Frankrike, Jarnac
... cognac rik på aromaer er en cognac som utvikler mye finesse. Det er grunnen til at vi gir hver fase av produksjonen av våre cognacer den nødvendige omsorgen for å fremheve aromaene." Ta deg tid "Din Courvoisier cognac har modnet i flere år på eikefat. I løpet av hele denne modningsperioden er cognacen i konstant kontakt med eikefatene, en naturlig interaksjon som gir den sitt fargerike, rike og...
Portefølje (12)
Frankrike, Bordeaux
...Eikefat (25% i nye fat og 75% i brukte fat) Smaksnotater: Elegant og kompleks duft, med varierte aromaer av fiol, bjørnebær, bringebær og sprø små bær kombinert med delikate noter av lilje, svart kirsebær og milde krydder. I munnen skiller vinen seg ut med sin friskhet, mineralitet og fylde. De velbalanserte tanninene gir en lett sødme i munnen, noe som tilfører en behagelig og balansert følelse til helheten.
Portefølje (43)
Frankrike, Boulogne-Billancourt
...Le Chianti Classico Riserva fra Rocca Delle Macie ble født samtidig med vinkjelleren. I dag er denne italienske vinen en av de uunnværlige i det toskanske vinlandskapet. Aldret i franske eikefat i to år, har denne Chianti blitt raffinert i flere måneder på flaske. Med en rubinrød farge, kjennetegnes cuvéen av en vakker livlighet som gjenspeiler karakteren og friskheten i terroiren. Den er fylt med aromaer av kirsebær og fiol. Denne Chianti Classico Riserva vil garantert passe godt til alle typer kjøtt og pasta.
Portefølje (10)
Frankrike, Banyuls Dels Aspres
...Sols: Limono-Calcaire Médaillé d’or par Gilbert et Gaillard Vinifikasjon: Høsting uten stilker, lang maserasjon i rustfritt stål, deretter lagring på franske eikefat. Skinnende farge, granatrød Intens og rik duft, brente, vaniljeaktige og lakrisaromaer ledsaget av modne frukter som svisker. I munnen er tanninene silkeaktige og godt integrerte. Druemiks: 100% Cabernet Sauvignon Sols: Limono-Calcaire...
Portefølje (8)
Frankrike, Saint-Vérand
... 50 % helling, som er helt eksponert mot sør. Alt arbeid i vinmarken utføres helt for hånd og på ryggen. Plantetetthet: 8 500 planter/hektar. Beskjæring: Guyot. Alder: 45 år. Høsting: Håndplukking. Avkastning: Mellom 40 og 45 hektoliter per hektar, avhengig av året. Druer overmodnet med vilje. Vinifikasjon: Svært lang vinifikasjon, kald på bunnfallet. (mellom 15 °C og 20 °C) Lagring: 100 % lagring på eikefat fra 1 til 3 viner. Lagringen på fat varer fra 9 til 12 måneder.
Portefølje (18)
Frankrike, St Pierre D'oléron
...Kognac er DNA-et til vinproduksjonen på Oléron. Fra generasjon til generasjon har vår kompetanse tilpasset seg vårt terroir for å produsere kognaker med florale og jodaktige preg, i tråd med vårt marine miljø. Vår lagringskjeller ved kanalen som forbinder havet, påvirkes av maritime forhold over tid. Modningen skjer i franske eikefat på 400 liter i minimum 10 år for en XO, 6 år for en VSOP og 2...
Portefølje (4)
Frankrike, Tourves
...Vår cuvée Noémie er summen av vår lidenskap og vårt arbeid. Valg av lavavkastende parceller, vinifikasjon i eikefat for hvitvin, lagring i eikefat for rødvin. Cuvée med høy uttrykksevne og en rik og vedvarende karakter som vil finne sin plass på et gastronomisk bord.
Portefølje (11)
Frankrike, Issy-Les-Moulineaux
...Vinen: Riserva Ducale Oro representerer et referansepunkt for hele Chianti. Opprettet i 1947 for å hedre hertugen av Aosta, er denne deilige cuvéen hovedsakelig laget av Sangiovese-druen og har blitt lagret i 36 måneder (hvorav en del på eikefat og store fat) og produseres kun i de beste årgangene. Denne flasken avslører all sin finesse gjennom elegante noter av kirsebær, plomme, lær og krydder...
Portefølje (321)
Frankrike, Paris
...Takket være sin langsomme fermentering i 3 uker i eikefat og sitt ettårige modning, tilbyr det denne unike smaken, et arv fra århundrer med håndverk.
Portefølje (4)
Frankrike, Poitiers
...Unicum er en bitter likør skapt i 1790 av Dr. Zwack. I dag er det fortsatt familien Zwack som lager Unicum basert på den opprinnelige oppskriften som holdes som en familierett. Vi vet imidlertid at mer enn 40 ingredienser (urter og krydder) utgjør Zwack Unicum, og at denne likøren modnes på eikefat.
