse og vakker tekstur, balansert og fruktig. God vedholdenhet for en helhet som er komplett og luftig. Holdbarhet og oppbevaring: Kan lagres i 5 år. Gastronomi: Serveres ved 14°C. Passer til fisk, skalldyr og fjærfe.
Frankrike, Bourgbarré
Selskapet La Marée Rennaise tilbyr et bredt utvalg av sjømatprodukter (hele fisk, fileter, skjell, skalldyr). Våre hovedkunder er restauranter, supermarkeder og uavhengige fiskehandlere. Vi legger stor vekt på mangfold, kvalitet og jevnhet i produktene våre. Vår arbeidsmetode garanterer maksimal ferskhet, da vi jobber med just-in-time mellom innkjøp og levering til våre kunder.
Frankrike, Tourlaville
...kamskjell og muslinger, bulotter, Barfleur-musslinger, strandkrabber, prairier, mandler og clams; samt normanniske skalldyr med hummer og krabber. Vi tilbyr også et bredt utvalg av fisk fra kysten vår, som havabbor, grå dorade, makrell, laks samt blekksprut. Vi tilbyr mange tjenester for å imøtekomme kravene fra kundene våre: Filetering, Kalibrering, Flakking, Utskjæring, Pakking, Frysing, Frakt innen Frankrike, Eksportfrakt.
... løsninger og delikatesser for profesjonelle. Huset MASSE handler først og fremst om lidenskapen for gode produkter som røkt laks, kaviar, kjøtt (spesielt smågris, benfritt smågrisribbe, benfritt smågrislår, smågris med ben i skulderen, baklår av smågris med ben, samt innmat som kalv nyre og kalv hjerte, storfe / lam, og et tilbud av stykningsdeler og mer detaljerte betegnelser i regionen, fjærfe og vilt, spekemat, sopp og ravioli, skalldyr, sjømat og snegler, oljer og eddiker samt delikatesser.
Frankrike, Maxeville
... finnes i maten. Denne prosessen reduserer sterkt tapet av vann og safter i maten, er umiddelbar og rask, genererer verken lukt eller fettrøyk, og overfører en aroma som på forhånd er introdusert i alkoholen til maten. Eksempler på gjennomføring av en "show-cooking": tilberedning av egg cocotte i salen, varm soufflé i salen, karamelisering som show, flambéing i salen, samt andre "overraskelses"-tilberedninger av kjøtt, fisk, skalldyr, skjell, frukt...
Ligger på den mytiske Boulevard Saint Germain, bare et steinkast fra Notre Dame de Paris, åpnet Bar à Iode Saint Germain dørene i 2014. Det ønsker deg velkommen i en enkel, autentisk og vennlig atmosfære for å nyte fisk, skalldyr og reker sammen med et godt glass vin!
Frankrike, Airvault
FISKEOPPDRETT - AKVAKULTUR - FANGST TRANSPORT OG SALG AV LEVENDE FISK + FISK FRA DAMMER -- KARPER -- ROVDYR -- GYRO -- ALLE FISK FRA DAMMER -- STORE FISK FOR SPORTSFANGST + ORNAMENTALE FISKER OG HAGEBASSENG -- KOI KARPER -- GULLE OG FLERFARGETE GULLFISKER OG SHUBUNKIN -- ALBINOS DIAMANT STØR -- ALLE FISK FOR HAGEBASSENG -- MOLLUSKER OG VIRKELIGE HAGEBASSENG -- HAGEBASSENGREKER + MARINE FISKER OG VIRKELIGE -- HAIER -- STRENG -- FERSKVANNSFISK -- REEF FISK -- SKALLDYR -- VIRKELIGE -- MOLLUSKER -- SPESIELLE FISKER + TRANSPORT AV LEVENDE DYR OG LEVENDE FISK...
Frankrike, Saint Etienne Du Rouvray
...Selskapet YBERT & Fils er en plattform for fiskehandel som selger fisk, skalldyr og bløtdyr i engros. Selskapet ligger i St Etienne du Rouvray, hvor vi åpnet en ny logistikkplattform den 1. april 2014, med mål om å bedre imøtekomme markedets etterspørsel og spesielt for å sikre mattrygghet, noe som er avgjørende for våre kunder. Derfor implementerer vi for tiden ISO 22000 sammen med vår...
Frankrike, Le Vivier Sur Mer
Mytilea tilbyr bouchot-mussler fra Baie du Mt St Michel AOC, pakket vakuumert, levende, klare til å tilberedes med en holdbarhetsdato på 10 dager. Vår kvalitet og pålitelighet har gjort oss kjent blant de mest kresne "gourmet"-kundene.
Frankrike, Grandcamp-Maisy
Vår produksjon av østers er hevet på tradisjonelt vis på konsesjoner i Baie des Veys, som ligger langs kysten av Calvados i Normandie, Frankrike. Takket være rikdommen i sitt miljø, tilbyr Baie des Veys en godt kjøttfull, søt og sprø østers som har fått betegnelsen Spesiell østers fra Isigny. Tlf 0231219133 Mobil 0607867994...
Frankrike, Concarneau
Frankrike, L Eguille Sur Seudre
Produsent av Marennes Oléron-østers i 3 generasjoner. Oppdretter-produsent-modner-eksportør...

europages-appen er her!

Bruk vår forbedrede leverandørsøk eller lag dine henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen for kjøpere.

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play