...Ingredienser: durumhvete, ferske egg (33,4%), hvit trøffel (Tuber albidum Pico) 0,8%, aroma. Ideell i kombinasjon med Delizia med hvit trøffel fra King of Truffles, med fersk trøffel og med smør med svart trøffel fra King of Truffles.
Portefølje (10)
Frankrike, Malataverne
...VIN IGP DU VAR ROSE "PESQUE LUNE" BIO 2018 Flaske 750ml Vi foreslår å servere en Vin de Pays d'Oc Rosé med - Kjøttboller av storfekjøtt i tomatsaus. - En salt kake med oliven. - En salt kake med grønne oliven servert lunken. - En tunfiskflan à la provençale. - Pochert egg Bragance. - Pasta (spaghetti) med puttanesca-saus. - Pasta med arrabiata-saus.
Portefølje (188)
Italia, Città Di Castello
...Trøffelolje for pasta, sauser, salater, egg, kjøtt og fisk. Vi jobber også med en olje med 100 % naturlige aromaer! Trøffelolje laget med det beste ekstra jomfruolivenoljen. Bruk bare noen få dråper for å gi en uforvekslelig smak til hver rett: pasta, ris, kjøtt, fylte retter, omeletter, salater.
Portefølje (2)
Spania, Reus ( Tarragona )
...MayoVegana er det veganske alternativet til tradisjonell majones. Den lages uten egg og melk, og den er glutenfri. Det er en saus med lett tekstur og mild smak, med et lite hint av sennep, som gjør denne sausen til et produkt med eksepsjonell smak. Den er perfekt for å akkompagnere alle typer retter som salater, pasta, grønnsaker og den typiske russiske salaten. VEGANSK · GLUTENFRI...
Portefølje (10)
Frankrike, Vigneux-Sur-Seine
...Et uunnværlig tilbehør for å lage pasta med tomatsaus eller en meny verdig de fineste bordene. Når det er på, forvandler dette kjøkkenforkleet enhver søndagskokk til en Michelin-stjerne kokk.
Portefølje (186)
Østerrike, St. Peter-Freienstein
...Ab-Hof salgsautomater, eggautomater for salg av eggkartonger, 24 timers drift uten personalkostnader. Snacks, melk, egg, pølse, ost og mye mer kan selges uten at du trenger å være til stede hele tiden. Ab-Hof automater, eggautomater for salg av landbruksprodukter. Enten det er ost, pasta, egg, pølse, kjøtt, med en trommelautomat eller heisautomat er du i takt med tiden. Den 24 timers gårdsbutikken!
Portefølje (10)
...Oregano, som er hjemmehørende i Middelhavsområdet, er Tyrkias spesialitet. Denne villvoksende urten med mange arter blandes sammen for å lage en sofistikert kvalitet oregano. Oregano har fått navnet sitt fra gresk, som betyr "Glede av fjellet". Det er den mest populære av de aromatiske urtene, da den kan brukes til å krydre sauser til pasta, fjærfe, kjøtt og fisk, samt pizza, salater, egg- og...
Samsvarende produkter
Oregano, oregano
Oregano, oregano
Andre produkter
Sumak
Sumak
Portefølje (2)
Frankrike, Grigny
..."Les Classiche" fra Canuti er laget av nøye utvalgte råvarer, uten tilsetning av fargestoffer eller konserveringsmidler. Som alle Canuti-egg pasta, produseres de etter den klassiske metoden med langsom strekking i bronseformer. De forskjellige fylningene er basert på grønnsaker, kjøtt, fisk, ost, sopp og trøfler. Disse «Classiche» er alle av utmerket kvalitet: de er raffinerte og ettertraktede. FORPAKNING: 3 x 1 kg = 3 kg...