Portefølje (195)
Frankrike, Pantin
...Informasjonstype: Nøytral Stort vin fra Bordeaux. - Cuvée Prestige 2011 Rød 75 cl. En veldig vellykket vin fra et klassisk årgang i Bordeaux. Denne årgangen 2011, lagret på nye eikefat, viser seg å være fristende etter en halvtimes lufting. Delikat og svært uttrykksfull duft. Den silkemyke og runde teksturen uttrykker komplekse og tiltalende aromaer i munnen, understreket av en lett...
Portefølje (102)
Frankrike, Fraisse Des Corbieres
... Domaine du Cardona lager sitt Morèéum fra et utvalg av rødviner fra Terroir des Corbières, som lagres på eikefat i en naturlig hule. Den kraftige aromaen av langlagret vin mykes opp av honningen fra garrigue, og reduksjonen av saft fra ville bjørnebær gir assosiasjoner til spaserturer i en skog full av magi og mysterier.
Portefølje (10)
Frankrike, Lys Haut Layon
...AOP Saumur blanc cuvée le moulin des roches fûts de chênes domaine des Galmoises ​Farge: hvit Druetype: 100% Chenin Lagring: eikefat. Flaskefylling: På eiendommen. Volum: 75 cl Lagring: 3 til 12 år. ​Farge: hvit Druetype: 100% Chenin Volum: 75 CL...
Portefølje (43)
Frankrike, Soing-En-Sologne
...Denne vinen, lagret i ett år på fransk eikefat, fremstår som en smidig og silkeaktig vin som tilbyr et ideelt kompromiss mellom finesse og kompleksitet. En klassiker. Domaine: CHÂTEAU FRÉDIGNAC Appellation: BLAYE CÔTES DE BORDEAUX Region: BORDEAUX Farge: Rød Druetyper: 10% Cabernet Sauvignon, 15% Cabernet Franc, 75% Merlot Dyrkingsmetode: Økologisk Karakter: kraftig Innhold: 75cl Årgang: 2017 Vekt: 1 kg...
Portefølje (100)
Frankrike, Chateau-Landon
... lagres de grønne kaffebønnene i opptil 3 måneder i eikefat som har inneholdt whisky i minst 8 år. Kvalitetskontroller utføres hver 30. dag, et prøve tas fra hvert fat, analyseres og forberedes for profilering, og kvalifiseres av eksperter. Selges utelukkende som hele bønner, slik at du kan nyte blandingen av kaffearomaer.
Portefølje (7)
Frankrike, Roubia
...En overgang til økologisk landbruk. Manuell og mekanisk innhøsting. Full avstamming, fermentering i temperaturregulerte ståltanker, hyppig pigeage, regelmessig bâtonnage. Lagret på eikefat for en vin, lagret i ståltank, blending, tradisjonell kork i naturkork, regelmessig bâtonnage. Leire- og kalkholdige jordsmonn. Øye Purpurfarge, strålende, granatrøde refleksjoner. Nese Tresmak, elegant...
Portefølje (28)
Frankrike, Cologne
...Piment d’Espelette, symbolet på baskisk gastronomi, frigjør gjennom dronningen av plommer all sin aromatiske delikatesse og karakter. Zure osagarriari! De Franske Arrangeurs lager 100 % økologiske brennevin i hjertet av Gers. Vår Armagnac, rund og generøs, er lagret på eikefat fra Gascogne. Overdreven alkoholbruk er farlig for helsen. Nyt med måte. Vekt: 1,5 kg Dimensjoner: 10 × 10 × 30 cm Alkoholinnhold: 32 % Volum: 70 cl...
Portefølje (23)
Frankrike, Pont D Ain
...Opprinnelig lagret i bourbonfat i 7 år, blir The Bothy deretter modnet i små amerikanske eikefat på 125 liter i ytterligere 2 år for en enda mer intens utveksling med treverket. Tappet som cask strength på 56,20%, tilbyr The Bothy fylde og mykhet, men også aromatisk kraft. Tilstand: Nytt produkt Land: Skottland Produksjonsregion: Highlands | Isle of Arran Betegnelse: Whisky Årgang: 2021 Alkohol: 56,2° Innhold: 70cl...
Portefølje (95)
Frankrike, Saint Cannat
... blandes etter 6 måneder. Modningen skjer, en del i eikefat for å finjustere tanninene og tilføre kompleksitet, den andre delen i betongtanker for å bevare friskheten i frukten.\n\nDÉGUSTATION\nKraftig og kompleks duft, som kombinerer aromaer av svært modne røde frukter, noter av lakris og et hint av risting. Angrepet er konsentrert i munnen, deretter fyldig med en dominerende smak av svært modne frukter. Mourvèdre tilfører en karakteristisk struktur med tilstedeværende og fløyelsmyke tanniner. Avslutningen er lang, preget av dufter av garrigue."}...
