... cuvée 100% Malbec, vinifikasjonen er lang og varer fra 3 til 4 uker med en varm avslutning, og lagringen skjer utelukkende på nye eikefat i minimum 18 måneder. Til slutt produserer CHÂTEAU LE BREZEGUET også en vin fra de yngste vinrankene, CHEMIN DE COMPOSTELLE. Druesortene som brukes er Malbec og Merlot. Dette er svært aromatiske tørsteviner, tilgjengelig som både rødviner og roséviner. Takket være eiernes utholdenhet, blir disse vinene jevnlig premiert, og eiendommen utvikler seg med oppkjøpet av 12 hektar vinmark fra CHÂTEAU GRAND CHÊNE i 2015.
Frankrike, Souillac
DISTILLERIE LOUIS ROQUE er spesialisten på gammel plomme fra Souillac. Distillatører fra far til sønn siden 1835, respekterer destilleriet alltid tradisjonen, og brennevinene modnes sakte i gamle eikefat hvor alkoholen eldes langsomt. I tillegg til den berømte gamle plommen fra Souillac, tilbyr destilleriet andre fruktbaserte brenneviner som pære, bringebær, plomme, mirabelle, kirsch. Vi tilbyr...
Frankrike, Piolenc
Château Beauchêne er en eiendom fra 1700-tallet og ble bygget ved siden av en gård fra 1100-tallet. Slottet huser gamle kjellere hvor de hvelvede rommene i dag muliggjør lagring av de beste cuvéene i eikefat. Det umiddelbare miljøet rundt slottet er rikt på tegn på gammel bosetning: en presse fra romertiden har blitt avdekket, og mange spor av amphoraer og galliske mynter blir jevnlig oppdaget.
Frankrike, Perquié
...Siden 1724 har familien de MURET, arvingene etter CAUMALE de GAUBE, utviklet sin vingård. De hvite vinene fra eiendommen blir destillert i kobberkjeler og lagret på eikefat. Denne familieeiendommen er dermed spesialisert på produksjon av Bas Armagnac. Denne prestisjefylte armagnacen kalles "Grand Bas-Armagnac" av kjennere. Armagnacen som produseres, nytes etter minst 10 år på fat; det er først etter 10 år på fat at de endelig kan forlate kjelleren.
Frankrike, Le Boulve
DOMAINE MAISON NEUVE er en familieeiendom som ble ervervet i 1900, og siden den dagen har vinmarken vært drevet fra generasjon til generasjon. Vinmarken har en sørvendt eksponering og en leirholdig, jernholdig og lett kalkholdig jord som gir en eksepsjonell vin. Hoveddruen er Malbec. Modningen skjer i sementtanker og også i eikefat.
Frankrike, Monnieres
...Produsent av tørre og fruktige hvite viner, perfekt til sjømat. Bedrift beliggende i 44 (Loire-Atlantique) i Val de Loire-regionen. Produsent av hvite, røde, rosé og musserende viner. Produserte viner: Muscadet sur lie, Muscadet Sèvre & Maine, Monnières-Saint-Fiacre, Ambroisie, Chardonnay, Gros-Plant, Gamay Rosé, Rød Cabernet Franc. Noen av vinene våre lagres på eikefat. Philippe og Thierry...
Frankrike, Labastide D'armagnac
...Slottet Garreau er også kjent som domenet Gayrosse. Slottet Garreau ligger ideelt til i hjertet av Bas Armagnac, på en solfylt og skogkledd jord. Vinmarken til slottet strekker seg over 80 hektar. Armagnacene fra slottet Garreau produseres fra druetypene Baco (<80%), Ugni Blanc og Folle Blanche, som destilleres separat før de blandes. Disse Armagnacene lagres i eikefat i kjelleren på eiendommen, noe som gir dem en uovertruffen smak og bouquet, der det dufter av slåpe og fiol.
