Italia, Radicofani
...Det er en ost produsert utelukkende av sauemelk; den har en skålformet utforming og veier omtrent 1,5 kg.
Portefølje (48)
Italia, Orbassano
...Disse grønne ravioli av fersk pasta, fylt med ricotta og spinat, er en tidløs klassiker fra den italienske kulinariske tradisjonen, perfekt balansert mellom enkelhet og raffinement. Pastadeigen er farget grønn fordi den er blandet med spinat, og den skiller seg ut med sin silkemyke konsistens, ideell for å elegant omslutte den delikate og rike fyllet.
Portefølje (57)
Italia, Misano Adriatico
...Il SEPI Rigato di capra fresco er en ost med en unik smak, laget av fersk geitemelk. Med en hel form på 1,2 kg, er den perfekt for de som elsker kvalitetsoster og ønsker å tilføre et preg av raffinement til bordet sitt. Nyt 100% av godheten med dette unike produktet.
Portefølje (200)
Italia, Bergamo
...Fersk pecorino primosale av høy kvalitet.Fersk pecorino primosale av høy kvalitet.
Portefølje (56)
...Fersk ost med et skall av pasta filata som omfavner et kremet hjerte av fløte og stracciatella. Myk, men elastisk og smakfull. Tilgjengelig både i 100% bufalemelk og 100% melk fra ku, avhengig av smak og behov.
...Supramonte er en pecorino-ost med en minimum modningstid på 60 dager. Smaken er lett salt, og teksturen blir smuldrete etter hvert som den modnes.
Portefølje (54)
Italia, Martina Franca
...Burrata Pugliese er en fersk og kremet ost, typisk for den italienske osteproduksjonen. Laget med melk av høy kvalitet, skiller burrata seg ut med sitt myke og smøraktige hjerte, innhyllet i et tynt lag mozzarella. Denne osten er perfekt for å nytes alene eller sammen med ferske tomater og et dryss av olivenolje, noe som fremhever dens delikate og unike smak. Burrata er et utmerket valg for de som søker en autentisk og raffinert kulinarisk opplevelse.
Portefølje (29)
Italia, Noci
...Mozzarella er en fersk, elastisk ost med en glatt, jevn overflate og en snøhvit farge. Smaken er søt og delikat, og lukten er frisk og behagelig. Den kommer i forskjellige former, et resultat av dyktigheten til våre ostemakere: fra bocconcino, til nodino, fra flette til liten flette og til fiordilatte. Vanligvis nytes mozzarella fersk alene som forrett (fiordilatte, typisk skåret i skiver og dresset med ekstra jomfruolje og tomat, utgjør basen i den berømte caprese) eller som tilbehør, i kombinasjon med hovedretter og også i salatforberedelser.
Portefølje (10)
...La Rock22 er en automatisk porsjonsmaskin med variabel vekt, designet for linjeproduksjon. En profesjonell løsning for å utføre "rock"-skjæring av harde oster. Osten blir automatisk kuttet på en perfekt lik måte som "fersk"-skjæring gjort for hånd: overflaten på produktet forblir ruglete og beholder alle de organoleptiske og estetiske kvalitetene til nylig kuttet ost. Ved bruk av glatte blader...
Portefølje (47)
...Mozzarella di Bufala Campana DOP er en fersk ost laget av filtet melk, produsert utelukkende med bufalemelk fra opprinnelsesregionen. Bufalemelk har en annen sammensetning enn melk fra andre dyrearter som brukes til ostproduksjon. Faktisk, i motsetning til melk fra ku og geit, er den rikere på proteiner, fett og spesielt kalsium. Typer og Formater Vekt: fra 25 g til 2 kg HOLDBARHET 12 DAGER / HOLDBARHET 18 DAGER / HOLDBARHET 21 DAGER Koder: fra 1702 til 17...
Portefølje (10)
Italia, Codogno
... kun melk og italiensk tradisjon. For å lage en ost som veier omtrent 32-34 kg, trengs det 500 liter melk som ankommer meieriet innen 1-2 timer etter melking. Melken får hvile i 12-18 timer, hvor den avgir noe av fettet ved avrenning, og formen fjernes slik at den halvfete melken kan gi den utmerkede, langmodnede osten, samtidig som den beholder smaken av fersk melk.
