...ORIGINE Vin Rouge Cabernet Sauvignon Bordeaux Le Château Cazeau jouit d’une magnifique chartreuse girondine dont les origines remontent au 16e siècle. Il est idéalement situé à Gornacau cœur de l’Entre-Deux-Mers, à seulement quelques kilomètres à l’est de Sauveterre de Guyenne. Son vignoble de plus de 300 hectares bénéficie d’une situation exceptionnelle sur des coteaux argilo-calcaires...
Portefølje (96)
Frankrike, Rennes
Etablert i Rennes i 2011, har vårt selskap spesialisert seg på distribusjon av økologiske, biodynamiske viner og viner uten sulfitter for profesjonelle. I nært samarbeid med vinprodusenter som er engasjert i økologiske praksiser, tilbyr vi et utvalg av autentiske og smakfulle viner. Gjennom årene har vi utvidet vår virksomhet for i dag å tilby et mer variert tjenestespekter. Med mine 25 års erfa...
Portefølje (7)
Frankrike, Bordeaux
... eiendommen, og drar dermed nytte av all ekspertisen til teknikerne ved slottet. Høsten skjer manuelt i kasser, vinifikasjonen er mindre intensiv enn for den store vinen, og en tradisjonell lagring i tanker og 25% i nye fat gjør den til en rund og sjarmerende vin for umiddelbar nytelse. Druetyper: Cabernet Franc, Merlot Produsent: Familie Gautreau i Saint-Seurin-de-Cadourne (33180) Formater og emballasje: Flaske (75cl) - Kartong med 6 - 2014...
Portefølje (93)
Frankrike, Bordeaux
... hektar. Druetyper: 60 % Cabernet Sauvignon, 30 % Merlot, 10 % Cabernet Franc Vinifikasjon: Håndplukkede druer, ståltanker og betong Lagring: 12 måneder på fat (20 % nye, 80 % fra en eller to viner) Smaking: Den åpner med en bukett av godt modne, mørke frukter, og Chevalier de Lascombes fanger med sin klare angrep. Konsentrert, preges ganen av sin subtile forening mellom kraft og eleganse.
Portefølje (43)
Frankrike, Saint Emilion
...CÉPAGES : 35% Merlot ; 15% Cabernet Sauvignon; 50% Cabernet Franc 2016 : WINE ENTHUSIAST : 90/100 : « Tolv måneder med eik og rike tanniner har kombinert seg for å gi denne vinen en sterk og strukturert karakter. En saftig bunn av smaker av svart plomme og syren vil sannsynligvis fortsette å gi denne vinen et preg av friskhet selv når den modnes. Drikk denne elegante vinen fra 2021...
Portefølje (34)
Frankrike, Le Puy Ste Reparade
...Grande Cuvée Rouge AOP Coteaux d'Aix-en-Provence Rød 'Økologisk vin' Druetyper Syrah 60% - Cabernet Sauvignon 40% Modning i 24 måneder på nye eikefat, lagring på flaske i 1 år. Smaksnotater En veldig intens granatrød farge, en kraftig, kompleks og delikat duft. En intens og strukturert smak: - Tekstur: vakker kropp med silkeaktige tanniner - Aromaer: modne, mørke frukter - Empyreumatiske aromaer: brent kaffe - Finale: silkeaktig med noter av milde krydder Kombinasjoner - Stekt lammeskank à la Provençale - Kongehare - Villsvingryte - Ribbe / Grillet kalv - Mørk sjokoladekake...
Portefølje (17)
Frankrike, Banyuls Dels Aspres
...Sols: Limono-Calcaire Médaillé d’or par Gilbert et Gaillard Vinifikasjon: Høsting uten stilker, lang maserasjon i rustfritt stål, deretter lagring på franske eikefat. Skinnende farge, granatrød Intens og rik duft, brente, vaniljeaktige og lakrisaromaer ledsaget av modne frukter som svisker. I munnen er tanninene silkeaktige og godt integrerte. Druemiks: 100% Cabernet Sauvignon Sols: Limono-Calcaire...
