Italia, Orbassano
PASTA GIRARDI er et organisert håndverksfirma fra Piemonte, spesialisert siden 1997 i daglig produksjon av fersk pasta, ravioli, lasagne og høykvalitets gourmetretter klare for profesjonelle i matsektoren (HORECA) og for detaljhandel, både uavhengig og organisert. Hvert av våre produkter er resultatet av en konstant oppmerksomhet på forskning og utvalg av råvarer, og til slutt blir alle våre produ...
Portefølje (63)
Italia, Giuliano
...Mel "00", vann, mor gjær (naturlig gjær laget av type 0 hvetemel i pulverform, gjær, maltede kornmel), salt, solsikkeolje, olivenolje, tomat, mozzarella, aubergine, ricotta, ekstra jomfru olivenolje.
Portefølje (129)
...Lasagne med ricotta og spinat, et must i ethvert kjøkken, er favoritter blant elskere av klassiske og lette smaker. Laget med den beste eggpastaen som tradisjonen tilsier, gleder de med den ekte smaken av ricotta og spinat og overrasker med friskheten til hver ingrediens.
Portefølje (45)
Italia, Milano
...Produsert i mai, er det en honning med nesten fargeløse til gyllengule toner. Den har en veldig mild duft, blomsteraktig og en delikat aroma av konfekt, vanilje og søt mandel, som er lite vedvarende i smaken. KOMBINASJONER Den perfekte søtningsmiddel, ideell for å søte kaffe, te og andre drikker, uten å endre smaken. Utmerket for å lage sirup og kandisere frukt, i fruktsalater og i deiger til kaker. Den passer veldig godt med oster, fersk ricotta og blåmuggoster.
Portefølje (116)
Italia, Radicofani
...Ricotta er et biprodukt som oppnås fra serumet som er igjen etter ostefremstilling. For å få en mykere og mer delikat ricotta, berikes serumet med tilsetning av fersk melk. Produktet oppnås ved å varme opp serumet til en temperatur på omtrent 80 °C, og det pakkes i termosveiste beholdere med en vekt på omtrent 2 kg. Utmerket å nyte naturlig, samt med sukker, sjokolade, alkermes og annet. I matlaging kan man lage deilige desserter og også smakfulle salte retter som ravioli og cannelloni fylt med ricotta og spinat. Vekt på fuscella er omtrent 350 g.
Portefølje (48)
Polen, Warszawa, Poland
...Surmelkpulver (AWP) er et biprodukt av produksjonen av ost eller sur kasein. Det produseres ved å tørke fersk myse som er hentet fra myk hvitost. Ved bruk av mikrobiell fermentering reduseres pH-verdien i melken, og laktosen omdannes til melkesyre. Surmelkpulver brukes hovedsakelig til produksjon av ricotta og smør av myse. Det brukes også som ingrediens i mange bearbeidede matvarer, f.eks. brød, kjeks, bakverk, ferdigretter.
Portefølje (278)
Frankrike, Malataverne
...Ingredienser Ingredienser til deigen hvetemel, durumhvete semule, egg (11,2% av det ferdige produktet), vann. Ingredienser til fyllet brødsmuler (hvetemel, vann, salt) ricotta (7,5% av det ferdige produktet) (myse, kremfløte), palmeolje, melkeflak, palmeolje, potetflak, myse, spinat (2% av det ferdige produktet), ost (melk, salt, løpe, konserveringsmiddel lysozym fra egg), salt, solsikkeolje...
Portefølje (188)
Italia, Dorgali
... proteinkonsentrasjon. Vår Ricotta Sarda er deilig å nyte alene, i skiver, eller som et utmerket supplement til ferske grønnsaker, som revet over tomat. Perfekt for å berike friske salater, pasta, risotto, ovnsbakte lasagner eller som en stjernes ingrediens i salte paier, er vår Ricotta Sarda en ekte kulinarisk skatt som inviterer til oppdagelse av autentiske og ekte smaker.
Portefølje (10)
Italia, Sassano
...RICOTTA RAVIOLI MED GENUINE INGREDIENSER, HJEMMELAGET, UTEN TILSETNINGSSTOFFER...
Portefølje (4)
Italia, Belpasso
...Dette er et KIT som inneholder: sicilianske cannoli-kapsler, dehydrert ricotta, hakkede pistasjnøtter, sjokoladebiter (nøye dosert), sprøytepose og instruksjoner for tilberedning. Pakningen trenger ikke å kjøles ned, og har en holdbarhet på 16 måneder. Dette letter transport og forbruk. Fyllingen er laget med den nyeste teknologien brukt i bearbeidingen av ricotta, for å sikre at den kan...