Frankrike, Azé
...La cave d'Azé ligger i hjertet av Mâcon-vinregionen, i Sør-Burgund (i trekanten Tournus-Cluny-Mâcon). Mens de opprettholder tradisjonelle metoder (lagring i eikefat for modning av lagringsviner), har La cave d'Azé også anskaffet seg ny, moderne teknologi (luftpresser og termoregulerte ståltanker). I La cave d'Azé kan du oppdage og smake på: hvite, røde og roséviner: Mâcon Blanc, Mâcon Prestige, Cuvée Saint Martin, Bourgogne aligoté, Mâcon rosé, Bourgogne rouge lagret på eikefat, Bourgogne passe tout grain, Crémant blanc de blanc, Crémant rosé...
Frankrike, Arbois Cedex
... og Nathalie, har blitt med ham de siste årene. Takket være denne komplementariteten har det nye teamet klart å bringe modernitet inn i produksjonen og utvikle de tradisjonelle kanalene med viner referert til i prestisjetunge hus og restauranter. Domaine er drevet med bærekraftig landbruk: minimal bruk av plantevernmidler takket være jordarbeid og beplantning av parceller. Vinmarkene er mer naturlige, gjeninnført av mange insekter, et tegn på liv og biologisk mangfold. Vinifikasjonen er resolutt tradisjonell med lagring på fat og store eikefat...
... vanlig i mange hjem, ble sønnen først vinhandler, og deretter ble barnebarnet raskt interessert i brennevin. Slik har Paul GAYRAL, siden 1968, gjenopptatt de (gourmande) familietradisjonene ved å lage sin brennevin fra mirabeller og andre frukter høstet fra frukthagen han plantet, ved hjelp av destillasjon med en kobberstill. Den lagres sakte i eikefat. Mens «Vieille Prune» har sikret husets rykte i nesten 40 år, har han også klart å fremheve andre produkter som ratafia og aperitiffer.
CHÂTEAU CAMP DEL SALTRE produserer og selger AOC-viner fra Cahors og rosévin fra land. De tre cuvéene fra slottet er Camp Del Saltre (vin som ikke er lagret på fat), Chevalier de Malecoste (vin lagret på eikefat) og Cuvée révélation (premium). CHÂTEAU CAMP DEL SALTRE har flere ganger blitt tildelt medaljer i konkurransen for store viner fra Frankrike i Mâcon og i konkurransen for uavhengige vinprodusenter.
Frankrike, Soussans
... behandlingene reduseres betydelig. Jordsmonnet får dermed bedre balanse og styrkes naturlig mot angrep. Både vinrankene og druene drar full nytte av disse privilegerte forholdene. Bladfjerning og grønne høsting bidrar også til å kontrollere avkastningen og optimalisere kvaliteten på vinen, som modnes i franske eikefat i 12 måneder. Vinen Château TAYAC selges til Bordeaux-handelen, vinbutikker, restauranter samt direkte til eksport.
Portefølje (7)
Produsent av eikefat: burgundiske fat, bordeaux-barriques, chablis-fate. Siden opprettelsen i 1954 har de samme verdiene drevet Tonnellerie Rousseau. Respekt for tradisjonen, kjærlighet til godt håndverk, konstant søken etter kvalitet, som for noen måneder siden førte til oppnåelse av ISO 22000 og PEFC-sertifiseringer (se sider 6 og 14), og familien, alltid... Det er ikke uten grunn at...
Frankrike, Toulouse
... variert klima, varmt og tørt om sommeren, veldig kaldt om vinteren, vokser trærne sakte og gir svært tette tresorter. Eikefat av «Sessile», den mest edle arten Vår tonneller leverer og former selv med sitt team alle deler fra 100 liter til 10 hektoliter utelukkende i «Sessile»-eik. Disse fatene er svært godt tilpasset for langvarig modning, de har mye fylde, stor respekt for frukten og en god levetid.
Frankrike, Cognac
Tonnellerie Taransaud: Tønner, fat, foudres, eikefat for modning...
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play