Tyskland, Bad Bentheim
... annet for energi og utholdenhet. Det er nå klart at chia faktisk har høy næringsverdi. Bruken av Chiafrø Chiafrø er vanligvis brune i fargen, selv om de ofte også er svarte og noen ganger til og med hvite. Fordi de blir geléaktige når vann tilsettes, kan de brukes i kjøkkenet som erstatning for egg som fortykningsmiddel og emulgator. Chia i bulk kan kjøpes hos Vehgro. Chiafrø har lang holdbarhet og er rimelig priset. Chiafrø kan males eller brukes hele...
Portefølje (549)
Tyskland, Oyten
...Den økologiske soyamelet er laget av ristede soyabønner fra økologisk landbruk. Det lyse soyamelet er naturlig laktosefritt og har et veldig høyt fiberinnhold. Det høye proteininnholdet gjør soyamelet populært også i vegansk matlaging. Som egg-erstatning, bland 2 spiseskjeer vann med 1 spiseskje økologisk soyamelet. Dette gjør veganske kaker vellykkede, så lenge det ikke er en oppskrift med...
Portefølje (42)
Tyskland, Schlüchtern
...{"CAS-Nr.":"26680-54-6","Bruk:":"Produksjon av modifisert stivelse i ulike anvendelser:\n- Stivelsens natriumoktylsuccinat som emulgator i produksjonen av drikkeemulsjoner og for aromakapsling (samt i produksjonen av majones, dressinger og bakervarer som egg-erstatning\n- Modifisert hvete-stivelse som komponent i lim\n- Kosmetikk: Produksjon av stivelsens natriumoktylsuccinat og stivelsens aluminiumoctylsuccinat\nTensid ved produksjon av rengjøringsmidler, virker hydrotrop\nKrysslinker i epoksyharpikser\nAlkydharpiks-lakker\nKorrosjonsbeskyttelsesmiddel i petroleumformuleringer","EC-Nr.":"247-899-8"}...
Portefølje (18)
Tyskland, Wasserburg Am Inn
... - Utmerket aminosyreprofil - Fri for glykomakropeptid - Strukturformasjon under oppvarming - Økt vannbindingsevne og forlenget holdbarhet - Økning av tykningsegenskaper i desserter, dressinger og sauser - Erstatning for egg i bakeriprodukter...
Portefølje (10)
Tyskland, Hamburg
...Johannesbrødkjernemel er laget av frøene fra johannesbrødtreet og er et naturlig tykningsmiddel. Matindustrien har lenge brukt det på grunn av sine mange fordeler. Nå er det også i ferd med å erobre de hjemlige kjøkkenene til sluttbrukerne. Superfoodet lar seg utmerket integrere i det veganske kjøkken, og kan enkelt brukes som erstatning for egg og gelatine. Det binder væsker som olje og vann...
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play