Portefølje (1)
100% Italia International Trade er et selskap hvis mål er å fremme internasjonal handel. Selskapet fokuserer på å eksportere høykvalitets agro-matprodukter og gjøre fordelene med middelhavsdietten kjent i verden, ved å spre produktene gjennom kommersialisering. For dette formålet, i tillegg til handelsforhold, kan det inngås partnerskapsavtaler med foreninger, institusjoner eller selskaper, samt o...
Portefølje (10)
Spania, Malagón
...Håndlagde desserter: Ostekaker "La Manchega". Ricotta ostekaker "Rustico". Naturlige ostekaker "Tarquessia de La-Mancha". Bakte ostekaker "Limousse".
Portefølje (8)
Italia, S. Giovanni La Punta
...VI ER PRODUSENTER AV: SICILIANSKE CANNOLI-SKALL, KARNEVALS-KJAKK, TRADISJONELLE SICILIANSKE KAKER, MARTORANA-FRUKT - VI ER FORHANDLERE AV CAVALLARO RICOTTA (100% sau melk fryse- og sukkeret ricotta) - DISTRIBUTØRER AV SEMI-FERDIGE PRODUKTER FOR BAKST (småterter og båter av mørdeig, sprø cannoli, osv.) - VI LEVERER OVER HELE ITALIA OG UTLANDET - IKKE NØL MED Å KONTAKTE OSS FOR Å FÅ TILBUD PÅ VÅRE PRODUKTER.
Portefølje (1)
Italia, Ripalimosani
...TINE MINIPOLIVALENTE PASTORISERER ER BYGGET HELE I RUSTFRITT STÅL, OG ER IDEELLE MASKINER FOR PASTORISERING OG KOAGULERING AV MELK, SÅVEL SOM FOR EKSTRAHERING AV RICOTTA. DE ER ALLE UTSTYRT MED ET ELEKTRISK KONTROLLPANEL FOR HÅNDTERING OG KONTROLL AV BEHANDLINGSYKLUSEN. MASKINENE ER TILGJENGELIGE MED KAPASITETER SOM VARIERER FRA 100 TIL 600 LITER, UNNTATT DEN ELEKTRISKE MODELLEN SOM HAR EN...
Portefølje (9)
...Bufala Campana-ricotta er en del av historien og tradisjonen innen meieriindustrien, et symbol på vårt landbruk og det typiske arven som områdene i Sør-Italia kan uttrykke. Bufala Campana DOP-ricotta er et ferskt meieriprodukt, derfor uten modning, oppnådd ved varmekoagulering av proteinene i myse fra bufalemelk, råvaren som stammer fra produksjonen av Bufala Campana-mozzarella, som gir den spesielle strukturelle egenskaper av kremethet og mykhet, en porselenhvit farge, og markante sensoriske egenskaper som kan beskrives som en delikat melkefragrance og sødme.
Portefølje (2)
...Eksellensen av ricotta, sau- og geitoster, håndlaget med melk som kun kommer fra sicilianske husdyr, og i henhold til de gamle regionale tradisjonene.
Samsvarende produkter
Siciliansk Ost
Siciliansk Ost
Portefølje (1)
L'Antica Compagnia Siciliana, en dynamisk næringsmiddelindustri, ligger ved foten av Etna, og ble grunnlagt av en gruppe sicilianske entreprenører som opererer innen konditori, gastronomi, hurtigmat og dietetikk. De har kombinert kjærligheten til sitt hjemland med en klar og moderne forretningsvisjon. Et konkret prosjekt som springer ut fra en idé som alltid har vært ønsket: å produsere og distrib...
Frankrike, Marseille
Siden 2010 har ASD DISTRIBUTION - CROC'ELLA spesialisert seg på risting av tørkede frukter. Vi jobber på en håndverksmessig måte, uten konserveringsmidler, uten tilsetningsstoffer, og uten fargestoffer. Våre produkter ristes kun på bestilling, noe som gjør at vi kan bevare en fersk smak. Alle våre produkter ristes uten olje. Vi tilbyr våre kunder et bredt utvalg av emballasje: bulkspann på 3 kg e...
Portefølje (145)
Italia, Mazara Del Vallo
...Ricotta- og mandelkaken er en myk, fuktig, luftig, aromatisk og deilig dessert, uten smør og med lite mel, den smelter i munnen!
Portefølje (8)
Italia, Brusaporto
...Mammamore, smaken av fersk pasta med en rik og smakfull fylling. Som laget av mamma… med kjærlighet! Også tilgjengelig: Casoncelli med sopp 250g Panzerotti med ricotta og urter 250g Ravioli med oster 250g Casoncelli med kjøtt 250g Raviolini med spekeskinke 250g...
