...Fokus på høyvolum B2B, hvit etikett, kontraktsflasking.
Zitro Pikant: Flytende syretilsetning egnet for brus, sirup, te, salatdressinger, sauser og fiskeretter
Zitrosa Konsentrat: Konsentrert sitronsyre, for spesielt sterk syretilsetting
Zitro-Perfekt Konsentrat: Konsentrert sitronsyre uten tilsatt sukker
Zitro-Perfect Pulver: Sitronsyre i pulverform - bare tilsett vann! 750 gr
Sitronsaft pasteurisert: Fra juicekonsentrat. Pasteurisert 10 liter
Limejuice pasteurisert: Fersk juice fra et konsentrat som gir en sprø lime-smak. Pasteurisert 10 liter...
...Opprinnelse
Sitronskallgranulat lages av skallet til sitronen. Sitronen er en frukt fra sitrontræet (Citrus Limonum). Sitronen stammer fra Asia, men finnes i dag mye rundt Middelhavet og i Amerika. Dette sitronskallgranulatet kommer fra Chile. Sitronskall inneholder hele 10 ganger mer essensielle næringsstoffer enn sitronsaft.
Næringsstoffer og bruk
Sitronskallgranulatet inneholder blant annet...
...Orangeat kjenner du fra den klassiske julekakebakingen, men det hører også hjemme i den luksuriøse kjøkkenet for kresne nyttere. Det består av de kandiserte skallene fra en tykk-skallet, svært aromatisk appelsinvariant.
Enten til syltetøy, det asiatiske kjøkken eller for delikate søtsaker – Lecker’s økologiske orangeat står for en ny smaksopplevelse på kjøkkenet, samtidig som det er fritt for konserveringsmidler og blir spesielt skånsomt produsert.
Ingredienser: Appelsinskall*, glukose-fruktosesirup*, sitronsaft*
*=fra kontrollert økologisk produksjon
Allergener: ingen inneholdt
Vegetarisk: Ja
Vegan: Ja...
...er et krystallinsk, klart pulver eller krystall som forekommer i alle metabolske organismer (opptil 1 kg i en menneskekropp daglig). Det tilhører fruktsyrene og er den mest utbredte syren i planteverdenen. Sitronsyren ble første gang bevist i sitronsaft i 1784. Mistanken er at den allerede var kjent under et annet navn. Oppdagelsen anslås å være rundt det 9. århundre. Syren ble opprinnelig...
... tilsetningsstoffer eller aromaer. Bare utvalgte frukter, rårørsukker, sitronsaft, pektin og et og annet krydder havner i våre gryter. Alle våre søte fruktpålegg produseres uten kjerner og biter, og vi imøtekommer dermed kundenes ønsker. I tillegg har våre fruktpålegg en lang holdbarhet på 12 måneder. Alle produkter tilbyr vi også som privat merking. Vi jobber alltid med å skape nye, spennende og spesielle...