Frankrike, Val De Cognac
...Denne serien av brennevin vil bli den nye lekeplassen for Mester-Håndverkeren ved å skape kombinasjoner av en eller flere krydder!.. For den første smaken, en macerasjon på ett år av to premium bourbon vaniljestenger, satt direkte på flasker, hevet med et hint av økologisk rettferdig handel kokosblomstsukker, for en livlig og rund smaksopplevelse.
Portefølje (29)
Frankrike, Bordeaux
... eiendommen, og drar dermed nytte av all ekspertisen til teknikerne ved slottet. Høsten skjer manuelt i kasser, vinifikasjonen er mindre intensiv enn for den store vinen, og en tradisjonell lagring i tanker og 25% i nye fat gjør den til en rund og sjarmerende vin for umiddelbar nytelse. Druetyper: Cabernet Franc, Merlot Produsent: Familie Gautreau i Saint-Seurin-de-Cadourne (33180) Formater og emballasje: Flaske (75cl) - Kartong med 6 - 2014...
Portefølje (93)
Frankrike, Bordeaux
... hektar. Druetyper: 60 % Cabernet Sauvignon, 30 % Merlot, 10 % Cabernet Franc Vinifikasjon: Håndplukkede druer, ståltanker og betong Lagring: 12 måneder på fat (20 % nye, 80 % fra en eller to viner) Smaking: Den åpner med en bukett av godt modne, mørke frukter, og Chevalier de Lascombes fanger med sin klare angrep. Konsentrert, preges ganen av sin subtile forening mellom kraft og eleganse.
Portefølje (43)
Frankrike, Saint-Bris-Le-Vineux
...". Vinifikasjon og lagring Høsting av druene ved perfekt modenhet. Selektiv sortering av de beste druene ved hjelp av en fotometrisk analyse ved mottak av innhøstingen. Fermentering i 15 dager. Pneumatisk pressing for å bevare kvaliteten på mosten. Malolaktisk gjæring i fat. Lagring i fat (nye fat og fat som er 5 år gamle) i 12 måneder. Flasking på det optimale tidspunktet og hvile av vinen før salg. SMAKSNOTATER Denne vinen med kirsebærrød farge avslører en kompleks aroma. Serveringstemperatur: 16 - 18°C...
Portefølje (60)
Frankrike, Saint Emilion
... Laforest Vinifikasjon: Forfermentativ macerasjon ved 8 -10 °C Alkoholfermentering Maceration i 3 til 5 uker Malolaktisk fermentering på fat Hel vinifikasjon på en utvalgt parcelle, manuell pigeage Lagring: 10 til 14 måneder, 30 % nye fat Sammensetning: 60 % Merlot, 30 % Cabernet Franc, 10 % Cabernet Sauvignon...
Portefølje (34)
Frankrike, Le Puy Ste Reparade
...Vinprodusent Emmanuelle Baude og hennes team lager fruktige, livlige og silkeaktige viner med daglig observasjon og teknisk presisjon. Friskhet, balanse og eleganse er de retningslinjene som styrer arbeidet med hver enkelt vin. «Vi er på jakt etter nye vinproduksjoner som alltid er mer originale, komplekse og overraskende, med et kontinuerlig fokus på å overgå oss selv, forbedre kvaliteten og gi glede til forbrukeren». Etter noen års eksperimentering og risikotaking, vinner vinene i subtilitet og karakter, og reflekterer både terroiret og personligheten til husets vertinne! Miljøsertifisering...
Portefølje (17)
Frankrike, Auxerre
Finn vår utvalg av guddommelige røde, hvite, rosé og musserende viner! Vår ambisjon er å lette samarbeidet mellom franske vinprodusenter og nasjonale og internasjonale kjøpere. Grunnlagt i 2018, DIXVINS er din B2B-butikk som tilbyr nettbasert salg av viner og brennevin laget i Frankrike, rettet mot restauratører, vinhandlere og grossister over hele verden. Vi tilbyr jevnlig spesialtilbud og temati...
