Slovakia, Košice
...Milkyland Mozzarella Original bringer en autentisk italiensk-inspirert smak til bordet ditt. Kjent for sin delikate, kremete smak og glatte, elastiske tekstur, smelter denne mozzarellaen perfekt, noe som gjør den ideell for en rekke retter fra pizzaer og pastaer til salater og forretter. Laget med førsteklasses melk og utformet for å møte de høyeste kvalitetsstandardene, tilfører Milkyland Mozzarella Original en rik, sunn smak til hvert måltid. Enten den nytes fersk eller smeltet, er den det perfekte valget for de som søker en eksepsjonell ostopplevelse.
Portefølje (64)
HALAL EXPERTISE CERTIFICATION er en Halal-sertifiseringsorganisasjon basert i Belgia og aktiv over hele det europeiske kontinentet. Vi spesialiserer oss på sertifisering av Halal-produkter og -tjenester. Vi sertifiserer både store selskaper og små bedrifter. Sertifiseringen av Halal begrenser seg ikke bare til mat, men også til andre sektorer som kosmetikk, emballasje, kjemikalier, kosttilskudd o...
Portefølje (30)
Frankrike, Paris
...Hvitløkspuréen Thala er laget av fersk hvitløk fra Mlila-regionen i øst-Algerie. Bruksområder: Denne rosa hvitløken med delikate, kraftige smaker kan brukes til å gi smak til alle dine retter eller sauser. Du kan også bruke den til å smake til burgerne, smørbrødene og bruschettaene. Volum: 190g...
Portefølje (200)
Italia, Radicofani
...Det er en ost produsert utelukkende av sauemelk; den har en skålformet utforming og veier omtrent 1,5 kg.
Portefølje (48)
Estland, Tallinn
... attraktiv på hyllene i salgssteder, som et produkt med høy omsetning. Det er 24 pakker i hver produktboks. De har en holdbarhet på 9 måneder. Produktet bør oppbevares mellom 2° og 8°C for best resultat. Dana osteskiver produseres av fersk melk fra kuer og andre naturlige ingredienser med de beste kvalitetsstandardene. Osteskivene kan brukes på ostefat, smørbrød og burgere. Størrelse :200 g...
Portefølje (80)
Italia, Orbassano
...Disse grønne ravioli av fersk pasta, fylt med ricotta og spinat, er en tidløs klassiker fra den italienske kulinariske tradisjonen, perfekt balansert mellom enkelhet og raffinement. Pastadeigen er farget grønn fordi den er blandet med spinat, og den skiller seg ut med sin silkemyke konsistens, ideell for å elegant omslutte den delikate og rike fyllet.
Portefølje (57)
Belgia, Mechelen
...Jelapano Ost - Lezza Fresh SKU: 200401 we: 12,3 Oz / 350 gr st: 2 dager...
Portefølje (85)
Italia, Misano Adriatico
...Il SEPI Rigato di capra fresco er en ost med en unik smak, laget av fersk geitemelk. Med en hel form på 1,2 kg, er den perfekt for de som elsker kvalitetsoster og ønsker å tilføre et preg av raffinement til bordet sitt. Nyt 100% av godheten med dette unike produktet.
Portefølje (200)
Sveits, Wollerau
...ost og mer. SPAR PLASS: Hver beholder er designet for praktisk, effektiv lagring i kjøleskapet eller spiskammeret. Med buede former for enkel bruk, er beholderne laget i ulike størrelser, for ulike formål. SPAR TID: Ved å bruke glassbeholderne kan maten beskyttes mot for tidlig forringelse, noe som gjør det enkelt å planlegge fremover og kjøpe mat i større volum, og dermed spare på dagligvarekjøp...
Portefølje (195)
Frankrike, Auray
Italia, Bergamo
...Fersk pecorino primosale av høy kvalitet.Fersk pecorino primosale av høy kvalitet.
Portefølje (56)
Tyskland, Balingen
... kundene dine. Med bare ett system kan du pakke et stort utvalg av ferske produkter som kjøtt, fisk, pølse/kaldskjæring, ost, frukt og grønnsaker. Også når det gjelder produktmål er du fleksibel: Den integrerte pakkeoppdagelsen gjenkjenner størrelsen og sikrer dermed trygg og omfattende innpakking med stretchfilm. Ytelsesdata: Opptil 23 ppm (Hastighet avhengig av pakke størrelse, vekt og driftsmodus) Pakkevekt: Maks. 5,8 kg Film bredde: 280 mm...
