Italia, Misano Adriatico
...ALLEGRINI Amarone della Valpolicella classico DOC 1 fl. cl 75 er en robust og intens rødvin, lagret i minst 2 år på eikefat. Dens aromaer av moden frukt og krydder gjør den perfekt til å akkompagnere rødt kjøtt og lagrede oster. Nyt denne eksklusive flasken alene eller sammen med andre.
Portefølje (200)
Italia, MILANO
...Brunello di Montalcino DOCG 2017 Castello Banfi Laget av sangiovese-druer vinifisert i renhet, kan Brunello di Montalcino DOCG fra Castello Banfi betraktes som en klassiker i Banfi-produksjonen i Montalcino. Den er laget fra en klonal seleksjon av druene, modnes i to år i store franske eikefat og i franske barrique, for deretter å fullføres med en modning på flaske i 8-12 måneder. Raffinert og...
Portefølje (229)
...Sangiovese 97% (Colorino og Canaiolo 3%). 12 måneder i franske eikefat, 4 måneder i rustfrie ståltanker. Aroma: kompleks og luksuriøs, med presise noter av pepper og kardemomme. Gullmedalje MUNDUS.
Portefølje (3)
Italia, Barletta
... ståltanker med bruk av utvalgte gjærtyper i omtrent 10 dager ved 24-26°C og macerasjon på skallet. Deretter følger den endelige pressing med myke presser og malolaktisk fermentering i stål. Vinen modnes i franske og amerikanske eikefat i 18 måneder.
...Vitigno: 100% Nebbiolo. Vinifikasjon: tradisjonell fermentering med maceration i omtrent 18 dager. Modning: 18 måneder i store eikefat fra Slavonia. Farge: dyp rubinrød som går mot granat. Duft: elegant og delikat, med hint av bringebær og fioler på bakgrunn av søte krydder. Smak: tørr og fyldig, med en lang og vedvarende finish. Alkoholinnhold: ±14% Gastronomisk kombinasjon: et raffinert vin som...
Portefølje (10)
Italia, Dorgali
...Vino di grande pregio ottenuto da un' accurata cernita di uve Cannonau, i stor grad fra vinstokker over 40 år gamle og dyrket som busk. Etter en langsom fermentering på skallet, utført i små ståltanker i omtrent 20 dager, modnes det i franske eikefat i 24 måneder. Deretter følger en lagring i liggende flasker i minst 8 måneder. Flott granatrød farge. På nesen er den imponerende. Rik på dufter...
Portefølje (5)
Italia, Marciano Della Chiana
... være den saftige og fyldige smaken, er den perfekt alene eller med sjokolade. Utmerket kombinasjon med lagrede oster. Format: 0,5 lt. Vintype: Passito. Årgang: 2019. Land: Italia. Region: Toscana. Druetype: 100% Aleatico. Modning: 6 måneder i små eikefat - 6 måneder på flaske. Farge: Intens rubinrød. Aroma: Jordbær, Plomme, Villrose. Temperatur: 12° C. Ideell med: Sjokolade, lagrede oster.
Portefølje (10)
...Produksjonsområde: noen kommuner i provinsen Lecce. Druer: 100% Primitivo. Dyrkingssystem: alberello. Jordens natur: av alluvionisk opprinnelse, dyp, av middels tekstur med områder som har en tendens til kalkholdig. Vinifikasjon: etter avstikking av druene (uten pressing) gjærer mosten i kontakt med skallet i 6-7 dager ved en temperatur på 24-25° C. Den modnes deretter delvis i eikefat og delvis i stål. Lagringskapasitet: 3 år eller mer avhengig av årgang. Farge: intens rubinrød. Dufter: bred og vedvarende med merkbar duft av plomme og kirsebær.
Portefølje (4)
Italia, Figline E Incisa Valdarno
... nyte den vakre svømmebassenget, et treningsstudio med badstue og til og med en Day Clinic for estetisk kirurgi. I restauranten kan man smake på typiske toskanske retter i den vakre klosterhaven. En del av bygningen er innredet som gårdslokaler med gamle kjellere, med eikefat og Museo della Cultura Contadina. Fortsatt, i respekt for tradisjonen, produseres det Chianti-viner og ekstra jomfruolivenolje av høy kvalitet. I villaen arrangeres det matlagingskurs, keramikk og dekorasjon, og de romslige salongene er ideelle for møter og arbeidsmøter.
