Frankrike, Laissac
...Skinkefilet er den mest edle delen av skinken. Denne håndlagde skinkefileten er produsert i vårt spekematverksted i Laissac, Aveyron. Den består kun av 3 ingredienser: svinekjøtt, Guérande-salt og Kampot IGP-pepper fra Kambodsja. Dette tørkede kjøttet kan oppbevares i 3 måneder ved romtemperatur. Ideell for dine spekematfat, er skinkefileten en svært magert spekemat som vil komplementere coppa...
Portefølje (29)
Frankrike, Sendets
...Produkt av høy kvalitet laget med Espelette-chili og andre krydder. I temaet for høykvalitetsaperitiffer tilbyr vi terrine av svinekjøtt med svart hvitløk. Oppskriften gjenspeiler stor håndverk og kombinerer subtilt aromaene av svart hvitløk, Espelette-chili og pepper. Bestill online, levering innen 48 timer. Ingredienser: magert svinekjøtt*, svinelever, svinefett*, fransk svart hvitløk*, havsalt, pepper*, Espelette-chili*, urter fra Provence* * Ingredienser 100% fra økologisk landbruk Mengde: 90g Oppbevaring: Oppbevares i kjøleskap etter åpning...
Portefølje (9)
Frankrike, Malataverne
... velkjent, da dens berømmelse har nådd hele verden. Finere enn en tradisjonell landpaté fordi den er mindre fet, den baskiske patéen er lett krydret med Espelette-paprika for smak, og appellerer alltid til et bredt publikum. Den essensielle særpreget ved den baskiske patéen kommer fra bruken av svinekjøtt (magert og smakfullt kjøtt) kombinert med svinelever, en subtil blanding som er så populær. Den baskiske patéen kan være mild eller krydret avhengig av preferanser og ønsker, og kan nytes på mange måter.
Portefølje (188)
Frankrike, Lyon
MVO Distribution, handelsmann for alle typer kjøtt siden 2002, tilbyr deg svært konkurransedyktige priser på KJØTT AV SVIN / OKSE / FUGL / KALV / VILT / LAM / SAU / AND / GÅS / VILTKJØTT / HJORT / HESTEKJØTT ... Vi forhandler direkte med våre partner-slakterier og skjærere som er til stede i Frankrike og EU, for å gi deg spesielt konkurransedyktige priser, slik at du får maksimal økonomisk lønnso...
Portefølje (51)
Frankrike, Auros
...Ande-foie gras-paté 20 % Helge-paté, 175 g glass, 20 % ande-foie gras. Laget av et ESAT i Périgord (etablissement for hjelp til reintegrering av funksjonshemmede arbeidere). Ingredienser: fett og magert svinekjøtt fra Sørvest-Frankrike IGP, foie gras 20 %, salt, pepper. Vi har også i samme format: Basque-paté med Espelette-paprika, landsby-paté med floc de Gascogne, andeterine med appelsin, kanin-terine med sitron-thyme, landsby-terine med kastanjer, ren ande-rillette og andefett, Andre produkter i denne kategorien Ikke nøl med å be om vår katalog og priser.
Portefølje (31)
Frankrike, Lyon
...En håndlaget, tørket pølse aromatisert med Espelette-chili AOP, laget av pur svinekjøtt fra Sørvest-Frankrike IGP, basert på en tradisjonell oppskrift fra regionen. Denne pølsen er laget av magert kjøtt og fett fra skuldrene av svinekjøtt fra Sørvest-Frankrike IGP, grovhakket (nøyaktig 80% magert kjøtt og bare 20% fett). Dette gir pølsene en smakfull smak.
Portefølje (40)
Vi produserer og distribuerer et utvalg av frosne produkter fra den réunioniske gastronomien over hele Frankrike og Europa, som: - bouchons - nems - samoussas - samoussas-deig - klippfiskboller - bonbonpiments - kreolske pølser og røkte pølser - sarcive - røkt magert svinekjøtt og røkt fjærfe. Leveringene utføres av en ledende kjøletransportør på markedet for å sikre en kvalitetsservice. Vår...
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play