Portefølje (93)
Frankrike, Perpignan Cedex
...egg, supper eller stekte grønnsaker, gratenger, kaker… Lammecurry, kyllingcurry, fiskecurry… så mange smakfulle retter å lage med denne typiske blandingen. Curry uttrykker også veldig godt rikdommen av sine aromaer med rømme, i fiskesuppe eller muslinger, med fisk og skalldyr, hvitt kjøtt, poteter, ris, pasta, omeletter, majones, egg i kokott. Det passer også perfekt med grønnsaker eller frukt.
Samsvarende produkter
Karriblader
Karriblader
Andre produkter
Cébette
Cébette
Portefølje (30)
Frankrike, Levallois Perret
... tomatbaserte retter: tomatsaus, pizza, ratatouille. Den utmerker seg med alle slags grønnsaker: auberginer, squash, sopp, artisjokker, kikerter, ris. Den passer godt sammen med hvitløk, løk, timian og olivenolje. Den gir smak til vinaigretter, salater og oster som mozzarella. Det er en fryd med egg, enten de er i omeletter eller rørte. Fordelene med basilikum: Det er et naturlig antibakterielt middel som renser lungene og bronkiene dine for uønskede stoffer.
Portefølje (28)
Italia, SALZANO
...Bruken av den profesjonelle maskinen for produksjon av fersk pasta er tilgjengelig for alle; den gjør alt selv. Det er bare å tilsette ingrediensene, og på få minutter er pastaen klar i ønskede typer og former. Etter å ha tilsatt egg, mel og vann i bollen, elter maskinen automatisk i ca. 5 minutter, før den begynner med strekking. Maskinen er nå til stede i mange restauranter, trattoriaer...
Portefølje (6)
Østerrike, Lebring
...Uten GMO laget av 100% ekte og ren spelt og steiriske frittgående egg Artikkelnummer: D-01 Vekt: 250 g...
Portefølje (8)
Østerrike, Vienna
...Trøffelolje er en delikat og aromatisk krydderolje. Den er laget med høykvalitets kaldpresset olivenolje fra Primadonna. Trøffelolje er spesielt egnet for å heve smaken på risotto og pasta, carpaccio, eggerøre, ost, potetmos, kremete sauser / lette bundne sauser, eggerøre / stekt egg, bløtkokt egg / posjert egg / onsen egg og skinke. Innhold: 150 til 750 ml Smak: original svart trøffelsmak gjennom naturlige trøffelskiver, med fin oliven smak.
Portefølje (8)
Tyskland, Kronach
...Vår Hjemmelagde Grønnsaksbuljong Uten Tilsetningsstoffer Uten fett. Vegansk Grønnsaksbuljong Krydderblanding Tilberedning: som suppe ca 16g = ca 1SS i 1 liter kokende vann, rør godt om, la det koke opp kort og nyt, eller forbedre med tilsetning av grønnsaker, pasta, egg, ris, semulegryn, nudler. Kan også brukes som universalkrydder for å smake til, til fine sauser, supper, grønnsaker, steker...
Portefølje (1)
Tyrkia, Izmir
DAMS Machinery, en ledende produsent av maskiner for matbehandling med base i Tyrkia, spesialiserer seg på å levere industrielt utstyr som overholder internasjonale kvalitetsstandarder. Siden vår oppstart i Izmir Kemalpaşa har vi forpliktet oss til fortreffelighet, og vi lager deigbehandlingsmaskiner, brødskjærere, pakkemaskiner, kjøletårn, fermenteringstårn, egg-sesam sprøytemaskiner og...
Portefølje (61)
Polen, Warszawa
... produktutvikling til emballering og distribusjon. I samarbeid med ledende produsenter i Europa tilbyr vi skreddersydde smaker, emballasjemønstre og markedsføringsstrategier, og garanterer at hver drikk etterlater et minneverdig inntrykk. Vi utvikler ulike produkter for HORECA & FMCG-bransjen, som pasta, ris, egg, osv. Motivert av vårt engasjement for høy kvalitet og innovasjon, nærmer vi oss hvert...
