Italia, Montella
Restauranten Pepenero i Montella, i provinsen Avellino, vekker nostalgi for de gode tingene fra fortiden og tradisjonene, og gir dem en ny vri uten å forvrenge dem, med ekstraordinære resultater. Også fisken spiller en hovedrolle i en spesielt vellykket kombinasjon mellom hav og fjell. Spesialitetene spenner fra scialatielli med kantareller og trøffel, til ravioli med ricotta. Fra entrecôte med...
Italia, Ancona
...FERSKPASTA, RIS, KAFFE, SKIVER AV OST, REVET OST, MOZZARELLA, RICOTTA, STRACCHINO, KAKER, NØTTER, BRIOCHE, CROISSANT, GODTERI, KRYDDER, URTER, KJØTT, TØRKEDE FRUKTER, PÅSKEEGG, JULEKURVER, KJEMIKALIER, DYREFOR, ANTI-GRITTEGAMER, BYGGEPRODUKTER, VASKEMIDLER, OSV.
Italia, Palermo
Real Food Sicily er et selskap dedikert til produksjon og salg av typiske sicilianske produkter. Vi tilbyr kun utvalgte produkter fra de beste selskapene, vi produserer ricotta, skinn til cannoli, kikerter og finmalt mel, typiske konserver, og pasta laget med bronseformer. RealFoodSicily er et selskap med mye erfaring. Vi jobber med italienske matvarer, spesielt de sicilianske, som vi har valgt...
Ariete Fattoria Latte Sano S.p.A., melken fra Roma: et selskap spesialisert på produksjon og bearbeiding av fersk melk i Roma, fersk melk med høy fordøyelighet, UHT-melk, yoghurt, fløte, smør, mozzarella, ricotta, caciotta, appassite, grana padano, melk- og kakao-pudding, melk av høy kvalitet.
Produksjon og salg av mozzarella for pizzeriaer, bocconcini, røkt ost og scamorza, ricotta, smør og preziosella.
Italia, San Valentino Torio
... produksjonslinjen er de frosne kakene: ricotta og pære, caprese, pastiera di grano, babà, cappuccino, sacher, nutellosa, profitteroles, cubana, brasiliana og mange andre delikatesser som bare venter på å bli smakt.... Prøv for å tro!
Italia, Bagnarola di Budrio
... med våre egne merker, og i noen tilfeller garanterer vi også eksklusivitet for området; naturligvis jobber vi med private label på forespørsel, med konkurransedyktige priser og leveringstider. Vi har standardformater: Tortellini med spekeskinke, med kjøtt, Tortelloni med kjøtt, ricotta og spinat, med oster - Ravioli, sopp, oster, ricotta og spinat. Vi har også "SPESIALITETER"; Saccottini med trøffel, spekeskinke og ruccola, tomat mozzarella basilikum. I tillegg produserer vi Halal-pasta og sertifisert Kosher.
Italia, Scafati
... produktutvalg, tilgjengelig både for HoReCa og delikatesseoperatører, vil kontinuerlig bli oppdatert med tillegg av nye spesialiteter, for å tilby våre kunder et omfattende valg for å imøtekomme deres spesifikke markedsbehov: Håndverksbasert tørr pasta Grillede og syltede grønnsaker (også fra økologisk landbruk) Rødvin fra Monferrato og Campania-regionen Mozzarella og Ricotta-ost (fra bøffel- eller melkekyr) Kjøttpålegg (skinke, salami, speck, bacon, også aromatisert) Oliven og olivenolje Kapers Fina småkaker (også av økologisk produksjon)...
...Masseria Fontana Ramata er et landbruks- og zootechnics selskap (bøffelfarm) som ligger i Sør-Italia med nesten 100 års historie. Selskapet produserer "mozzarella", "ricotta", "stracchino" og "scamorza" utelukkende fra bøffelmelk som kommer fra egen gård. Produktene fra Masseria Fontana Ramata er oster av svært høy kvalitet. Hele produksjonsprosessen er kontrollert; fra urtedyrking, oppdrett av bøfler, til produksjon av bøffelmelk for å oppnå den ferske og deilige mozzarellaen.
Andre produkter
Bøffelmozzarella
Bøffelmozzarella
Portefølje (1)
Spania, Granada
...respekterer tradisjonen og tar vare på alle trinnene i livet til våre oster, fra produksjon til de når bordet til våre kunder. Oster laget av sau, geit og ku, ferske oster, myke oster, modnede oster, ricotta. Vi har osten som passer til ditt bord, til din virksomhet.
Italia, Valeggio Sul Mincio
Il Pastificio al Ponte produserer de tradisjonelle tortellini fra Valeggio sul Mincio. Den ferske pastaen fra Pastificio al Ponte brukes til å produsere en serie produkter som henter inspirasjon fra den kulinariske tradisjonen i Verona og Mantova: Klassiske kjøtttortellini, Tortellini med lokal gresskar, Tortellini med ricotta og spinat, Tortellini med ricotta og rød radicchio IGP.
Produserer mozzarella, ricotta, provolone...
...Da Ferdinando Bagarani startet osteproduksjonen Mamma Maremma, var det lite mer enn et verksted hvor det hovedsakelig ble produsert ricotta og et par varianter av caciotte. I løpet av et halvt århundre har utvalget blitt beriket med smaker og konsistenser forankret i tradisjonen og typisiteten til området. Den Maremma som ble feiret i maleriene til Macchiaioli, og som Giosué Carducci beskrev som "det søte landet".
Produksjon og direkte salg samt engros av mozzarella, ricotta og ost...
Italia, Napoli
... mål for øye: å tilby produkter av høyeste kvalitet. Faktisk er alle produktene vi distribuerer sertifisert av EØS med DOP, DOC, IGP-merker og 100 % laget i Italia, og de har alle de andre sertifiseringene som kreves av EØS-regelverket. Vårt selskap tilbyr sine kunder typiske produkter fra Campania, som den mytiske Mozzarella di Bufala, Bufala Ricotta, og viner fra vår tradisjon, som Falanghina.
Italia, Tolentino
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vår forbedrede leverandørsøk eller lag dine henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen for kjøpere.

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play