Portefølje (190)
Frankrike, Soing-En-Sologne
...Utvalg av parcellaire, lang maserasjon, lagring i 24 måneder på nye fat, 100 % Malbec, kraftig og elegant. Domaine: DOMAINE DE CAUSE Appellation: AOC CAHORS Region: SØR-VEST Farge: Rød Druetyper: 100 % Malbec Dyrkingsmetode: Økologisk konvertering Innhold: 75cl Vekt: 1 kg Karakter: kraftig Årgang: 2015...
Portefølje (100)
Frankrike, Saint Loubes
...Mer enn 100 års erfaring med musserende produksjon gjennom vårt datterselskap SVM. - Prosessen er basert på Charmat-metoden (fermenteringen skjer i en lukket beholder, som for franske sider eller italienske proseccoer). - Tilpasset verdens trenden mot søte smaker og priser. - En sektor åpen for innovasjon og tiltrekning av nye forbrukere. - Flere mulige kombinasjoner (mot vinopprinnelse...
Frankrike, Condom
...Denne nye oppskriften med hvitvin er en variant av den klassiske, med toner av vinterfrukter. Appelsinen er mer fremtredende og gir en lang ettersmak. Tilsetningen av kullsyreholdig vann ved servering gir letthet og friskhet.* VEKT: 1,4 kg FLASKE: Flaske 75cl SKU: 013...
Portefølje (66)
Frankrike, Paris
... 30 typer prestisjelikører basert på polyfunksjonelle afrikanske planter, som er eksepsjonelt bearbeidet for bruk i cocktails, i prestisje mot uavhengige, men også for å tilpasse seg kravene til champagne og ulike matoppskrifter, samtidig som det inspirerer til skapelsen av nye arbeidsplasser.
Portefølje (21)
Frankrike, Saint-Vérand
... : Blanc de Blancs er et ideelt følge til aperitiffer eller enkeltgrillet fisk. enkeltgrillet fisk eller stekt kalv med oliven. Aromer & Smaker : Denne Crémant de Bourgogne har en lys gylden farge med fine bobler. med noter av sitrusfrukter. Sitron og lime dominerer og gir en herlig friskhet til ganen. friskhet på ganen. Mineraliteten fra druesortene plantet i leire-kalkstein jord, gir denne vinen en solid kompleksitet som vil appellere til de som liker å oppdage nye ting.
Portefølje (18)
Frankrike, Issy-Les-Moulineaux
...Le spiritueux : Etter Profil 105, gleder Neisson oss igjen med denne Profil 107 som har en mer intens og krydret karakter. Først lagret i gamle bourbonfat, vil denne vakre gyldne rommen deretter få et opphold i nye fat som er spesialforberedt med en hjemmevarmet behandling kalt 107. Resultatet? En deilig, dyp eliksir med en veldig smakfull profil. Selv om sukkerrøret fortsatt er godt til stede...
Portefølje (321)
Frankrike, Fraisse Des Corbieres
...La Médiévale: SPESIALTILBUD La Médiévale: Spesialtilbud og begrenset tilbud på to emblematiske middelalderske drikker og middelaldersk sennep med hypocras. Våre berømte Hypocras "Philtre d'Amour" T.M. på glassflaske og den nye sennepen med hypocras. Sennep produsert i samarbeid med sennepsfabrikken Cathare i Castelnaudary. Sennep 100% Occitansk.
Portefølje (10)
Frankrike, Roubia
...En overgang til økologisk landbruk. Manuell innhøsting. Full avstikking, Fermentering i temperaturregulerte rustfrie ståltanker, Hyppig pigeage, Regelmessig bâtonnage. Lagret på nye eikefat, Tradisjonell kork i naturkork, Regelmessig bâtonnage. Leirholdige kalkholdige jordsmonn. Øye Dyp purpurfarge, intense, purpurfargede refleksjoner. Nese Aromatisk, kompleks, subtile aromaer av røde frukter...
Portefølje (28)
Frankrike, St Vincent Rive D'olt
DOMAINE LE BOUT DU LIEU består av 17 hektar vinmarker som ligger langs meandrene til Lot-elven. Den legendariske druesorten i vinmarken, Malbec, tilpasser seg perfekt til jordsmonnet som utgjør eiendommen, nemlig gamle alluviale avsetninger, grus og røde leirer. Dermed tilbyr eiendommen et bredt utvalg av rosévin, rødvin og ratafia.
