Polen, Warszawa, Poland
...restauranter og bakerier, spesielt for produkter som kjeks, småkaker og pasta som ikke trenger å heve. I tillegg til eggpulver finnes det også eggeplommepulver og eggehvitepulver. Eggeplommepulver brukes som en erstatning for fersk eggeplomme i ulike matvarer for å tilføre farge, tekstur og emulgeringsevne, spesielt i tilberedning av majones, dressinger, sauser og croissanter. På den annen side brukes eggehvitepulver i en rekke produkter som fisk, kjøtt og potetretter, bakervarer og konfekt.
Portefølje (278)
Østerrike, Gmünd
...Naturlige stivelser - Pregelatiniserte stivelser - Modifiserte pregelatiniserte stivelser - Hvete gluten - Egg erstatning - Modifiserte kokestivelser - Tørkede stivelsessakkarifiseringsprodukter - Spedbarnsformel & babymat - Flytende søtningsmiddel stivelsesprodukter - Potetprodukter for matindustrien...
Portefølje (9)
Tyskland, Bad Bentheim
... annet for energi og utholdenhet. Det er nå klart at chia faktisk har høy næringsverdi. Bruken av Chiafrø Chiafrø er vanligvis brune i fargen, selv om de ofte også er svarte og noen ganger til og med hvite. Fordi de blir geléaktige når vann tilsettes, kan de brukes i kjøkkenet som erstatning for egg som fortykningsmiddel og emulgator. Chia i bulk kan kjøpes hos Vehgro. Chiafrø har lang holdbarhet og er rimelig priset. Chiafrø kan males eller brukes hele...
Portefølje (549)
Bulgaria, Plovdiv
...Ersatz for egg Vårt utvalg av egg-erstatning er en overlegen, helt naturlig egg-erstatning for alle typer brød, middagshorn, kaffekaker, harde rundstykker, søte rundstykker, gjærhevede donuts, brune & servere og de fleste varianter av småkaker. Vi tilbyr syv forskjellige typer "veganske brød" produkter. Egg finnes nesten overalt, eller i det minste er dette det første inntrykket folk får som...
Tyskland, Oyten
...Den økologiske soyamelet er laget av ristede soyabønner fra økologisk landbruk. Det lyse soyamelet er naturlig laktosefritt og har et veldig høyt fiberinnhold. Det høye proteininnholdet gjør soyamelet populært også i vegansk matlaging. Som egg-erstatning, bland 2 spiseskjeer vann med 1 spiseskje økologisk soyamelet. Dette gjør veganske kaker vellykkede, så lenge det ikke er en oppskrift med...
Portefølje (42)
Tyskland, Schlüchtern
...{"CAS-Nr.":"26680-54-6","Bruk:":"Produksjon av modifisert stivelse i ulike anvendelser:\n- Stivelsens natriumoktylsuccinat som emulgator i produksjonen av drikkeemulsjoner og for aromakapsling (samt i produksjonen av majones, dressinger og bakervarer som egg-erstatning\n- Modifisert hvete-stivelse som komponent i lim\n- Kosmetikk: Produksjon av stivelsens natriumoktylsuccinat og stivelsens aluminiumoctylsuccinat\nTensid ved produksjon av rengjøringsmidler, virker hydrotrop\nKrysslinker i epoksyharpikser\nAlkydharpiks-lakker\nKorrosjonsbeskyttelsesmiddel i petroleumformuleringer","EC-Nr.":"247-899-8"}...
Portefølje (18)
ufs.country_names.RU, Vladimir
Sveits, Hettlingen
... danner en gummiaktig binding, lik johannesbrødfrømel eller guarkjernemel. I tillegg er LeinPRO Organic FM en svært sterk emulgator. Det egner seg derfor som egg-erstatning i majones og som erstatning for hele egg og hele eggpulver i bakverk som brioche, småkaker og muffins. I veganske kjøtterstatningsprodukter gjør bindingen av LeinPRO i samarbeid med vår FavaPRO 25 bruken av metylcellulose overflødig og unødvendig. På lager: Tyskland Produsert i: Tyskland Sekk: 25kg Pall: 600kg...
Portefølje (5)
Tyskland, Wasserburg Am Inn
... - Utmerket aminosyreprofil - Fri for glykomakropeptid - Strukturformasjon under oppvarming - Økt vannbindingsevne og forlenget holdbarhet - Økning av tykningsegenskaper i desserter, dressinger og sauser - Erstatning for egg i bakeriprodukter...
Portefølje (10)
Frankrike, Landeleau
...Buckwheat-pannekaken kan spises kald til frokost som erstatning for brød, men også rullet som en "sunn sandwich" fylt med grønn salat, rå grønnsaker, tunfisk eller små biter av kylling. Tradisjonell pannekake fra Poher-regionen, i Sentral-Finistère Diameter: ca. 40 cm Ingredienser: Melk, bokhvetemel (55%), hvetemel, egg, soyamel uten GMO, solsikkeolje, salt Takket være sin balanserte oppskrift...
Portefølje (3)
Tyskland, Hamburg
...Johannesbrødkjernemel er laget av frøene fra johannesbrødtreet og er et naturlig tykningsmiddel. Matindustrien har lenge brukt det på grunn av sine mange fordeler. Nå er det også i ferd med å erobre de hjemlige kjøkkenene til sluttbrukerne. Superfoodet lar seg utmerket integrere i det veganske kjøkken, og kan enkelt brukes som erstatning for egg og gelatine. Det binder væsker som olje og vann...
Tsjekkia, Brno
... sunn livsstil og matlaging. Ing. Eliska Skvarilova utviklet Hraska til en deilig røreblanding for raskere og sunnere panering uten bruk av egg. Hraska tillater også sunn tykning av supper, sauser, kraft og gulasj. Hraska fungerer som et utmerket bindemiddel i deig og kaker, og kan derfor brukes som egg-erstatning. Hraska kan brukes til å lage base for pålegg, dressinger, majones og til tilberedning av béchamel-saus. Vaniljetypen kan brukes i stedet for egg og som base for pannekaker. Hraska er gunstig for forbrukerne på grunn av høy...
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play