Portefølje (4)
Italia, Brusaporto
...Linea med tortelloni på 1 kg med de mest elskede smakene fra tradisjonen, laget med utvalgte ingredienser og tilberedt etter tradisjonelle oppskrifter. Tilgjengelig også: - Tortelloni med ricotta og spinat 1 kg - Tortelloni med sopp 1 kg - Tortelloni med ost 1 kg - Tortelloni med kjøtt 1 kg...
Portefølje (10)
Italia, Maruggio
...Druetype: Negroamaro – svart Malvasia – Primitivo Produksjonsområde: Østområdet av Taranto Jordtype: Rød jord blandet med steiner, tuff og/eller kalkstein Vintype: Støttet alberello Gjennomsnittlig alder på vinmark: 15 år Gjennomsnittlig produksjon / hektar: 90/120 kvintaler druer Høsttid: September Druet høstingsmetode: Håndplukking Alkohol: 11% -12% vol. Farge: Livlig rosa Bouquet: Karakteristisk vinøs Smak: Tørr, veldig harmonisk Serveringstemperatur (celsius): 8° 10° C Anbefalt: Aperitiff, fisk og italienske forretter, sjømat, delikate supper samt grønnsaker, mozzarella og fersk ost.
Portefølje (8)
Italia, Montelibretti
... forbruk. Meieriet har CE-merket (IT F8W1G CE). Bedriften er spesialisert på produksjon av ferske oster, som primo sale, stracchino og robiola, lagrede oster og ricotta. Det produseres også hvit og frukt yoghurt samt pasteurisert melk. Vårt kommersielle tilbud fokuserer på osten Orazio, en semi-lagret ost som er egnet for bordforbruk og markedsføres etter noen ukers modning. Tørrsalting og modning i naturlige lokaler gjør den unik med sine sensoriske egenskaper.
Italia, Cassino ,
Nettbutikk for typiske italienske produkter: pølser, ost, tørket pasta, fersk pasta, fylte pasta. Levering med ekspressbud, betalings- og hentingmulighet hos vår korrespondent i Garmania, sikker online betaling, fornøyd eller pengene tilbake.
Italia, Orsogna
... gastronomiprodukter • Hvite sauser • Hvite sauser med trøffel • Sauser og tomatsaus • Aromatiserte oljer og smør • Trøffel konservert i skiver og malt • Sterilisert trøffel for produsenter av spekemat og ost • Syltetøy og marmelade • Gave-/julepakker. NYTT: Aromatisert Spray Salt -70% natrium. NYTT: Trøffelperler (kaviar) Vi velger nøye våre råvarer, i respekt for den italienske mattradisjonen. Hvis...
Portefølje (9)
... du smake Provola Silana med en myk og delikat smak, produsert for forbrukere med delikate smaker. - Vårt selskap har besluttet å introdusere et nytt produkt på matmarkedet: TURU’. Dette produktet er laget for å gi folk muligheten til å oppleve den ekte smaken av krydret fersk pølse, pakket i et syntetisk tarmsystem med en diameter på omtrent 15 cm, dampet. Den kan skjæres opp for å fylle brød og hva annet man måtte ønske, for et bredt spekter av forbrukere; det er virkelig utsøkt!
Italia, Correggio
FoodPartner kobler ledende produsenter av italiensk fersk mat med importører over hele Europa. Vår misjon er å skaffe utvalgte kjølte produkter med holdbarhet på 25 til 90 dager, som ost, fersk fylt pasta, spekemat og mye mer. Vi er basert i en perfekt logistikkposisjon i Reggio Emilia, sentralt i Nord-Italia. Vårt produktportefølje dekker over 1500 spesifikke referanser av ferske italienske spesialiteter produsert av kvalitetssertifiserte produsenter.
Italia, Squillace
... har noen eksportører i utlandet. Vårt topprodukt er fortsatt vår PECORINO OST (fersk, semi-modnet og modnet), men vi har også andre anerkjente typiske italienske produkter. Alle våre oster er produsert med melk av høy kvalitet og ekte melk.
