Italia, Carmagnola
...Vår EGG LASAGNE | N ° 191 er en del av det store utvalget av Pasta ARRIGHI, produsert kun og utelukkende med durumhvete semule og, i dette tilfellet, tilsetning av egg. De er en hyllest til den italienske kulinariske TRADISJONEN par excellence. Den flate og fyldige deigen gir struktur til retten siden tiden til de mest antikke og berømte greske filosofene. Vekt: 500g koketid: 40 minutter...
Portefølje (3)
Italia, Orbassano
...Acqua, egg og semolina av durumhvete skaper den perfekte blandingen for denne pastatypen, preget av sin rørformede og ru, stripete overflate. Denne konsistensen er designet for å fange og holde på sauser, noe som gjør den til et ideelt valg for rike ragù (kjøttsaus).
Portefølje (57)
Spania, Malaga
...RAVIOLI laget med de beste ferske ingrediensene, alltid hjemmelaget, etter originale oppskrifter. Fyllinger med naturlige ingredienser, vi tilbyr et stort utvalg av smaker, men hvis det du leter etter er 100% hjemmelaget pasta uten fyll, kan du også finne det her. Med egg eller med smaken og fargen av spinat, lar våre pastaer ingen være likegyldige. KATEGORI: Pasta...
Portefølje (29)
Spania, Alcora
...-rike profilen hever rettene, og tilfører kompleksitet til kjøtt, grønnsaker, pasta, egg og til og med popcorn. Perfekt for å fullføre retter, gir salt med svart trøffel et sofistikert preg som fremhever smakene uten å overvelde, noe som gjør det til et verdsatt valg for både kokker og matentusiaster.
Portefølje (23)
Polen, Warszawa, Poland
...restauranter og bakerier, spesielt for produkter som kjeks, småkaker og pasta som ikke trenger å heve. I tillegg til eggpulver finnes det også eggeplommepulver og eggehvitepulver. Eggeplommepulver brukes som en erstatning for fersk eggeplomme i ulike matvarer for å tilføre farge, tekstur og emulgeringsevne, spesielt i tilberedning av majones, dressinger, sauser og croissanter. På den annen side brukes eggehvitepulver i en rekke produkter som fisk, kjøtt og potetretter, bakervarer og konfekt.
Portefølje (278)
Litauen, Kaunas
...Durumhvete pasta er et produkt av topp kvalitet og sunt. Det inneholder mer proteiner, nyttige karbohydrater og andre næringsstoffer. Når det er kokt, er pasta med egg tilsatt deigen mer gul, har en bedre smak, og er sunnere og rikere på næringsstoffer. Eggpasta lages etter en pålitelig oppskrift med durumhvete mel og egg, som garanterer en utmerket smak, naturlig farge og aroma. Eggene...
Portefølje (23)
Spania, Dicastillo-Deikastelu (Navarra-Nafarroa)
... karakteristisk "naturlig tåke" og bevarer sine egenskaper og vitaminer i sin helhet. Det er en aromatisk olje med en livlig trøffelsmak. Den anbefales for å fullføre forskjellige retter, som: risotto, pasta, kjøtt, stekte egg, tortilla og fisk. Våre polyfenolrike oljer inneholder hydroksytyrosol, og trøffel-ekstrakter tilsettes. Holdbarhet og lagringstid: 24 måneder.
Portefølje (76)
Polen, Brzozów
...tapioka, kastanjemel), øke antallet egg eller tilsette en moden banan under steking, samt mer fett. <strong> Sammensetning: </strong> Risflour <strong> Næringsverdi per 100 g </strong> Energi verdi 1481KJ / 349Kcal - 18% RDI * FETT 0,7 g - 1%, hvorav mettet fett 0,15 g < 1% Karbohydrater 76,9 g - 30%, hvorav sukker 2 g - 2% Protein 7,6 g - 15% Fiber 2,3 g - 0,1 g - 2% * RDI - Referanseverdi for næringsstoffer...
Portefølje (781)
Italia, MILANO
... selvfølgelig sauser til pasta. • 100% italienske tomater • Ideell for korte koketider • Kremet og fløyelsmyk • Naturlig søt smak • Lys rød farge • Format: 690g KARTONG MED 12 1 STK = EURO 0,70 1 PALLE 72 KARTONGER UTGÅR 09 / 2026 MINIMUM BESTILLING 30 PALLE...