Portefølje (190)
...Fersk ost med et skall av pasta filata som omfavner et kremet hjerte av fløte og stracciatella. Myk, men elastisk og smakfull. Tilgjengelig både i 100% bufalemelk og 100% melk fra ku, avhengig av smak og behov.
Tyskland, Rheinstetten
... 20 land i Europa, Asia, Midtøsten og Afrika, fersk eller dypfryst. Vi, Fa. ITAGAST, er din kontakt for ostproduktene fra Fa. Kaasbrik over hele landet. Vi ønsker deg gjerne velkommen som ny kunde. For pizzaer og varme retter: Gastronomi og grossist...
Portefølje (4)
Polen, Brzozów
... matindustrien brukes gurkemeie til å farge smør, majones, pasta og ost, fjærfe, krem-supper og omeletter. Passer til retter med belgfrukter (bønner, kikerter, linser, soyabønner). En must-have ingrediens i alle curry-retter og andre indiske retter. En vakker gul farge vil gi dem en vakker gul farge. Populære helse-shots. <strong> oppskrift </strong> <em> <strong> shot med Gurkemeie for immunitet </strong> </em> <ul> <li> 2 sitroner </li> <li> 1 appelsin </li> <li> omtrent 3 cm fersk ingefær </li> <li> 1-2 teskjeer honning </li> <li> 1-2 teskjeer malt ...
Portefølje (781)
Spania, Malaga
...Fra mini quicher for en liten bit til større som kan deles, lager vi dem i Preco Food med en sprø smørbunn og fylt med naturlige og ferske, alltid og kun førsteklasses ingredienser. Caprese (fersk tomat, basilikum og Edam-ost) Ost, løk og bacon Fersk spinat og geitost Skinke og ost Ost og løk KATEGORI: Quicher...
Portefølje (29)
Tyrkia, istanbul
... vakuumemballasje og applikasjoner under modifisert atmosfære Fersk ost, ideell for produkter som krever høy barriere mot oksygen, som bearbeidet kjøtt og kylling Vanndråpene fra produktet sprer seg på den indre overflaten av filmen, noe som gjør det mulig å se inn i emballasjen. Produserte tykkelser (mikron): 55, 70, 80, 90, 120, 150, 170, 200...
Portefølje (45)
Polen, Warszawa, Poland
...Permeat produseres fra fersk pasteurisert skummet melk som dannes etter ultrafiltrering av melk for å fjerne proteiner og fett. Produktet tørkes deretter ved hjelp av avanserte spraytørkingsteknikker. Når produktet er hentet fra myse, kalles det noen ganger "deproteinert myse". Mysepermeat kan brukes i produksjon av konfekt, bakervarer og faste fettstoffer, da det er rikt på laktose og lavt på protein. Det tilsettes også i produksjon av iskrem, bearbeidet ost, drikkevarer og kosmetikk.
Portefølje (278)
...Frisk Ost Egenskaper: pasteurisert melkekost laget av melk fra ku med myk og ekte tekstur. Ideell for salater og desserter.
Portefølje (21)
...Supramonte er en pecorino-ost med en minimum modningstid på 60 dager. Smaken er lett salt, og teksturen blir smuldrete etter hvert som den modnes.
Portefølje (54)
Tyskland, Bad Bentheim
...En fersk appelsin smaker allerede deilig, men malt appelsinskall gir enda mer smak. Appelsinskallpulver er derfor spesielt egnet for å gi retter en typisk appelsinsmak. Godt i kombinasjon med svart eller grønn te eller med ren rooibos. Appelsingranulat kan også brukes til forskjellige typer fisk og kylling. Sunne egenskaper ved malt appelsinskall Appelsinskall inneholder forskjellige fytonæringsstoffer, inkludert beta-karoten og noen flavonoider...
Portefølje (549)
Maïski tilhører Plukon Food Group, en av de ledende aktørene på det europeiske markedet for fjærfe. Vi tilbyr et variert utvalg av kylling, råvarer, ferdigkokte produkter, måltider klare til å spise, forhåndskokte korn og kulinariske sauser. Vår produksjon overholder HACCP-standardene, og vi har IFS Higher level-sertifikatet! Videre støtter vi belgiske og lokale produkter og har som mål å ha et la...