Portefølje (5)
Frankrike, Pont D Ain
...Denne nye cuvéen fra Diplomatico, laget for entusiaster, er resultatet av en blanding av sukkerrohrum hovedsakelig (90 %) og melasse. Destillert i kobberkjeler og i Batch Kettle, har disse rumene blitt lagret i brukte bourbon- og sherryfat. Tilstand: Nytt produkt Land: Venezuela Betegnelse: Rom Alkohol: 43° Innhold: 70cl...
Portefølje (95)
Frankrike, Saint-Loubes
...En elegant og kraftig rødvin. Utviklet fra en blanding med hovedvekt på Cabernet Sauvignon, Merlot, Cabernet Franc og Petit Verdot, er cuvéen "Tradition" prestisjevinen fra slottet. Etter en klassisk bordelsk vinifikasjon med lang maserasjon, lagres vinene fullt ut på nye eikefat i 12 til 18 måneder. Dette gir vinen vaniljeaktige, ristet og krydrede noter, og gir den et betydelig lagringspotensial. Farge: Rød AOC: Bordeaux Supérieur Vinstokker: Leire-silt terroir Vinifikasjoner: Full lagring på nye eikefat i 12 til 18 måneder Utmerkelser og medaljer: Sølv i Los Angeles...
Portefølje (21)
Frankrike, Paris 09
...Som hvert år ønsket Vins du Beaujolais å gi et nytt bilde av sitt flaggskip, Beaujolais Nouveau. I forbindelse med denne anbudsrunden har byrået Sic arbeidet med utviklingen av visuelle elementer for 2021-utgaven, som skulle bære den nye posisjoneringen av Beaujolais Nouveau og vinene fra Beaujolais.
Portefølje (10)
Frankrike, Saint-Sulpice-De-Faleyrens
...Pomerol Assemblage : 90% Merlot - 10% Cabernet Franc Potentiel de vieillissement : Environ 25 ans Vinification : Vendanges manuelles, fermentering i termoregulerte betongkar. Vinen lagres på franske eikefat med 50% nye fat og 50% fat som har vært brukt til vin i 20-22 måneder.
Portefølje (53)
Frankrike, Caudiès De Fenouillèdes
... mosten direkte lagt i franske eikefat (25% nye) hvor den gjennomgår hele sin alkoholfermentering. Den malolaktiske fermenteringen er bevisst ikke søkt for å bevare friskheten. Under lagringen på hele gjæren i 10 måneder, blir vinen jevnlig battonert for å gi mer fylde. Dette arbeidet "à la Bourguignonne" gjør denne cuvéen til en vin for lagring. Smaksnotater: Vakker syrlig aroma med smøraktige, ristede og nøtteaktige noter, generøs og kompleks smak som passer til alle ønsker.
Portefølje (9)
Frankrike, Calvi
... også muligheten til å oppdage det nye kjelleren i hjertet av vinmarkene, som tilbyr en panoramautsikt som tar pusten fra deg over de snødekte fjellene. Beskjedenheten til vinmarkene reflekteres her, og gir en kontemplativ opplevelse midt blant vinrankene, i første rekke av dette naturlige amfiteateret. Kort sagt, L'Enclos des Anges er en historie om møte og familie, hvor man blir møtt med varme og ærlighet, som hjemme. Besøkende drar hjem med like mange kasser som minner og en uimotståelig lyst til å komme tilbake.
Portefølje (5)
Frankrike, Haubourdin
...frem til i dag, for å nå deg og ditt vinglass. Cuvelier & Fauvarque er stadig på utkikk etter nye partnere, hovedsakelig innen eksport. Vi er i stand til å tilby våre partnere et ekte utvalg av produkter på én enkelt pall, noe som gjør det mulig for importøren å multiplisere de forskjellige referansene fra alle de franske vinregionene! En nær eksklusivitet innen eksport av franske viner. Kontakt oss for å lære mer!
