Spania, Montcada i Reixac-Barcelona
...Ekstra magert svinekjøtt...
Portefølje (28)
... stuvninger. Carrillera tilbyr en smøraktig og saftig tekstur som, når den tilberedes, frigjør all den karakteristiske smaken av iberisk svinekjøtt. Dette stykket er perfekt for de som søker en gourmetrett av høy kvalitet, med det uforvekslelige preget av iberisk gastronomi.
Portefølje (15)
Spania, Guijuelo-Salamanca
...hvitvin, fylt i naturlig tarm. Nettovekt: 0,350 gr. Distribusjons- og transportbetingelser: Ved romtemperatur er det ingen restriksjoner. Hvis det er vakuumpakket, skal temperaturen være under 5ºC. For konsum er den anbefalte temperaturen 15º-18ºC. Produksjonsprosess: Utvalg, hakking, elting, fylling, modning, skjæring og pakking. Ingredienser: Magert iberisk svinekjøtt, Paprika D.O la Vera (Cáceres), salt, hvitløk, oregano og konserveringsmidler. Nettovekt: 0,350 gr.
Portefølje (43)
Spania, Guijuelo
...FISAN Eikenøtt-fôret Skinke er relativt magert og intenst smakfullt. Den perfekte modningsgraden, oppnådd etter mer enn trettifire måneder i naturlige kjellere, bidrar til at gassinntrengningen er jevn og smaken har en unik dybde.
Portefølje (10)
Spania, Murcia
...Det er den delen av svinet som er nærmest hodet. Den anses som en magert del (med mindre fett) og er ideell for å steke hel med krydder og svinefett for å danne en sprø og deilig skorpe. Den må tilberedes veldig godt for å unngå å være rå inni. Når den er stekt, får den avkjøle seg før den skjæres opp, slik at den ikke smuldrer i små biter og får en perfekt presentasjon. Det anbefales å tilberede uten å tine. Som alle våre produkter, inneholder den ingen allergener og kun naturlige ingredienser.
Portefølje (9)
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play