Spania, Guijuelo-Salamanca
...Senter for benfri skinke av en lang og slank type, med tynn stilk. Den har en mørk rosa-magenta farge, en intens smak, en ekstraordinær lukt, med ulike infiltreringer av marmorert fett, myk og glinsende. Våre skinker kjennetegnes ved å være søte (svært lite salte), noe som gir dem en delikat smak og en modning på mellom 28 og 36 måneder. Produksjonsprosess: Kutt i varmt, avkjøling, v-kutt...
Portefølje (43)
Italia, Giuliano
...Farina "00", vann, Lievito Madre (naturlig gjær laget av hvetemel type 0 i pulverform, gjær, malt kornmel), salt, solsikkeolje, olivenolje, mozzarella, kokt skinke, champignon sopp...
Portefølje (129)
Spania, Guijuelo (salamanca)
Siden 1983 Produkter Cárnicos BRISA, S.L. er et familieeid selskap lokalisert i Guijuelo, med mer enn 35 års erfaring i produksjon av iberiske produkter av høyeste kvalitet. Deres begynnelse går tilbake til mars 1983, i en liten fabrikk på omtrent tusen kvadratmeter i sentrum av Guijuelo. Stedet hvor de første fasilitetene ble bygget, var en gammel foie gras-fabrikk som het BRISA, derav navnet på...
... den når dalen, har tatt med seg balsamene fra skogene i Appenninene. Avhengig av sesongen åpnes vinduene, og i ni måneder fortsetter prosessen slik. Deretter går vi ned i kjelleren: konsortiet vil sette den ducal kronen for å beskytte kvaliteten etter 12 måneder. For oss er det ikke nok: vår skinke vil vente i ytterligere 18-20 måneder, når du vil oppleve all dens intense, dype, nyanserte sødme, aldri sukkeraktig.
Portefølje (10)
Spania, Alcobendas
...Bakre ekstremitet av iberisk svin med DOP Jabugo, utsatt for saltbehandling og deretter en tørkeprosess. Presentasjon: Hel del med bein, med snor, etikett og merkelapp. Valgfri emballasje og nett. Salgsenhet: Hel del med bein og variabel vekt. Emballasje: Papir (1 del); pappeske (1-2 deler/eske); pappboks (100 deler). Pallering: 3 esker per lag; 7 lag per pall. Farge: Karakteristisk fra rosa til...
Portefølje (10)
Italia, Guidonia
...Prosciutto produsert med utvalgte svinekjøtt, håndtrimmet. Modnet ved kontrollerte temperaturer og fuktighet i minst 100 dager. Fargen er jevn mellom rosa og rød, brutt opp av det rene hvite fra fettpartiene. Pakking: A.T.M. - S.V - Fritt Uten Konserveringsmidler Uten Gluten Uten Laktose Uten Fargestoffer...
Italia, Ferrere
... tartufo, salame al Barolo, pølse, kokt skinke, rå skinke, cotechini og mange andre, som vi selger direkte i utsalgsstedet. For å øke salget har vi også åpnet en delikatessebutikk i Langhe, i den historiske sentrum av Alba, og en annen i sentrum av Torino, nær det egyptiske museet, hvor man kan kjøpe alt vårt svinekjøtt og spekemat.
... sitrusfruktskall, også dekket med mørk, hvit eller melkek sjokolade. Paté av kokt og rå skinke. Biancomangiare, som de kremete, kommer i mange smaker (28), akkurat som forberedelsene for kaker og hurtigkremer for kalde retter.
Portefølje (1)
... verdifullt luksuriøs karakter, med en stor variasjon av rosa nyanser og en betydelig mengde fett som er gylden, forårsaket av marmorering, noe som gir en eksplosjon av fyldige smaker for ganen, kombinert med den store aromaen, som gir en unik smaksopplevelse i verden.
Italia, Ercolano
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play