Portefølje (10)
Italia, Barberino Di Mugello
...Mozzarella, pasta filata og håndlaget mozzarella tilgjengelig i: Nodini, Treccia med vekt også på forespørsel fra kunden. Mozzarella di bufala DOP, 100 gr. - 250 gr. - 500 gr. - 1000 gr. Burrata: Helt håndlaget, pasta filata inneholder et delikat hjerte av stracciatella og krem. Håndlaget ricotta laget av melk fra melkekyr. Behagelig rik og kremet, spesielt egnet for bruk i matlaging. Mascarpone: Fersk laget utelukkende av krem fra melkekyr, uten konserveringsmidler.
Portefølje (7)
Italia, San Pietro Clarenza
...Duften av nyplukkede sicilianske tomater beriket med smaken av ferske auberginer som er stekt separat i en typisk siciliansk oppskrift laget for å feire det berømte verket av Vincenzo Bellini, La Norma. Ideell for å smake til en tallerken med spaghetti, som kan fullføres med et dryss av revet ricotta salata på toppen. INGREDIENSER: Tomatpuré i biter, ekstra jomfruolivenolje, ferske auberginer stekt separat, fersk basilikum, fersk hvitløk, salt og sukker. Pakninger på: 190 g; 290 g; 950 g; 2.850 g VEGAN GOURMET...
Portefølje (8)
...SPESIELT DESIGNA FOR PASTEURISERING OG BEHANDLING AV MELK, FOR PRODUKSJON AV MYK OST, MOZZARELLA OG RICOTTA. Helt bygget i rustfritt stål, Minipolivalente fra Caseartecnica Bartoli støttes av en mobil vogn som gjør det mulig å velte den og fasiliterer rengjøring. Kapasitet 5 Q. Inkluderte tilbehør: Rører med blad i rustfritt stål. Frangicagliata lira. Tilbehør på forespørsel: Vogn for former. Ostekutter. Laget i samsvar med CE-forskrifter.
Portefølje (47)
Frankrike, Grigny
PATRIGEL har siden 1989 vært en spesialistagent innen handel og salg av grønnsaker, urter og fryste frukter. Vårt handelsbyrå distribuerer og representerer flere europeiske produsenter av kvalitetsfrukter og -grønnsaker i Frankrike. Vårt sterke internasjonale nettverk skaffer varer fra sertifiserte produsenter. Våre produkter er kontrollert og sertifisert, da de er underlagt systematisk kontroll,...
Portefølje (93)
Italia, Noci
Osteprodusenten Ignalat er en mellomstor familiebedrift fra Puglia, som har vært aktiv på markedet siden 1948 og spesialiserer seg på produksjon av meieriprodukter laget utelukkende med utvalgt melk fra Puglia. Ignalat produserer forskjellige typer meieriprodukter: ferske, røkte, lagrede og ulike typiske spesialiteter fra Puglia som mozzarella nodino og treccia, burrata, røkt burrata gjennom natu...
Portefølje (10)
...Italiensk industri fra 1962, til stede i Aversano-regionen, nå i tredje generasjon, første selskap som produserte meierier for behandling av bøffelmelk, nå til stede i Campania og også utenfor nasjonale grenser. Vi lager maskiner for myke oster - mozzarella, ricotta, burrata, caciocavalli, yoghurt osv. I tillegg lager vi prosjekter på forespørsel og tilpassede løsninger, støttet av et erfarent...
Portefølje (1)
Spania, Geneto San Cristobal De La Laguna
Hvem er vi Antica Compagnia Siciliana ERL SL, et dynamisk matfirma, etablert ved foten av Etna-vulkanen, med merkene "Antica Compagnia Siciliana", "Mongibello Sicily GmbH", "Food of Sicily" og "Mongibello Sicily Franchising", har klart å forene, i produksjonen av typiske sicilianske produkter, oppmerksomheten på den gamle kunsten av siciliansk matlaging med de mest raffinerte behovene til kundene,...
Portefølje (6)
Storbritannia, Stoke On Trent Tunstall
...Smaksboks Inneholder: 2 pakker med fersk "Tortellini med Skinke" (250 g per pakke) 2 pakker med fersk "Ravioli med Ricotta og Spinat" (250 g per pakke) 2 pakker med fersk "Kjøtt Ravioli" (250 g per pakke) 1 pakke med fersk pasta "Fusilli Calabresi" 500g 1 pakke med fersk pasta "Scialatielli Caserecci" 500g 1 pakke med fersk eggpasta "Lasagne og Cannelloni Ark" 500g 1 pakke med fersk eggpasta...
Portefølje (3)
Frankrike, Villeneuve Sur Lot
...En butterdeig er dekket med en smeltende fylling laget av ricotta smaksatt med merian. Friske marinerte squash og mandelflak. Egnet for vegetarianere. Vekt: 240g...
Portefølje (184)
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vår forbedrede leverandørsøk eller lag dine henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen for kjøpere.

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play