Portefølje (8)
Frankrike, Brissac Loire Aubance
... 6 bouteilles de 75cl":"Kartong med 6 flasker på 75cl","CEPAGE":"Cabernet franc.","NOTES DE DEGUSTATION":"Appetittvekkende farge, kobberoransje. Floral duft (roseblader) og fruktig (jordbær, bringebær). Myk og smakfull angrep med en vakker fruktighet som varer.","APPELLATION":"AOP Cabernet d'Anjou.","MILLESIME":"2020"}...
Portefølje (12)
Frankrike, Caudiès De Fenouillèdes
...legges druene i tank, hvor tanninuttaket skjer skånsomt i løpet av 4 til 5 uker ved manuell pressing av drueskallet. Modningen varer i nesten to år i ståltanker før tapping på flaske. Smaksnotater: Den mørkerøde fargen og den intense nesen, mellom røde frukter (kirsebær, rips) og sedertre, varsler om all kraften og strukturen i denne blandingen med atlantiske toner. For de som liker viner som er smakfulle og friske med en vakker lengde. Tilgjengelige årganger: 2013, 2014, 2015 og 2016...
Portefølje (9)
Frankrike, Auxerre
Frankrike, Soing-En-Sologne
...Veldig stort år med lang lagring, den smaker allerede veldig godt med frukt og friskhet fra unge viner. Domaine: CHÂTEAU HOURBANON Appellation: MÉDOC Region: BORDEAUX Farge: Rød Druetyper: Cabernet Sauvignon: 40 % / Merlot Noir: 56 % / Cabernet Franc: 4 % Dyrkingsmetode: Økologisk Karakter: kraftig Innhold: 75cl Årgang: 2015 Vekt: 1 kg...
Portefølje (100)
Frankrike, Saint-Sulpice-De-Faleyrens
...Bordeaux Assemblage : 100% Cabernet Sauvignon Potentiel de garde : Omtrent 7 år Vinifikasjoner : Fermentering i temperaturregulerte ståltanker rundt 25°. Varigheten av maserasjonen (15 til 25 dager) vil bli bestemt ut fra årgangen og potensialet til hver parcelle. Vinene lagres og får fatpreg i 12 måneder. Regelmessig omheving vil tilføre den nødvendige oksygen til ektheten av tanninene fra treverket og vinen.
Portefølje (53)
Frankrike, Boulogne-Billancourt
...Vinene fra Kanonkop er berømte i hele Sør-Afrika for sitt kvalitetsstempel, sin renhet og sin finesse. Cabernet sauvignon fra eiendommen er mørk, med utrolig komplekse aromaer som fuktig tobakk, eikespisser, bjørnebærsaus, chai-te og fersk jord. Smaken er like variert - du kan skille noter av søte bringebær og surkirsebær med ristede kaffebønner. Tanninene er direkte og balanserte. Passer godt til sauseretter eller et fint stykke biff.
Portefølje (10)
Frankrike, Saint Cannat
... aromaene og krydderne.\nVinene blir deretter lagret separat i tank i flere måneder med en subtil eikebehandling som finner sted før tapping.\n\nSMAKING\nDyp farge med fiolette refleksjoner.\nEn Cabernet Sauvignon med aromaer av mynte, røde frukter, moden paprika, røyksmak og lett brente noter. Kjøttfull, smakfull, godt strukturert, med mye frukt.\nDenne vinen passer godt til rødt kjøtt og pizza. Vinen bør ideelt serveres mellom 14°C og 16°C."}...
Portefølje (46)
Frankrike, Issy-Les-Moulineaux
...Eksepsjonelt aromatisk, denne cuvéen har også silkeaktige tanniner samt en svært kompleks aromatisk palett: røde og svarte frukter, vakker friskhet i munnen, noter av lær, skogbunn... helt enkelt storslått! Innhold: 75cl Type: Rødvin Druer: 64 % Cabernet-sauvignon, 30 % Merlot AOC: Pauillac Lagring: Klar til å drikke nå og kan lagres til 2037 Serveringstemperatur: 16-18°C...