Portefølje (7)
Italia, Caraglio
... ingredienser som potetflak, hvetemel "00", semolina, egg og utvalgte kjøtttyper. De blir hurtigfryst og nedkjølt til -18°C, uten noen form for konserveringsmiddel, for å garantere et ekte produkt av høy kvalitet. Blant nyhetene finner du: Ferdigfryste sauser klare til bruk og ferdigfryst grønnsakssuppe klar til bruk.
Hellas, Glikovrisi Lakonias
PRODUKSJON AV TRADISJONELLE OG ØKOLOGISKE TØRKEDE PASTA MED EGG OG MELK. PRODUKSJON AV SØTE RINGER MED OLIVENOLJE. LAGET AV SEMOLINA OG HVETEHUMLE.
Belgia, Liège
ALDENTO: det er kombinasjonen av fersk pasta og protein av animalsk opprinnelse. ALDENTO, grunnlaget for et sunt og balansert måltid: Et kostholdsalternativ, enkelt å integrere i hverdagen. Raskt å tilberede og miljøvennlig. Nøye utvalgte ingredienser: Økologiske egg, økologisk durumhvete semule, mel fra Tenebrio Molitor (melorm) som kun er fôret med økologiske planter. Aldento, en løsning for å variere kostholdet ditt: Familien, storkjøkken, omsorgsboliger, restauranter, idrettsutøvere, ...
Belgia, Schoten
Altoni pasta er et 100% garantert naturlig produkt uten tilsetning av hjelpestoffer eller konserveringsmidler. For å oppnå en homogen masse med riktig viskositet, blir de ferske ingrediensene fagmessig blandet og presset. Dette kan kun oppnås med proteinene fra ferske egg og semolina av hard hvete av høyeste kvalitet. Det er derfor ikke overraskende at det under koking dannes et rikelig skumlag, noe som kjennetegner kvalitetspastaen fra Altoni.
Frankrike, St Sulpice De Faleyrens
... Våre mel er laget kaldt på granittkverner fra Tarn, vår mølle er franskprodusert, og vi bevarer dermed alle næringsstoffene i kornene. Våre pastaer er uten egg, uten salt, uten konserveringsmidler og uten tilsetningsstoffer for å garantere en smak og kvalitet uten sammenligning. For å imøtekomme de mest krevende smakene, tilbyr vi et variert utvalg av produkter, perfekt tilpasset franske...
Portefølje (10)
Finland, Turku
Fra et virkelig globalt perspektiv, skaffer vi produkter i de viktigste produksjonsområdene i Europa, Nord- og Sør-Amerika, og Fjernøsten. Våre hovedproduktgrupper er Palm Kernal Oil, Palm Oil, Rapeseed Oil, Soybean Oil, Sunflower Oil, Blends, Corn Oil, Cottonseed Oil, High Oleic Sunflower Oil, Poultry, Pork, Beef, Fish, French Fries, Vegetables, Soft Drinks og Dairy. Som et mat- og oljeleverandø...
Portefølje (177)
Italia, Santa Maria La Carità
..." proteiner og karbohydrater, i minimum 12 til 36 timer, avhengig av hvilken type format som skal bearbeides. Bearbeiding av Fersk Pasta: hvert produkt lages med NØYE UTVALGTE RÅVARER og avviser kategorisk bruken av konserveringsmidler eller tilsetningsstoffer. En kvalitetsdeig. Dette er målet vi streber etter i hver produksjonssyklus. Utvalgte ferske egg, semola med høyt proteininnhold som 100% kommer fra italienske marker, langsom og homogen elting, konstant og gradvis forming i bronse, er våre hemmeligheter.