Italia, Bagnara Di Romagna
... balsamicoeddik og druesaft, termokondisjonerte viner og basisviner for musserende vin, samt kvalitets hvite og røde bordviner. En moderne vinkjeller, utstyrt med kjøleskap for bearbeiding av moster og viner, er supplert med traktorer for mottak av druer og et lagringsrom for modning av vinbrandy, i eikefat.
Italia, Cirò Marina
...La CAPARRA & SICILIANI er et kooperativ vinkjeller med en solid landbruks- og vintradisjon. Selskapet ligger langs den ioniske kysten i Calabria, i provinsen Crotone, og opererer utelukkende i området Cirò og Cirò Classico, hvor de bearbeider druer fra vinmarkene eid av medlemmene, som strekker seg over cirka 213 hektar. Selskapet har et moderne vinproduksjonsanlegg som er teknologisk organisert, med en total kapasitet på 31.000 hl, fordelt på 110 vinbeholdere, spredt over tre etasjer, i tillegg til 150 eikefat "Allier".
I hjertet av Colli di Taormina og Castelmola dyrker vi våre druer for å produsere hvite og røde viner med geografisk indikasjon SICILIA. Vi produserer også ekstra jomfruolje av høy kvalitet DOP Valdemone. Dette selskapet ble grunnlagt av de to unge eierne, som følger alle produksjonstrinnene: fra dyrking av vinrankene, til innhøsting av druene, fra vinifikasjon til lagring i spesielle eikefat...
Italia, Chatillon
...Vertosan produserer og markedsfører likører og infusjoner med sterk lokal tilknytning. Genepì er kongen av Vertosans produksjon, tilgjengelig i forskjellige versjoner. De to mest innovative Genepì-variantene er "Riserva", en infusjon som har modnet i 4 - 6 måneder i små eikefat, og "Zerbion", laget med ferske Genepì-planter i stedet for tørkede - som tradisjonen tilsier - av sorten Mutellina, som...
Historien til Cantina Attanasio går tilbake til 1800-tallet, i Salento, et område kjent for sine edle viner som stadig blir mer verdsatt av det globale markedet. Den totale kapasiteten til vingården er omtrent 10.000 hektoliter, fordelt mellom vinifikatorer i rustfritt stål og franske eikefat. Våre anlegg, alle av nyeste generasjon, er utstyrt med temperaturkontroll og kontrollert håndtering av...
Tenuta La Torretta har rasjonelt strukturerte kjellere som bruker de nyeste vinproduksjonsteknologiene og tradisjonen med modning i eikefat og barriques. I dag er det Lu...
...Bramaterra består av 70% Nebbiolo-druer og de resterende 30% fra Croatina, Uva rara og Vespolina. I Coste della Sesia Rosso er prosentandelen av Nebbiolo-druer 50%. Modningstiden i eikefat på 10-30hl er omtrent 48 måneder (24 for Coste della Sesia Rosso), en tidsramme som er lengre enn minimumskravet i spesifikasjonen. Denne tilnærmingen rettferdiggjøres av Leonardo Montàs ønske om å optimalisere modenhetsnivået på vinen sin, i en forretningslogikk som utelukkende er basert på å oppnå den høyest mulige kvalitet.
... finesse, med hint av morell og bær, og smaken er fyldig, tørr, frisk og lang. - Lakana, oppkalt etter området der vinmarkene ligger, skiller seg fra mamuthone ved typen behandling; etter den første gjæringen i ståltanker følger en annen i eikefat. - Ilisi er en fatlagret vin, modnet i eikefat i 12 måneder.
Italia, Gambassi Terme
... olivenlunder plassert på godt drenert og solfylt jord, hvor våre druesorter, Sangiovese, Canaiolo og Trebbiano, har et maksimalt utbytte på omtrent 50 kvintal druer per hektar. Den nøye beskjæringen, vinifikasjonen i betongkar først og deretter i eikefat, er bare noen av hemmelighetene som gjør vinen vår til en stor vin. Fra de første slurkene vil du bli fascinert av duftene, mykheten og rundheten til denne nektaren, som er et resultat av kjærligheten til vårt land og den krevende kunsten å vinifisere.
... mikroorganismer og økologiske produkter. Selskapet produserer eplejuice, og utvinningen skjer ved kaldpressing for å bevare de næringsmessige og organoleptiske komponentene i fruktene. Det produserer også eplebalsamico som lagres i eikefat for å gjøre produktet unikt i sitt slag.
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play