Portefølje (321)
Frankrike, Lys Haut Layon
...Saumur BRUT eller 1/2 sec AOP Metode Tradisjonell VINIFIKASJON: Vår Saumur Brut er laget etter den tradisjonelle metoden. Denne vinen får deretter en betydelig lagring på bunnfall i 24 måneder i våre underjordiske kjellere: dette kvalitetsvalget gjør at vi kan oppnå en stor finesse i boblene og en aromatisk eleganse. Denne originale blandingen av Chenin Blanc, Cabernet Franc og Chardonnay gir en karakteristisk boble med en eksepsjonell friskhet. DEGUSTASJON Farge: Lys gul med grønne refleksjoner, fine bobler Nese: Den delikate effervescensen bærer luftige aromaer som gir en følelse av friskhet: grønt eple...
Portefølje (43)
Frankrike, Cissac Medoc
...Denne rosévin vil forfriske deg og passer godt til dine forretter og lette måltider. ÅRGANG:* 2020 BLANDING: 100% Cabernet Sauvignon...
Portefølje (8)
Frankrike, Cénac
... drikke. Å nytes gjennom hele måltidet, fra forretter til hovedretter. Serveres godt avkjølt. Produkt: Château du Garde AOC Bordeaux Clairet Areal: 2 ha Druetype: 80% Merlot, 20% Cabernet Jord: leirholdig kalkjord Utsikt: klar, lysende, granatrød farge Nese: fruktig og uttrykksfull Smak: fyldig, fruktig og lang...
Portefølje (9)
Frankrike, Saint-Loubes
...En elegant og kraftig rødvin. Utviklet fra en blanding med hovedvekt på Cabernet Sauvignon, Merlot, Cabernet Franc og Petit Verdot, er cuvéen "Tradition" prestisjevinen fra slottet. Etter en klassisk bordelsk vinifikasjon med lang maserasjon, lagres vinene fullt ut på nye eikefat i 12 til 18 måneder. Dette gir vinen vaniljeaktige, ristet og krydrede noter, og gir den et betydelig lagringspotensial. Farge: Rød AOC: Bordeaux Supérieur Vinstokker: Leire-silt terroir Vinifikasjoner: Full lagring på nye eikefat i 12 til 18 måneder Utmerkelser og medaljer: Sølv i Los Angeles...
Portefølje (21)
Frankrike, Mazion
...{"PACKAGING":"750 ml","rouge boisé et charpenté":"lang i munnen","Conseils":"Passer til alle måltider, spesielt rødt kjøtt og ost, serveres mellom 16 og 18 °C.","Cépages":"80% MERLOT, 20% CABERNET SAUVIGNON","REGION de PRODUCTION":"Bordeaux","grand vin de bordeaux":"kartonger med 6","Sol":"leire kalkholdig jord","NOTES":"Nesen åpner seg med noter av røde frukter, smaken domineres av fruktene...
Portefølje (11)
...Appellation Française Cabernet-Sauvignon N Bruk Druetype for vinproduksjon Fenologi Tidspunkt for knoppbrudd: 13 dager etter Chasselas. Tidspunkt for modning: 2. periode, 3 uker til 3 uker og en halv etter Chasselas. Teknologiske muligheter Klasene og bærene er små. Cabernet-Sauvignon N gir viner med en svært interessant tannstruktur og en dyp farge ved god modning. De er vanligvis egnet for...
Portefølje (71)
Frankrike, Pujols
... også kan lagres i lengre tid. De røde vinene produseres på 25 hektar, hovedsakelig bestående av Merlot, men også av Cabernet Franc og Cabernet Sauvignon. Parcellene med Sauvignon Blanc og snart Semillon er dedikert til produksjonen av vår hvite vin. Ikke nøl med å kontakte oss for mer informasjon!
