Italia, Giuliano
...Farina "00", vann, Lievito Madre (naturlig gjær laget av hvetemel type 0 i pulverform, gjær, malt kornmel), salt, solsikkeolje, olivenolje, mozzarella, kokt skinke, champignon sopp...
Portefølje (129)
... den når dalen, har tatt med seg balsamene fra skogene i Appenninene. Avhengig av sesongen åpnes vinduene, og i ni måneder fortsetter prosessen slik. Deretter går vi ned i kjelleren: konsortiet vil sette den ducal kronen for å beskytte kvaliteten etter 12 måneder. For oss er det ikke nok: vår skinke vil vente i ytterligere 18-20 måneder, når du vil oppleve all dens intense, dype, nyanserte sødme, aldri sukkeraktig.
Portefølje (10)
Italia, Guidonia
...Prosciutto produsert med utvalgte svinekjøtt, håndtrimmet. Modnet ved kontrollerte temperaturer og fuktighet i minst 100 dager. Fargen er jevn mellom rosa og rød, brutt opp av det rene hvite fra fettpartiene. Pakking: A.T.M. - S.V - Fritt Uten Konserveringsmidler Uten Gluten Uten Laktose Uten Fargestoffer...
Italia, Ferrere
... tartufo, salame al Barolo, pølse, kokt skinke, rå skinke, cotechini og mange andre, som vi selger direkte i utsalgsstedet. For å øke salget har vi også åpnet en delikatessebutikk i Langhe, i den historiske sentrum av Alba, og en annen i sentrum av Torino, nær det egyptiske museet, hvor man kan kjøpe alt vårt svinekjøtt og spekemat.
... sitrusfruktskall, også dekket med mørk, hvit eller melkek sjokolade. Paté av kokt og rå skinke. Biancomangiare, som de kremete, kommer i mange smaker (28), akkurat som forberedelsene for kaker og hurtigkremer for kalde retter.
Portefølje (1)
Italia, Ercolano
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play