Frankrike, Montlouis Sur Loire
Liker du å bli rådgitt, oppdage og smake på nye viner, brennevin og håndverksøl? Den uunnværlige adressen er din vinhandler Inter Caves. Nye ankomster, eksklusive reserver, viner fra små produsenter til store cuvéer, og ikke minst lidenskapen til våre vinhandlere som alltid er opptatt av å veilede deg i mat- og vinparinger: dette er alt du vil finne i din Inter Caves-butikk. Og for at opplevelsen skal være komplett, oppdag også et svært omfattende utvalg av aperitiffprodukter og delikatesser for å akkompagnere vinene. Vi sees snart hos din.
Frankrike, Vernon
... opplæring, workshops i deres virksomhet... Ikke nøl! Vi setter opp en person som støtter dere. Privatpersoner, ønsker dere å opprette deres egen vinkjeller? Trenger dere råd? Hvilket budsjett? Kontakt oss! Bedrifter, ønsker dere å organisere et arrangement i deres selskap og styrke teamkohesjonen? Kontakt oss! Vi vil gjerne møte dere rundt en smaking og la dere oppdage nye vinområder. Misbruk av alkohol er farlig for helsen. Skal nytes med måte.
Frankrike, Uzerche
... års forskning og utvikling, sammen med forsøk i samarbeid med vinprodusenter, gir Tonnellerie Condachou nytt liv til fat fra flere viner med en mekanisk prosess uten kjemiske produkter. Gjenopprettelsen av naturlig mikro-oksygenering og aromatiske egenskaper som ligner på nytt treverk gjør det mulig å doble bruksperioden for et fat. I tillegg til høykvalitets ombygging av fat, tilbyr vi også nye fat i alle størrelser laget av eik, akasie og kastanje med forskjellige brenningsmetoder tilpasset vin og brennevin for å tilfredsstille de fleste modningsmetoder.
Portefølje (21)
Frankrike, Gouesnou
... produktene sine. Dette er en anledning til å oppdage nye cuvéer for profesjonelle og dermed berike deres produktsortiment til salgs. Er du i ferd med å organisere et profesjonelt arrangement osv...? Vi kan hjelpe deg med valg av produkter å tilby dine gjester (alkoholholdige drikker, brus, delikatesser...). I tillegg til vinsmaking for privatpersoner, tilbyr vi profesjonell veiledning for å utdype din kunnskap om vin (også innen brennevin). Teamet hos Les Caves de Mon Père ønsker deg velkommen mandag til lørdag fra 09:30 til 12:30 og fra 14:00 til 19:00 i Kergaradec-området i Gouesnou (nær Brest).
Frankrike, Villenave De Rions
CHATEAU LEZONGARS produserer viner av høy kvalitet, og nye teknologier brukes for å utnytte terroiret til vinmarkene våre på best mulig måte. Våre leir- og kalkholdige jordsmonn gir den nødvendige friskheten for en god modning av merlotene, mens våre grusete skråninger tillater en vakker uttrykk av Cabernet Sauvignon.
Frankrike, Nuits-saint-georges
Siden grunnleggelsen av Jean-Claude Boisset i 1961 har selskapet Boisset, La famille des grands vins, utviklet seg på en innovativ måte, forbedret kvaliteten, utvidet sitt tilbud og kontinuerlig erobret nye markeder. Boisset, La Famille des grands vins er et familieeid selskap som har klart å bli et stort internasjonalt navn ved å bygge på sterke verdier fra sine burgundiske røtter. Selskapet er blant de 5 største franske gruppene innen fine viner, de 5 største franske eksportørene av fine viner og er til stede i 80 land.
Frankrike, Arbois Cedex
... og Nathalie, har blitt med ham de siste årene. Takket være denne komplementariteten har det nye teamet klart å bringe modernitet inn i produksjonen og utvikle de tradisjonelle kanalene med viner referert til i prestisjetunge hus og restauranter. Domaine er drevet med bærekraftig landbruk: minimal bruk av plantevernmidler takket være jordarbeid og beplantning av parceller. Vinmarkene er mer naturlige, gjeninnført av mange insekter, et tegn på liv og biologisk mangfold. Vinifikasjonen er resolutt tradisjonell med lagring på fat og store eikefat...
Populære land for denne søkefrasen