...fyllmunnstykker og forseglingsstasjoner beveger seg synkront med bechertransportkjeden under fyllings- og forseglingsprosessen, og returnerer deretter til sin startposisjon. Fordelene med det kontinuerlige arbeidsprinsippet til CONTITHERM blir spesielt tydelige ved fylling av flytende produkter. Også alle andre produkter som yoghurt med eller uten frukt, melkebaserte drikker, kvark, fersk ost, pudding, mousse, syltetøy osv. kan enkelt fylles med høy ytelse. Hygieneklasser: clean, ultra-clean: Becherdiameter: maks. 95 mm Becherhøyde: min. 30 mm / maks. 130 mm...
Portefølje (19)
Italia, Noci
...Mozzarella er en fersk, elastisk ost med en glatt, jevn overflate og en snøhvit farge. Smaken er søt og delikat, og lukten er frisk og behagelig. Den kommer i forskjellige former, et resultat av dyktigheten til våre ostemakere: fra bocconcino, til nodino, fra flette til liten flette og til fiordilatte. Vanligvis nytes mozzarella fersk alene som forrett (fiordilatte, typisk skåret i skiver og dresset med ekstra jomfruolje og tomat, utgjør basen i den berømte caprese) eller som tilbehør, i kombinasjon med hovedretter og også i salatforberedelser.
Portefølje (10)
Malta, Triq L-Oratorju In-Naxxar
... stund. Sørg for å piske gorgonzolaen til den er kremet. Jo lenger du pisker, jo mer kremet blir gorgonzolaen. Tilsett den piskede kremen og bland den til den er kremet og får vann i munnen. Tilsett kremen i kremflasken din, og med en krempatron, legg en god klatt i en subtil bolle. Tilsett en kvart fersk fiken og vel bekomme!
Portefølje (241)
...La Rock22 er en automatisk porsjonsmaskin med variabel vekt, designet for linjeproduksjon. En profesjonell løsning for å utføre "rock"-skjæring av harde oster. Osten blir automatisk kuttet på en perfekt lik måte som "fersk"-skjæring gjort for hånd: overflaten på produktet forblir ruglete og beholder alle de organoleptiske og estetiske kvalitetene til nylig kuttet ost. Ved bruk av glatte blader...
Portefølje (47)
...et utvalg av forskjellige former for fersk og myk ost med en dreneringsmatte og en oppskrift på fersk ost...
Portefølje (10)
Storbritannia, Manchester
... produksjonsprosess ved vår fabrikk i Manchester. Vi garanterer at alle fat er 100 % resirkulerbare og laget av resirkulert plast. Pakken med fat inneholder tjuefem mellomstore fat i resirkulert plast med lokk. Disse kvalitetsfatene holder maten din fersk og velsmakende takket være deres lufttette klipslukkere. For å unngå uhell er alle fatene produsert med solid resirkulerbar plast, noe som gjør transporten enkel og problemfri. Perfekt for alle kalde matapplikasjoner, smørbrød, salater, smakfull mat, kjøtt og ost, kaker og desserter.
Portefølje (4)
Frankrike, Marseille
...","CARACTERISTIQUES ORGANOLEPTIQUES":"ORGANOLEPTISKE EGENSKAPER","Apparence":"Utseende Kule","Protéines":"Proteiner 14g","Dénomination du produit":"MOZZARELLA DI BUFALA CAMPANA AOP","Description du produit":"Fersk ost med trådaktig konsistens","dont sucres":"hvorav sukker 0.50g","Staphylococcus coagulase positive":"Staphylococcus koagulase positiv 10-100 u.f.c/g","ANALYSE BACTERIOLOGIQUE (données moyennes...
Portefølje (9)
Tunisia, Tunis
... er egnet for fet mat (kjøtt, fisk, ost…) og bevarer dem maksimalt, og inneholder spesielt ikke bisfenol. Selv innpakket kan du kjøle ned, fryse og varme opp maten i mikrobølgeovn. Kategorier: Matemballasje...