Østerrike, Ried Im Traunkreis
...Som et selskap som verdsetter bærekraft, foretrekker vi regionale leverandører. For å kunne tilby et førsteklasses sortiment, fører vi imidlertid også spesialiteter fra forskjellige regioner i Europa. Gjennom vår gode beliggenhet og optimale logistikk, blir 80% av alle kunder i Østerrike levert innen 24 timer. Vi har satt et fokus på ferske egg og eggprodukter, men vår varekurv utvides kontinuerlig og tilpasses våre kunder. "QUALITÄT" står høyt på vår agenda. Sertifikater om våre produkter eller om kontrollen av produktene stiller vi gjerne til disposisjon på forespørsel.
Portefølje (6)
Spania, Daroca-Zaragoza
Pasta av høy kvalitet og spesialpasta: conchitas, spiraler, stjerne, farfalle, hårfint nudler, mellomfine nudler, tykke nudler, fideua, galets, bokstaver, makaroner, maravilla, pepitas, stempel, fjær, spaghetti, tagliatelle, hai. Laget med durumhvete, med grønnsaker, med egg, fullkorn, med spinat, økologisk, med blekksprutblekk. Også lasagnepasta, cannelloni, brødsmuler og mel. Vi produserer for storforbruk, Food Service, og hotellbransjen.
Hellas, Kozani
... med safran, nudler med grønnsaker (ferske eller frosne), nudler med egg (på bestilling og med hjemmelagde), sur trahanas med melk fra melkekyr, søt trahanas med melk fra melkekyr, samt glutenfrie fullkornspastaer i alle typer (nudler, trahanas, fusilli) osv. Autentiske smaker av 100 % gresk produksjon, uten spor av konserveringsmidler, med råvarer fra det lokale markedet.
Frankrike, Chatellerault
... olje, egg, mel, ris, pasta, spaghetti, tørket frukt, løk, poteter. ¤ Hermetikk: Tomater, mais, hvite bønner, røde bønner, erter, tunfisk, linser osv. ¤ Rengjøringsprodukter og økologiske produkter: Oppvaskmiddel, vaskemiddel osv. ¤ Hygieneprodukter og økologiske produkter: Duschgel, hånddesinfeksjon, masker, såpe, tannpleie, intimhygiene, deodorant osv. ¤ Alkohol: Rødvin, hvitvin, rosévin, champagne osv. ¤ Hvitevarer: Kjøleskap, vaskemaskin, oppvaskmaskin, små hvitevarer osv.
Frankrike, Wittenheim
... VALFLEURI's Alsace-pasta er laget utelukkende av durumhvete og ferske egg, noe som gjør dem unike og gir dem spesifikke egenskaper. Kvaliteten og den rike sammensetningen av ferske egg gjør VALFLEURI's Alsace-pasta til et høykvalitetsprodukt som er høyt verdsatt av matelskere.
Italia, Paina Di Giussano
... har opparbeidet oss gjennom mange år i bransjen. Nedenfor er noen produkter du alltid vil finne i vår butikk: Gorgonzola d.o.p. på skje og i skiver, over 30 forskjellige typer blåmuggoster basert på Gorgonzola; førsteklasses spekemat, ferske oster fra Valsassina (LC), modnede oster av melk og geit, honning, syltetøy, viner, egg, fersk pasta, yoghurt, mel, te, infusjoner, småkaker og mye mer. Å gå inn i vår butikk er ikke bare en glede, men også en måte å forstå forskjellen mellom de håndverksproduktene vi tilbyr og de som vanligvis finnes på markedet.
Hellas, Veria
... vi evnen til å produsere autentiske tradisjonelle pontiske produkter som pereki, siron og evreston, bakt i en tradisjonell sats spesielt laget for vårt verksted. Våre verdier er nært knyttet til kvalitet, integritet og ansvarsfølelse. I vår pasta finner du ikke konserveringsmidler, kjemiske fargestoffer eller dehydrerte råvarer (egg, grønnsaker eller melkepulver). I stedet skaffer vi ferske egg fra Neo Prodromos i Imathia og melk fra en lokal melkebonde i Tripotamos i Veria. Melet kommer fra de sertifiserte møllene Koutsiares.
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play