Portefølje (33)
Frankrike, Saint Marcel Les Valence
... SHOP24ESC930AR er utstyrt med en kjøleenhet og en heis. Avhengig av dine behov kan den utstyres med modulære hyller med rullebånd og/eller spiraler. Ideell løsning for automatisk salg 24/7 av drikkevarer (bokser og små plastflasker), snacks (sjokoladebarer, diverse kjeks, potetgull og små pakker med godteri) og alle typer ferske produkter (meieriprodukter, kjøtt, ost, ferdigretter...). Dimensjoner (mm...
Portefølje (158)
...Iberisk ost er en presset ost laget med en blanding av tre typer melk (ku, sau og geit). Det er den mest populære osten i Spania, og i henhold til proporsjonene fastsatt i avsnitt 4 i vedlegg I til kongelig dekret 262/2011, datert 28. februar, som godkjenner kvalitetsnormene for oster og smelteoster. All ost som markedsføres med betegnelsen "Iberisk", må være laget med fersk melk i følgende proporsjoner: maks 50 % melk fra ku, minimum 15 % melk fra geit og minimum 15 % melk fra sau.
Portefølje (2)
Frankrike, Nice
...Sjømat i Kortslutning Kun villfiske fra Område 34, Atlanterhavet Sentral Øst, Senegal (Fersk, Levende, Frosset)...
Portefølje (6)
Sveits, Langnau Im Emmental
KASAG er et mellomstort industriselskap i Langnau i den sveitsiske Emmental. Siden 1929 har selskapet tilbudt arbeidsplasser for kvalifiserte fagfolk i regionen. I dette naturskjønne kuperte landskapet i kanton Bern produseres ikke bare den verdensberømte osten med hull, men her er også mange innovative selskaper aktive som nyter et utmerket rykte globalt. KASAG er en av dem. Utforming og produks...
Portefølje (152)
Italia, Martina Franca
...Burrata Pugliese er en fersk og kremet ost, typisk for den italienske osteproduksjonen. Laget med melk av høy kvalitet, skiller burrata seg ut med sitt myke og smøraktige hjerte, innhyllet i et tynt lag mozzarella. Denne osten er perfekt for å nytes alene eller sammen med ferske tomater og et dryss av olivenolje, noe som fremhever dens delikate og unike smak. Burrata er et utmerket valg for de som søker en autentisk og raffinert kulinarisk opplevelse.
Portefølje (29)
...Vi behandler fersk og daglig gårdsmelk med omhu, og bringer fersk ost til frokosten din som vil tilføre glede og smak til hver ny dag. Den inneholder rikelig med kalsium, protein og friskhet fra melk, så du kan trygt bruke den i barnas daglige kosthold.
Portefølje (9)
Frankrike, Soreze
... forskning for å finne et produkt som er enkelt å bruke og lagre, effektivt og godt balansert. Det kombinerer både løpe og melkesyrebakterier som er nødvendige for å lage fersk ost i en lett håndterbar pulverform. Denne fermenten og løpen gjør det også mulig å lage kvarg. Forskjellen vil være i produksjonsprosessen der kvarg er mer avrent enn fersk ost. Faktisk, fersk ost, i motsetning til kvarg. REF:FROPFRAI Sammensetning:Løpe, melkesyrebakterier, kalsiumklorid, hjelpestoff maltodextrin Laget i:Frankrike...
Portefølje (195)
Italia, Noci
...Mozzarella er en fersk, elastisk ost med en glatt, jevn overflate og en snøhvit farge. Smaken er søt og delikat, og lukten er frisk og behagelig. Den kommer i forskjellige former, et resultat av dyktigheten til våre ostemakere: fra bocconcino, til nodino, fra flette til liten flette og til fiordilatte. Vanligvis nytes mozzarella fersk alene som forrett (fiordilatte, typisk skåret i skiver og dresset med ekstra jomfruolje og tomat, utgjør basen i den berømte caprese) eller som tilbehør, i kombinasjon med hovedretter og også i salatforberedelser.
Portefølje (10)
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vår forbedrede leverandørsøk eller lag dine henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen for kjøpere.

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play