Portefølje (130)
Tyrkia, Izmir
Bergama Plastik er en av Tyrkias ledende emballasjeprodusenter med en rik arv som strekker seg over 50 år. Vårt hovedkontor ligger i Bergama-İzmir, Tyrkia, og selskapet har bevist sin posisjon som bransjeleder med en årlig produksjonskapasitet på 10.000 tonn. Fabrikken vår omfatter et imponerende innendørsareal på 9.000 m2, samt et stort utendørsareal på 28.000 m2. Spesielt er vi blant de få utval...
Portefølje (378)
Spania, Madrid
...Arla Apetina® er en hvit ost laget etter den tradisjonelle greske oppskriften. Den er pakket i lake for å holde osten alltid fersk, og kommer allerede kuttet i terninger i et spesialformat på 1 kg for serveringsbransjen. Oppdag de uendelige mulighetene denne osten gir deg, og overrask alle ved å bruke den i dine mest originale oppskrifter: forretter, grønne salater, pastasalater, pizza, omeletter, dressinger, bakverk eller som tilbehør i andre varme retter.
Portefølje (9)
Spania, Totanes
...Iberisk ost er en presset ost laget med en blanding av tre typer melk (ku, sau og geit). I henhold til proporsjonene fastsatt i avsnitt 4 av vedlegg I i Real Decreto 262/2011, datert 28. februar, må all ost som markedsføres med betegnelsen "Iberisk", være laget med fersk melk i følgende proporsjoner: maks 50 % melk fra ku, minimum 15 % melk fra geit og minimum 15 % melk fra sau. Den produseres...
Portefølje (6)
Frankrike, Sète
...Mozzarellaen som brukes til denne oppskriften kommer fra BOJANO-sektoren, hvor de mest anerkjente meieriene for produksjon av mozzarellaer som er mest populære blant italienere og kjennere, ligger. BOJANO er faktisk kjent for sin produksjon av høy kvalitet ost, spesielt for sin mozzarella FIOR DI LATTE (melkeflora), fersk pasteurisert kuost som utelukkende behandles for hånd i henhold til...
Portefølje (42)
Italia, Codogno
... kun melk og italiensk tradisjon. For å lage en ost som veier omtrent 32-34 kg, trengs det 500 liter melk som ankommer meieriet innen 1-2 timer etter melking. Melken får hvile i 12-18 timer, hvor den avgir noe av fettet ved avrenning, og formen fjernes slik at den halvfete melken kan gi den utmerkede, langmodnede osten, samtidig som den beholder smaken av fersk melk.
Portefølje (4)
...Mozzarella di Bufala Campana DOP er en fersk ost laget av filtet melk, produsert utelukkende med bufalemelk fra opprinnelsesregionen. Bufalemelk har en annen sammensetning enn melk fra andre dyrearter som brukes til ostproduksjon. Faktisk, i motsetning til melk fra ku og geit, er den rikere på proteiner, fett og spesielt kalsium. Typer og Formater Vekt: fra 25 g til 2 kg HOLDBARHET 12 DAGER / HOLDBARHET 18 DAGER / HOLDBARHET 21 DAGER Koder: fra 1702 til 17...
Portefølje (10)
Italia, Brusaporto
...Linea med tortelloni på 1 kg med de mest elskede smakene fra tradisjonen, laget med utvalgte ingredienser og tilberedt etter tradisjonelle oppskrifter. Tilgjengelig også: - Tortelloni med ricotta og spinat 1 kg - Tortelloni med sopp 1 kg - Tortelloni med ost 1 kg - Tortelloni med kjøtt 1 kg...
Portefølje (10)
Frankrike, Biguglia
...Kalt Anghjulina (liten engel) er JeanMichel Querci, skaperen av Brocciu syltetøy (fersk ost fra Korsika), en ekte liten perle fra vår øy. Den ble tildelt pris på Salon du Chocolat i Bastia som årets nyhet i 2013... så ikke nøl, ta frem skjeene!!! Næringsverdier per 100 g energi (kcal) = 209.2 energi (Kj) = 880.4 fett (g) = 6.8 hvorav mettet fett (g) = 4.7 karbohydrater (g) = 31.4 hvorav sukker (g) = 31.4 proteiner (g) = 5.4 salt (g) = 0.4 Tilstand: Ny INGREDIENSER: Brocciu 37.3% (myse fra sau, salt), helmelk 37.3%, sukker, glukose, sitron 0.2% Nettovekt: 100 g Opprinnelse: Korsika...