Portefølje (46)
Frankrike, Brive La Gaillarde
...Gaveeske bestående av en presentasjonskurv, en flaske Mille et unes pierres rød lagret på eikefat, en oppskriftsbok fra Corrèze som alltid er forskjellig, en lilla sennep, og et glass med tørkede kantareller av førstevalg. For å lage en ekte smakfull opplevelse fra Corrèze!
Portefølje (71)
Frankrike, Saint-Loubes
...En elegant og kraftig rødvin. Utviklet fra en blanding med hovedvekt på Cabernet Sauvignon, Merlot, Cabernet Franc og Petit Verdot, er cuvéen "Tradition" prestisjevinen fra slottet. Etter en klassisk bordelsk vinifikasjon med lang maserasjon, lagres vinene fullt ut på nye eikefat i 12 til 18 måneder. Dette gir vinen vaniljeaktige, ristet og krydrede noter, og gir den et betydelig lagringspotensial. Farge: Rød AOC: Bordeaux Supérieur Vinstokker: Leire-silt terroir Vinifikasjoner: Full lagring på nye eikefat i 12 til 18 måneder Utmerkelser og medaljer: Sølv i Los Angeles...
Portefølje (21)
Frankrike, Courbevoie
...Château Saint Jacques Calon 2013 Aoc Montagne Saint Emilion lagret på eikefat CRD produsent MDC Uavhengig vinmaker 900 flasker på 75cl tilgjengelig...
Portefølje (103)
Frankrike, Paris
...Denne rommen, som er lagret på fat, er produsert av ferskpresset sukkerrørjuice som deretter gjæres, destilleres og lagres i henhold til den kontrollerte opprinnelsesbetegnelsen. ORIGINS AOC landbruksrom fra Martinique PRODUKSJON Denne rommen, som er lagret på fat eller ambra, er lagret i eikefat i en periode på 12 til 18 måneder. Man finner aromaene av fersk sukkerrør sammen med en subtil tresmak i munnen.
Portefølje (26)
Frankrike, Brue Auriac
...Farge: Rød Årgang: 2019 AOP Coteaux Varois en Provence Druetyper: Syrah 90%, Grenache 10% 14,0% vol. VINIFIKASJON: Bærekraftig vinproduksjon Kald pre-fermentering, Fermentering ved 20-25°C, Macerering i 2 uker, lagring på eikefat (228L – middels ristet) i 16 måneder SMAKSNOTAT: Nesen uttrykker intense noter av syltede mørke frukter, solbær og bjørnebær, delikat krydret med milde krydder og...
Portefølje (7)
Frankrike, Landiras
...GRAVES lagret i franske eikefat i 1 år og laget av håndplukkede druer...
Portefølje (1)
Frankrike, COGNAC
Samsvarende produkter
Oenowood eikefat 1
Vintrær
Portefølje (1)
Frankrike, Duravel
... eikefat - et lagringsområde med optimale forhold for bevaring og modning av våre viner Teknologiene fra MARCEL MEZY har gjort det mulig for vinmarken å oppnå sertifisering for Økologisk Landbruk fra og med årgangen 2015. Marcel MEZY, som er lidenskapelig opptatt av vinproduksjon, prioriterer en kvalitetsorientert tilnærming i produksjonen av sine viner. Merk: Overdreven alkoholbruk er farlig for helsen, og bør konsumeres med måte.
Portefølje (7)
Frankrike, Courrensan
Armagnacs Goudoulin: haute couture av Armagnac, grunnlagt i 1935, tilbyr et unikt utvalg av årgangsarmagnac. Armagnacs Goudoulin lagres i eikefat, og denne lagrings- og modningsmetoden gir dem en vakker ravfarge. Den avslører også mange aromaer. Teamet hos Armagnacs Goudoulin kombinerer tradisjon og håndverk for å produsere kvalitetsarmagnac. Hver flaske forberedes ved mottak av bestillingen: armagnacen tappes, vokses og merkes for hånd. Armagnacs Goudoulin er til stede i Frankrike, Europa, USA og Asia.
Frankrike, Roche La Moliere
Merket Hermione Queen er sterkt engasjert i utvelgelsen og tilbudet av produkter av høy kvalitet. Vinene modnes med omhu i tanker og små eikefat, og får en minimum lagring på tre år i total mørke. Blandingen av vinene er avgjørende, det handler om finesse og subtilitet, som resulterer i unike Champagner fra vinbønder. Dyrkingen av vinmarkene ligger i de små landsbyene Loches-sur-Ource, Noé-les...
Portefølje (3)
Frankrike, Pornichet
Anteco Frankrike er spesialisert på produksjon av eikeplanker, eikefat og alternative vinprodukter. Besøk vår nettside: www.anteco-france.com...
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play