...Iberisk svin over 10 måneder. Liten kule av magert kjøtt, hentet fra underkjeven på hodet. Stykket veier ikke mer enn 150 gr. Carrillera av iberisk svin er et utsøkt stykke magert kjøtt, hentet fra underkjeven på iberisk svin over 10 måneder gammel. Dette stykket, med en omtrentlig vekt på 150 gram, utmerker seg med sin mørhet og dype smak, ideelt for langsom tilberedning, som gryteretter eller...
Portefølje (15)
... oster, og gir et preg av middelhavets autentisitet. Hverdagsmatlaging: Motstandsdyktig mot varme, perfekt for steking, grilling og tilberedning av alle typer retter, fra pasta til kjøtt og fisk. Baking: Legger til mykhet og smak i kaker, brød og andre bakte produkter. Ekstra jomfruolivenolje er et perfekt valg for de som søker en ren, smakfull og helsebringende olivenolje. Ideell for alle dine kulinariske behov, fra de enkleste til de mest sofistikerte. Kontakt oss for mer informasjon!
Portefølje (21)
Spania, Peligros
...Blanding av tilsetningsstoffer, krydder og urter for fremstilling av KJØTTBLANDINGEN kalt "PINCHO MORUNO". Format: Krukke 1 kg, pose 4 kg...
Spania, Murcia
...Olivenolje Spesialitet Foie Gras. And foie gras emulsjon (knust) med salt og pepper. Kokt i autoklav ved 104ºC (sterilisert). Kremet tekstur ideell for smøring, tilberedning av canapéer og / eller forretter. Vekt: 130g MOQ: 500€...
Portefølje (178)
...Kalkunbryst er et magert kjøtt, ansett som diettvennlig, men det er mer motstandsdyktig mot tilberedning enn kyllingkjøtt. Derfor mørner vi det og skjærer det i skiver før vi fryser det. På den måten bevarer det sin mørhet og næringsverdier uten å bli hardt eller helt tørt etter tilberedning. Ved å bruke naturlige ingredienser og uten å tilsette allergener, lager vi dette produktet med tanke på de minste.
Portefølje (9)
Spania, Cassà de la Selva, Girona
Siden 1968 har de utviklet og forsket på høytrykksinjeksjonsmaskiner, med spesialisering i produksjonen av disse. Resultatet av denne spesialiseringen har vært utviklingen av høyteknologiske injeksjonsmaskiner av OGAL S.A., som har utvidet det opprinnelige området for kokte kjøttprodukter til å inkludere marinert kjøtt, fjærfe og fisk. Høytrykks hydrauliske injeksjonsmaskiner, høytrykks injeksjonsmaskiner med dobbelt system, systemer for tilberedning av saltlake, mørningsmaskiner, mini injektor 14.
Spania, Caldes De Montbui
Vi produserer tradisjonelt naturlige svine-, lamme- og storfekjøttskinn av høyeste kvalitet og opprinnelse for tilberedning av rå, kokte og modnede pølser.
Spania, Alcala
Sefoods.es er et selskap fra Extremadura som har som mål å tilby et nytt konsept for en distribusjonsplattform for matvarer, utelukkende online, med en differensiert kvalitet, enten fordi de har merket for Tradisjonell Garanti Spesialitet (E.T.G.), Beskyttet Opprinnelsesbetegnelse (D.O.P.), Beskyttet Geografisk Betegnelse (I.G.P.), Økologisk Produksjon, eller de som er utvalgt og katalogisert som Gourmet, som garanterer deres kvalitet, nøye tilberedning og egenskaper.
... å bevare tekstur, aroma og smak av det ferske produktet. Enkel tilberedning direkte i mikrobølgeovnen med et overraskende spektakulært resultat. En annen stor referanse er italienske paprika i strimler. Kommer fra Murcia og Almería. Fritert på en håndverksmessig måte til riktig punkt uten tilsetningsstoffer eller konserveringsmidler og umiddelbart ultrafrosset, som bevarer all aroma, tekstur og smak av det ferske produktet. Små hele italienske paprika fritert. De kan brukes som tilbehør til grillet kjøtt og ovnsbakt fisk. Det er den ideelle måten å berike en rett på en økonomisk måte.
Spania, Cassà de la Selva, Girona
...Opprettet i 1997 for design, produksjon og levering av maskiner og teknologisk utstyr til næringsmiddelindustrien, spesielt for kjøttsektoren. RMT utvikler prosjekter og design av "nøkkelferdige" anlegg og fabrikker med teknologisk rådgivning, teknisk service før og etter salg, samt levering av reservedeler, råvarer og komplementære produkter. Anlegg for produksjon av injiserte bearbeidede produkter, for produksjon av fine pastaer, for marinering av ferskt kjøtt, for produksjon av ferske og modnede hakkede produkter, samt anlegg for tilberedning av kjøttprodukter.
Spania, Guijuelo
Vi er en spansk planteprodusent av iberisk spekemat, vår spesialitet er den høyeste kvaliteten JAMÓN IBÉRICO. Produsert av 100 % iberisk kjøtt i henhold til alle tradisjoner for tilberedning av denne spanske delikatessen.
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play