Portefølje (229)
Hellas, Kiato Korinthias, Peloponnese
...• Tørr pasta laget av semule, oliven, fetaost, tomater, grønn paprika. • Premium kvalitet og den fineste smaken. • 100% naturlig - uten smakforsterkere, uten aromaer, uten fyllstoffer, uten konserveringsmidler osv. • Rik på karbohydrater. Vi bruker durumhvete semule dyrket i Peloponnes i Hellas, ferske egg fra lokalt kontrollerte gårder, og de øvrige ingrediensene fra lokale bønder, eltet og tørket i vårt verksted. Alle middelhavs-smaker i et bitt av pasta.
Portefølje (3)
Tyskland, Mühlheim
...Tagliolini, Frisk og Frossen Egg-tagliolini med en bredde på 2 mm og en tykkelse på 0,5 mm. Et rede/portjon består av 125 g, tilgjengelig fersk og frossen.
Portefølje (8)
Frankrike, Melle
...Emballasje: - 500-grams pose Ingredienser: - Durum hvete mel*, Myk hvete mel (Opprinnelse Poitou-Charentes) - Friske frittgående egg Blå-Hvit-Hjerte (Opprinnelse Frankrike) - Vann * Allergener ingredienser...
Portefølje (31)
Belgia, Anderlecht
...Helt laget av rustfritt stål. Denne maskinen er designet for produksjon av pasta fra råvarer som hvetemel, både hardt og mykt, med tilsetning av vann og/eller egg, samt spinat for grønn pasta eller tomatpuré for rød pasta. Den kan i utgangspunktet elte deig (kapasitet på 4 kg mel) samt kjevle ut pastaplater med en bredde på 170 mm (justerbar tykkelse). Maskinen er i samsvar med gjeldende "CE...
Portefølje (189)
Frankrike, Lalinde
...Kulinarsk tilberedning med Fleur de sel fra Île de Ré, høstet for hånd, aromatisert med sommertrøffel (biter) og naturlig trøffelaroma. Dette krydderet vil heve smaken på kjøtt, pasta og egg. En flott gave til deg selv eller å gi bort til festene. Nettovekt: 60g...
Portefølje (46)
Frankrike, Saint Martin Belle Roche
...nøtter og egg. Allergener under lupen Melk, hvete, soyabønner. Å oppbevare det riktig er ikke komplisert Régilait Karamellisert melk med spekuloos holder seg i 15 måneder før åpning og 1 måned etter åpning, ved romtemperatur. Ikke sett i kjøleskapet etter åpning. Plasttube, kork: kastes med husholdningsavfall.
Portefølje (23)
...Durumhvete semule, frittgående egg Denne typen pasta koker på 9 minutter og er en tykkere pasta. Den vil holde sausene dine spesielt godt.
Portefølje (43)
...miromatic – Med vår erfaring tilbyr vi deg den perfekte løsningen for dine behov. Med våre individuelt tilpassbare maskinkonsepter, skreddersydd til dine produktkrav, kan vi fylle alle væsker til pasta-lignende produkter. 0,5 l – 30 l bøtter Etter å ha spesialisert oss på bøtter, er miromatic nå den ledende produsenten i dette segmentet. Bøttestørrelser fra 0,5 l til 30 l kan fylles med våre...
Portefølje (6)
Ukraina, Kiev
...friske bestande barilla pasta spaghetti og makaroni i 250g-500g. vi kan levere pasta i bulkbestilling, 10 kg / 5 gk, 1 kg og 500 g pr. pose med en meget billig pris, Ingredienser: hvetemel. Fremstilt i et anlegg som også behandler egg. Best før: datoen plasseres på folien. Datoen og koden er også batchnummeret. Oppbevares på et tørt, godt ventilert og mørkt sted. Tilberedningstid: 6-8 min...
Portefølje (9)
Italia, Castellazzo Bormida (al)
...Perfekt base for høykvalitets trøffeldressinger. Bearbeidede Produkter: Brukt i produksjon av smør, oljer og patéer. Gastronomiske Forberedelser: Perfekt for å bli revet over pasta, risotto, kjøtt og egg. Gourmetretter: En praktisk løsning for å integrere svart trøffel i kreative oppskrifter. Kontakt oss for din bestilling Valtrebbia Tartufi er din pålitelige partner for Tartufo Nero Uncinato...