Portefølje (68)
Spania, Granollers
...Pasteurisert fersk ost med en kremet og jevn tekstur, ideell for smøring. Det er en ost med et bredt spekter av bruksområder, både kaldt og varmt.
Portefølje (8)
Frankrike, Saint-Omer
...Et kryddersett som kan spisses, perfekt for store anledninger. Det består av tre krydderpenn og en matgodkjent spisser. En eksklusivt vegetabilsk oppskrift laget i Alès i Cévennes. Basilikum (ØKO) er ideelt med middelhavsmat, bær, rå grønnsaker, geitost og sitrusfrukter. Svart trøffel er ideelt med rotgrønnsaker, risotto, oster, egg og grillet kjøtt. Kantarell er ideelt med mat fra Sørvest-Frankrike, vilt, fersk ost, supper og risotto. Innhold i settet: 3 krydderpenner En spisser Anbefaling: 1 flak på en munnfull 5 til 10 flak på en tallerken Mål: 18,5 x 11,4 x 4,4 cm Netto vekt: 54g (3 x 18g)...
Portefølje (189)
...P500 er en høyytelses form-, fyll- og forseglingsmaskin som behandler porsjonskopper for mange meieriprodukter og matapplikasjoner som fersk ost, smør, pålegg, syltetøy, dressinger og sauser, osv., og håndterer også et stort utvalg av koppdesign. Med en nominell produksjon på opptil 108.000 porsjonskopper/t, representerer P500 den ultimate FFS-løsningen, som også integrerer emballering av esker...
Portefølje (3)
Frankrike, Renaison
...Importert fersk hver sesong, denne svarte kardemommen eksploderer i munnen. Ideell for å krydre indiske, vietnamesiske eller kinesiske retter. Svarte kardemomme brukes hovedsakelig i kjøttgryter, buljonger eller supper. Opprinnelse: Øst Himalaya, India Kvalitet: gigant...
Portefølje (56)
Belgia, Nivelles
...ChèvrArdennes kommer i flere bemerkelsesverdige smaksvarianter: i blomsterdeig, som fersk urterull, med honning, rosiner, løk, bruschetta, sitron, og med bacon. Men også som aske-pavé, i butterdeig med geitost og honning, med parmesan Parmigiano Reggiano, Dansk Blå, og mange flere. Geitostene laget med vårt fokus på kvalitet kan bare styrke ditt rykte som en krevende distributør i valg av ferske og eksklusive oster for sine kunder.
Belgia, Merksem Antwerpen
...Vi er din favorittleverandør av naturlige produkter Natural Hub er et bærekraftig merke som selger høykvalitets naturlige matprodukter fra Øst-Afrika, Tanzania. Vi har solgt i Tanzania i en stund, noe som har gitt oss en arv innen kundestøtte og eksepsjonelle naturlige produkter. Alle bestillinger starter med minimum 20 fots container. Vi har sertifikater fra Eurofins Laboratory, Pytosanitary, SGS og Global Gap. Ikke nøl med å kontakte oss for mer informasjon!
Portefølje (6)
Finland, Turku
...Økologisk Fersk Ost Fylt med Økologisk Krem Ingredienser Økologisk Pasteurisert Melk, Økologisk UHT Krem 41%, Syre Regulator: Melkesyre, Naturlig Valle, Salt, Løpe Opprinnelse av Økologisk Melk Italia-Apulia Volum: 125g...
Portefølje (177)
Frankrike, Ostwald
... "gode" essensielle fettsyrene som kroppen vår ikke kan produsere. Bruksanvisning: ikke varme opp! Bruk rå på kalde eller varme retter (dressinger, pesto, salater, fisk, brødskiver, fersk ost, grønnsaker, ris, pasta, maki ...) Kan også brukes som økologisk kosmetisk ingrediens. Oppbevaring: beskyttet mot lys og varme, deretter kjølig (kjøleskap eller >15 grader) etter åpning og konsumere innen 6...