Frankrike, Begadan
... ligger på leir- og kalkholdige samt sand- og grusjord for Château Grand Bertin de St Clair. Druetypene for rødvinene er Cabernet Sauvignon og Merlot. Den hvite vinen som produseres er en tørr hvitvin laget av Sauvignon-druer, vinmarkene som ligger på leir- og kalkholdig jord er i gjennomsnitt 10 år gamle. Vinene produsert av familievinmarken er av høy kvalitet, og de blir jevnlig belønnet i guider og konkurranser. COMPAGNET VINS distribuerer sine viner til distributører, importører, vinhandlere og grossister i Frankrike og internasjonalt.
Frankrike, Cars
... brukes er Merlot, Cabernet-Sauvignon og Cabernet-Franc, som i gjennomsnitt er 25 år gamle og har en svært rimelig plantet tetthet. Châteauet søker etter en balanse mellom frukter, krydder og treverk for sine viner. Vinene fra Château CANTINOT er elegante og har en tannisk smidighet.
Frankrike, Jau-Dignac-Et-Loirac
... praktiserer en bærekraftig dyrking som respekterer miljøet. Våre viner er autentiske og reflekterer stedet hvor vi produserer dem, nord i Médoc, samt vår ekspertise. Medlemmene av teamet vårt jobber sammen mot et felles mål: å utvinne hele potensialet fra jorden vår, for å produsere 5 cuvées med unike karakterer.
... gjør det mulig å lage en kompleks vin, original og med en perfekt balanse mellom struktur og frukt, gjennom den sjeldne blandingen av edle druesorter som Cabernet Sauvignon, Merlot, Syrah og Grenache. Eiendommen har alltid vært drevet med milde teknikker som kun tillater behandlinger og gjødsel når det er nødvendig. La deg overraske av kvaliteten på dette produktet og bli fascinert av...
Portefølje (3)
Frankrike, St Pierre D'oléron
... selges på flasker under våre merker Boyard og Louis Pearl. Vinmarkene som er engasjert i kooperativet representerer 320 ha (50 % av vinmarkene på Oléron). Av dette arealet er 220 ha dedikert til Cognac og Pineau des Charentes (druesorter Ugni Blanc og Colombard), 25 ha er plantet med druesortene Sauvignon og Chardonnay for hvite viner, og omtrent 75 ha med røde druesorter (Merlot, Cabernet Sauvignon, Cabernet Franc) for røde viner og rød Pineau. Våre vinmarker drives av menn og kvinner med en gjennomsnittsalder på rundt 42 år, noe som er relativt ungt og gir gode muligheter for utvikling.
Portefølje (4)
Frankrike, Villenave De Rions
CHATEAU LEZONGARS produserer viner av høy kvalitet, og nye teknologier brukes for å utnytte terroiret til vinmarkene våre på best mulig måte. Våre leir- og kalkholdige jordsmonn gir den nødvendige friskheten for en god modning av merlotene, mens våre grusete skråninger tillater en vakker uttrykk av Cabernet Sauvignon.
Frankrike, Blaignan
CHÂTEAU LA GORCE, som ligger i Médoc, har en vingård på 45 hektar. Vingården består av edle druesorter, hvor 45 % er Cabernet Sauvignon, 50 % er Merlot og 5 % er Cabernet Franc. Eiendommen produserer to viner: CHÂTEAU LA GORCE og CHÂTEAU CANTELOUP. Vinen som produseres er av høy kvalitet.
Frankrike, St Estephe
Château Saint-Estèphe produserer og markedsfører viner fra Médoc. Slottet dyrker flere druesorter som cabernet sauvignon, cabernet franc, merlot, petit verdot og mer nylig malbec. Château La Haye er klassifisert som Cru Bourgeois Supérieur siden 1932. Viner fra slottet kjennetegnes av sin kvalitet og robusthet.
Populære land for denne søkefrasen