Portefølje (34)
Frankrike, Paris
...Semule av durumhvete, Vann. Inneholder gluten, kan inneholde spor av soyabønner og egg. HVORDAN NYTE DET: Kok i omtrent 8 minutter i kokende vann. Regelen om tre "1": 1 liter vann, 10 gram salt, 100 gram pasta. Husk å ta vare på en øse med kokevann til den siste finishen. Ean13:3701511702656 Referanse:FarfalleBioNatureFrance1...
Portefølje (133)
Frankrike, Ostwald
...HAMP- OG GAMMEL HVETEPASTA - Håndlaget og lokal - Rask tilberedning: 3/4 min - Hvete fra økologisk og biodynamisk landbruk - Rik på fiber og kilde til proteiner - Vegansk, uten egg og laktose - 100% resirkulerbar emballasje For et alternativ til klassisk pasta, velg den unike smaken og teksturen av vår hamp-pasta som passer for hele familien. Næringsrik, økologisk og håndlaget! Du vil elske vår...
Portefølje (12)
Italia, Fisciano
...Vår ferske fylte pasta inneholder kjøtt, spekeskinke, ricotta og spinat, porcini-sopp, alt pakket inn i et tynt og lett lag laget av mel og egg fra frittgående høner.
Portefølje (3)
ufs.country_names.RU, Vladimir
...Pastaen er fri for gluten, hvete-stivelse, laktose, melk, egg og konserveringsmidler. Den har en naturlig smak og inneholder mye fiber. Uten GMO. Dette produktet anbefales for personer med matallergier, cøliaki eller glutenfrie dietter. Vekt: 300 g...
Portefølje (116)
Italia, Brusaporto
... padano, brødsmuler, egg, melk, smør og krydder. "Scarpinòcc De Par" fra Pastificio Davena er sertifisert av merket "Bergamo Città dei Mille... Sapori" utstedt av Handelskammeret. Tilgjengelig i pakker på 250g og 500g...
Portefølje (10)
Tyskland, München
... bruker derfor resirkulerte papirposer med trykte produktbilder. Artikkelnummer: 7419 Energiverdi: 1444,45 kJ / 345 kcal Fett: 1,8 g hvorav enumettede fettsyrer: 0,5 g Karbohydrater: 67 g hvorav sukker: 3 g Kostfiber: 8 g Protein: 13 g Salt: 0,1 g Vekt: 250 g Allergener: glutenholdig korn, uten egg Koketid: ca. 8-10 minutter Opprinnelsesland: Bosnia-Hercegovina Merke: Dr. Ana Collection Produsent: AnaVita-Naturkost GmbH...
Portefølje (28)
Tyrkia, Gaziantep
...Original kvalitet. Tilgjengelig i engrosmengder. Laget i Tyrkia. KRAFTIG & EFFEKTIV RENGJØRING - På oksiderbare flekker (te, kaffe, vin) takket være aktivt oksygen - På stivelse (ris, pasta, stivelse) og protein flekker (kjøtt, egg) ved hjelp av en kombinert virkning av enzymer - På gjenstridige flekker takket være alkaliske midler GLANS & BESKYTTELSE - Antikalkehandling for perfekt skylling og...
Portefølje (44)
Frankrike, Valréas
...En reise mellom land og hav, resultatet av kombinasjonen av salt fra Guérande med ekte flak av svarte trøfler fra Provence, som avslører sin aromatiske kraft. Smaksråd: Et lite dryss er nok til å heve smaken på fersk pasta, risotto, hvitt kjøtt, carpaccio, og det vil være ideelt på foie gras og egg. Brukes kun i siste øyeblikk i dine forberedelser, etter at tilberedningen er fullført.
Portefølje (10)
Bosnia-Hercegovina, Tesanj
...Conchiglie uten egg...
Portefølje (10)
Frankrike, Dijon
...Disse pastaene er 100 % håndlagde! Faktisk er alle ingrediensene ferske. Eggene kommer fra høner som er oppdrettet fritt, og melet kommer direkte fra møllen i klosteret. For å lage disse håndlagde pastaene, knuser munkene i det alsasiske klosteret mellom 800 og 1000 egg per dag, for hånd!
Portefølje (10)
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play