Portefølje (12)
Frankrike, Auxerre
...Nez Elegant, balansert og rik på aromaer (bær, kaffe, modne røde bær, lakris, moka, krydder og kardemomme) Bouche Rund og med en vakker tetthet. Den smakfulle ganen blander noter av ferske bær, solbær, bringebær samt røde bær (rips) med ristede aromaer samt sjokolade og moka. Accord metvin Spekemat, rødt kjøtt, hvitt kjøtt, vilt, fjærfe, krydret rett, fast eller blåmuggost eller myk ost, fersk...
Portefølje (190)
...Tradisjonelt røkt paprika fra La Vera-dalen i den spanske regionen Extremadura. Det er også en tradisjon i den spanske Extremadura å røyke paprika, og dermed lage en helt eksepsjonell spesialitet. Bruk: Søt og sterk røkt paprika passer, avhengig av preferanse, til and, fersk ost, de fleste belgfrukter og grønnsaker, kylling, storfekjøtt og kalvekjøtt, ris, svinekjøtt. Den må selvfølgelig ikke mangle i noen BBQ-saus og gir sausen en uforlignelig aroma. Paprika liker ikke sterk varme, ellers blir den bitter. Dette er det typiske krydderet for den spanske pølse-spesialiteten Chorizo.
Portefølje (10)
Belgia, Zwijndrecht
... Ferskt rødt kjøtt, fisk, ost PET/PE/knytte/EVAL™/knytte/PE/PE PA/PE/knytte/EVAL™/knytte/PE Høybarriere formbare strukturer PA/EVAL™/PA/knytte/PE Fersk pasta, halvstekt brød PA/EVAL™/PA/knytte/lonomer PE/knytte/PA/EVAL™/PA/knytte/PE Pose, Bag-in-box, overpakke PE/knytte/EVAL™/knytte/PE Juice, vin, sauser, tomatpuré PE/knytte/EVAL™/knytte/EVA Hva et EVAL™ barrierelag tilbyr: - Enestående oksygenbarriere for å beskytte de verdifulle ingrediensene i maten - Forlenget holdbarhet for MAP (Modifisert Atmosfære emballasje) - Trykbarhet med høy kvalitet og iøynefallende grafikk - ...
Litauen, Bajorai, Vilniaus R.
...Ost produsert i to regioner, Friuli Venezia Giulia og Veneto, med melk fra ku. Den er kjent som "fjellprodukt" og har middels til høy aromatisk intensitet avhengig av modningsperioden; fersk, minimum 60 dager, semi-modnet, minimum 4 måneder, modnet, minimum 10 måneder og lagret, minimum 18 måneder. Skorpen er tynn, glatt og blek stråfarget, som har en tendens til å bli hardere og brunere etter...
Portefølje (10)
Tyrkia, Silifke / Mersin
...Sitrus (Rutaceae) er en type frukt som vokser i et mildt klima. Appelsin, gul mandarin har en saftig og saftig struktur. Mindre enn klumpete, klumpete eller flat, gul-oransje farget, blek søt, duftende frukt. Mandarin-skall er tynnere enn appelsiner og kan skrelles lettere, men de er mindre holdbare. Satsuma, Minneola, Klementin, Frement og Noca-varianter er tilgjengelige. Avhengig av type er sesongen fra oktober til april. Igjen, avhengig av type, dyrkes de i Øst-Middelhavet, Middelhavet og Egeerhavet. Egnet for lagring og transport.
Portefølje (10)
Frankrike, Saint Cannat
... refleksjoner. Nesen har intense aromaer av eksotiske frukter (ananas) og hvite frukter (fersken, aprikos, ...), supplert med toastede noter og vanilje. Den friske smaken og den fyldige, kremete avslutningen gjør den til den ideelle følgesvenn til dine aperitiffer, hvor den kan serveres med salater, hvitt kjøtt, fisk, eller et utvalg av fersk ost.\nServeres ved 10-12°C"}...
Portefølje (46)
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play