Italia, Sant'elpidio a Mare
... sardinisk rase og omtrent 650 geiter av maltesisk og sardinisk rase. La Prestigio Italiano, basert på sin erfaring og kunnskap om gastronomisektoren, søker, velger og produserer i dag de utmerkelsene som noen ganger blir glemt. De fremmer også de innovative kulinariske forslagene fra italiensk kreativitet. I dag velger, produserer og markedsfører La Prestigio Italiano ost, fersk pasta, tørr pasta, olje og vin... Alt fra sine egne jorder og laboratorier. Alt er håndverksmessig produsert. Bare for å la folk smake både tradisjonens og den kulinariske oppfinnelsens smak som har preget.
Internasjonalt byrå for meglere innen landbruks- og matsektoren. Pølser, ost, fersk og frossen fisk. INTERNASJONAL MATMEGLER I MATSEKTOREN, FERSKE OG FROSNE PRODUKTER. SKINKER, OST, FERSK OG FROSSEN FISK.
Italia, Olbia
... oppbevaring og ved tilberedning. Produkter: Frossen håndlaget pasta: ideell for eksport og oppbevaring. Den fryses umiddelbart etter produksjon, noe som bevarer alle kvalitetene til det nyproduserte produktet. Frosne seadas: fylt pasta med ost som kan tilberedes fritert eller i ovn, og kan krydres etter smak med honning eller sukker, eller nytes som en salt rett. Søtsaker fra den sarde tradisjonen: papassini, amaretti og tiliccas.
Cartonpack S.r.l er en emballasjeprodusent som ligger i Lainate (MI), og har vært til stede i emballasjemarkedet i over 35 år som produsent av bølgepapp i ark og dens omforming til esker av alle typer. Opprinnelig startet vi som produsent av emballasje for primært industrielt bruk til ulike formål. Fra slutten av 1980-tallet har produksjonen blitt utvidet, takket være oppmerksomheten rettet mot markedet, med et utvalg av artikler beregnet for matbruk (pizzaesker, esker for fersk pasta, boller, krapfen, kaker, brød, ost, osv.) Innen sektoren ...
Italia, Padova
...VI PRODUSERER FERSK OG FYLT PASTA, MED ET STORT UTVALG AV FORMER, TORTELLINI OG RAVIOLI MED MER ENN 40 FORSKJELLIGE SMAKER, AVHENGIG AV TILGJENGELIGHETEN AV SESONGENS BESTE GRØNNSAKER OG ITALIENSKE KULINARISKE TRADISJONER. VI PRODUSERER OGSÅ NOODLES OG GNOCCHI, SPAETZLE OG GNOCCHI MED "FIORETTA OST", EN KULINARISK SPESIALITET FRA VENETIANSKE FJELL. VI HANDEL OGSÅ ITALIENSK PASTA, FERSK ELLER TØRT...
... delt inn i to deler. På den ene siden finner vi Anna og delikatessebutikken med produkter fra Parma, som San Giovanni skinke og kokt skinke, produkter distribuert av Noi Di Parma som Gorgonzola og Taleggio. Ost av sau og melk fra Sardinia og regionale oster i skiver, samt fersk ricotta hver dag. På den andre siden er avdelingen for økologiske produkter uten palmeolje, for veganere, vegetarianere, glutenfrie for celiakere, uten tilsatt sukker og uten laktose. Regionale produkter fra Toscana og Liguria som Bologni-honning. Kom og besøk oss i stort antall!
Italia, Pescara
AGRINVEST SRL IMPORT AV MELK I TANK, EKSPORT AV - TØRR OG FERSK PASTA - KJØTTPRODUKTER OG SKINKER - KAFFE - PELTE TOMATER, TOMATPURÉ, KONSERVER, FRUKTJUICE, LANGTIDSBEVARTE MELK I 1,5 LITER OG 0,5 LITER, OST, PARMIGIANO REGGIANO, GRANA PADANA, VINER, OLJER.
Vårt meieri produserer fersk og lagret ost av sau- og melk med fersk melk fra vår egen gård.
Italia, Reggio Nell'emilia
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play